- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.201
İyi geceler kızlar :) oku oku bitiremedim maalesef :/ nekadar çok kaynatılmış bugün .. Dışarıda olunca kopuyorum sizden :)
2 gündür pijama gecelik sabahlık bakıyorum bugün hallettim artık.. Dün pijama takımı aldım kolları tüllü:)) hamile iççamaşırı ve emzirme sütyeni, bugün de gecelik sabahlık takımımı aldım o da süslü biraz tüllü tüllü :) ve sonunda pazar günü kuzenimin nikahı için elbise buldum onu da hallettim.. Ama 2 gündür çok gezdim ve yoruldum , sanki bebeğim de yoruldu birkaç gündür çok hareket etmiyo1 kere vuruyorsa sonrası yok gibi sanki mecalsiz önceden hiç durmuyor gibi hissederdim bana mı öyle geliyo bilmiyorum ..
Suloz doktor mu dedi 48 cm. diye ?Maşallah da bi yanlışlık olmasın?
Evet Canım, Herkes 48-50 cmle Doğum Yapıyor, Sizinki Şimdiden 48 cm DediEşimle Ben De Kısa Boyluyuz Yanlışlık Olmasın Dedim Bende, 3 Nesile Kadar Çeker Dedi Dedemiz Uzun
Benimde İlk Aklıma Nasıl Çıkarıcam Ben Bunu Geldi :18: 2300 De Kilomuz Var, Bildiğin TosunTatlım desene sen baya bi boylu poslu bir şey doğuracanMaşallah yavruna. Ayy! Kıyafetleri çok küçük almasaydın..İlk aklıma gelen şey o oldu nedense
Benimde İlk Aklıma Nasıl Çıkarıcam Ben Bunu Geldi :18: 2300 De Kilomuz Var, Bildiğin TosunHerşeyinide Patikli Almıştık, Belki Erken Gelişmiştir Bundan Sonra Uzamayacaktır
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kolayı mı((((((((((
Çok fena tırstım ben doğuramicam galiba(((
Canım doktorunu dinle, sabret... Zordur evet ama yapılması gerekeni doktorun sölicek, sık dişini....
Canim gerceketen cok zor bidurum biliyorum ama kendini ve melegini dusunmelisin.rahat olmaya calis kimseyi takma.bunu bi tatil gibi dusun sikici bi tatil ama sonunda meelegin var.ayrica druna rica etsen hasta ziyaretini yasaklasa kimse gelemez...sadec seninle dr arasinada kalsa kv ve diger gereksizlerden kurtulursun hemde gercekten dienlenirsin...allah yardimcin olsun... Aklimiz hep sizde((
Cnm Allah yardımcın olsun , inşallah düşündüğü gibi olmaz Dr un tam vaktinde gelir yavrun.. Dualarım ve kalbim sizlerle gerçekten.. Annenin yanında olmasına sevindim güç alırsın .. İnş iyi haberlerini bekliyoruz
Canım ya sabırlı ol iyi şeyler düşün görüşmek istemediklerinle görüşme hiç kimse bebeğinden kıymetli değil eşinle de konuş strese girdikçe kötü olur Allah korusun seni ve bebeğini ...
Canım normal çünkü eşinde şeker yok sende var sen bir meyve yesen bile yükselir o yüzden diyetine bağlı kal spor yap şekerinin çabucak düştüğünü göreceksin
Ayy kızlar böyle olumsuz düşünmeyin ya Allah korusun hepimiz zamanı gelince bebeklerimizi kucağımıza alıcaz üzülmeyin ... Şekere de dikkat edin diyetlerinize uyun ve mutlaka spor yapın ben sporu bıraktım mecburen (kasılmalar yüzünden) ama yemeği çok azalttım evde olduğum için kolay oluyor her acıktığımda bir iki lokma atıştırıyorum
Canım moral çok önemli tedbiri elden bırakmamak gerek tabi . Canını sıkma bu devirde hic birşey olmaz merak etme doktorlar her zaman en en kötü ihtimali düşünmek zorundalar. O yüzden öyle diyorlar .
Canım sen moralini yüksek tutmaya çalış. Doktorun kal diyorsa kalacaksın Allah korusun kuzucuğunu da seni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?