2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm solede bı durum var hepımız ınanclıyız ama sende sankı nolursa olsun alınmamalı dıosun buda yanlıs yanı tecavuze ugramıs bı kadın o cocugu nası dogurabılır...ha dedıgım gbı cocuk ıstemeyen bastan onlemını alsın kardesım masum bı cana kıymasın benm fıkrım bu.

inş canım kebir olayını anneme söyleyim belki o yapaar tabii mayasını nerden bulacak onu bilmiyorum:)sende bulantı var değil mi varsa ne zaman basladı ay benımde baslasa artık wallahi tek umudum o

cnm cok uzuldum ben sana ne desem tesellı olmaz o acıyı yasadım zmanında yıne olur ben bunun ornegıyım herzman yanındayım konusmak ıstersen senın duygularını bırebır yasadım cnku

rabbim seni ve bebegini korusun canım moral cok önemli iyi düsün ins iyi olsun

kızlar bu kürtaj konusu gerçektende çok hassas bir konu ve tartışılması da çok yanlış bence. deminden beri karışmayayım diyorum ama dayanamadım. Herkesin inancı,vicdanı, yaşadıkları kendi ile ilgili ve hesaplaşacağı yer de yine kendi vicdanı. bu konuyu biran önce kapatmalıyız bence burası hiçte yeri değil, bizler de bu konuları tartışacak psikolojide değiliz bence.
Lalydbirdd sende sinirlenme canım, herkesin düşüncesi kendine. bebeğinide rahatsız ediyorsun canım şuanda

3 cocuga kendılerı bakıo sankı.bagkura bıraz borcumuz var o yuzden ozele gderken para verıorl tahlılerı hıc soylemım bebegıme feda olsun ama yıyecek ekmek bulamayan ınsanlar var 3 cocuga nası baksın ayrıca kac cocuk yapıcana ınsanlar kendı karar verır bu kımseyı ılgılendırmez

inş canım kebir olayını anneme söyleyim belki o yapaar tabii mayasını nerden bulacak onu bilmiyorum:)sende bulantı var değil mi varsa ne zaman basladı ay benımde baslasa artık wallahi tek umudum o

canım benim bulantılarım 6-10. haftalarda hat safhadaydı, açlıktan tansiyonum düşüyordu,kabızlık desen çok kötü wc de ağlıyordum ve doğum yapsam anca bu kadar acı çekerim diyordum. mutfağı falan unutmuştum kapısını açmıyordum, eşimle dışarda yedik çoğu zaman. ama son 2-3 gündür iyiyim baya. sabah bulantılarım dışında sorun yok şimdi. o da birşeyler yiyince geçiyor. Kefir tanesi elimde çok olsa inanın burdan isteyenlere kargo ile gönderirdim ama bende zor buldum ve günde yarım lt kadar anca yapabiliryorum şuan. ama yaptıkça çoğalıyor bu, belki bir kaç ay sonra paylaşabileceğim kadar olursa isteyene gönderirim.

Hala siz böyle inanmıyosanız diyosunuz. Gerçekten pes! aklım fikrim durdu şuan.

İnançsız da olduk. İşi getirip getirip inanca bağlıyosunuz.
Sizin haddiniz değildir benim dini inancımı sorgulamak !!!!! Allaha şükür imanımız yerinde. Terbiyesizliğin alemi yok.

Sizinle tartışmak cidden çok manasızmış. özür dilerim ilk yazınıza tepki verdiğim için. çok pişmanım. aşırı !

haklısın canım 2 ay geçti kaldı 7 ay.benimde hiç olmuyo .sadece sabahları bir kez şöyle bir gelip geçiyo.ondan da emin olamıyorum.hani midem boş ondanmıki veya midemi üşüttüm de ondan mı diye geçiriyorum aklımdan.benim mide bulantım kızımdada hiç olmazdı zaten.anneme çekmişim oda rahat geçiirirmiş hamileliği bende öyleyim.kızımdan sonra bir hamileliğim daha olmuştu 10. hafta içinde kalp atışı durduğundan alınmıştı bebişim.yine aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum.hiç bir belirtide olmuyo.dr gittiğinde öğreniyosun.umarım tekrar yaşamam.senin bebek heyecanın daha bi farklıdır şimdi.Allah tamamına erdirsin

Hayır canım terbiyesizliğe bak ya! inançsızsın diyor kadın resmen bana. Bu ne küstahlık

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Allahım bidaha yaşatmasın.

Her ikimizinde hastanede yaşanan olaya kızdığı falan yok. Bu arkadaş ilk mesajında sen böyle yaparsan allah da senin böyle belanı verir böyle eziyet çekersin hastanelerde demiş resmen. Sonra da çevirdi işte. Ben mi gerizekalıyım. siz mi okumadınız anlamıyorum ki. Kürtajı savunan kim. Asla!

Hayır canım terbiyesizliğe bak ya! inançsızsın diyor kadın resmen bana. Bu ne küstahlık

Canım çok haklısın kimse kimsenin inancını böyle ulu orta sorgulayamaz, inançlıyım demekle de olmuyor bu işler. Gezgin hn bende sizi kınıyorum ve tartışmayı daha fazla uzatmamanızı rice ediyorum. ladybirdd topikteki en cıvıl cıvıl arkadaşımız onu bile çileden çıkardınız.
Kimin haklı kimin haksız olduğunun hiç önemi yok bence boşu boşuna geriyorsunuz ortamı. biz buraya kafa dağıtmak sorunlarımızda birbirimize destek olup moral vermek için geliyoruz.

laydcim sakin ol sende canım valla sen gerildikçe bende gerildim burda :)

cnm bnce kndını germe daha fazla bebısınde gerılıoo

Şuna bak ya!!
Sanki ben burda kürtaj savunuyorum. Ben sadece öyle ya da böyle , devlet hastanalerinde kadınlara yapılan iğrenç muameleyi kınıyorum.
Ne inançsızlığımız kaldı. Ne kürtajı savunuyomuş muamelesi gördüğümüz. Biri tutmuş benim yazımı almış altına ''aaaa tabi kürtaj yapılmamalı. Vahşet.'' yazmış. yahu ben yapılsın mı dedim.

Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

başınız göl ayağınız pınar.

hayatım işte benımde o korkularım var ya bişey olursa die onun için cok fazla bağlanmamaya calışıyorum hiç yokmuş gibide davranamam ama cok fazla heycanda yapmıyorum..bulantı annemde hiç yasamamamış onun için bende acaba anneme mi cektim diyorum:) ne zaman bitiyor bu tehlike ne zaman korkusuz bir hamilelik yasıycaz acaba 3. aydan sonra mı of aklım cok karısık rabbım kucagımıza almayı nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…