2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin kız boksör gibiymiş günebakan Hani onlar da rakipten yüzünü saklar, sonra bi sağ kroşe bi sol

Aynen canım geçen gece yatakta babasına da öyle vuruyodu eşim diyor ki kızımm sen combo vuruş yapmayı da mı öğrendin Street fightercı nesilin kızı ne de olsa

İyi geceler kızlar çok yorgunum uyumak istiyorum hepinizi öpüyoruz bebeğimle iyi ki varsınız gece ilaç almam lazım umarım uyanabilirim herkese iyi uykular :))

Nazlı cadı o :) güzelliği vahsiliginde annesi:) sürpriz yapacak o İzmirli hemde çirkin olması mümkün mü ? Sen ne isim verdin kizina bu arada?

Teşekkür ederiz teyzesi sağlıklı olsun da meleğim yüzünü göstermesin napalım kabullendik artık :) Asu olacak kızımızın ismi

İyi geceler kızlar çok yorgunum uyumak istiyorum hepinizi öpüyoruz bebeğimle iyi ki varsınız gece ilaç almam lazım umarım uyanabilirim herkese iyi uykular :))

İyi geceler canım. Tatlı rüyalar, rüyanda Areni gör, İdoşla oynarlarken :)))

Yarın randevumuz 11.15 de an itibariyle yaklaşık 12 saat kaldı. Ahey ahey tey tey \o/\o/\o/\o/\o\o//

Amin canım çok teşekkürler Asunun kelime anlamı asi, huysuz at bu arada Tabi ben tanıdığım birinden yola çıkarak bu ismi seçtim.

Ahan da senin kızın neden ultrasona tekme tokat daldığı belli oldu Şaka bi yana güzel isim bence de. Adıyla yaşasın

Yarın randevumuz 11.15 de an itibariyle yaklaşık 12 saat kaldı. Ahey ahey tey tey \o/\o/\o/\o/\o\o//

Bizimki de 10.30 daaa

Ahan da senin kızın neden ultrasona tekme tokat daldığı belli oldu Şaka bi yana güzel isim bence de. Adıyla yaşasın

Dimi yaa sen kalk kızına asi isim koy sonra da vay efendim niye bu kadar yaramaz hakettim bunu ben :) Sağol canım idoşun da ismi çok güzel

ya kızlar bişi sorucam nstye ne zaman girilio bide 31. haftada çatı muayenesi yapıolarmı :18:

ya kızlar bişi sorucam nstye ne zaman girilio bide 31. haftada çatı muayenesi yapıolarmı :18:

valla canım ben 33.haftadayım bugün gittim hiç nst falan demedi sanırım onlar 35.haftadan sonra oluyor daha erken hatta bana bir ay sonra gel bi problemın yok dedi ben 32.haftadan sonra kontroller 2 haftada bire düşüyo sanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…