2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Boyarken Dağılmıyor Canım Da Yıkanma Olayını Düşünmedim Hiç Öyle Düşününce Uhu İle Yapıştırdıklarımda Açılır Herhalde YIkanınca

Hmm evet haklısın, uhu açılabilir. Ama silikon açılmazzzzzz Gerçi minik parçaları yapıştırırken de elini yakabilirsin, aman dikkat. En güzeli yıkamamak beaaaaaaaa :)))))))

Sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüy dökücü kullanma sakın. Jilet kullan 100 kat daha iyi. 20 yıl önce (yuh baya olmuş ) sadece ve sadece 1 defa koltuk altıma ve bikini bölgeme kullandım 2şer 3er çıktılar ve şimdi normale dönmüş gibi olsa da hala 2liler 3lüler var o kadar pişmanım ki.... (Ondan önce bikini bölgeme jilet yapıyordum hiç çoğalma olmamıştı o güne kadar) Gerçi şimdi belki içeriği değişmiştir, o kadar kötü değildir ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, tövbe bidaha

Sanırsam hamilelik döneminde de zararlı olabilir yakıyor çünkü kökleri...

Ben de henüz almadım rüyamda doğum yapıyorum giyecek pijama bulamıyorum :)) nette çok beğendiğim modeller oldu ama kendim görerek deneyerek almak istiyorum. da&gi' ye baktım bir tane mavi denedim eşim bunu giyip koridora çıkarsan hastenede görevli zannedip gel odayı temizle derler dedi

sıkma canını herkes anne baba olamıyor canım keşke olabilselerdi. ben bak hala her gün geçsin diye dua ediyorum. eskiden bebeğime kavuşacağım diye seviniyordum diğer evimde şimdi kurtulmaya gün sayıyorum. senin kaç yaşına geldiğin değil karşındakinin ne kadar saygısızlaştığıyla ilgili bir durum bu.

arastaaaa:perdene bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullansın datlu bebişimiiiizzz

Canım Bende Geçen Aya Kadar Hep Kendim Yapıyordum, Hayatım Boyunca Hiç Jilet Kullanmadım Hep Ağda Kullandım. Geçen Ay Artık İşkence Gibi Geldi Bana, Ağlaya Ağlaya 2 Saatte Yaptım. Bende Hiç Kuaföre Gidemem Diyordum. Bu Ay Bi Cesaret Kuaföre Gittim 15 Dk Sürdü İşim. Canımda Yanmadı Uğraşmaya Değmez Bence. Utanılcak Bişey Yok. Doğumda Da Gören Görecek, Utandığımız İçin Doğum Mu Yapmmayacağız

Bana niye kimse cevap vermiyor. Beni beyenmiyormusunuz şaka bi yana sık giremiyorum ama her gün nette olamıyorum ondan.

Bu arada arasta bende senin gibi düşünüyorum bebek odası diye illa pembe veya mavi olacak herşey die bi şart yok. Çok şık olmuş bence. Bende rengarenk olsun istiyorum herşey

dağiye bugün baktım. sadece 2 model beğendim.ama hamile grubundan değil. kapri pijamalı olan fena değil emzirmeyede müsait fakat alt kısmının bel lastiği hem yüksek hem de çok sıkı geldi. bilemiyorum bu sezaryan doğumda rahatsız edermi? pijama için bel lastiği ince ve esnek olan sadece marks&spencer da vardı.ama penye değil.
kaç takım almak gerekir fikrin varmı?

Çok geçmiş olsun canım... Göbek fıtığı mı acaba?

kızlar öncelikle cevaplar için teşekkür ederim. göbek fıtığı hiç aklıma gelmemişti bakalım dikkat edeceğim bundan sonra tekrar ederse doktora gideceğim hemen. çünkü dediğiniz gibi gerçekten çok fena bir acı bide insan korkuya kapılıyor bebeğe birşey oldu diye.. Allah hepimize meleklerimize sağlık sıhhat versin inşallah...

canım bugün aldım bende :) daha doğrusu kayınpederim sponsor oldu kayınvalidemle gidip beğenip aldık. 2 takım aldım, 1 takımı gecelik ve sabahlığı, 1 takımda pijama takımı aldım. (yalnız laf aramızda epey pahalıymış bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum açıkcası :S )
aldıklarım kısa kollu , sabahlıkları var üzerime giyerim gerekirse ama ağustosta yanıcaz bence. bir de pijamanın beli byüksek ve ayarlanabilir şekilde...

Oylede onlar doktor ebe felan doktor olayina bile yeni yeni alisiyorum benimkide boyle kotu bi huy iste

canım kaça aldın nereden aldın mümkünse foto paylaşır mısın. :) çok soru sordum ama :)

ben de aynı şekilde aldım canım. şimdi giymeye başlasam mı karar veremedim. doğumdan sonra pek giyemeyiz herhalde. benim de kayınvalidem sponsor oldu. iyi oluyor ama yahu....

Canım bence kısa kollu al.

İlahi güldürdün vallahi beni.

Tatlım senin oğlan rahatına bayaa bi düşkün olacak. Baksana bacak bacak üstüne atmış resmen
Allah sabır versin canımcım. İç içe yaşamak zor bir durum. Biz burdan ne desek olmaz..Doğumdan sonra inşallah her şey daha güzel olur.

Aynı durum bende de cereyan etti Kendim yapamadım..yani başaramadım demek daha doğru olur. Elim ulaşmıyor,zorlanıyorum daha komiği karnımdan orayı görmüyorum Bi de ben çok çabuk sıcaklayıp bunalıyorum. Doğumda gören görene olacak dedim bende kendi kendime..valla rahatlık. Pat Küt! Tertemiz pamuk

Kızlar sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama ben 1-2 gündür nedense çok kötüyüm Uyuyamıyorum. çok fazla ağrım oluyor. Hele dün gece doğuracam sandım Yarın sabah dr randevum var..Durumu anlatacam bakalım ne diicek. Kasılmalarım o kadar fazla ki,normal mi bu yani? Çok mu nazlanıyorum,mızmız mıyım bilmiyorum. Aşırı derecede ağırlaştım. Yürümek bile çok zor bir iş gibi geliyor bana

cnm inan ki ayni sorunlar bizdede mevcutartk bu aydan itibaren daha da agirlasicaz.bnm birde sag kasigim agriyr nedense.gunduz turp gibiyim, aksam pestil gibi...bn de aksamlari kotu oluyrm,tek bir nevresimle yatyrm.ayaklarima dokunan korkup kacyr valla, sanki alev topu el ve ayaklarm.bir de kucagmdan hic inmeyen bir minik kizim var.birde onu tasyrm surekli, kucak istyr hep, ona da kiyamiyrm.anliycgn bn iki bebek tasyrm.allh hepmize kolaylik versin. neyseki az kaldii.bn de haftaya ev tasimaya hazrlananlardanim.neyseki annem geliyr. sirket de herseyi kendi toplayacak. bn de ozel esyalarimi toplamaya baslayacagm.bu halimle nasil yapcaz bilemiyrm

arasta perden cook hos gulle gulle kullanin

bu arada emzirme minderi cok ise yariyr tavsye edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…