- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #32.861
Merhaba arkadaşlar. Çok yakınım sevdiğim bir ablam şuan tüp bebek için transfere girdi ne olur birer ayetel kürsi okuyalım allah rızası için
"Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm." Allah'ım Nevin'e hayırlı bir evlat nasip eyle. Amin
Okuyan beğensin lütfen
Yaaa benim ayaklarım cok şişiyor 3 4 gündür kızlarrr iki ayak var resmenn.. ayaklarımı pc kasasının üstüne koyuyorum bazen ama inşaat firmasındayım sonuçta her taraf herif dolu olmuyor süreklisuyu da iyi içiyorumm burdaki şapşallar da suyu cok ıcme ondan oluyor dıyor bizde tam tersi bol su içmeli şişlikler için offff yürüyüş yapsam gecermi kaa
Ben Nisandan Beri Denize Giriyorum Her Hafta sonu, Geçen Hafta Da Havuza Girdim. Denizden Mikrop Kapmazsın, Havuz İçin De Ben Sabah Çok Erken Yada Akşam Geç Saatleri Tercih Ettim Havuzda Kimsenin Olmadığı Zamanları.Daha öncede yazdım ama kaynadı. Hamileyken özellikle 33. Haftada tatille gitmekle ilgili ne düşünüyorsunuz. Gideniniz var mı? Oturduğum sitede havuz var ama hijyen açısından girmeyi düşünmüyorum. Denize girmek içinde en azından Ege'ye gitmek lazım. Bebekten sonra bu yaz kaynar. Seneye Allah Kerim. Cevap bekliyorum.
canım çok kızıyorum seni bu kadar yıpratmalarına yaaa eşinde destekçi al raporunu git sen onlar düşünmüyorsa sen onları hiç düşünme hamilesin sen yaaa canımız zaten burnumuzda hiç üzme kendini
Canım onlar için ne yaparsan yap kıymetini bilmeyecekler o yüzden değmez kendini yıpratmana. Onlar yüzüstü bırakılmayı hakediyorlar bence. Bu kadar oyaladılar seni çocuk oyuncağımı bu?
Maşallah ne hızlıymış eşin çok sevindim hayırlı olsun
canım noldu eşinle ilgili bişey mi sakin ol lütfen :26:deger verip herseye ragmen herseyine ragmen senle varım dediğin sonrada da seni yarı yolda bırakan canını her turlu acıtan insanlarla aynı ortamda bulunmak nefes almak bu dunyanın en zor işimiş meger meger meger ve nasıl davranmam gerektiğini bilememekkkkkkk ne diyecegini bilememek cekip gidememekkkkkkkkk bugun keyfim cok yerindeydi ama az önce gördugum sey canımı cok sıktııııııı rabbim sana havale ediyorum yetiş rabbim yardımıma caresizliğime sen beni evladımı anamı babamı koruuu herseyden
Daha öncede yazdım ama kaynadı. Hamileyken özellikle 33. Haftada tatille gitmekle ilgili ne düşünüyorsunuz. Gideniniz var mı? Oturduğum sitede havuz var ama hijyen açısından girmeyi düşünmüyorum. Denize girmek içinde en azından Ege'ye gitmek lazım. Bebekten sonra bu yaz kaynar. Seneye Allah Kerim. Cevap bekliyorum.
deger verip herseye ragmen herseyine ragmen senle varım dediğin sonrada da seni yarı yolda bırakan canını her turlu acıtan insanlarla aynı ortamda bulunmak nefes almak bu dunyanın en zor işimiş meger meger meger ve nasıl davranmam gerektiğini bilememekkkkkkk ne diyecegini bilememek cekip gidememekkkkkkkkk bugun keyfim cok yerindeydi ama az önce gördugum sey canımı cok sıktııııııı rabbim sana havale ediyorum yetiş rabbim yardımıma caresizliğime sen beni evladımı anamı babamı koruuu herseyden
canım noldu eşinle ilgili bişey mi sakin ol lütfen :26:
Benim de aynı sekerim akşam eve gidince de oğluşla ugraş dur anca uyutunca ve ben de uyuyunca dinlenebiliyorum sabaha iniyor işte gene davul gibi oluyor akşama kadarYürüyüşle Geçmiyor Canım Şişlik Aksine Ayakta Kalmak Daha Çok Tetikliyor. Benim Ayaklarımda Çok Şişiyor. Sanki Benim Değil Ayaklar, Shrek Gibi Kocaman OlmuşBol SU İçmek ve Tuzu Kesmek Gerekiyormuş. Ve Ayaklarını Yüksek Tutarak Dinlenmek..
sasırılacak sekilde sakinim sadece insanı kendine getiren aklını basına al dedirten seyler olur ya az önce o oldu bende kendime geldimmmmmCanım ne oldu? Çok kızmışsın belli sakin ol inşallah atlatılmayacak bişey değildir.
deger verip herseye ragmen herseyine ragmen senle varım dediğin sonrada da seni yarı yolda bırakan canını her turlu acıtan insanlarla aynı ortamda bulunmak nefes almak bu dunyanın en zor işimiş meger meger meger ve nasıl davranmam gerektiğini bilememekkkkkkk ne diyecegini bilememek cekip gidememekkkkkkkkk bugun keyfim cok yerindeydi ama az önce gördugum sey canımı cok sıktııııııı rabbim sana havale ediyorum yetiş rabbim yardımıma caresizliğime sen beni evladımı anamı babamı koruuu herseyden
çok hassas bir dönemdeyiz inan bana. kendimle bile kavga halindeyim,normalde çok sıradan gelen şeyler gözümüze batıyor. akıl vermek değil niyetim ama biraz daha sabırlı ve içinde bulunduğumuz durumun farkında olmamız lazım. bu kendimizi ezdireceğimiz anlamına gelmiyor tabi ve gördüğün şey her ne ise sen en iyisini bilirsin.evet onla ilgli ama bazen susmak istersin kendini dinlemek istersin ya oyle moddayım sadece rabbim tez zamanda bana yapılanların hesabını sorsun inşallah bana evladıma zarar gelmeden
saolsun destakçi cnaım yoksa hepten kafayı yerdim amaa cuma günü çok ağlattılar beni ellerim titredi hıçkıra hıçkıra üstüne kocam gelip görünce çıldırdı allahlarından bulsunlar. hamileyim ve onların işi için geliyorum. doktorum rapor yazıcam karar ver diyor. burası yüzünden verdiğim kararlar bile hep değişti. canıma tak etti son demlerimi yaşıyorum heralde.. şefime dedim cvp vermiosa çıkışımı versin die. bu akşamda bana cvp vermezse gidicem doktora ve işe gelmicem. ne halleri varsa görsünlerrr yeter yaaa... çocuk eyler gibi eğleniyorlar benimle ... kafamızı bozanları bu halimize allah beter etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?