2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben De okudum inş hayırlı olur

Yürüyüşle Geçmiyor Canım Şişlik Aksine Ayakta Kalmak Daha Çok Tetikliyor. Benim Ayaklarımda Çok Şişiyor. Sanki Benim Değil Ayaklar, Shrek Gibi Kocaman Olmuş Bol SU İçmek ve Tuzu Kesmek Gerekiyormuş. Ve Ayaklarını Yüksek Tutarak Dinlenmek..

Ben Nisandan Beri Denize Giriyorum Her Hafta sonu, Geçen Hafta Da Havuza Girdim. Denizden Mikrop Kapmazsın, Havuz İçin De Ben Sabah Çok Erken Yada Akşam Geç Saatleri Tercih Ettim Havuzda Kimsenin Olmadığı Zamanları.

yemin ediyorum beni böyle hiç bişey yaptırama bunalrın yıprattıgı kadar. ben buraya 6 yılımı verdim yaaa şaşırıyorum neler oluyor ne bitiyor. şefimde kafayı yicek. odasın girdi kapıyı kapadı şefime bi bağırdı ben napayım ya akşama konusalım tmm die.. akşama konusucakmısızz... geri gelmiceksem hemen çıkışımı yazmalarını isticem.. beni üzenler beter olsun. keşke geri gelme deselerde sürtünsün biyerleri yaa mumla arasalar. şefim deliricek ben kimseye öğretmem sen gel geri dio. ama işteeee hayırlısıı artıkk yeter vallaaaaa

deger verip herseye ragmen herseyine ragmen senle varım dediğin sonrada da seni yarı yolda bırakan canını her turlu acıtan insanlarla aynı ortamda bulunmak nefes almak bu dunyanın en zor işimiş meger meger meger ve nasıl davranmam gerektiğini bilememekkkkkkk ne diyecegini bilememek cekip gidememekkkkkkkkk bugun keyfim cok yerindeydi ama az önce gördugum sey canımı cok sıktııııııı rabbim sana havale ediyorum yetiş rabbim yardımıma caresizliğime sen beni evladımı anamı babamı koruuu herseyden

kesinlikle canım bu dediğini hakediyolar... müdürüm düne kadar g.tümden ayrılmıyordu pislikk yüz bulamadı.. şimdi hazır çıtır birini alırlar dieee heralde.. patronun kızıda kendine yandaş sigara içebileceği bi kodoşş istio işleri aksatcak biri gelsin inş. benim yerime beni geri istemezlerse mumla arattırsın rabbim beniiii

canım noldu eşinle ilgili bişey mi sakin ol lütfen :26:

valla ben şahsen tatil matil düşünmüyorum...eşim bi ara Alanya ya gidelim fln dedi yazlıkları var orda ama cesaret edemem ben,bu yaz da böyle geçiversin çokta önemli değil benim için...

merhaba annişkolar ben hala bebişimin odasına mobilya mı yoksa gardrop ve park yatak alıp sonra park yatağı bazaya mı çevirsem karar veremedim ya. bu kararsızlık beni öldürecek

Canım ne oldu? Çok kızmışsın belli sakin ol inşallah atlatılmayacak bişey değildir.

alıntı yapamıyorum kısaca özetliyim
oda wardı bitane çok güseldi güle güle kullansın bebiş...

saç boyama konusunda bence en önemlisi bebeğimizzz..ben boyatmıyorumm...

tatil konusundada bi sene gitmesek bişi olmas seneye bebişle gideris inş. diyorum ben hemde o sıcakta hamilelik çekilmes

iş konusunda hayatımsın boşwer elbet ararlar seni gidince değerini anlarlar iş hayatı böyle malesef herkes arkadan kuyu kazıo

bebek eşyaları konusunda bende korkuyorum yıkayınca hepsi solmaz inş. korkuyorum cts başlamayı düşünüyorumm newresimleri demi yıkadınıss?

Benim de aynı sekerim akşam eve gidince de oğluşla ugraş dur anca uyutunca ve ben de uyuyunca dinlenebiliyorum sabaha iniyor işte gene davul gibi oluyor akşama kadar

ne oldu canım yaa, hayırdır

sen böyle üzgün olunca aldatma ya da şiddet mi oldu diye telaş ettim açıkçası canımcım.
eğer sorun bunlar değil eşinin ailesi ya da çevrendeki 3. kişilerse kendini düşün başkaları için canını sıkma derim ben

evet onla ilgli ama bazen susmak istersin kendini dinlemek istersin ya oyle moddayım sadece rabbim tez zamanda bana yapılanların hesabını sorsun inşallah bana evladıma zarar gelmeden
çok hassas bir dönemdeyiz inan bana. kendimle bile kavga halindeyim,normalde çok sıradan gelen şeyler gözümüze batıyor. akıl vermek değil niyetim ama biraz daha sabırlı ve içinde bulunduğumuz durumun farkında olmamız lazım. bu kendimizi ezdireceğimiz anlamına gelmiyor tabi ve gördüğün şey her ne ise sen en iyisini bilirsin.

Allah yardımcın olsun canım yaa, inşallah hakkında en hayırlısı ne ise o olur, belki daha iyi bir iş bulursun bu da bir vesiledir,
Allahtan hayırlısını isteyelim , üzme kendini herşey olacağına varır, hiçbişey sizin sağlığınızdan önmeli değil

Kızlar merhaba nasılsınız ben geceleri pek uyuyamıyorum. kaburgalarım çok batıyor. gün içinde de aynı. bu hafta kontrolümüz var bakalım doktora soracağım. geçen ay sordum bebiş büyüyor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…