2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sakin olmaya çalışş şu hayatta hiçbirşey için kendini üzmeye değmiyor cidden. Umarım sorun ne ise bir an evvel açıklığa kavuşur. Bebişinden daha önemli birşey yok su anda annesi. Anlatmak, paylaşmak istersen dinler ve sana yardımcı olmaya çalışırız. sıkma canını lütfenn

kızlar hastane süsleri ,bebek şekerleri ,şerbet sürahi bardak , hastane çantamız derken biz evi taşıyacağız sanırım hastaneye e

evet onla ilgli ama bazen susmak istersin kendini dinlemek istersin ya oyle moddayım sadece rabbim tez zamanda bana yapılanların hesabını sorsun inşallah bana evladıma zarar gelmeden

Âmin cnm sorulur herşeyin hesabı elbet. Ama içim cız etti ne olmuş olabilir diye inş düşündüğüm gibi değildir:/ sakin olmaya çalış

yok canım oyle birsey degil ama oyle seyler olsa bitirmek bazı seyleri daha kolay sanki gibi geliyor sadece cok kırıldımmmmm

evet hassas bi donemdeyz etrafdaki herkesde olabildiğince mal ve okuz

tesekkur edreim zaten hamilelik anılrı olur ya herkesin bebegime bile ilerde anlatacam siz tanımadıgm insanlarsınz

canım hiç endişelenme,doğumdan sonra herşeyi içgüdüsel olarak yada zaten elimizin altında internet var, bi şekilde araştırıp hallediyorsun, başın sağolsun, ama endişelenme çok iyi bir anne olacağına eminim, zaten yeni anneler daha bilinçli oluyor artık

Bebek sünnetini sormuş arkadaşlar, ben oğlumu 15 günlükken yaptırmıştım , çok rahat oldu

oda hazırlayan arkadaşlar, güle güle kullansın bebişleriniz , herşey çok güzel

sen o güçlülüğü doğumdan sonra gör bir de canım, ben eskiden çok daha sessiz bi insandım, şimdi çocuklarımın hakkına veya bana bi tehdit olsun (eskiden hiç sesim çıkmayacak şeylere bile ) kaplana dönüşüyorum valla,

Mesaim bitmeye az kaldı ama yine de bir merhaba demek istedim.İnşallah hepiniz iyisinizdir. Biz de iyiyiz çok şükür. 10 günlük bir kafa izninden sonra tekrar aranıza katılmak çok güzel.Ama tatilden sonra işe dönmek çok zooor

HEPİNİZİ TEK TEK ÖPÜYORUM CANLARIM

damlaipek canım meleğin için güçlü olmalısın. Umarım sıkıntın biran önce geçer

Yaşamayıseviyorum ne kadar pratik kocan varmış :) sen de beğenmişsin evi çok sevindim canım. Bebişinin arabası da çok güzel. İyi günlerde kullanın

Benim mesai bitti kızlar yavaş yavaş toparlanayım artık. Bebişlerinize ve kendinize iyi bakın

şefim delircek yaptıgın işi kimse yapmıo neylerine güveniolar dio. sırf o kız ing. hocası ve bunlara ders versin die ama yaptıgım işin i sini bilmiyor.. evet cnm ilk başta çok zoruma gitti ama sallamıyorum şuan tek duymak istediğim kesin bi sonuç.. çünkü çok sogudum burdan biranönce defolacaksam olayım amaçları niyetleri belli olmayan ınsanlara katlanamıyorum gördükçe..

Merhabalar annelerrrr.. Kızımın odasını yerleştirdim. Dün annemler cicilerini getirdi yıkadım ütüledim. Bir tek perde fonum ile yatağımız gelecek. Oda hazır ama miniğimsiz herşey eksik geliyor gözüme.. Mobilyalar ikeadır..

canım çokkk saol.. öyle tabiki hayırlısı ama insan ilk başta vurulmuş gibi oluyor... bakalım ksmetımızde ne varsa o olsun inş..

kuzum noldu bi özet geçsene yanımda biri başladı onunla ilgilenmekten yazıp okuyamıyorumm

Kızlar ben bugün çalışabilir raporumu aldım.
32+4 üz aslında ama geçen hafta raporlu olduğum için dr. bugün itibari ile 32+0 mış gibi ayarlayıp yazdı.
5 hafta daha çalışabilecekmiyim bilmiyorum ama dayanamazsam çıkacağım zaten.

Bu arada doğuma 7 hafta kaldı ya zaman ne çabuk geçti gitti :18:

çok güsel olmş cnm güle güle büyüsün Nisa :) hepsine bayıldm

Nisanın annesi herşeyiniz çok güzel olmuş canım güle güle kullanın. Rica etsem beşiğin dıştan dışa en+boy ölçüsünü söyleyebilir misin canım? Yatakodama sığarsa böyle bişey alıcam olmadı daha küçüklerinden alıcam küçüklerden korkuyorum tutunup kalkmaya başlayınca kendini atarmı diye. O yüzden çok kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…