- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.401
cokk ama cokk gecmıs olsun senın ıcın hayırlısı boyleymıs demkkı daha onunuzde ne gunler var hayırlıısyla allah hayırlı bebkler hamılelıkler yasatsın gercekten cok uzuldummmArkadaslar bugün hastaneye gittim kesem bozulmuş bebekte 6. Haftaya kadar büyümüş kürtaj yapalım dediler yok dedim kendi düşsün eve geldim şimdi kocacigimla bana cok büyük destegi var kocamın gözümün icine bakıyor olmasın bebeğimiz ben senin bebeğin degilmiyim ben yetmezmiyim sana diyor ama biliyorum oda cok istiyor ve üzülüyor kayınvalidem haber bekliyordu ona haber verdik oda hiç üzülme sana 1000 bebek feda olsun siz mutlu olun yeter dedi orda patladım artık hungur hungur ağladım iyi ki böyle bir ailem var yoksa daha cok mahvolurdum(
canım tam olark sut de degıl ayranda degıl arası bır ıcıcek kucuk plastık sıselerde satılıuyor makette ama evde yapmakta mumkun kefır mayasını bulman lazım amamerhabalar canım kefır dediğin sütmüydü marketlerde satılıyor aynı seyden mı bahsediyoruz acaba
Amann allah korusun...
Saol canım... benim ki geçti zaten şimdi, ama yinede doktora gittiğimde soracağım bunu, gerekirse testte yaptırırım. sende dikkat et kendine o zaman ilaçlarını aksatma saol canım ınsallah senınkı hoprmonel bı durumdur 7 senedır trıoıdım var zaten o bana ben ona alıstım artıkk
Arkadaslar bugün hastaneye gittim kesem bozulmuş bebekte 6. Haftaya kadar büyümüş kürtaj yapalım dediler yok dedim kendi düşsün eve geldim şimdi kocacigimla bana cok büyük destegi var kocamın gözümün icine bakıyor olmasın bebeğimiz ben senin bebeğin degilmiyim ben yetmezmiyim sana diyor ama biliyorum oda cok istiyor ve üzülüyor kayınvalidem haber bekliyordu ona haber verdik oda hiç üzülme sana 1000 bebek feda olsun siz mutlu olun yeter dedi orda patladım artık hungur hungur ağladım iyi ki böyle bir ailem var yoksa daha cok mahvolurdum(
cokk ama cokk gecmıs olsun senın ıcın hayırlısı boyleymıs demkkı daha onunuzde ne gunler var hayırlıısyla allah hayırlı bebkler hamılelıkler yasatsın gercekten cok uzuldummm
canım tam olark sut de degıl ayranda degıl arası bır ıcıcek kucuk plastık sıselerde satılıuyor makette ama evde yapmakta mumkun kefır mayasını bulman lazım ama
Amann allah korusun...
Saol canım... benim ki geçti zaten şimdi, ama yinede doktora gittiğimde soracağım bunu, gerekirse testte yaptırırım. sende dikkat et kendine o zaman ilaçlarını aksatma saol canım ınsallah senınkı hoprmonel bı durumdur 7 senedır trıoıdım var zaten o bana ben ona alıstım artıkk
evde yapabilecğimi sanmıyorum ama marketten alayım ama tadı için acayıp falan diye duymuştum acaba içebilecekmiyim bilmiyorum:)faydalı ne varsa yemek içmek istiyorum simdi kızacaksınız ama sigaraya devam ediyorum resmen bağımlı gibi oldum yiyicem nerdeyse her gece dua ediorum bırakayım die belki buluntılarım baslarda tıskınırım dedım oda yok 8 haftalık oldu bende hiç koku hissi bulantı hiç birsey yok biliyorum bulantı zor ama sıgarayı bıraktıracaksa razıyım ben
Onun ıcın yaşadıklarını birde çıkıp sıkıntı cektım (!) dıye yayması bana cok basit geldi...
Sen Allah'ın verdiği cana kıyarsan Allah'da seni böyle imtihan eder... Bu böyledir...
Bunlar sizin cümleleriniz. O zaman doğru kelimeleri seçmelisiniz. Siz burda basbaya mektup sahibi kadının yaşadığı muameleyi haklı buldunuz. Sen bebeği aldırırsan allah da seni böyle yapar diyosunuz. Ve tekrar söylüyorum. Kürtajı nasıl değerlendirdiğiniz benim umrumda bile değil. Kimsenin düşüncesi beni enterese etmez çünkü. Kaldı ki ben de yapın yapın, canınız istemesse aldırın demiyorum.
Ama siz bütün cevaplarınızda benim inancım, benim mantığım kürtajı kabul etmiyo diye ısrarla işin içine maneviyat katıyorsunuz.
Sen Allah'ın verdiği cana kıyarsan Allah'da seni böyle imtihan eder... Bu böyledir... Bu nedir ? Ben bu cümleleri anlayamıyorum. Bebeğini aldırırsan doktorlar da sana böyle yapar tabi! bunu demek istiyosunuz işte
cokk ama cokk gecmıs olsun senın ıcın hayırlısı boyleymıs demkkı daha onunuzde ne gunler var hayırlıısyla allah hayırlı bebkler hamılelıkler yasatsın gercekten cok uzuldummm
canım tam olark sut de degıl ayranda degıl arası bır ıcıcek kucuk plastık sıselerde satılıuyor makette ama evde yapmakta mumkun kefır mayasını bulman lazım ama
evde yapabilecğimi sanmıyorum ama marketten alayım ama tadı için acayıp falan diye duymuştum acaba içebilecekmiyim bilmiyorum:)faydalı ne varsa yemek içmek istiyorum simdi kızacaksınız ama sigaraya devam ediyorum resmen bağımlı gibi oldum yiyicem nerdeyse her gece dua ediorum bırakayım die belki buluntılarım baslarda tıskınırım dedım oda yok 8 haftalık oldu bende hiç koku hissi bulantı hiç birsey yok biliyorum bulantı zor ama sıgarayı bıraktıracaksa razıyım ben
hazırların tadı cok guzel cnm hele bırde meyvelı alırsan onlar daha rahat ıcılıyor sıgara ıcınde ınsallah bırakırsın bende ıcıyordum hamıle odugumu ogrendıgım an bıraktım oglumdada bırakmıstım sonra tekrar basladım dogumdan sonra bu seferde bıraktım tıksınmıyorum ama ıcmem gerektıgı ıcın ıcmıyorum ınsallah sonrasında tekrar baslmam senın ıcınde allah ıcıne bırakmöa gucu versın versın
hazırların tadı cok guzel cnm hele bırde meyvelı alırsan onlar daha rahat ıcılıyor sıgara ıcınde ınsallah bırakırsın bende ıcıyordum hamıle odugumu ogrendıgım an bıraktım oglumdada bırakmıstım sonra tekrar basladım dogumdan sonra bu seferde bıraktım tıksınmıyorum ama ıcmem gerektıgı ıcın ıcmıyorum ınsallah sonrasında tekrar baslmam senın ıcınde allah ıcıne bırakmöa gucu versın versın
ne guzel sende irade var bende yok kafamı bişeye takdığımda tesellim o sankı cok üzülüyorum vicdan yapıyorum 2 gun denedım ama bazı olaylar oldu direk onda buldum teselliyi bu bulantılar ne zaman baslar tek umudum o yoksa nasıl olacak bilmiyorum
Arkadaslar bugün hastaneye gittim kesem bozulmuş bebekte 6. Haftaya kadar büyümüş kürtaj yapalım dediler yok dedim kendi düşsün eve geldim şimdi kocacigimla bana cok büyük destegi var kocamın gözümün icine bakıyor olmasın bebeğimiz ben senin bebeğin degilmiyim ben yetmezmiyim sana diyor ama biliyorum oda cok istiyor ve üzülüyor kayınvalidem haber bekliyordu ona haber verdik oda hiç üzülme sana 1000 bebek feda olsun siz mutlu olun yeter dedi orda patladım artık hungur hungur ağladım iyi ki böyle bir ailem var yoksa daha cok mahvolurdum(
kızlar benim dudaklarım acaip kurudu yaa sizde de var mı bu durum
Ben sözlerimi ne zaman reddettım kı acıga tekrar cıkarma geregı duydun?!
Evet Allah ın verdıgı cana kıyan kım olursa olsun Allah onu ımtıhan edıyor ben bırebır etrafımdada baskalarında da gorerek buna şahit oluyorum! Bunlara emınım sızlerdende sahıt olan vardır....
Bır ınsan oradakı duruma evet bahset dıyorsa once kendı yaptıgı VAHSETE BAKMALI!!!
Bır cana kıymak benım ıcın vahset....
Manevıyat katmamda ınancım geregı-sız boyle ınanmıyorsanız dıyecek sozum olmaz zaten....
Ben ınancıma ve dını degerlerıme onem veren bırıyım-sızın kadar basıte alamayacagım durumu kusura bakmayın....
Ki benım ne demek ıstedıgımı anlamamıs olmanız ayrı sıkıntı-hayla bana hastaneden bahsedıyorsunuz oysa ben kadının vahsetınden bahsedıyorum....
Neyse-konu sabıtlıge gıdıyor en ıyısı surdurmemek ....
gecmiş olsun canım rabbım buyuk bak ne guzel eşinde sana destek olmus tabıı acısı buyuk ama sen uzme kendını lütfensen hamileğinde ilk mi dr konturolune gittiğinde öğrendın
Onun günahını Allah zaten biliyor o Allahla kul arasında tamam ama
doktorlara noluyor ki kim oluyorlar da onlar mı verecek kadının cezasını
Ben markettekilerin tadını sevmiyorum, evde yapımı çok kolay zaten, önemli olan kefir mayasını bulman. tanıdığın bir aktar falan varsa ordan temin edebilirsin, hem taze hemde katkısız evde yapıp içersin mis gibi. Sigara konusunda da bence ne olursa olsun artık bırakmalısın, bebeğini düşün her sigara yaktığında, ve öyle öyle bırakırsın inşallah. ben bile bıraktıysam herkes bırakır diyorum, düşün bende o kadar tiryakiydim. eşim bile hayret ediyor ama onun sigara içmesine bile tahammül edemiyorum artık, o da içmiyor :) umarım tez zamanda tiksinir ve bir daha içmezsin.
benimde dudaklarım acayip kuruyor bir dee çok aşırı susuyorum ve canım hep böyle soğuk şeyler içmek istiyor şu kış gününde
hayır canım daha önce bircok düsüklerim oldu ve hic birinin kalp atısını duyamadım rabbim ins sizin bebeklerinizi ve dogmus ve dogmamıs bütün bebekleri korur...
Bu ülkede hiç bir doktorun hiç bir hemşirenin bir insana bu şekilde, 'hayvanca' muamele etmeye hakkı yoktur!!
Çocuğunu aldırır ya da aldırmaz günahtır ya da değildir. Bu allahla kulun arasındaki meseledir!
Kaldı ki aldırılmak istenen bebek tecavüze uğramış bi annenin bebeği de olabilirdi.
''Tecavüze uğrayan doğursun, devlet bakar'' dedi devlet büyüklerimiz. Biraz daha zorlasak siz de diyeceksiniz.
Pes!
ne guzel sende irade var bende yok kafamı bişeye takdığımda tesellim o sankı cok üzülüyorum vicdan yapıyorum 2 gun denedım ama bazı olaylar oldu direk onda buldum teselliyi bu bulantılar ne zaman baslar tek umudum o yoksa nasıl olacak bilmiyorum
cnm hıc bulantın olmayabılırde benım oglumda hıc bulantımö tıksınmem olmadı ama busefer cok fazla var ıns. bırakabılırsınn
hayır canım daha önce bircok düsüklerim oldu ve hic birinin kalp atısını duyamadım rabbim ins sizin bebeklerinizi ve dogmus ve dogmamıs bütün bebekleri korur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?