2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ınşallah kültür sonuçların iyi çıkar zaten ilk belirti mide bulantısıymış bende ağrı yapınca şaşırdı
bu arada maşallah bebişine tam selvi boylu erkeğede uzun boy yakışır zatenbenım kızımda uzun olacakmış doktorun öngörüsüne göre bakalım bı doğsalarda görsek artık:2::2:

vaayyy kızlarr gece gece ne kalabalık böyle topiğimizzz hadi benim kociş halı saha maçına gitti de damladım buraya sizinkiler nerde peki kocişler isyeaan edecek bizim bu topik aşkımızdan benden söylemesi valla

Soracaklarını Not Al Canım, Ben Öyle Yapıyorum Unutuyorum Yoksa Mutlaka Bişeyler.
Maşallah baya hızlısın canım çok güzel olmuş hemencik bitiriyosun helal olsun

48 cm miii maşallah Oğluşun sana ne tekmeler atıyodur
Aynen Canım Kilosu Da Önde, Hoplatıyor Resmen Yerimden

yanımda pc de takılıo benim topicte olmam onun işine gelio rahat rahat takılıo

İnşallah Canım, Sağol. Ben Midem Bulanıyor Dediğimde Etraftan Hep Bebek Saçlanıyor Diyorlardı O Değilmiş Meğer Zamanında Gelsinler De Biz Bekleyelim.

benim kociş uyudu kaldı işte çok yoruluyor kıyamam...yarın annemler gelicek heyecandan uyku tutmuyor benide :)))

ii geceler teyzoşlar ve minik kelebekleri hepinizi öpüyoruz yarın dr a gidecek akadaşlarım inş güzel haberlerle döneriz

Kııız bizim şirketin halı saha maçı vardı bu akşam yoksa bizim orda mı çalışıyo senin eşin :) Benim kocacığım malesef yaz akşamları hep geç gelir normal saati 12 yani... Ben hiç takılmıyordum akşamları bütün gün bilgisayar başındayım diye başka şeylerle meşgul oluyordum bu akşam oyalayamadım kendimi soluğu burda aldım

keçeyi tuhafiyeden mi alıyorsun canım ben de uğraşmak istedim heveslendim

tuhafiyelerde de varda onlar farklı oluyor kelebekleri yaptığım keçeyle top top yaptığım keçe aynı değil.birisini kağıt keser gibi kestim.diğerini sabunlu sıcak suda elimde yuvarlayarak yaptım.ayrı ayrı almak çok pahalı olur diye bende internetten aldım.başlangıç seti olarak aldım.içinde ornek kalıplardan tutta elyafına kadar var..linki kopyalıyorum ilgilenirsen bak canım :)))

Küçük Keçeye Başlangıç Paketi – 10marifet Keçe Dükkanı

Kac günde gönderiyorlar siparişden sonra

iyi yapmışsın canım bizimkinin de bu aralar tek sosyalliği bu maçlar napsın garibim ne kadar gitmesinden hoşlanmasam da sesimi pek çıkarmıyorum. bir bu var hayatında iş dışında action olarak ona da bişey demeyim dimi

İyi geceler canlarım ben de kapatayım artık popom düzleşti oturmaktan Yarın güzel haberlerinizi bekliyorum öpüldünüz güzel anneler

iyi geceler kızlar bende yavaştan yatıyım yarın kontrolleri olan arkadaşlar bizleri habersiz bırakmayın doya doya seyredın bebişleri öpüldünüz

Ben de gider kızlar. Herkese iyi geceler. Yatıp dinlenelim ki yarına enerjik başlıyalım. Tatlı rüyalar herkese :)))

İyi geceler kızlar :) oku oku bitiremedim maalesef :/ nekadar çok kaynatılmış bugün .. Dışarıda olunca kopuyorum sizden :)
2 gündür pijama gecelik sabahlık bakıyorum bugün hallettim artık.. Dün pijama takımı aldım kolları tüllü:)) hamile iççamaşırı ve emzirme sütyeni, bugün de gecelik sabahlık takımımı aldım o da süslü biraz tüllü tüllü :) ve sonunda pazar günü kuzenimin nikahı için elbise buldum onu da hallettim.. Ama 2 gündür çok gezdim ve yoruldum , sanki bebeğim de yoruldu birkaç gündür çok hareket etmiyo 1 kere vuruyorsa sonrası yok gibi sanki mecalsiz önceden hiç durmuyor gibi hissederdim bana mı öyle geliyo bilmiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…