2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı korkular içindeyim bende ayın 7sinde dr gittim 17 bir daha cagırdı ve son konturol sonrası ayda bir geleceksın dedi ben 10 gunu bile geciremezken 1 ayı nasıl geciririm bilmiyorumbende okudukca cok etkılenıyorum ama bırde söyle düşün her gitsek ne olacakkı allah korusun bişey olacaksa dr ne yapa bilir diye düşünüyorum cunku cok küçükler daha

evet ya ben devlete gidiyorum çok güzel ifade etmişsiniz ağzınıza sağlık malesef koşullar aynen anlattığınız gibi.

Saniyorum yeteri kadar su alamadigimzidan kabizlik oluyor.
Altinkilic kefiri tavsiye ederim en iyisi o. Miden aliyorsa meyve yemeye ve soda icmeye calis su ihtiyacimiz fazla. Bir arkadasima doktoru su icemiyorsan colayi sulandir ic demisti

şimdi gelelim kabızlığaaa kızlaarrr ben de ilk başlarda kabızlık çekiyodum incir iyi geldi haberiniz olsun bir de içtiğim kan şurubu sağolsun kabızlığımı kestii

kabızlık sorunu çeken arkadaşlar, bol su için. ben sigarayı da bırakınca aniden bırakınca oda etkili oldu kabızlıkta. Folik asit ve vitamin ilaçları da kabız yapıyormuş bunu da öğrendim.
Aç karnına kuru kayısı 2,3 adet, kayısı suyu, rezene çayı vs. denilen herşeyi yaptım ama çok etkisini göremedim. rezene cayı tavsiye etmiyorum, hamilelikte tüm bitki çayların mümkün olduğunca uzak dur dedi doktor.ama çaresizlikten denedim :) bir haftadır düzenli kefir içiyorum ve içim çok rahat :) insan cır cır olduğuna sevinir mi ? geçen gün wc resmen sevindim. allahım nelere kadirsin :) tabi herkesin bünyesi farklı. en kısa zamanda sizlerinde rahatlamasını diliyorum.
biri sormuş tu evet canım marketteki ayran gibi olan kefir içeceğinden kullanabilirsin. zaten tadı da ayrana çok benziyor: biraz daha yoğun kıvamda.

Ladycim ya, sen sıkma canını sen bizim yegane arkadasımızsin, senin muhabbetlerinle şenleniyor bu topik. Aslında ben böyle bir şey nasil tartışılır anlamiyorumda ve sana sonuna kadar hak veriyorum. Biz yasalarla yönetilen bir hukuk devletiyiz ve yasal hakkını kullanan bir kadını cezalandırmak devletin doktorunada, hastanesinede, vatandaşınada düşmez. Günahın cezasını Allah verir. Ayrıca parası olupta özele gidenler böyle bir muamele görmüyor (kimse gormesinde)bu da bir celiski.Benim bu konu hakkında son yazım canım ,o da senin icin. Eski muhabbetlerimize donelim.

canım sen sigarayı kacınca haftada bırakmıştın ay sormusmuydum daha önce:):) bende su karlar erisin hemen kebir alıp içicem

Kızlar ben ilk hamileliğimde sigara içtim hep:hiç bırakmadım ama azalttım.Kızım çok hastalıklı oldu.Bu durumdan kendimi suçladım hep.Onun için elinizden geliyorsa en kısa zamanda bırakın.Neyseki ben geçen sene Nisan ayında bırakmıştım,sağlık problemlerinden dolayı.Bu hamileliğimde daha bilinçli ve daha dikkatli olacağım.tek istediğim şey sağlık şu hayattan:Gerisi geliyor nasıl olsa..

kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.

ben henüz kendime bir doktor bulamadım. folic asid dışında ilaç kullanmıyorum. acaba vitamin falan kullanmamız gerekiyor mu?

siz kullanıyor musunuz?

net bağlantıma birşey oldu alıntı yapamadım arkadaşı. 8. hafta dan sonra bana aynı şeyleri söyle doktor. bir sorun olmadığı sürece 12. hafta da gel 2li tarama testleri yapıp ona göre kontrollerini ayarlarız dedi. ve de özel hastanede söylediler bunu düşün. oysa her gidişim para. çok var ama dedim bir şey olursa ne olcak telefonunu verdi, en ufak bir şeyde ara duruma göre ben san gel yada gelme derim dedi. Ama ben rahat edemedim tabi 10 gün sonra 9+3 falandı başka bir doktora gittim oda başka bir özel hastanede. o da aynı şeyleri söyledi. artık bekilyorum yaa ne yapayım. bazen burda bebeklerine kaybedenlerinki leri duyunca korkuyorum ya bende anlamazsan diye. ama benimki kıpıdıyor ya ben 1 haftadır hissediyorum bebişimi:) iyi düşünmeye çalışıyorum. dua ediyorum... allah herşeyin hayırlısını versin inşallah:)

slm kızlar galıba bu aralar aranızdakı son günlerımız bugun kanamam oldugu ıcın doktora gittim kese düzgün degil hemde haftasına göre kücük dedı dha önce gittigim doktor 4 haftalık demıstı ben 7 haftalık dıye hesaplamama ragmen buda o oyle olabılırde yada gelısmıyordur dedı canım cok sıkıldı ilac verdı gönderdı hazırlıklı ol düsebilir dedi bide akraba mısınız diye sordu 2 düsük olunca tüm doktorlar soruyor ben bile düsünmeye basladım acaba akrabaglık varmıdır diye(esim tokatlı ben silivriliyim)...

Evet ben de boyle yapiyordum ama bir gun unutunca telef oluyor. Hergun tekrarlamak lazim. Bana zor geliyor tembel insanim vesselam.
Birde bir sure sonra ya sutu cagaltman lazim yada mayayi azaltman lazim, buyuyor namssuz yagurt gibi oluyor o zaman

evet hergün yapman lazım. ama unutursanda telef olmaz. eger süzmeyi unutursan fazla mayalandığı için yoğurt gibi olur. taneleri süzüp yine kullanabilirsin. ama tabi çoğaldıkça maya miktarı azaltman lazım, kendi tüketeceğin kadar haızrlamalısın. çoğalınca dağıt tanıdıklarına, şifa niyetine,hayır için ver gitsin. benimkinin çoğalmasını bekleyen birsürü arkadaşım var şimdi valla. neyse dolaba koyduğunda da uzun süre kefir tanelerini bozulmuyor canım. Ama yinede uğraşamam diyorsan hazır al canım ne olacak :)

Cnm yinede umutszluga kpilma kanaman cokmu ve hla devam ediomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…