2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnsan yinede seviniyor değil mı? Benim ki de kaza oldu hatta ben bu kazadan sonra sabah ertesi gün hapi aldım ictim. Yüzde 90 koruma ihtimali var bana yüzde 10 vurdu. Şimdi ise dört gözle bekliyoruz bakalım dogunca ne olacak ; uykusuz geceler, gaz, dis...

Son düzenleme:
öncelıklı hayırlı olsun bebegın..nerde oturuyosun? bende hastane arıyorum aynı görüsteyım senınle yardımım olmaz sana ama belkı ıkı kararsız bı yer buluruz belkı:)

Canım ben Halkalı'da oturuyorum. Doktorum Bakırköy'de özel muayenehane. Şükran Cebiroğlu. Çok tatlı ve bilgili bir doktor tavsiye ederim. Ama işte testler verildiğinde nerde yaptırmalı acaba?

çok sağol canım kefir içmeyi denedim faydalı diye ama midem çok bulandı. Kabızlığa iyi geliyorsa burnumu kapatıp içerim bi şekilde teşekkürler

canım kefiri asla ıcmeyenız!kefirin içinde yuzde bılmem kaç oaranında alkol hemde etıl alkol var!!benım dr onermemıstı...yıne de sız bılırsınız...once drnuza sorunn bence..kabızlıgı da baska yollardan yenmeye calısın...

Benim ilk tahlillerimde çıktı zaten öncesinden de genetik demir anemim vardı. Doktor beni çok demirsiz görüp biraz abarttı galiba :) folicplusta demir zaten var, ayrıca multivitamin verdi onun da içinde demir varmış bir de yine demir hapı verdi tek başına. Hepsi birleşince resmen içimi kuruttu haplar. Canım benim ufak ufak birşeyler atıştırmaya çalış kuru meyve ceviz badem at ağzına en azından biliyorum bulantı çok kötü ama inşallah yiyebilirsin.

of of off sorma canım tam biraz rahatladım derken özellikle uykusuz geceleri düşünmek bile beni benden alıyor. Oğlum tam anlamıyla bana yapışık ve 1,5 yaşına kadar gece uykusu tamamen düzensizdi. Umarım ikinci bebişim biraz uslu ve gece uykusu düzenli olur. Seninki de cidden ne şansmış yani. Ama işte vakti saati geldiğinde ne yapsan boş nasibi varmış girdiler hayatımıza. Allah tamamına erdirir inşallah ya ben heyecanlanıyorum walla ilk gibi tuhaf

Bu ülkede hiç bir doktorun hiç bir hemşirenin bir insana bu şekilde, 'hayvanca' muamele etmeye hakkı yoktur!!

Çocuğunu aldırır ya da aldırmaz günahtır ya da değildir. Bu allahla kulun arasındaki meseledir!

Kaldı ki aldırılmak istenen bebek tecavüze uğramış bi annenin bebeği de olabilirdi.

''Tecavüze uğrayan doğursun, devlet bakar'' dedi devlet büyüklerimiz. Biraz daha zorlasak siz de diyeceksiniz.
Pes!

Son düzenleme:

Ha eklemeden geçmişim evet kurtajı mecburi bir şekilde olanların bu durumu yaşaması dehşet verici!
Ama zevki olarak-ileriyi düşünerek bir bebeğe kıymak bana cinayet geliyor!

Neyse ben tartışmaya girmek istemiyorum sadece düşüncemi belirtmek istedim ama kadını tanımıyordum az önce araştırdım kendisini ve yazılarını bu kadarıda PES dedim ve kapattım sayfaları.... O kişi için deymeyecek bir tartışma olur devam edersem...
Allah büyük ne diyim....

Kefirin içindeki alkol doğal yoldan ortaya çıkıyor diye biliyorum. Yani bildiğimiz alkolü alıp içine koymuyorlar canım ve oranı da belki binde 1 falandır. Yine de doktora sorarım tabi çünkü bakteri üreten bişey yararlı da olsa sormak lazım teşekkür ederim.

cnm benımkı az calısan hıpotrıoıd buda ılacını duzenlı alırsan hıc bır sıkıntı yok fakat duzenlı almazsan degerlerın yuksek olursa bebgınde zeka gerılıgı dusuk rıskı falan oluyor

Gebelik topiginde kürtajı tartışacak değilim ama yanlış bulduğum bir düşünceye sessiz kalmayida başaramıyorum ben de kadınım. Hayata tek pencereden bakmayın lütfen herkes bizim kadar şanslı olmayabilir.

Anlatamıyorum galiba? Ben sizinle bir bebeği öldürmenin cinayet olup olmadığını tartışmıyorum. Tartışmam da. Herkes düşüncesinde hürdür!

Ama; öyle bi yazmışsınız ki oh iyi olmuş demediğiniz kalmış.

Burada insana dokunan ne biliyo musunuz, kadının hatta bi çok kadının ülkemizde devlet hastanelerinde gördüğü vunharca canice muameleyi haklı bulmanız. ben bunu kınıyorum. Bence de Allah çok BÜYÜK!

Kusura bakmayın bu ülkede düşünce özgürlüğü var ise ayşe arman ve onun gıbıler cıkıp düşüncelerini acık acık yazabılıyorlarsa bende kendimde o hakkı gorerek gayet normal yorumumu yaptım herkez gibi....

Ben burda şans yada cekılen durumu degıl ben burda Allaha ınancım gereği işlenen günahı dile getirdim!
Eğer herkez kendıne MUSLUMANIM diyorssa bunları gozonune getirmelidr...
Inandıgı seyin arkasında olmalı ınsan...

Benim Açımdan KURTAJ kabul edilemeyecek birşeydir TABİ EKLİYORUM MECBURİYET OLMADIGI SÜRECE!

Mantıkım kabul etmiyor inancımda kusura bakmayın.......

Son düzenleme:

canım kefirde az miktarda alkol olduğu doğru ama miktarın daha fazlası birçok meyvelerde de var. Örneğin portakalın hem asit oranı fazla hemde alkol. sonra üzüm,üzüm sirkesi, ayran,yoğurt gibi fermantasyonla üretilen birçok şeyde. Sakıncası yok bu kadar alkolün. Doğal alkol bu birşey olmaz :) Tabi evde kendin yapmakta yarar var, mayalanma süresini 24 saati geçirmeyeceksin, o zaman hem çok ekşi olmuyor hemde alkol oranı düşüyor....

Evet devlet hastanelerindeki vahşeti işkenceyi bende kabul etmiyorum buna BRAVO İYİ YAPIYORLAR dediimi sanmayın!
Kimse kadına uygulanan bu kabalıgı kabul edemez....
Ama benim yorumum o şahıs için unutmayın...

kefır gebelıkte cok faudalı kızlar helekı mayasını bulup kendınız mayalarsanız cok daha ıyı 6 aydan sonra bıle bebklere kesın verın dıyor drlar sındırım organları uzerınde faydası tartısılamazzz afıyet olsunn

Arkadaslar bugün hastaneye gittim kesem bozulmuş bebekte 6. Haftaya kadar büyümüş kürtaj yapalım dediler yok dedim kendi düşsün eve geldim şimdi kocacigimla bana cok büyük destegi var kocamın gözümün icine bakıyor olmasın bebeğimiz ben senin bebeğin degilmiyim ben yetmezmiyim sana diyor ama biliyorum oda cok istiyor ve üzülüyor kayınvalidem haber bekliyordu ona haber verdik oda hiç üzülme sana 1000 bebek feda olsun siz mutlu olun yeter dedi orda patladım artık hungur hungur ağladım iyi ki böyle bir ailem var yoksa daha cok mahvolurdum(

merhabalar canım kefır dediğin sütmüydü marketlerde satılıyor aynı seyden mı bahsediyoruz acaba

cnm benımkı az calısan hıpotrıoıd buda ılacını duzenlı alırsan hıc bır sıkıntı yok fakat duzenlı almazsan degerlerın yuksek olursa bebgınde zeka gerılıgı dusuk rıskı falan oluyor

Amann allah korusun...
Saol canım... benim ki geçti zaten şimdi, ama yinede doktora gittiğimde soracağım bunu, gerekirse testte yaptırırım. sende dikkat et kendine o zaman ilaçlarını aksatma :)

gecmiş olsun canım rabbım buyuk bak ne guzel eşinde sana destek olmus tabıı acısı buyuk ama sen uzme kendını lütfensen hamileğinde ilk mi dr konturolune gittiğinde öğrendın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…