- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.961
canım dün akşam ben o adet sancısı gibi sancının aynısına uykumdan uyandım. Sanırım artık dedğin gibi iyicene zorlanıcaz.
şu an işteyım ve hala ığıl ığıl ağrım var.
Hafatasonu da olmuştu ama o hemen geçmişti.
Acaba önemli bişey midir ki bilemedim?
Cancağızlarım günaydın size ve bebeklerimize.inşallah bugün hepimiz içîn süpeeeeeeeer geçer,hiç ağrımız sızımız canımızı sıkan şeyler olmaz.öğrtmn ve diğer rahatsızlanan arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize.redqueen ve mulberry'i bende merak ediyorum,inşallah iyidirldr.hayatımsın,dün moremo'daydım.bebek odalarına baktım,sen hangi modeli ve ne kadara almıştın?hatta mağaza sorumlusuna bir arkadaşım burdan almış o tavsiye etti dedim.kim deseydi ne diyecektim bilemedim tabi,2013 Ağustos anneleri topiğinden HAYATIMSIN desem napardı acaba:)))?????
Günaydın canlarımmm
Ben mi yanlış görüyorum 9,75 sterlin dimi29 TL ye falan geliyo
canım dün akşam ben o adet sancısı gibi sancının aynısına uykumdan uyandım. Sanırım artık dedğin gibi iyicene zorlanıcaz.
şu an işteyım ve hala ığıl ığıl ağrım var.
Hafatasonu da olmuştu ama o hemen geçmişti.
Acaba önemli bişey midir ki bilemedim?
ne çok yazmışınız ancak bitirebildim
Bu arada bende hem bi mutluluk hem bi hüzün var.
Bu cumartesi izne ayrılıp memlekete gidiyorum. Doğumu orda yapıcam. Ailemi çokkk özledim. 10 ay oldu ilk kez bu kadar uzak kaldım.
Eşim 1 ay sonra gelicek nasıl dayanıcam onun yokluğuna da bilmiyorum düşündükçe gözlerim doluyor.
Ama yapacak bişi yok 10 ay olduk izne gitmeyeli ben toplam 2 ay kalıcam eşim de 1 ay kalmış olucak.
Hem son zamanların zorluğu olucak, hem eşimin olmaması zorluğu olucak...
Eşim bensiz bişi yiyesi gelmez. Evde olsa bile dolap yemekle dolu olsun aç kalır illa akşama kadar beni bekler kıyamammm
Çok mu şımartmışım bilmem. İkimizde benim gidicemi konuşunca başlıyo gözler dolmaya(
Bi de bu arada taşınıyoruz. Evi topladık ama ben gidince eşim taşıyıcak evi bide aklım o yüzden burda kalıcak. Yapabileceğini hiç sanmıyorum bakalım 2 ay sonra meleğimizle yeni evimizde başlıycaz allah nasip ederse...
Offf aklım çok karışık. Eminim memlekete gidince hepsi geçicek kalabalıkta zaman çabuk geçer. Gelen giden çok olur. Allah kocişime sabır versin artık. Yapcak bişi yok
Günaydın sevdiceklerim..
Haftasonu taşındım hala yavaş yavaş yerleşme modundayız, çok yorulduk ama değdi
Bu ara pek görüşemeyiz daha çok iş var; geçmişi de okuyamadım, dilerim herkes iyidir.
Sizi çok seviyorum bi de öpüyorum
Evet canım 2.90 sterlinde kargosu var :) güvenemedim alsam gelir mi ?
günaydın kızlarr zor ve uykusuz bi gecenın ardından karnım taş gibi kalktım benım kız geceleri ayaklarımı nasıl kaburgaların arasına sokabilirim denemeleri yapıyoda
eşimide ingiltereye uğurladım az önce 2 gün yalnızlık benı beklıyo allahtan sizler varsınız öpüyorum sizi ve tatlı bebeciklerimizi
canım rabbim gücünü kuvvetini versin inşallah çok zor bir durum.. bende kendimi eşim yanımda olmadan düşünemiyorum. dışarı müşteri ziyaretine giitiğinde annemlerde de kalsam evim gibi gelmiyor ki yılalrca ben onalrın yanında büyüdüm sonuçta.. rabbim eşlerimizle aramızdaki sevgiyi hiç bozmasın bizleri onalrın yoklukalrıyla sınamasın. varsın böyle sonu güzel kavuşmalı yokluklar olsun. gönül ister hiç ayrılmayın ama doğumunu orda yapacaksın.. oyüzden mi 1 ay önceden gidiyorsun doktor falan hastane araştırması için mi? biraz daha dursan eşinin gelceğine yakın memlekete gitsen zor mu olur??? hakkınızda hayırlısı olsunn..
Hayırlı olsun yeni eviniz canım güle güle oturun kendini çok yorma arada girer merakta bırakmazsın öpüldün
Bilmiyorum ki tatlım hiç e-bay dan alışveriş yapmadım. Bizim muhasebeciye sorayım o internetten çok alışveriş yapıyo belki burdan da almıştır bişeyler:26:
Benim kız dün akşam resmen sağ kaburgamın altını uyuşturdu ya korktum karıncalanmaya başladı orası :) Ayakları dayayıp geriliyo herhalde. Napsın canı sıkılıyodur içerde değişik hareketler deniyoAllah kavuştursun canım 2 gün çabuk geçer
Günaydın canlarımmm
Ben mi yanlış görüyorum 9,75 sterlin dimi29 TL ye falan geliyo
Canım ebaydan çok alışveriş yapıyorum. 1 ürünüm hariç hepsi geldi ama elektronik ürünlerin gümrükte takılma durumu olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?