2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlum bu gece çok hareketli..Şimdiye kadar yapmadığı hareketleri yapıyor desem yalan olmaz yani otur karşıdan izle.. Bi sağa bi sola... Ya yorulmak nedir bilmedi tombul yanak oğluşum

lohusa takımı pijamayı bende aldım.ama emzirme sütyeni nasıl alıcam hala bilemiyorum şimdiki göğüs ölçüme göre alsam sonra süt inince de şişiyormuş küçük gelir falan diye almadım..bugün bende babamıza hediye almak için çıktımda valla artık gezilmiyor daha.eve gelir gelmez ayaklarımı uzattım dinlenince bebişte kıpırdanmaya başladı. sende kendini çok yorma canım..uzat ayaklarını dinlen uyu hatta..sen yorulunda bebekte yoruluyor hareketleri azalıyor.. bol su iç sol tarafına yat :))))))))))

Son düzenleme:
Evet Canım, Herkes 48-50 cmle Doğum Yapıyor, Sizinki Şimdiden 48 cm Dedi Eşimle Ben De Kısa Boyluyuz Yanlışlık Olmasın Dedim Bende, 3 Nesile Kadar Çeker Dedi Dedemiz Uzun

Tatlım desene sen baya bi boylu poslu bir şey doğuracan Maşallah yavruna. Ayy! Kıyafetleri çok küçük almasaydın..İlk aklıma gelen şey o oldu nedense

Tatlım desene sen baya bi boylu poslu bir şey doğuracan Maşallah yavruna. Ayy! Kıyafetleri çok küçük almasaydın..İlk aklıma gelen şey o oldu nedense
Benimde İlk Aklıma Nasıl Çıkarıcam Ben Bunu Geldi :18: 2300 De Kilomuz Var, Bildiğin Tosun Herşeyinide Patikli Almıştık, Belki Erken Gelişmiştir Bundan Sonra Uzamayacaktır

Benimde İlk Aklıma Nasıl Çıkarıcam Ben Bunu Geldi :18: 2300 De Kilomuz Var, Bildiğin Tosun Herşeyinide Patikli Almıştık, Belki Erken Gelişmiştir Bundan Sonra Uzamayacaktır

Canım sağlıklı olsunda bi şekilde çıkar o merak etme yaa!öyle şeyler söyleme. Daha çok var doğuma..hayırlısıyla büyüsün gelişsin. Allah nazarlardan saklasın Benim görümcemin küçük oğlu 57cm doğmuş. Bana bunu söylediğinde 'emin misin abla?!o ne öyle yahu resmen 3 aylık bebek boyu' demiştim

slm kızlarrrrr sizee bişey soruucamm bugun bnm ufaklık aksam 6dan berı durmuyor maşşllahh tam midemin üstünde gezınıoo aşağıya baskı yapıoo elektırık çarpıo gıbı ağrım oluo o gerıldıkceee normalmı sızlerdede bole bişey oluyormuuu ??? sıpa canımı acıtıo üstten mideme indirirken aşşagıdanda benı iteklio

Herkese günaydın uykucu canlar.çoğunuzun bugün görüş günü.hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah.doktor sonrasında da atın kendinizi alışverişe o gazla.öyle oluyor ya genelde.kızımla sizi öpüyoruz.gidin gelin bakalım hayırlısıyla

günaydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnn...çalış çalış çalış nereye kadar.ama çalışacan napacan mecbuuur...

günaydın güzel annecikler... bugün içim içime sığmıyor.. halam bugün doğum yapıcak. dün açılması başlamıştı fakat sancı hissetmiyormuşş. biraz sonra hastaneye yatıcak sunni sancı ile doğumu başlatıcaklar.. çok heyecanlıyım... Allah bütün doğum yapıcak olanları bi avaz da kurtarsın inş..

Annem geldi cok sukur. Simdi daha iyi sayilirim.. Sagol canim.

Aman bugun hepsi gelecek sanirim hastaneye. Cok eglenicez cook...

Canım moral çok önemli tedbiri elden bırakmamak gerek tabi . Canını sıkma bu devirde hic birşey olmaz merak etme doktorlar her zaman en en kötü ihtimali düşünmek zorundalar. O yüzden öyle diyorlar .

Ewt benmki riskli gebelik uzmani bi de.. Oyuzden cok hassas her konuda. Ama ben de dediklerinin disina cikamiyorum korkumdan.

günaydın anneler ve bebeleri :)) fikirlerinize ihtiyacım var hani şu bebek şekerleri geldik o kısma magnetli buzdolabı süslü mü yaptırsam yoksa çok yakın bir arkadaşım bebek kurabiyesi ve pastaları yapıyor ona kurabiye siparişimi versem .. arada kaldığım nokta ben hatıra olsun saklansın istiyorum ama kurabiyelerde çok şirin ve çok farklı bi düşünce olur gibime geliyor hangisini yapsam karar veremedim size kurabiyelerin görünüşü için örnek bi resim ekliycem baa fikir verin.. ama sakın ablam gibi ikisini birden demeyin çünkü 50 biriden 50 birinden yaptırsam 100 kişiye değil yine 50 kişiye vermek zorunda kalıcam birine kurabiye birine bebek şekeri veremem ayıramam kimseyi :))

Kizlar gunaydinnn... Bugun daha iyiyim cok sukur kanamasi olanlar bilir, bikac gun icinde iyilesmeye basladiginda rengi kahverengiye doner. Benimki de donmeye basladi.. Ama yine hastanedeyiz annem kaldi yanimda.. Cok kisinin gorus gunuymus bugun hayirli haberlerinizle gelin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…