2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım inş. diğer gidişinde herşey yolunda olur ya buda modamı ne artık korkar olduk eskiden annelerimiz doğru düzgün dr.ada gitmezmiş ne boş gebelik ne kese büyümemesi acaba beslenmemizmi etkiliyo

canım inş. diğer gidişinde herşey yolunda olur ya buda modamı ne artık korkar olduk eskiden annelerimiz doğru düzgün dr.ada gitmezmiş ne boş gebelik ne kese büyümemesi acaba beslenmemizmi etkiliyo

mrb cnm bende aranıza yenı katıldım.senın anlattığın benımde başıma geldi.ben doktora gitmeden önce hesaplamıştım 6 haftalık dıye ama 4 haftalık dedı normalden küçükmş.korkma vitamın filan şimdi maşallah 10 haftalık korkma içini ferah tut rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin

evet ladycim yaaa böyle birşey yüzünden bizi bırakıp gittiğine değer mi yaaa. boşver sen milleti yaaa. aramıza geri dön lütfen....

şimdi gelelim kabızlığaaa kızlaarrr ben de ilk başlarda kabızlık çekiyodum incir iyi geldi haberiniz olsun bir de içtiğim kan şurubu sağolsun kabızlığımı kestii

Polianna hala gülüyorum, msji az önce okudum. Tabi sen gitmissin. Kan şurubu bende kabizlik yapıyor bu arada. Gerçi su anda içmiyorum ama her içtiğimde basıma geldi:)

olabılır tüm yedıklerımız saglıksız ne olcak kı biz onlar gibi saglıklı degılız

canım sen sigarayı kacınca haftada bırakmıştın ay sormusmuydum daha önce:):) bende su karlar erisin hemen kebir alıp içicem

canım ben 6. haftada gebeliğimi öğrendiğim an bıraktım. zaten son bir haftasına kadar sigara içerken midem bulanıyordu ama gebelikten olduğu hiç aklıma gelmiyordu. reflüm var benim 3 yıldır çekiyorum sıkıntısını çok içince midem ağrıyor, bulantım oluyordu zaten. ama meğer se bebek miş :) duyunca şok oldum ve ilk aklıma gelen içtiğim sigaralar oldu, içim cız etti. ilk doktor kontrolünde dr. a söyledim. sigara kullandığım için ayrıca bir tahlil yaptı, ama ne olduğunu bilmiyorum sorun yok dedi. bundan sonra da sigara içilen ortamlarda bile sakın durma dedi. aniden bebeğini kaybedersin ruhun duymaz dedi. öyle deyince zaten beynimde sigara falan kalmadı canım. seni korkutmak istemem ama umarım en kısa sürede bırakırsın. ilk bir hafta canım çok çekti ama şimdi aklıma bile gelmiyor. yıllarca nasıl içmişim diyorum.... darısı başına inş.

geçmiş olsun canım. allah yardımcın olsun. başka bir doktara daha git canım. bazen doktora bile güven olmuyor. iyi haberlerini duyarız inşallah.

kızlar ben yokken neler olmuş burda hayırdır kim kime kızıyoo

Yaa bende bu hamilelik ters etki yaptı aslında sevdim bu halimi ,inşallah kalıcı olur. Normalde fevri diye tabir edilen bir insandım. Şimdi hiç bir seye sinirlenmiyorum öyle sakinim ki(maşallah) düşüncelerimi söylüyorum ama kızgınlık yok. Anti depresan almış gibiyim. Enerjim gitti ondan mı acaba:)

geçmiş olsun canım. allah yardımcın olsun. başka bir doktara daha git canım. bazen doktora bile güven olmuyor. iyi haberlerini duyarız inşallah.

inş canım sagol..bu ikinci doktor cok doktor degıstırıp kafamı karıstırmak ıstemıyorum hepsi farklı söyluyo bide düzgün doktor yok burda

ilahi isetberyy beni çok güldürüyorsun yafff :) sinirlenecek halin yok bence ondan. bazen banada öyle oluyor, konuşmak bile istemiyorum. Kii çenesi düşük diye tabir edilen tiplerdenim bende, taktım mı da takarım yani.....

merhaba bende varım yaşım 32 izmirde yaşıyorum ve satda 30 ekim benim hamileliğim çok bulantılı kusma ve başdönmesiyle geçiyor.
çok sıkıntılıyım .

merhaba bende varım yaşım 32 izmirde yaşıyorum ve satda 30 ekim benim hamileliğim çok bulantılı kusma ve başdönmesiyle geçiyor.
çok sıkıntılıyım .

aramıza hoşgeldin ... yakın tarihlerimiz seninle bende 30 yaşındayım ilk hamileliğim ve herkes gibi çok heyecanlıyım :)

Kızlar düşünsenize 10-15 güne kadar bebeklerimizi cinsiyetlerini konuşmaya başlayacağız belkide, ben çok merak ediyorum. Kız erkek önemli değil ama sizinkileri bile merak ediyorum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…