- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.161
selam kızlar öncelikle erken doğum tehlıkesı yaşayan anneler allah yardımcınız olsun içinizi ferah tutun sizin için dua edıyoruz
daha önce bahsedilmişti sanırım vajınada ağrı ve zonklama hiissinden bende bı kaç gündür bundan çok şikayetçiydim vajınada nasıl bır ağrı bır saat falan oturıyım ayağa kalkarken tam vajınamda nasıl bir ağrı zonklama bıde tuvaletimi yaparken ağrım oluyodu bugün doktorum idrar testi yaptı ve feci derecede iltihap çıktı 1000 mg lık antıbıyotık verdi çok kötüyüm
bide bebeğimin kafa çapı bır hafta önden gıdıyomuş bıraz büyük dedi ona dahada moralim bozuldu
selam kızlar öncelikle erken doğum tehlıkesı yaşayan anneler allah yardımcınız olsun içinizi ferah tutun sizin için dua edıyoruz
daha önce bahsedilmişti sanırım vajınada ağrı ve zonklama hiissinden bende bı kaç gündür bundan çok şikayetçiydim vajınada nasıl bır ağrı bır saat falan oturıyım ayağa kalkarken tam vajınamda nasıl bir ağrı zonklama bıde tuvaletimi yaparken ağrım oluyodu bugün doktorum idrar testi yaptı ve feci derecede iltihap çıktı 1000 mg lık antıbıyotık verdi çok kötüyüm
bide bebeğimin kafa çapı bır hafta önden gıdıyomuş bıraz büyük dedi ona dahada moralim bozuldu
bende 32 den sonra 2 hafta diye biliodum bakalım bana ne dicek drum çatı muayensi oldumu pekivalla canım ben 33.haftadayım bugün gittim hiç nst falan demedi sanırım onlar 35.haftadan sonra oluyor daha erken hatta bana bir ay sonra gel bi problemın yok dedi ben 32.haftadan sonra kontroller 2 haftada bire düşüyo sanıyodum
valla canım ben 33.haftadayım bugün gittim hiç nst falan demedi sanırım onlar 35.haftadan sonra oluyor daha erken hatta bana bir ay sonra gel bi problemın yok dedi ben 32.haftadan sonra kontroller 2 haftada bire düşüyo sanıyodum
Benim 35. Haftamda Nst Canım, 31. Haftayı Geçtim Ama Çatı Muayenesi Yapılmadı bendeya kızlar bişi sorucam nstye ne zaman girilio bide 31. haftada çatı muayenesi yapıolarmı :18:
iyi geceler yarın bi çok kişi bebişini görmeye gidiyor benimm randevum taaa haziranın 26sında... daha çok var.bende görmeyi çok istiyorum..
aceleci davranan bebişlerin anneleri sizde ne olur üzülmeyin moralinizi yüksek tutmaya çalışın.hem bebişlerin hemde sizin sağlığınız için..Rabbim yardımcınız olsun..
bu arada keçe işi süslemeler süper gidiyor bugün birisini daha bitirdim :)) ve yarın sabah kahvaltıda annemler de olucak çok mutluyum..
Eki Görüntüle 735482
Of ya benim ki geç 15:30 da
yazıyo derken drun mu verdiBenim nstye 34 haftalıkken gireceğim yazıyor.:26:
Canım İdrar Yolu Enfeksiyonu Bende De var İdrar Tahlili Kötü Çıktı Kültür İstedi Doktorum Onu Verdim Sonucunu Bekliyorum. Ne Olacak Bakalım. Bende İdrar Yaparken Yapma Ya Da Ağrı Olmadı Hiç. Mide Bulantısı Yapıyor Bende İlginç Bir ŞekildeMidem Bulanıyor Dedim İdrar Yolu Enfeksiyonudur Dedi Doktorum Hemen.
Benim Oğlumun Da Bacakları 2 Hafta Önde Gidiyor. Her Muayeneye Gidişimizde Eve Sadece Bacak Resmiyle Dönüyoruz Zaten, Sebebi Buymuş Demek Ki. Şimdiden 48 cm Boyu Var, Selvi Boylum BenimEndişelenme Sende Kafası İçin Kullandığın İlaç İyi Gelir İnşallah Çabucak Atlatırsın :)
Ellerine sağlık lesyacım. Minik minik baya uğraşmışsın ama güzel olmuş. Güle güle kullan tatlım:)
yazıyo derken drun mu verdi
sende şkerini sağlık ocağında ölçtür sinir olup bebişini uzme annesi biz nst olayını hiç konuşşmadık zaten ben bebeğimi görünce herşeyi unutuyorumbana 32. haftada demişti hemşire ama doktorum 33. haftaya gün verdi nst için. ben bu doktorları anlamıyorum zaten.. şekerin yüksek diyet yap dedi bidaha da kontrol etmiyor ne durumdayım diye. sinir oluyorum...
ohh rahatladım doğrusu şimdiden bşalamak istemiyorumBenim 35. Haftamda Nst Canım, 31. Haftayı Geçtim Ama Çatı Muayenesi Yapılmadı bende
iyi geceler yarın bi çok kişi bebişini görmeye gidiyor benimm randevum taaa haziranın 26sında... daha çok var.bende görmeyi çok istiyorum..
aceleci davranan bebişlerin anneleri sizde ne olur üzülmeyin moralinizi yüksek tutmaya çalışın.hem bebişlerin hemde sizin sağlığınız için..Rabbim yardımcınız olsun..
bu arada keçe işi süslemeler süper gidiyor bugün birisini daha bitirdim :)) ve yarın sabah kahvaltıda annemler de olucak çok mutluyum..
Eki Görüntüle 735482
Canım İdrar Yolu Enfeksiyonu Bende De var İdrar Tahlili Kötü Çıktı Kültür İstedi Doktorum Onu Verdim Sonucunu Bekliyorum. Ne Olacak Bakalım. Bende İdrar Yaparken Yapma Ya Da Ağrı Olmadı Hiç. Mide Bulantısı Yapıyor Bende İlginç Bir ŞekildeMidem Bulanıyor Dedim İdrar Yolu Enfeksiyonudur Dedi Doktorum Hemen.
Benim Oğlumun Da Bacakları 2 Hafta Önde Gidiyor. Her Muayeneye Gidişimizde Eve Sadece Bacak Resmiyle Dönüyoruz Zaten, Sebebi Buymuş Demek Ki. Şimdiden 48 cm Boyu Var, Selvi Boylum BenimEndişelenme Sende Kafası İçin Kullandığın İlaç İyi Gelir İnşallah Çabucak Atlatırsın :)
canım çok geçmiş olsun ben de dün başladım ilaçlara hala bir düzelme yok benim antibiyotik 200 mg günde 2 kez alıyorum inş geçer de rahatlarız yoksa gerçekten çok rahatsız edici bir acı.
aa ne kadar güzel bi uygulama ben de böle bi takvim olmadığından ikilemde kaldım işe böyleEvet ilk gidişimde vermişti takvimi. Nst 34 haftalıkken yazıyor yani 35. haftaya girince.
bana 1000 mg verdi çok kötü dedi falan gebelikte çok sık oluyomuş ama evet arkadaşım acısı çok zor ağrı yanma of inşallah geçer ilerlemeden
Maşallah baya hızlısın canım çok güzel olmuş hemencik bitiriyosun helal olsun
48 cm miii maşallahOğluşun sana ne tekmeler atıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?