2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler yarın bi çok kişi bebişini görmeye gidiyor benimm randevum taaa haziranın 26sında... daha çok var.bende görmeyi çok istiyorum..

aceleci davranan bebişlerin anneleri sizde ne olur üzülmeyin moralinizi yüksek tutmaya çalışın.hem bebişlerin hemde sizin sağlığınız için..Rabbim yardımcınız olsun..

bu arada keçe işi süslemeler süper gidiyor bugün birisini daha bitirdim :)) ve yarın sabah kahvaltıda annemler de olucak çok mutluyum..

canım çok geçmiş olsun ben de dün başladım ilaçlara hala bir düzelme yok benim antibiyotik 200 mg günde 2 kez alıyorum inş geçer de rahatlarız yoksa gerçekten çok rahatsız edici bir acı.

Canım İdrar Yolu Enfeksiyonu Bende De var İdrar Tahlili Kötü Çıktı Kültür İstedi Doktorum Onu Verdim Sonucunu Bekliyorum. Ne Olacak Bakalım. Bende İdrar Yaparken Yapma Ya Da Ağrı Olmadı Hiç. Mide Bulantısı Yapıyor Bende İlginç Bir Şekilde Midem Bulanıyor Dedim İdrar Yolu Enfeksiyonudur Dedi Doktorum Hemen.
Benim Oğlumun Da Bacakları 2 Hafta Önde Gidiyor. Her Muayeneye Gidişimizde Eve Sadece Bacak Resmiyle Dönüyoruz Zaten, Sebebi Buymuş Demek Ki. Şimdiden 48 cm Boyu Var, Selvi Boylum Benim Endişelenme Sende Kafası İçin Kullandığın İlaç İyi Gelir İnşallah Çabucak Atlatırsın :)

bende 32 den sonra 2 hafta diye biliodum bakalım bana ne dicek drum çatı muayensi oldumu peki

bana 32. haftada demişti hemşire ama doktorum 33. haftaya gün verdi nst için. ben bu doktorları anlamıyorum zaten.. şekerin yüksek diyet yap dedi bidaha da kontrol etmiyor ne durumdayım diye. sinir oluyorum...

Ellerine sağlık lesyacım. Minik minik baya uğraşmışsın ama güzel olmuş. Güle güle kullan tatlım:)

Oy maşallah civan boylu bir delikanlı olacak demek ki :)

Son düzenleme:
Ellerine sağlık lesyacım. Minik minik baya uğraşmışsın ama güzel olmuş. Güle güle kullan tatlım:)

teşekkür ederim canım...yaptım akşam babası gelince gösterdim nasıl mutlu oldu..insan kendi eliylede yapınca daha değerli oluyor..yavrum inşallah sağ salim doğarda sağlıklı bi şekilde alırım kucağıma..

bana 32. haftada demişti hemşire ama doktorum 33. haftaya gün verdi nst için. ben bu doktorları anlamıyorum zaten.. şekerin yüksek diyet yap dedi bidaha da kontrol etmiyor ne durumdayım diye. sinir oluyorum...
sende şkerini sağlık ocağında ölçtür sinir olup bebişini uzme annesi biz nst olayını hiç konuşşmadık zaten ben bebeğimi görünce herşeyi unutuyorum
Benim 35. Haftamda Nst Canım, 31. Haftayı Geçtim Ama Çatı Muayenesi Yapılmadı bende
ohh rahatladım doğrusu şimdiden bşalamak istemiyorum yarın baya bişiler sormam gerek

Maşallah baya hızlısın canım çok güzel olmuş hemencik bitiriyosun helal olsun

48 cm miii maşallah Oğluşun sana ne tekmeler atıyodur

canım çok geçmiş olsun ben de dün başladım ilaçlara hala bir düzelme yok benim antibiyotik 200 mg günde 2 kez alıyorum inş geçer de rahatlarız yoksa gerçekten çok rahatsız edici bir acı.

bana 1000 mg verdi çok kötü dedi falan gebelikte çok sık oluyomuş ama evet arkadaşım acısı çok zor ağrı yanma of inşallah geçer ilerlemeden

bana 1000 mg verdi çok kötü dedi falan gebelikte çok sık oluyomuş ama evet arkadaşım acısı çok zor ağrı yanma of inşallah geçer ilerlemeden

geçmiş olsun bol bol su iç ve cvitaminli yiyecekelr tüket sıkma portakal suyu falan iç ii gelir inş

Maşallah baya hızlısın canım çok güzel olmuş hemencik bitiriyosun helal olsun

48 cm miii maşallah Oğluşun sana ne tekmeler atıyodur

hızlı ama en çokta hevesli...çarşamba bebek odamız gelinceye kadar hazır edeyim dedim.bide başlayında daha bırakamıyorum ki şunuda yapım bunuda yapayım derken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…