2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederım tatlım senınde bebgın jhayırlı olsun saglıkla elı ayagı duzgun sekılde hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın
günde kaç tane içiyorsun ve yanında ek içtiğin birşey var mı

gunde 1 tane ıcıyorum canım gecen kontrole gıttıgım de 8+3 gunluktu dr decavıt dıye bır vıtamınede baslattı9

bilmiyorum ki ama ücretsiz izinde değilsek alırız sanırım benim bir arkadaşım geçen yıl eylülde doğum yapmıştı ona bir sorayım :) haber veririm sanada

evet arkadaşım içmem gerek biliyorum ama işte ..inşallah şu an itibariyle başlıyorum en fazla çıkarırım vicdan azabından kurtulmam gerek

evet arkadaşım içmem gerek biliyorum ama işte ..inşallah şu an itibariyle başlıyorum en fazla çıkarırım vicdan azabından kurtulmam gerek

bende folıkasıt kullanıyorum solgarın cok kuçuk bide onu denesen baya küçük benim ilk aldığım bir folık vardı adını unuttum baya buyuktu sonra yanlış almısım solgar alacakmışım dr dedi onu aldım baya küçük onu dene derim

30 yasındayım canım benımde tükürük sorunum var az öncede alt komsumdaydım kadından özür dileye dileye bir hal oldum:)bulantı olmaması ii birşey tabii ama olmayıncada neden die sormadan edemiosun:)ben gönlümü ferah tutmaya her zaman calısıyorum gerci ilk zamanlar baya korku endise yasadım ama hayırlısıyla geciyor 17sınde konturolum var onuda atlatayım biraz rahatlarım inş buarada hepimizin rabbım gönlündekini versin ay inanmazsın suanda yazıorum ve 2013 anneler dioya inanamıyorum benmıyım burda olan die yıllar sonra insan bir tuhaf oluyor

hoş geldin canım umarım herşey güzel olur
aynı şey benim başıma geldi bana doğumdan sonra devam edersin kaldığın yerden dediler :) ee tabi birde hormallar değişiyor yaa sanırım tüylenmeler dahada çok artacak
Cnm ben 1.57yim minyonumm
:) aman sevindim yani 47 hamile kaldım dediğinizde :) ben zaten şu an 67 yimde :)

hoş geldin arkadaşım aramıza

n eolur yardım edın banaaa...

yerleşme kanaması olabilir ama sen endişelenme sakin ol gidebilirsen doktora git en azından için rahat eder öyle azıcık kanama ile düşmüyor bebek benim bir kanamam olmuştu yatağın alezinden yatağa kadar geçmişti de yinede düşmemişti sakin ol

merhaba arkadaşlar bende 30 ağustos annesiyim inşallah hemşire 30 ağustos dedi. bu sabah doktora gittim kesem büyüyor sıkıntı yok ayın 23 ündede kalp atışlarını duyucaz inşallah rabbim nasip ederse yalnız bende dünden beri kahverengi lekenelnmeler oluyordu doktor bugün progestan verdi vajinadan. onu kullanıyorum rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.

ağustos ayı çok bereketli maşallah benim doktorum ağustos kız ayıdır çok kız gelir demişti. hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah.

Ben bahçeşehirde oturuyorum bu yakındalarda tavsiye edebileceğiniz hastane doktor var mı? benim doktorum karşıda ha deyince gidilmiyor. bu taraftada güvenebileceğim birisi olsun istiyorum.

anadolu yakasında oturanlar için bağlarbaşında Dilek Yağmur u tavsiye ederim. tam 4 sene önce bu gün oğlumun doktoruydu. çok memnnunum.

amin canım inşallah.bende ayın 16sına gidicem dr.kalp atışı için sabırsızlanıyoruumm

Merhaba agustos anneleri kismetse bende agustos annesi olucam dogum 7 eylul gozukuyor ama benim ilki sezeryan oldugundan dr 10gun once olur dogumun dedi simdi ben eylul annelerinemi takilayim yoksa sizemi bana fikir verirmisiniz bende 23 nde ksmetse kalp atisi icin dr gidicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…