- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.221
ilk hamileliğimdede böyle karnımda kalp atışları gibi pıtpıt hareketlerini görmüştüm bir komşu teyzede o kalp atışı değildir bağırsakların hareketidir demişti..ama ben öyle hissediyorum doğruluk payı var mıdır bnm gibi hisseden akan var mı merak ediyorum
ohhhh!allah senden razı olsunnn canım yaaa....yok okadar degıll,sımdı de yokk zatenn...boluda memur hamılelere ıkı gun daha kar tatılı verdıler...ıkı gun boyunca yatıcamm hıc kalklmadann...
merhabalar elmas;
hayırlı olsun dikkatimi cekti senınle doğum gunumuz takvımde aynı allah nasıp ederde kucagımıza alırız saglıklı bebişlerimizi
evet canım bende fark ettim.hayırlısıyla geçiririz inş. 9 ayı
ohhhh!allah senden razı olsunnn canım yaaa....yok okadar degıll,sımdı de yokk zatenn...boluda memur hamılelere ıkı gun daha kar tatılı verdıler...ıkı gun boyunca yatıcamm hıc kalklmadann...
folik asitimi mide bulantılarımdan dolayı içemiyorum vicdan azabı duyuyorum ama içemiyorum sizler düzenli içebiliyormusunuz
Allah sendende razi olsun cnm korkma bebek buyudkce rahimdeki kilcal damarlari ctlatrmis bu kanamlari normal krsilio doktorum cok cddi olmasi icn allah korusn saril saril gelmesi lazim bebisinide korktma annesi onun hcbsiden hberi yok .kac haftalik bebisn suan
folik asitimi mide bulantılarımdan dolayı içemiyorum vicdan azabı duyuyorum ama içemiyorum sizler düzenli içebiliyormusunuz
mernabalar hanımlar bende geldim aranıza...güzel paylaşımlar olur inşallah
Bende nasipse 2013 anne adayı olarak sizin aranıza katılmak istedim tabii kabul edilirsem:)12 yıl sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve hamilelik ve annelıkle ılgılı pek bir fikrim yok sizin tecrubeleriniz den faydalanmak isterim. şimdiden tesekkürler
Hoş geldiniz arkadaşlar
canım aranıza yeni katıldım hayırlı olsun bebişin buarada senın mide bulantıların varmış kacıncı haftada basladı bende hiç bir belirti sanırım herkeste farklı oluyor bu belirtiler benım ilk hamileliyim ve tup bebek ile mucizeme kavusucam inş bunlar normal mi?
canım folık asıt sana mıde bulantısı yaptı ıse dr daNIS FARKLI MARKA FOLIK ASIT VERIYORLARR ICMEN COK ONEMLI CUNKU BEBGIN GELISIMI COK ONEMLI ILK 3 AY BILIYORSUNDUR ZATEN YINEDE HATIRLATAYIM DEDIM
folic plus çok büyük geliyor yutmak maf ediyor ama follibola başlıcam şimdilik o daha küçük beelki onu içebilirim
elfaes hos geldın
hoşgeldin arkadaşım bende dün katıldım Rabbim hayırlısıyla hepimizin bebeklerini kucağımıza almamızı nasip eder..mide bulantılarım 10 gündür var ..aslında sat tarihim 4 kasım ona göre 9 hafta 3 günlük hamileyim fakat bnm yumurtlamam geç oluyor 36_37 günde bir adet olduğumdan en az 1 hafta geriden gidiyorum..8 haftalık hamileyim desem ortalama 7 haftadan beridir bulantılar var..biraz karışık gibi ama durum bu
sizin ile tanışmak ve sizin bilgilerinizden yararlanmak isterim.Kısa olarak kendımı tanıtayım musade varsa:)
tüp bebek tedavisi ile 12 yıl sonra hamile kaldım suanda 7+3 günlük rabbım uzun ömür versin bebişim var.6. haftada kalp atıslarını gördüm dr memnun kalmadığım için baska dr basladım ve bir hafta sonra tekrar kendıme dr sectim cok sukur ii bir bayan ve drkalp atıslarını bize dinletti cok güzel bir duyguydu rabbım olmayan herkese yasatsın ve kucagına almayı nasıp etsin inş.
17 ocak gunu için tekrar konturole cağırdı tabii ister istemez bir korku var ama inş iyidir bebeğim benım herhangı bir belirtim yok bulantı tıskıntı normal yasıyorum hamılelığı buda ii birsemi hiç fikrim yokdr bana baya testler verdi tabii ama bunlar ne testti hiç bir fikrim yok rütin gebelikte istenen testlermidir acaba insan 12 yıl sonra hamile kalınca ister istemez korkular yasıyor bunları sizin asıcagıma inanıyorum..
rabbım hepimizin bebışlerıne sağlıklı ve uzun ömürler versin..
bnende folıbol ıcıyorum evet bayagı kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?