2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuş.bende isimden bebek kapı süsü yapmak istiyorum ama nasıl olur yapabilir miyim bilmiyorum:)
kendi ellerinle yapmak çok daha güzel olur hazır almaktansa.

bence hatıra diye kalsın magnet yaptır.yanında da illa ağız tatlanacak tabi çikolata şeker gibi bişeyler ikram edersin:)
ben öyle yapmayı düşünüyorum.

slmm kızlarrr.. umarımmm herkes iyidir.. ben hala hastane çantamı hazırlamadımm. ay sonunu bekliyrmm çok mu geç olur sizcee??

ne kadar çabuk hazırlarsan o kadar iyi canım.. senin için diyorum için rahatlar.. benimkini ben geçen hafta hazırladım o da bebeğin.. benim bi iç çamaşır eksiğim var.. bebeğimin ki hazırlanınca içim rahat etmişti.. takvimde yazan son gününde sadece %5 ihtimali doğurma ihtimalimiz var.. bunu düşünmek lazım..

CANIM kurabiyeler çok hoş gözüküyor ama ben olsam bebek sekeri yaTirirdim magnetli kalıcı olduğu icin. Zaten öyle yapıcım. Kurabiyeyi yedikten sonra bı hükmü kalmicak

slmm kızlarrr.. umarımmm herkes iyidir.. ben hala hastane çantamı hazırlamadımm. ay sonunu bekliyrmm çok mu geç olur sizcee??

ben hazırladım ne olur ne olmaz diye bebek kıyafetlerinin tümünü yıkadım ütüledim valize koydum.3 valiz eşya oldu inanamadım yahu:))))
uzun süre şehir dışında kalabiliriz biz o yüzden çok eşya koydum.

canım çok güzeller ben kıyamam onları yemeğe.. ama anı olarak kalsın diyosan magnet yap.. ilerde saklarsın bebeğine verirsin hatıra diye.. güzel olur bence.. kurabiye kalıcı olmayacak. 2 sinide yaptırmaya hiç gerek yok bence.

CANIM kurabiyeler çok hoş gözüküyor ama ben olsam bebek sekeri yaTirirdim magnetli kalıcı olduğu icin. Zaten öyle yapıcım. Kurabiyeyi yedikten sonra bı hükmü kalmicak

evet benimde fikrim o yöne kayıyor gibi bebek şekerlerini internetten mi alacaksınız yoksa malzemelerini alıp kendinizmi yapacaksınız ikiside çok mantıklı geliyor son 3 hafta evde boş olucam en azından oyalanmış olurum diyorum ama el becerim çok iyi değildir elime yüzüme bulaştırmaktan da korkuyorum açıkçası (

Dun benim oğlumda heP CANIMi acitti tekmeleriyle. Ole olunca çıkmaya mı çalışıyor diyorum. Simdi yorgun düşmüş uyuyor. Simdide ben onu minciklayip uyandıracam. Hemen de uyanıyor öle sevince naPayım dayanamıyorum.
Canm o elektrik çarpması gibi şey bebek kordonla oynayinca oluyormuş . Ben de hiç olmadı cok merak ediyorum. Benimki kordon yerine herhalde hep pipisiyle oynuyor

geçmiş olsun canım,içini ferah tut ,dr en kötü ihtimalleri söylüyor, artık imkanlar çok ilerledi, inşallah sende bebeğinde sağsalim sorunsuz taburcu olacaksınız vakti gelince , bak bu kadar insanın kalbi sizinle, Allah yardım eder inşallah

çok güzel olmuş.bende isimden bebek kapı süsü yapmak istiyorum ama nasıl olur yapabilir miyim bilmiyorum:)
kendi ellerinle yapmak çok daha güzel olur hazır almaktansa.

istedikten sonra yapılamıcak hiç birşey yok canım.google görsellerden bi bak bisürü çeşit var hangisi kolayına gelirse onu yaparsın :)))

ÇOK SEVİNDİM DAHA DA İYİ OLACAK SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT
Allah tek avazda kurtarsın inş. darısı bizim başımıza

çok güzel olmuş ellerine sağlık benimde randevum 26sında doktor izne ayrıldı daha çok var seninle benim minnoşlarımızla buluşmamaıza

kızlar bebek bezi alacağım unnadoda indirime görmüş 4lü paket 89 lira her pakette 62 tane var yanında iki tanede ıslak mendil hediye ama hangi numarayı alacağım 1 numara 2-5 kilo yeni doğan diyor 2 numara 3-6 kilo diyor iki numara mı alsam acaba

tecrübeliler diyor ki;sadece bir paket 2-5 kg lık olandan al.hastanede ve evde bir hafta falan kullanırsın diyorlar.sonra 3-6 kg a geçiliyormuş zaten.bende öyle yapcam.
daha bende bez almadım.bakıyorum nerde uygunsa toptan alayım diyorum.

valla canım ikiside olur, ben 1 paket 1 numara aldım 40 küsür tane var içinde, hastane çantasına koydum bitince 2 numara alırım dedim

bende dün devlet hast. ne 32 . hft çalışabilir raporu almaya gittim normalde takibe oraya gitmiyorum, iyikide gitmiyorum , dr bana yaşın ilerlemiş tüplerini bağlat dedi , 32 yaşındayım yaşlımıyım ben yaa

saçmalamış o doktor resmen bende 32 yaşındayım ne varmış yaşımızda insanlar okul bitir işe gir düğün hazırlığı yap zaten yaş 30 u buluyor senin kaç çocuğun var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…