- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.181
Canım İdrar Yolu Enfeksiyonu Bende De var İdrar Tahlili Kötü Çıktı Kültür İstedi Doktorum Onu Verdim Sonucunu Bekliyorum. Ne Olacak Bakalım. Bende İdrar Yaparken Yapma Ya Da Ağrı Olmadı Hiç. Mide Bulantısı Yapıyor Bende İlginç Bir ŞekildeMidem Bulanıyor Dedim İdrar Yolu Enfeksiyonudur Dedi Doktorum Hemen.
Benim Oğlumun Da Bacakları 2 Hafta Önde Gidiyor. Her Muayeneye Gidişimizde Eve Sadece Bacak Resmiyle Dönüyoruz Zaten, Sebebi Buymuş Demek Ki. Şimdiden 48 cm Boyu Var, Selvi Boylum BenimEndişelenme Sende Kafası İçin Kullandığın İlaç İyi Gelir İnşallah Çabucak Atlatırsın :)
ya her doktor farklı bende anlamadım gitti çatı muayenesi hiç olmadı daha ben zaten sezaryan istıyorum onun için yapmaz heraldebende 32 den sonra 2 hafta diye biliodum bakalım bana ne dicek drum çatı muayensi oldumu peki
sende şkerini sağlık ocağında ölçtür sinir olup bebişini uzme annesi biz nst olayını hiç konuşşmadık zaten ben bebeğimi görünce herşeyi unutuyorum
ohh rahatladım doğrusu şimdiden bşalamak istemiyorumyarın baya bişiler sormam gerek
Aynen Canım Kilosu Da Önde, Hoplatıyor Resmen YerimdenMaşallah baya hızlısın canım çok güzel olmuş hemencik bitiriyosun helal olsun
48 cm miii maşallahOğluşun sana ne tekmeler atıyodur
vaayyy kızlarr gece gece ne kalabalık böyle topiğimizzzhadi benim kociş halı saha maçına gitti de damladım buraya sizinkiler nerde peki kocişler isyeaan edecek bizim bu topik aşkımızdan benden söylemesi valla
hızlı ama en çokta hevesli...çarşamba bebek odamız gelinceye kadar hazır edeyim dedim.bide başlayında daha bırakamıyorum ki şunuda yapım bunuda yapayım derken...
canım ınşallah kültür sonuçların iyi çıkar zaten ilk belirti mide bulantısıymış bende ağrı yapınca şaşırdı
bu arada maşallah bebişine tam selvi boylu erkeğede uzun boy yakışır zatenbenım kızımda uzun olacakmış doktorun öngörüsüne göre bakalım bı doğsalarda görsek artık:2::2:
vaayyy kızlarr gece gece ne kalabalık böyle topiğimizzzhadi benim kociş halı saha maçına gitti de damladım buraya sizinkiler nerde peki kocişler isyeaan edecek bizim bu topik aşkımızdan benden söylemesi valla
keçeyi tuhafiyeden mi alıyorsun canım ben de uğraşmak istedim heveslendim
tuhafiyelerde de varda onlar farklı oluyor kelebekleri yaptığım keçeyle top top yaptığım keçe aynı değil.birisini kağıt keser gibi kestim.diğerini sabunlu sıcak suda elimde yuvarlayarak yaptım.ayrı ayrı almak çok pahalı olur diye bende internetten aldım.başlangıç seti olarak aldım.içinde ornek kalıplardan tutta elyafına kadar var..linki kopyalıyorum ilgilenirsen bak canım :)))
Küçük Keçeye Başlangıç Paketi – 10marifet Keçe Dükkanı
iyi yapmışsın canımKııız bizim şirketin halı saha maçı vardı bu akşam yoksa bizim orda mı çalışıyo senin eşin :) Benim kocacığım malesef yaz akşamları hep geç gelir normal saati 12 yani... Ben hiç takılmıyordum akşamları bütün gün bilgisayar başındayım diye başka şeylerle meşgul oluyordum bu akşam oyalayamadım kendimi soluğu burda aldım
Kac günde gönderiyorlar siparişden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?