- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.221
iyi geceler yarın bi çok kişi bebişini görmeye gidiyor benimm randevum taaa haziranın 26sında... daha çok var.bende görmeyi çok istiyorum..
aceleci davranan bebişlerin anneleri sizde ne olur üzülmeyin moralinizi yüksek tutmaya çalışın.hem bebişlerin hemde sizin sağlığınız için..Rabbim yardımcınız olsun..
bu arada keçe işi süslemeler süper gidiyor bugün birisini daha bitirdim :)) ve yarın sabah kahvaltıda annemler de olucak çok mutluyum..
Eki Görüntüle 735482
günaydın anneler ve bebeleri :)) fikirlerinize ihtiyacım var hani şu bebek şekerleri geldik o kısma magnetli buzdolabı süslü mü yaptırsam yoksa çok yakın bir arkadaşım bebek kurabiyesi ve pastaları yapıyor ona kurabiye siparişimi versem .. arada kaldığım nokta ben hatıra olsun saklansın istiyorum ama kurabiyelerde çok şirin ve çok farklı bi düşünce olur gibime geliyor hangisini yapsam karar veremedim size kurabiyelerin görünüşü için örnek bi resim ekliycem baa fikir verin.. ama sakın ablam gibi ikisini birden demeyin çünkü 50 biriden 50 birinden yaptırsam 100 kişiye değil yine 50 kişiye vermek zorunda kalıcam birine kurabiye birine bebek şekeri veremem ayıramam kimseyi :)) Eki Görüntüle 735605
slmm kızlarrr.. umarımmm herkes iyidir.. ben hala hastane çantamı hazırlamadımm. ay sonunu bekliyrmm çok mu geç olur sizcee??
günaydın anneler ve bebeleri :)) fikirlerinize ihtiyacım var hani şu bebek şekerleri geldik o kısma magnetli buzdolabı süslü mü yaptırsam yoksa çok yakın bir arkadaşım bebek kurabiyesi ve pastaları yapıyor ona kurabiye siparişimi versem .. arada kaldığım nokta ben hatıra olsun saklansın istiyorum ama kurabiyelerde çok şirin ve çok farklı bi düşünce olur gibime geliyor hangisini yapsam karar veremedim size kurabiyelerin görünüşü için örnek bi resim ekliycem baa fikir verin.. ama sakın ablam gibi ikisini birden demeyin çünkü 50 biriden 50 birinden yaptırsam 100 kişiye değil yine 50 kişiye vermek zorunda kalıcam birine kurabiye birine bebek şekeri veremem ayıramam kimseyi :)) Eki Görüntüle 735605
slmm kızlarrr.. umarımmm herkes iyidir.. ben hala hastane çantamı hazırlamadımm. ay sonunu bekliyrmm çok mu geç olur sizcee??
CANIM kurabiyeler çok hoş gözüküyor ama ben olsam bebek sekeri yaTirirdim magnetli kalıcı olduğu icin. Zaten öyle yapıcım. Kurabiyeyi yedikten sonra bı hükmü kalmicak
slm kızlarrrrr sizee bişey soruucamm bugun bnm ufaklık aksam 6dan berı durmuyor maşşllahh tam midemin üstünde gezınıoo aşağıya baskı yapıoo elektırık çarpıo gıbı ağrım oluo o gerıldıkceee normalmı sızlerdede bole bişey oluyormuuu ???sıpa canımı acıtıo üstten mideme indirirken aşşagıdanda benı iteklio
Kizlar doktor 10gun daha hastanedesin, cok riskli gecenin 3unde bi kanaman olsa 3-4dk icinde 1lt kan kaybedebilirsin dedi buyuzden hastane sinirlari icinde olmalisin dedi.. Evimi ozledim resmen( ne Zormus yaa ( artik bebegi alsak da yasar ama senin kan kaybini ongoremiyoruz senin hayatin tehlikeye girer diyor
çok güzel olmuş.bende isimden bebek kapı süsü yapmak istiyorum ama nasıl olur yapabilir miyim bilmiyorum:)
kendi ellerinle yapmak çok daha güzel olur hazır almaktansa.
ÇOK SEVİNDİM DAHA DA İYİ OLACAK SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUTKizlar gunaydinnn... Bugun daha iyiyim cok sukur kanamasi olanlar bilir, bikac gun icinde iyilesmeye basladiginda rengi kahverengiye doner. Benimki de donmeye basladi.. Ama yine hastanedeyiz annem kaldi yanimda.. Cok kisinin gorus gunuymus bugun hayirli haberlerinizle gelin insallah..
Allah tek avazda kurtarsın inş. darısı bizim başımızagünaydın güzel annecikler... bugün içim içime sığmıyor.. halam bugün doğum yapıcak. dün açılması başlamıştı fakat sancı hissetmiyormuşş. biraz sonra hastaneye yatıcak sunni sancı ile doğumu başlatıcaklar.. çok heyecanlıyım... Allah bütün doğum yapıcak olanları bi avaz da kurtarsın inş..
çok güzel olmuş ellerine sağlık benimde randevum 26sında doktor izne ayrıldı daha çok var seninle benim minnoşlarımızla buluşmamaızaiyi geceler yarın bi çok kişi bebişini görmeye gidiyor benimm randevum taaa haziranın 26sında... daha çok var.bende görmeyi çok istiyorum..
aceleci davranan bebişlerin anneleri sizde ne olur üzülmeyin moralinizi yüksek tutmaya çalışın.hem bebişlerin hemde sizin sağlığınız için..Rabbim yardımcınız olsun..
bu arada keçe işi süslemeler süper gidiyor bugün birisini daha bitirdim :)) ve yarın sabah kahvaltıda annemler de olucak çok mutluyum..
Eki Görüntüle 735482
istedikten sonra yapılamıcak hiç birşey yok canım.google görsellerden bi bak bisürü çeşit var hangisi kolayına gelirse onu yaparsın :)))[/QUeve
evet baktım.bi deniycem bakalım nasıl olacak...rengarenk çiçekli böcekli çok güzel süsler var.
kızlar bebek bezi alacağım unnadoda indirime görmüş 4lü paket 89 lira her pakette 62 tane var yanında iki tanede ıslak mendil hediye ama hangi numarayı alacağım 1 numara 2-5 kilo yeni doğan diyor 2 numara 3-6 kilo diyor iki numara mı alsam acaba
kızlar bebek bezi alacağım unnadoda indirime görmüş 4lü paket 89 lira her pakette 62 tane var yanında iki tanede ıslak mendil hediye ama hangi numarayı alacağım 1 numara 2-5 kilo yeni doğan diyor 2 numara 3-6 kilo diyor iki numara mı alsam acaba
valla canım ikiside olur, ben 1 paket 1 numara aldım 40 küsür tane var içinde, hastane çantasına koydum bitince 2 numara alırım dedim
bende dün devlet hast. ne 32 . hft çalışabilir raporu almaya gittim normalde takibe oraya gitmiyorum, iyikide gitmiyorum , dr bana yaşın ilerlemiş tüplerini bağlat dedi , 32 yaşındayım yaşlımıyım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?