2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok yaw gazdır o, kalp atışını cihaz anca duyuyor biz nasıl duyalım :)

ohhhh!allah senden razı olsunnn canım yaaa....yok okadar degıll,sımdı de yokk zatenn...boluda memur hamılelere ıkı gun daha kar tatılı verdıler...ıkı gun boyunca yatıcamm hıc kalklmadann...

regl kadar olmadıkça korkma demişti bir kadın doğumcu arkadaşım. sonuçta rahmimiz baya bir değişim geçiriyor, lekelenmesi normalmiş.. Ama doktor aramakta fayda var tabii. Olmadı progestan iğnesi olursun. Hiç korkma kafana takma.

kızlar dr aradım.bana cep tel nunu vermısti..anlattım.sıkıntı yok dedi..dınlen artarsa gel dedi... zaten cuma sabah gıdıcem.Allah ıızn verırse kalp atıslarını duyucma...cok sagolun kızlarr..elim ayagım bırbırıne karıstı.sızler sakınlestırdınız....ıyıkı varsınız,ıyıkı varız...ıyıkı bırlıkteyız...

evet canım bende fark ettim.hayırlısıyla geçiririz inş. 9 ayı

:)rabbım hayırlısını verin inş .yanlız haksızlık etme ya 2 ayımızı allahın izniyle bitirdik 7 ayımız kaldı onuda hayırlısıyla atlatırız inş benım hiç mide bulantım tiskıntı falan baslamadı sende durumlar nasıl canım

folik asitimi mide bulantılarımdan dolayı içemiyorum vicdan azabı duyuyorum ama içemiyorum sizler düzenli içebiliyormusunuz

ohhhh!allah senden razı olsunnn canım yaaa....yok okadar degıll,sımdı de yokk zatenn...boluda memur hamılelere ıkı gun daha kar tatılı verdıler...ıkı gun boyunca yatıcamm hıc kalklmadann...

Allah sendende razi olsun cnm korkma bebek buyudkce rahimdeki kilcal damarlari ctlatrmis bu kanamlari normal krsilio doktorum cok cddi olmasi icn allah korusn saril saril gelmesi lazim bebisinide korktma annesi onun hcbsiden hberi yok .kac haftalik bebisn suan

folik asitimi mide bulantılarımdan dolayı içemiyorum vicdan azabı duyuyorum ama içemiyorum sizler düzenli içebiliyormusunuz

canım aranıza yeni katıldım hayırlı olsun bebişin buarada senın mide bulantıların varmış kacıncı haftada basladı bende hiç bir belirti sanırım herkeste farklı oluyor bu belirtiler benım ilk hamileliyim ve tup bebek ile mucizeme kavusucam inş bunlar normal mi?

aslında bu konulara alısııgm!ama bıraz bayan panıgım,herhalde!sonradan bakıyorum daa hemsıre olduguma ınanmıyorumm,yaptıklarımdan dolayı...ALLAHa sukur sımdı yok oyle bu durumm...buraya gore 8 hafta ama dıger sıtelere gore de 7 hafta ama sat tarıhım 20 kasım...

canım folık asıt sana mıde bulantısı yaptı ıse dr daNIS FARKLI MARKA FOLIK ASIT VERIYORLARR ICMEN COK ONEMLI CUNKU BEBGIN GELISIMI COK ONEMLI ILK 3 AY BILIYORSUNDUR ZATEN YINEDE HATIRLATAYIM DEDIM

mernabalar hanımlar bende geldim aranıza...güzel paylaşımlar olur inşallah

Hoş geldiniz arkadaşlar

hoşgeldin arkadaşım bende dün katıldım Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeklerini kucağımıza almamızı nasip eder..mide bulantılarım 10 gündür var ..aslında sat tarihim 4 kasım ona göre 9 hafta 3 günlük hamileyim fakat bnm yumurtlamam geç oluyor 36_37 günde bir adet olduğumdan en az 1 hafta geriden gidiyorum..8 haftalık hamileyim desem ortalama 7 haftadan beridir bulantılar var..biraz karışık gibi ama durum bu

sizin ile tanışmak ve sizin bilgilerinizden yararlanmak isterim.Kısa olarak kendımı tanıtayım musade varsa:)
tüp bebek tedavisi ile 12 yıl sonra hamile kaldım suanda 7+3 günlük rabbım uzun ömür versin bebişim var.6. haftada kalp atıslarını gördüm dr memnun kalmadığım için baska dr basladım ve bir hafta sonra tekrar kendıme dr sectim cok sukur ii bir bayan ve drkalp atıslarını bize dinletti cok güzel bir duyguydu rabbım olmayan herkese yasatsın ve kucagına almayı nasıp etsin inş.
17 ocak gunu için tekrar konturole cağırdı tabii ister istemez bir korku var ama inş iyidir bebeğim benım herhangı bir belirtim yok bulantı tıskıntı normal yasıyorum hamılelığı buda ii birsemi hiç fikrim yokdr bana baya testler verdi tabii ama bunlar ne testti hiç bir fikrim yok rütin gebelikte istenen testlermidir acaba insan 12 yıl sonra hamile kalınca ister istemez korkular yasıyor bunları sizin asıcagıma inanıyorum..

rabbım hepimizin bebışlerıne sağlıklı ve uzun ömürler versin..

canım folık asıt sana mıde bulantısı yaptı ıse dr daNIS FARKLI MARKA FOLIK ASIT VERIYORLARR ICMEN COK ONEMLI CUNKU BEBGIN GELISIMI COK ONEMLI ILK 3 AY BILIYORSUNDUR ZATEN YINEDE HATIRLATAYIM DEDIM

folic plus çok büyük geliyor yutmak maf ediyor ama follibola başlıcam şimdilik o daha küçük beelki onu içebilirim

elfaes hos geldın

sağol canım bebışın hayırlı olsun

evet canım senın ki biraz kacırısıkmıs :)olsun önemli olan bebişin ii haftaların önemi yok bende 7+3 gunluk oldum inş ama hiç belirti olmayınca neden diorum ii mi kötü mü anlamayadım:)senı 9 haftalık dusunursek benımde baslayacaktır herhalde yakında buarada lutfen biraz dayanmaya calış ve folık astı kullan canım zaten az bır zamanın kaldı sonra bırakıcaz bıldığım kadarıyla

arkadaşım bulantın ve kusman inşallah hiç olmaz bunların yyaşamayan ya da çok hafif atlatan hamilelerde var yani herkezde her belirti olacak diye birşey yok. her gebelik kendine özgüdür mesela bende çoğu gebede olmayan birşey var..tükürüğüm çok geliyor ilk hamileliğimdede böyleydi bunda da ilk haftalar insan içine çıkamıyorum..hep ağzımı siliyorum ilaç içmek berbat bir duyguya dönüşüyor midem hep bulanıyor..bu arada kaç yaşındasın çok sevindim snn adınada gönlünü ferah tut inşallah herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…