2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onun ıcın yaşadıklarını birde çıkıp sıkıntı cektım (!) dıye yayması bana cok basit geldi...
Sen Allah'ın verdiği cana kıyarsan Allah'da seni böyle imtihan eder... Bu böyledir...

Bunlar sizin cümleleriniz. O zaman doğru kelimeleri seçmelisiniz. Siz burda basbaya mektup sahibi kadının yaşadığı muameleyi haklı buldunuz. Sen bebeği aldırırsan allah da seni böyle yapar diyosunuz. Ve tekrar söylüyorum. Kürtajı nasıl değerlendirdiğiniz benim umrumda bile değil. Kimsenin düşüncesi beni enterese etmez çünkü. Kaldı ki ben de yapın yapın, canınız istemesse aldırın demiyorum.

Ama siz bütün cevaplarınızda benim inancım, benim mantığım kürtajı kabul etmiyo diye ısrarla işin içine maneviyat katıyorsunuz.

Sen Allah'ın verdiği cana kıyarsan Allah'da seni böyle imtihan eder... Bu böyledir... Bu nedir ? Ben bu cümleleri anlayamıyorum. Bebeğini aldırırsan doktorlar da sana böyle yapar tabi! bunu demek istiyosunuz işte

Son düzenleme:
kürtaja ben de karşıyım ama büyük konuşmak istemem bu konuda şartlar durumlar ne getirir kimse bilemez..
Amma velakinnn devlet hastanelerinin kısaca özetlemiş bu durum....
ben de bu konuda çookk sinirliyim önüme gelene şikayet ettim devlet hastanesindeki doktoru ve gördüğüm muameleyi gebelik polikinliğine gittim durum içler acısı içeri 3er beşer alıyolar içeri girince acaba hamile kalmakla çok mu hata ettim diye düşünüyor insan muayene sırasında elindeki aleti kasığıma birr bastırıyorrrkii doktor sormayın madem bastırmak gerekiyo özeldeki doktorum neden yumuşacık bastırdı ve gördü kesemi diye düşünüyosun hocam sorun mu var diyorum tık yokk bilgisayara öyle bi bakıyoki sanki çook büyük bi sorun var hayır kızım bi sorun yok dese dili aşınırrrr sankiii kalkıyosun acele acele yataktan. sen pantolonunu çekerken diğer bekleyenler görüyo zaten ...göbeğindeki jeli meli silmene de fırsat yokk çıkıpp oturuyosun karşına konuşsammı konuşmasammı kararsız tavırlar sonra diğer hasta
sonuçlarım çıkıyor veee kağıt israfı diye çıktı verilmiyorr.
arkadaşlar bu benim yaşadığım ufak bi örnek ...
ben bunları yaşadım kaldı ki kürtajı yaşayan kadın neler yaşadı siz düşünün...
3 çocuk yapın 2 az demeden önce gelip bi devletteki hastaneler ile özel arasındaki dağlarrrrr kadarrrr farkı bi görsünleeeerrrr
insana insan olduğunu unutturuyolar sağolsunlarrr

Son düzenleme:
cokk ama cokk gecmıs olsun senın ıcın hayırlısı boyleymıs demkkı daha onunuzde ne gunler var hayırlıısyla allah hayırlı bebkler hamılelıkler yasatsın gercekten cok uzuldummm
merhabalar canım kefır dediğin sütmüydü marketlerde satılıyor aynı seyden mı bahsediyoruz acaba
canım tam olark sut de degıl ayranda degıl arası bır ıcıcek kucuk plastık sıselerde satılıuyor makette ama evde yapmakta mumkun kefır mayasını bulman lazım ama

Merhaba canım dün aklıma gelmiştin seni için dua etmiştin o an.... Belki böylesi daha hayırlıdır. Üzülme demeyeceğim ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum çünkü. Ama Allah sabır versin inşallah. En kısa zamanda hayırlısı ile tekrar bebek sahibi olursunuz inşallah.

Ben sözlerimi ne zaman reddettım kı acıga tekrar cıkarma geregı duydun?!
Evet Allah ın verdıgı cana kıyan kım olursa olsun Allah onu ımtıhan edıyor ben bırebır etrafımdada baskalarında da gorerek buna şahit oluyorum! Bunlara emınım sızlerdende sahıt olan vardır....
Bır ınsan oradakı duruma evet bahset dıyorsa once kendı yaptıgı VAHSETE BAKMALI!!!
Bır cana kıymak benım ıcın vahset....
Manevıyat katmamda ınancım geregı-sız boyle ınanmıyorsanız dıyecek sozum olmaz zaten....
Ben ınancıma ve dını degerlerıme onem veren bırıyım-sızın kadar basıte alamayacagım durumu kusura bakmayın....

Ki benım ne demek ıstedıgımı anlamamıs olmanız ayrı sıkıntı-hayla bana hastaneden bahsedıyorsunuz oysa ben kadının vahsetınden bahsedıyorum....

Neyse-konu sabıtlıge gıdıyor en ıyısı surdurmemek ....

Canım çok üzüldüm allah sabırlar versin...
Belki de hayırlısı böyledir, ne diyelim Ne mutlu sana ki çok anlayışlıymış eşin ve ailen... Bundan sonrası için sağlık ve huzur dilerim canım...

Onun günahını Allah zaten biliyor o Allahla kul arasında tamam ama
doktorlara noluyor ki kim oluyorlar da onlar mı verecek kadının cezasını

gecmiş olsun canım rabbım buyuk bak ne guzel eşinde sana destek olmus tabıı acısı buyuk ama sen uzme kendını lütfensen hamileğinde ilk mi dr konturolune gittiğinde öğrendın

hayır canım daha önce bircok düsüklerim oldu ve hic birinin kalp atısını duyamadım rabbim ins sizin bebeklerinizi ve dogmus ve dogmamıs bütün bebekleri korur...

Onun günahını Allah zaten biliyor o Allahla kul arasında tamam ama
doktorlara noluyor ki kim oluyorlar da onlar mı verecek kadının cezasını

kızlar konuya girmek istemiyorum ama mecbur kaldım ben baska topıcten buraya geldım olayların dısında kalmak için lütfen biz bebişlerimize bakalım onlar hakkında konuşalım lütfenkürtajın tartısılacak bir yeri oldugunu sanmıyorum ben bence artık uzamasın kimse üzülmesin

hayır canım daha önce bircok düsüklerim oldu ve hic birinin kalp atısını duyamadım rabbim ins sizin bebeklerinizi ve dogmus ve dogmamıs bütün bebekleri korur...

Çok gecmis olsun canım. Mutlu bir aileymissiniz ne güzel. İnşallah düşüklerinin sebebi bulunur ve mutluluğunuz bir bebekle katmerlenir.

tecavuz konusu cok farklı..tabıkı tecavuz sonucu hamıle kalan bı kadın doguramaz bu hem kadın ıcın hem bebek ıcın ırenc bı durum.ben kurtajın kalkmasına karsıyım ınsanların ozelıdır bu kımse karısamz.benım karsı oldugum kurtaj bı yerde cınayettr afedersn onlemını almadan yapıp yapıp cok normal bısımız gbı aldırmak bana gore ınsanlık dısı bısı.bı yerde bebek sahıbı olmak ıcın malını mulkunu ortaya koyan ınsanlar obur tarafta 2 dakkalık zevkı ıcın gunahsz mınıcık bı cana kıyanlar

inş canım benımde cok korkularım oluyor elimde olsa hergun dr gidicem benım ilk ve tup bebek insan ister istemez kaybetme korkusu yasıyor rabbım kimseye yasatmasın dr bana kalp atıslarını dınlettı lütfen kapatın dedim çünkü bişey olursa unutamam 12 yıl sonra geldi ve onu kaybetmekten cok korkuyorum gece gündüz dua ediyorum inan hamileliyin tadını cıkaramıyor insan senın içinde cok zor ama her serde bir hayır vardır die düşüneceksin arkadasım rabbımin vardır bir bildiği senın içini ferah tut önce sen ii olkı bebişlerin olsun sen olmazsan bebişte olmaz

arkadaslar kavga etmeyin nolur bence her ikinizde aynı seyi söylüyorsunuz ama o kadar sinirlisiniz ki suan birbirinizin yazdıgını tam okumuyorsunuz herikinizde hastanenin tutumuna kızmıssınız ama kürtaj konusunda hemfikir degilsiniz herkes aynı seyi düsünecek diye bir sey yok o yüzden kırmayın birbirinizi ben o kadının cektigine cok üzüldüm ama bir yandan karnından vahsice alınan bebek aklıma geldi ne acı cekmistir kim bilir dogmadıgı icin sanki acı cekmez veya hissetmez sanıyoruz ama yavrum kıyamam parcalara ayırmıslar onu...gecen gün bebegini duvardan duvara vuran babaya ne kadar kızdık degil mi burda arkadaslar o dogdugu icin mi bu muameleyi haketmiyordu sizce dogmamıs cocuga yapıldıgında farklımı oluyor ...belki de suan bebegimi kaybettigim icin bu kadar duygusalım ama bana göre kürtaj vahset gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…