- 25 Nisan 2012
- 229
- 41
- 118
- 40
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.481
slm kızlar galıba bu aralar aranızdakı son günlerımız bugun kanamam oldugu ıcın doktora gittim kese düzgün degil hemde haftasına göre kücük dedı dha önce gittigim doktor 4 haftalık demıstı ben 7 haftalık dıye hesaplamama ragmen buda o oyle olabılırde yada gelısmıyordur dedı canım cok sıkıldı ilac verdı gönderdı hazırlıklı ol düsebilir dedibide akraba mısınız diye sordu 2 düsük olunca tüm doktorlar soruyor ben bile düsünmeye basladım acaba akrabaglık varmıdır diye(esim tokatlı ben silivriliyim)...
canım inş. diğer gidişinde herşey yolunda olur ya buda modamı ne artık korkar olduk eskiden annelerimiz doğru düzgün dr.ada gitmezmiş ne boş gebelik ne kese büyümemesi acaba beslenmemizmi etkiliyo
Ladycim ya, sen sıkma canını sen bizim yegane arkadasımızsin, senin muhabbetlerinle şenleniyor bu topik. Aslında ben böyle bir şey nasil tartışılır anlamiyorumda ve sana sonuna kadar hak veriyorum. Biz yasalarla yönetilen bir hukuk devletiyiz ve yasal hakkını kullanan bir kadını cezalandırmak devletin doktorunada, hastanesinede, vatandaşınada düşmez. Günahın cezasını Allah verir. Ayrıca parası olupta özele gidenler böyle bir muamele görmüyor (kimse gormesinde)bu da bir celiski.Benim bu konu hakkında son yazım canım ,o da senin icin. Eski muhabbetlerimize donelim.
şimdi gelelim kabızlığaaa kızlaarrr ben de ilk başlarda kabızlık çekiyodum incir iyi geldi haberiniz olsun bir de içtiğim kan şurubu sağolsun kabızlığımı kestii
Cnm yinede umutszluga kpilma kanaman cokmu ve hla devam ediomu
canım inş. diğer gidişinde herşey yolunda olur ya buda modamı ne artık korkar olduk eskiden annelerimiz doğru düzgün dr.ada gitmezmiş ne boş gebelik ne kese büyümemesi acaba beslenmemizmi etkiliyo
canım sen sigarayı kacınca haftada bırakmıştın ay sormusmuydum daha önce:):) bende su karlar erisin hemen kebir alıp içicem
cok degıl ilac verdı zaten doktor ama kese düzgün degıl dedı o canımı sıktı
Canım sonuçlanmadan canını sıkma . Hiç belli olmaz sen olumlu düşün.
slm kızlar galıba bu aralar aranızdakı son günlerımız bugun kanamam oldugu ıcın doktora gittim kese düzgün degil hemde haftasına göre kücük dedı dha önce gittigim doktor 4 haftalık demıstı ben 7 haftalık dıye hesaplamama ragmen buda o oyle olabılırde yada gelısmıyordur dedı canım cok sıkıldı ilac verdı gönderdı hazırlıklı ol düsebilir dedibide akraba mısınız diye sordu 2 düsük olunca tüm doktorlar soruyor ben bile düsünmeye basladım acaba akrabaglık varmıdır diye(esim tokatlı ben silivriliyim)...
kızlar ben yokken neler olmuş burda hayırdır kim kime kızıyoo
geçmiş olsun canım. allah yardımcın olsun. başka bir doktara daha git canım. bazen doktora bile güven olmuyor. iyi haberlerini duyarız inşallah.
inş iyi olur hersey.. bişiy sorcam ulturason resmınde kese tam yuvarlak olarak mı gözüküyor yoksa biraz sekıllı mı?
İlk muayenelerim de yuvarlakti ama büyüdükce sekilli oldu.
Yaa bende bu hamilelik ters etki yaptı aslında sevdim bu halimi ,inşallah kalıcı olur. Normalde fevri diye tabir edilen bir insandım. Şimdi hiç bir seye sinirlenmiyorum öyle sakinim ki(maşallah) düşüncelerimi söylüyorum ama kızgınlık yok. Anti depresan almış gibiyim. Enerjim gitti ondan mı acaba:)
merhaba bende varım yaşım 32 izmirde yaşıyorum ve satda 30 ekim benim hamileliğim çok bulantılı kusma ve başdönmesiyle geçiyor.
çok sıkıntılıyım .
merhaba bende varım yaşım 32 izmirde yaşıyorum ve satda 30 ekim benim hamileliğim çok bulantılı kusma ve başdönmesiyle geçiyor.
çok sıkıntılıyım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?