2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kurtaj konusunda bi yorum yapmicam. Kefir icin birseyler sormak istiyorum. Ben bir ara evde yapmaya calistim ama tadi hoc hazirlar gibi olmuyordu. Hergun uenolemek lazim metal degdirmemek lazim mesakkatli geliyordu. Siz nasil yapiyorsunuz kisaca anlatir misiniz.
Piyasada satilanlardan en iyisi sanirim altinkilic musteri iliskileride cok iyi. Biz ondan aliyoruz. Allah nasib ederse bebgime de ek gidaya gecer gecmez icirecegim. Sutten daha faydali..

canım aldın mı folık asit almadısan kızıcam sana küçük sana nasıl tarıf edeyim mısır tanesi kadar lütfen alırmısın

devlet hastanelerınde yapılan muameleler ortada o kesın.gecen dogum hstanesıne gtmk zorunda kldım aksamdı acıle yanı ve bebegımın kalbı atıomu dıe sormasam cvp veren yok o da bınbır suratla sankı kufredıoz..muayeneden sonra peceteyle karnımı sıldım hastabakıcı kadın bana peceteyı cope atmadım dıe ısaret edıo bnm kanamam var onumu dusunucem ... bı ıdrar tahlılınn cıkmasını 2 sa bkledık acıl bı durum dusunun..sekreter elınde tlefon agzında sakız msjlasıo..sonunda dayanamadım bnm kanamm var burda ayakta bklıorm dedım ya bu ne saygıszlık nası bı hastane burası dedımm.cvplarıda hazır allah dusurmesn yanı ne dıyebılırm bska..ınsana ınsan gbı deger verılmıo

Canım sinirlenme artık ikinizin de hormonları suan hat safhada bebeğinize yazık üzmeyin birbirinizi ben de orda kürtajı kimse savundu diye birsey yazmadım yanlış anlaşılmasın kürtaj icin kendi düşüncelerimi yazdım ki kendi kardeşim şimdi bebeğini aldırmak icin uğraşıyor ve benim elimden birsey gelmiyor 2 kardeş bile farklı düşüncelere sahipken kavga etmiyoruz bırakın sizde etmeyin

o korku bendede had safhada...en ufacık bısıden gerlıorm bebısıme bsı oldu sanıorm 4. ayda rahatlıomusz cnm ıcını ferah tut allahım hepımızn mınnoslarını korusun

bence artık bu konuyu kapatalım rahatlamak bırbırımızn uzuntulerını azaltmak ıcn gergınlıgımızı atmk ıcınn....ııce gerıldık yanıı bırakın gtsın ya bebıslerdı artık sovuo yanı bıze ::) yter onlarıda gerdıgımız

evet canım .kesinlikle 3, aydan sonra çok daha rahatlıyo insan.bide hareketlerini hissettikten sonra.daha da rahatlıyosun .yani hareket ediyo demekki herşey yolunda diyo insan..göğüsler ne alemde kızlar benim göğüs ağrım azaldı.acaba bişey mi oldu diye korkuyoum.

Canım akşam 8-9 arası bir gün önce yaptığım kefiri süzgeçle süzüyorum. bildiğiniz basit plastik gibi süzgeçler varya onunla. üztüne tülbent te koyabilirsiniz. zaten 2 bardak çıkıyor biraz buzdolabına koyuyorum yarım saat falan sonra eşimle içiyoruz hemen. o sırada sütü dolptan çıkarıyorum ve oda sıcaklığında yarım saat 1 saat kadar bekletiyorum. Cam kavonaza bu sütü koyup üstünede süzdüğüm kefir tanelerini ekliyorum, süzgeçten alırken tahta kaşık kullanabilirsin. sonrada havluya sarıp bırakıyorum masanın üstüne, kalorifere yakın kısma doğru. kaloirferin üstüne değil ama. ortamın ılık ve ışık görmemesi yeterli. hergün yapıyorum aynı işlemi. yaklaşık 20-22 saat mayalanmış oluyor.
bende inşallah bebeğime 4. aydan sonra sürekli vermeyi düşünüyorum. çünkü o kadar çok faydası varki, biz geç bile kaldık

normal cnm benımde bıgun agrımıo ertesı gun el degmıo takma bunları bsı yoktur merak etme

Benim kardeşimin eşi de hamile sgk ya gidiyor bana dedi ki abla benim gittiğim doktor çok iyi ilgileniyor sen de ona gel testlerini yapar dedi neyse ben de aynı yerden randevu aldım gittik herkes robot gibi otur kalk yat vs...
neyse ben çıktığımda çok sinirliydim kardeşimin eşine herşey normal geliyo dedimki bu adammı senin memnun olduğun ilgili olan doktor dedim evt ne biliyim işte nasıl gidiyo falan dedi bana dedi...neysee cinsiyet söylemiyorlarmış orda yasakmışşşşş
oda özele gittti cinsiyetini öğrenmek için 1 seferliğine..
çıkınca beni aradı çok haklıymışsın aradaki farkı şimdi anladım dedi devlete gidesim yok artık dedi...
yaaa hepimiz aynı muameleyi görmeliyiz vergimizi veriyoruzz illaki özele gidip para mı bayılalım herkes nsl özel hastaneye gitsin benim özel sigortam var çok şükür ama olmasaydı mecburen sgkya gidecektim paşa paşa çünkü özele yatıracak param yok işte bizim kızdığımız olay bu aradaki uçurumm paran varsa gördüğün muamele nasıl değişiyorrr

inş atlatıcaz canım benımde gögüs ağrılarım gitti sadece kasıklarımda ağrı var birde rahımde inanılmaz ağrı oluyor 7sinde dr konturolum var inş iidir

kabızlıktan dert yanan birini buldum çok şükür...daha önce kabızlık derdini paylaşmıştım ama ilgilenen olmadı...kefiri marketlerde bulup-ayran gibi satılan formu-içsem olur mu?bir de bir sorum olacak 11.haftandasın,ben de öyleyim,en son 8. haftada gitmiştim doktora,ne sıklıkla kontrole çağrıldın?bana 12. haftanın sonuna kadar gelme demişti doktor...kanama..vs olmadıkça yani...ama burada olumsuz şeyler okuyorum..''bebeğimin kalbi durmuş hiçbelirti vermeden,doktora gittiğimde öğrendim'' diyenler var...bu da beni endişelendirdi...allah sonumuzu hayretsin...

kesınlıkle para vermeyınce adam hesabına alınmıosun onlara gore hersey beles ya ona gore mumele..bde cınsıyetı solemek nası yasak yanı 9 ay ogrenemıcekmı mıllet...suprız olsun daha ıı olur dıe dusunuolar blkı anneye babaya heyecan katmak maksat sanırım::) allahım sen bılırsın

Ben de kabızlıktan çok çekiyorum hatta geçen gün 1 kaşık ilaç almak zorunda kaldım. Ancak artık almak istemiyorum kayısı yiyorum,bol su içiyorum ama nafile.Kefiri deneyeceğim ben de.Bir de şalgam suyu ve yer elması da iyi geliyordu.Daha önce denemiştim.Tavsiye ederim.Çok beter bir dert.İnşallah en kısa sürede düzeliriz.

Evet ben de boyle yapiyordum ama bir gun unutunca telef oluyor. Hergun tekrarlamak lazim. Bana zor geliyor tembel insanim vesselam.
Birde bir sure sonra ya sutu cagaltman lazim yada mayayi azaltman lazim, buyuyor namssuz yagurt gibi oluyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…