- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.461
inş atlatıcaz canım benımde gögüs ağrılarım gitti sadece kasıklarımda ağrı var birde rahımde inanılmaz ağrı oluyor 7sinde dr konturolum var inş iidir
cok saol canım...duan icin de amin...cümlemiz ins
kabızlıktan dert yanan birini buldum çok şükür...daha önce kabızlık derdini paylaşmıştım ama ilgilenen olmadı...kefiri marketlerde bulup-ayran gibi satılan formu-içsem olur mu?bir de bir sorum olacak 11.haftandasın,ben de öyleyim,en son 8. haftada gitmiştim doktora,ne sıklıkla kontrole çağrıldın?bana 12. haftanın sonuna kadar gelme demişti doktor...kanama..vs olmadıkça yani...ama burada olumsuz şeyler okuyorum..''bebeğimin kalbi durmuş hiçbelirti vermeden,doktora gittiğimde öğrendim'' diyenler var...bu da beni endişelendirdi...allah sonumuzu hayretsin...
:)nasıl dediğim gibi değil mi küçük rahat içersin denedın mı ?
Benim kardeşimin eşi de hamile sgk ya gidiyor bana dedi ki abla benim gittiğim doktor çok iyi ilgileniyor sen de ona gel testlerini yapar dedi neyse ben de aynı yerden randevu aldım gittik herkes robot gibi otur kalk yat vs...
neyse ben çıktığımda çok sinirliydim kardeşimin eşine herşey normal geliyo dedimki bu adammı senin memnun olduğun ilgili olan doktor dedim evt ne biliyim işte nasıl gidiyo falan dedi bana dedi...neysee cinsiyet söylemiyorlarmış orda yasakmışşşşş
oda özele gittti cinsiyetini öğrenmek için 1 seferliğine..
çıkınca beni aradı çok haklıymışsın aradaki farkı şimdi anladım dedi devlete gidesim yok artık dedi...
yaaa hepimiz aynı muameleyi görmeliyiz vergimizi veriyoruzz illaki özele gidip para mı bayılalım herkes nsl özel hastaneye gitsin benim özel sigortam var çok şükür ama olmasaydı mecburen sgkya gidecektim paşa paşa çünkü özele yatıracak param yok işte bizim kızdığımız olay bu aradaki uçurumm paran varsa gördüğün muamele nasıl değişiyorrr
kabızlıktan dert yanan birini buldum çok şükür...daha önce kabızlık derdini paylaşmıştım ama ilgilenen olmadı...kefiri marketlerde bulup-ayran gibi satılan formu-içsem olur mu?bir de bir sorum olacak 11.haftandasın,ben de öyleyim,en son 8. haftada gitmiştim doktora,ne sıklıkla kontrole çağrıldın?bana 12. haftanın sonuna kadar gelme demişti doktor...kanama..vs olmadıkça yani...ama burada olumsuz şeyler okuyorum..''bebeğimin kalbi durmuş hiçbelirti vermeden,doktora gittiğimde öğrendim'' diyenler var...bu da beni endişelendirdi...allah sonumuzu hayretsin...
cnm içtin mi anlamında sordun sandım ben follibolu içtim..senin dediğin markayı almadım follibolda küçük içebildim içemeseydim snnkini denicektim
aman olsun içte hangisini içersen iç:):):) şifa olsun bebişine inş
kabızlık sorunu çeken arkadaşlar, bol su için. ben sigarayı da bırakınca aniden bırakınca oda etkili oldu kabızlıkta. Folik asit ve vitamin ilaçları da kabız yapıyormuş bunu da öğrendim.
Aç karnına kuru kayısı 2,3 adet, kayısı suyu, rezene çayı vs. denilen herşeyi yaptım ama çok etkisini göremedim. rezene cayı tavsiye etmiyorum, hamilelikte tüm bitki çayların mümkün olduğunca uzak dur dedi doktor.ama çaresizlikten denedim :) bir haftadır düzenli kefir içiyorum ve içim çok rahat :) insan cır cır olduğuna sevinir mi ? geçen gün wc resmen sevindim. allahım nelere kadirsin :) tabi herkesin bünyesi farklı. en kısa zamanda sizlerinde rahatlamasını diliyorum.
biri sormuş tu evet canım marketteki ayran gibi olan kefir içeceğinden kullanabilirsin. zaten tadı da ayrana çok benziyor: biraz daha yoğun kıvamda.
kızlar bu arada biizm konu sahibi nerde ayoll en son 12. ayda girmiş topiğeee
Hercal arkadasim gecmis olsun.
Evet ben de boyle yapiyordum ama bir gun unutunca telef oluyor. Hergun tekrarlamak lazim. Bana zor geliyor tembel insanim vesselam.
Birde bir sure sonra ya sutu cagaltman lazim yada mayayi azaltman lazim, buyuyor namssuz yagurt gibi oluyor o zaman
slm kızlar galıba bu aralar aranızdakı son günlerımız bugun kanamam oldugu ıcın doktora gittim kese düzgün degil hemde haftasına göre kücük dedı dha önce gittigim doktor 4 haftalık demıstı ben 7 haftalık dıye hesaplamama ragmen buda o oyle olabılırde yada gelısmıyordur dedı canım cok sıkıldı ilac verdı gönderdı hazırlıklı ol düsebilir dedibide akraba mısınız diye sordu 2 düsük olunca tüm doktorlar soruyor ben bile düsünmeye basladım acaba akrabaglık varmıdır diye(esim tokatlı ben silivriliyim)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?