- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.241
tesekkur ederım tatlım senınde bebgın jhayırlı olsun saglıkla elı ayagı duzgun sekılde hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsınsağol canım bebışın hayırlı olsun
evet canım senın ki biraz kacırısıkmıs :)olsun önemli olan bebişin ii haftaların önemi yok bende 7+3 gunluk oldum inş ama hiç belirti olmayınca neden diorum ii mi kötü mü anlamayadım:)senı 9 haftalık dusunursek benımde baslayacaktır herhalde yakında buarada lutfen biraz dayanmaya calış ve folık astı kullan canım zaten az bır zamanın kaldı sonra bırakıcaz bıldığım kadarıyla
günde kaç tane içiyorsun ve yanında ek içtiğin birşey var mı
Hoşbuldum hocam, teşekkür ederim :)
Evet malesef güme gitti :) Benim endişem şu, Eylül'de görevde olamayacağımız için eğitim öğretime hazırlık ödeneğini alamayacağız sanırım doğru mu? Var mı bunun bir yolu, etrafınızda yaşandı mı böyle bir olay?
sağol canım bebışın hayırlı olsun
evet canım senın ki biraz kacırısıkmıs :)olsun önemli olan bebişin ii haftaların önemi yok bende 7+3 gunluk oldum inş ama hiç belirti olmayınca neden diorum ii mi kötü mü anlamayadım:)senı 9 haftalık dusunursek benımde baslayacaktır herhalde yakında buarada lutfen biraz dayanmaya calış ve folık astı kullan canım zaten az bır zamanın kaldı sonra bırakıcaz bıldığım kadarıyla
evet arkadaşım içmem gerek biliyorum ama işte ..inşallah şu an itibariyle başlıyorum en fazla çıkarırım vicdan azabından kurtulmam gerek
arkadaşım bulantın ve kusman inşallah hiç olmaz bunların yyaşamayan ya da çok hafif atlatan hamilelerde var yani herkezde her belirti olacak diye birşey yok. her gebelik kendine özgüdür mesela bende çoğu gebede olmayan birşey var..tükürüğüm çok geliyor ilk hamileliğimdede böyleydi bunda da ilk haftalar insan içine çıkamıyorum..hep ağzımı siliyorum ilaç içmek berbat bir duyguya dönüşüyor midem hep bulanıyor..bu arada kaç yaşındasın çok sevindim snn adınada gönlünü ferah tut inşallah herşey gönlünce olur
hoş geldin canım umarım herşey güzel olurSelam, Eylül 3 muhtemel doğum tarihi görünüyor bende ama ben Ağustos annesi olacağıma eminim. Plansız bir bebek oldu. Hatta hap kullanıyordum. Düne kadar aldırmayı bile düşündük ama ben kıyamadım. Umarım hayırlı bir karar almışımdır.
aynı şey benim başıma geldi bana doğumdan sonra devam edersin kaldığın yerden dediler :) ee tabi birde hormallar değişiyor yaa sanırım tüylenmeler dahada çok artacakKızlar benimde bir sorum var: lazer epilasyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hamile kalmadan önce başlamıştım 3. seansa girecektim ki hamileymisim ( ben korunuyordum aslında henüz yeni bir bebege hazır değildim) neyse benim lazer epilasyon yarım kaldı . Seanslarım bitseydi hamileyken rahat ederdim ama maalesef. Bazı kaynaklar bebege zararı olmadıgını söylüyor. Ne yapsam bilemedim. Tüm vücut girmiştim ben eğer devam etmezsem önceki seanslarimda bosa gidecek ayrıca 5 seansı peşin ödemiştimtabi bebeğim önemli ama internette yazdığı gibi zararsız mı acaba?
:) aman sevindim yani 47 hamile kaldım dediğinizde :) ben zaten şu an 67 yimde :)Cnm ben 1.57yim minyonumm
Merhaba arkadaşlar! Ben de ağustos annelerine katılmak için uzun süredir takip ettiğim bu güzel siteye üye oldum. Ağustos 20 den sonra bekleniyor doğumum, inşallah! Hepinize hayırlısıyla yavrularınıza kavuşmanızı diliyorum. Görüşmek üzere..
bende folıkasıt kullanıyorum solgarın cok kuçuk bide onu denesen baya küçük benim ilk aldığım bir folık vardı adını unuttum baya buyuktu sonra yanlış almısım solgar alacakmışım dr dedi onu aldım baya küçük onu dene derim
30 yasındayım canım benımde tükürük sorunum var az öncede alt komsumdaydım kadından özür dileye dileye bir hal oldum:)bulantı olmaması ii birşey tabii ama olmayıncada neden die sormadan edemiosun:)ben gönlümü ferah tutmaya her zaman calısıyorum gerci ilk zamanlar baya korku endise yasadım ama hayırlısıyla geciyor 17sınde konturolum var onuda atlatayım biraz rahatlarım inş buarada hepimizin rabbım gönlündekini versin ay inanmazsın suanda yazıorum ve 2013 anneler dioya inanamıyorum benmıyım burda olan die yıllar sonra insan bir tuhaf oluyor[/QUOTE
sende gençmişsin arkadaşım bende 26 yaşındayım inşallah daha bu foruma bebeklermizin resimlerini koymamızı nasip eder RABBİM
günde kaç tane alıyorsun
n eolur yardım edın banaaa...
arkadaşlar merhaba sanırım bende 2013 annesi olucam yani bebeğin doğum tarihi ağustos sonu eylül başı gibi görünüyor şuan daha çok yeniyiz daha 6 haftalık falanız :):):):)
sabahları 2 tane canım ama dene derim solgarın cok küçük sorun olacagını sanmıyorum bak bana dua edeceksın solgarı al:)
saol arkadaşım evde follibolda var o da küçük onu içicem inşşallah ..bu arada hangi şehirdensin
merhaba arkadaşlar bende 30 ağustos annesiyim inşallah hemşire 30 ağustos dedi. bu sabah doktora gittim kesem büyüyor sıkıntı yok ayın 23 ündede kalp atışlarını duyucaz inşallah rabbim nasip ederse yalnız bende dünden beri kahverengi lekenelnmeler oluyordu doktor bugün progestan verdi vajinadan. onu kullanıyorum rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.
Aynen ben de bikac sayfa once iyi dileklerimke birlikte foruma giris yapayim dedim ama kimse ilgilenmedi bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?