- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.921
Boyarken Dağılmıyor Canım Da Yıkanma Olayını Düşünmedim HiçÖyle Düşününce Uhu İle Yapıştırdıklarımda Açılır Herhalde YIkanınca
Kizlar bu kil tuy olaylarini napicaz ya inanin pskolijim bozuldu goruntu sifira indi ayna filanla denedim beceremedim bi yerede hicgidip yaptirmadim gidememde cok utaniyorum birde bu donemede jilet kullandim simdinapicam bilmiyorum hamilelikte kullanilan ty dokucu krem var mi acaba ne kadarsa gidip alicam((((
arkadaşlar merhaba, havalar iyice ısınmadan, ve karnımda büyümeden alışverişe hız verdim. Ancak gecelik ve pijama konusunda kararsız kaldım. Malum ağustos sonunda doğum yapıcam ve sabahlık yarım kol mu yoksa uzun kol mu olsun bilemiyorum. Siz nasıl şeyler aldınız veya baktınız?
Öfffff bugün hiç keyfim yok kızlar.Canım sıkkın.Bu yaşa geldim hala babam bana istemediğim şeyleri yaptırmaya çalışıyor.anlamıyor kaç yaşına geldim.İsteseydim zaten şimdiye kadar onun dediğini yapardım.Şimdi tekrar üzerimde baskı yapmak için doğumu bekliyormuş.Offfffff deliricem.Onun bu tutumu yüzünden babamla hiçbir zaman diyaloğumuz olmadı.Baba sevgisini hiçbirzaman ondan alamadım.Hep dua ediyorum.Allah'ım kızımla benim ve babasının ilişkisi benim ailemle olduğu gibi olmasın.Sadece sevgi ve saygı olsun.Korku, çekingenlik olmasın.
Kizlar bu kil tuy olaylarini napicaz ya inanin pskolijim bozuldu goruntu sifira indi ayna filanla denedim beceremedim bi yerede hicgidip yaptirmadim gidememde cok utaniyorum birde bu donemede jilet kullandim simdinapicam bilmiyorum hamilelikte kullanilan ty dokucu krem var mi acaba ne kadarsa gidip alicam((((
Kızlar 3 gündür kasığım ağrıyor. Uzun süre oturdum canım sıkıldı da oldu falan dedim ama bugün hep uzandım yinede kasığım fena ağrıyor. Yattığım yerde değilde kalkıp dolaşınca oluyor benden başka ağrısı olan var mı
Ben de henüz almadım rüyamda doğum yapıyorum giyecek pijama bulamıyorum :)) nette çok beğendiğim modeller oldu ama kendim görerek deneyerek almak istiyorum. da&gi' ye baktım bir tane mavi denedim eşim bunu giyip koridora çıkarsan hastenede görevli zannedip gel odayı temizle derler dedi
Ben de bugün bu tarz bişey yaşadım karnımın içinde biryerlerde acı hissediyorum , yer yer değişiyor .. Yırtılma acısı gibi bir acı yani . Sanırım bebek ağırlık yapıyo lifler zorlanıyor .. Ama tabi Dr a sormak lazım
Çok geçmiş olsun canım... Göbek fıtığı mı acaba?
cnm benım gobegımde gebelik fıtığı çıktı ben o ağrıyı ayda 3 kez ikişer gün yaşadım en az geçen hafta 2 gun çektım o acııyı o göbek kayıyor yerını bulunca rahatlıyor endişe etcek bişey yok cnm ama iyleşene akdr cok acıyapar dıkelemessın hareketlerın kısıtlanır cok fena bısy cokk onu en yı ben bılırım
arkadaşlar merhaba, havalar iyice ısınmadan, ve karnımda büyümeden alışverişe hız verdim. Ancak gecelik ve pijama konusunda kararsız kaldım. Malum ağustos sonunda doğum yapıcam ve sabahlık yarım kol mu yoksa uzun kol mu olsun bilemiyorum. Siz nasıl şeyler aldınız veya baktınız?
Canım Bende Geçen Aya Kadar Hep Kendim Yapıyordum, Hayatım Boyunca Hiç Jilet Kullanmadım Hep Ağda Kullandım. Geçen Ay Artık İşkence Gibi Geldi Bana, Ağlaya Ağlaya 2 Saatte Yaptım. Bende Hiç Kuaföre Gidemem Diyordum. Bu Ay Bi Cesaret Kuaföre Gittim 15 Dk Sürdü İşim. Canımda Yanmadı Uğraşmaya Değmez Bence. Utanılcak Bişey Yok. Doğumda Da Gören Görecek, Utandığımız İçin Doğum Mu Yapmmayacağız
canım bugün aldım bende :) daha doğrusu kayınpederim sponsor oldu kayınvalidemle gidip beğenip aldık. 2 takım aldım, 1 takımı gecelik ve sabahlığı, 1 takımda pijama takımı aldım. (yalnız laf aramızda epey pahalıymış bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum açıkcası :S)
aldıklarım kısa kollu , sabahlıkları var üzerime giyerim gerekirse ama ağustosta yanıcaz bence. bir de pijamanın beli byüksek ve ayarlanabilir şekilde...
canım bugün aldım bende :) daha doğrusu kayınpederim sponsor oldu kayınvalidemle gidip beğenip aldık. 2 takım aldım, 1 takımı gecelik ve sabahlığı, 1 takımda pijama takımı aldım. (yalnız laf aramızda epey pahalıymış bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum açıkcası :S)
aldıklarım kısa kollu , sabahlıkları var üzerime giyerim gerekirse ama ağustosta yanıcaz bence. bir de pijamanın beli byüksek ve ayarlanabilir şekilde...
Ben de henüz almadım rüyamda doğum yapıyorum giyecek pijama bulamıyorum :)) nette çok beğendiğim modeller oldu ama kendim görerek deneyerek almak istiyorum. da&gi' ye baktım bir tane mavi denedim eşim bunu giyip koridora çıkarsan hastenede görevli zannedip gel odayı temizle derler dedi
Tatlım senin oğlan rahatına bayaa bi düşkün olacak. Baksana bacak bacak üstüne atmış resmenNapalım Canım Bizde O Kaslı bacaklarla İdare Ediyoruz İşte. Bu Konuda Kesinlikle Abartmıyorum.. Yüzünü Göremedik Daha. Ya Hiç Birşey Görünmüyor Resimlerde Ya Da Bacak Görüyoruz.
Şekil 2.A
Eki Görüntüle 737646
Allah sabır versin canımcım. İç içe yaşamak zor bir durum. Biz burdan ne desek olmaz..Doğumdan sonra inşallah her şey daha güzel olur.Günaydın güzel anneler ve melekleri..
bugün canım sıkkın, içim içimi yiyor.. dün görümcemle kayınvalidemin arkamdan konuşmasına tanık oldum. onları duyduğumun farkına varmadılar.. basit bir konuydu ama gelin bir de bana sorun.çok canım sıkıldı.. daha geçenlerde beni eşime şikayet etmenin sıkıntısını üzerimden atamamışken bir de üzerine bu çok kötü oldu.. maalesef ki aynı binadayız ama aynı evde yaşıyor gibi onlardan çıkmıyoruz eşimin sayesinde.. sanki evlenip ev kurmadık da, beni ailesinin yanına aldı.. çalıştığım için ve akşamları onlarda yemek yediğimiz için, yemekti çaydı derken eve çıkmamız 10'u buluyor.. izne ayrılınca ve bebeğim olunca inşallah daha iyi olacak.. yüzlerini görmek zorunda kalmayacağım her an.. tavrımı koyacağım bugünden itibaren.. suratlarına bakmayacağım.. çok sinirliyim kızlar..
Aynı durum bende de cereyan ettiCanım Bende Geçen Aya Kadar Hep Kendim Yapıyordum, Hayatım Boyunca Hiç Jilet Kullanmadım Hep Ağda Kullandım. Geçen Ay Artık İşkence Gibi Geldi Bana, Ağlaya Ağlaya 2 Saatte Yaptım. Bende Hiç Kuaföre Gidemem Diyordum. Bu Ay Bi Cesaret Kuaföre Gittim 15 Dk Sürdü İşim. Canımda Yanmadı Uğraşmaya Değmez Bence. Utanılcak Bişey Yok. Doğumda Da Gören Görecek, Utandığımız İçin Doğum Mu Yapmmayacağız
canım kaça aldın nereden aldın mümkünse foto paylaşır mısın. :) çok soru sordum ama :)
canım resimlerini yüklemem uzun sürecek ama aqua nıın modelini aldım. hepsi toplamda 357 tuttu çok içime sinerek aldım :)
cnm inan ki ayni sorunlar bizdede mevcutartk bu aydan itibaren daha da agirlasicaz.bnm birde sag kasigim agriyr nedense.gunduz turp gibiyim, aksam pestil gibi...bn de aksamlari kotu oluyrm,tek bir nevresimle yatyrm.ayaklarima dokunan korkup kacyr valla, sanki alev topu el ve ayaklarm.bir de kucagmdan hic inmeyen bir minik kizim var.birde onu tasyrm surekli, kucak istyr hep, ona da kiyamiyrm.anliycgn bn iki bebek tasyrm.allh hepmize kolaylik versin. neyseki az kaldii.bn de haftaya ev tasimaya hazrlananlardanim.neyseki annem geliyr. sirket de herseyi kendi toplayacak. bn de ozel esyalarimi toplamaya baslayacagm.bu halimle nasil yapcaz bilemiyrmKızlar sizlerde durum nasıl bilmiyorum ama ben 1-2 gündür nedense çok kötüyümUyuyamıyorum. çok fazla ağrım oluyor. Hele dün gece doğuracam sandım Yarın sabah dr randevum var..Durumu anlatacam bakalım ne diicek. Kasılmalarım o kadar fazla ki,normal mi bu yani? Çok mu nazlanıyorum,mızmız mıyım bilmiyorum. Aşırı derecede ağırlaştım. Yürümek bile çok zor bir iş gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?