2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler.. ben uyurgezer miyim neyim. sabah bi uyanıyorum sanki bütün gece yürümüşüm gibi ayaklarımın altı ağrıyo.. nasıl şey anlamadım gitti.. uyurken bile dinlenemiyorum.. Allah hepimize kolaylık versin.. mutlu sona yaklaştıkça ağrılarımız acılarımız artıyor.. bu arada benim bacaklarımın yanı da çatlamaya başlamışş. çok üzülüyorum.. bebek karnımda büyüyor karnımda çatlak yok.. popom çatlaktan geçilmiyor.. bi de bacakları görünce iyice üzüldüm.. tek korkum eşimin beğenmeyeceğini düşünmek.. ama napalım yavrularımız için oluyor bunlar.. ona kavuşmak için herşeye razıyım

sanırım şimdi de bu sancı dönemindeyiz. aynısı bende de oluyor.. oturdugum yerden kalkınca kasıkalrıma bi sancı giriyor adım atamıyorum.. dün gece tuvalete kalktım sonra yattım bacağımı yana atamıyorum nasıl sancı giriyor nefesim kesildi.. panik olmamaya çalışıp uyumaya baktım..

Günaydın sevdiceklerim..

Haftasonu taşındım hala yavaş yavaş yerleşme modundayız, çok yorulduk ama değdi
Bu ara pek görüşemeyiz daha çok iş var; geçmişi de okuyamadım, dilerim herkes iyidir.
Sizi çok seviyorum bi de öpüyorum

ayy canım sabah sabah güldürdün beni deseydin kadın hönk derdi heraldee :))) ihsaniyeden eşinizin arkadaşı diyebilirsin.. manolya modelini aldık canım.. 3350 bırakmıştı fiyatını. ordan bebek sepetinide aldık oda 450 tl.

sen bursanın neresinde oturuyordun canım.. nickin gibi yalova mı??

Günaydın hanımlar;
Biz dün annemle hastane çantasını hazırladık. Hala daha eksiklerim var. Ama büyük ve zorunlu şeyler yerleşti. Biraz erken mi falan dedim.Bizimki olmaz hazır olsun deyince ses etmedim. Pijamalarım falan buruşacak iyice ama napalım.

Umarım herkes iyidir. Kolaycacık geçen bir gün olur inşallah.

günaydın kızlar dün bi arkadaşa bebek görmeye gittik daha bi aylık bi görseniz ayy hiç sakınmıolar yavruyu atlet bile yok içinde alışsın die ama hapşurup duruodu kıyamam,sabah nasıl zor kalktım ayaklarım nasıl ağrıo inşallah bu hafta son ayrılacam izne sıcakta yürüyorum bide resmen yuvarlanıorum

ne çok yazmışınız ancak bitirebildim

Bu arada bende hem bi mutluluk hem bi hüzün var.
Bu cumartesi izne ayrılıp memlekete gidiyorum. Doğumu orda yapıcam. Ailemi çokkk özledim. 10 ay oldu ilk kez bu kadar uzak kaldım.
Eşim 1 ay sonra gelicek nasıl dayanıcam onun yokluğuna da bilmiyorum düşündükçe gözlerim doluyor.
Ama yapacak bişi yok 10 ay olduk izne gitmeyeli ben toplam 2 ay kalıcam eşim de 1 ay kalmış olucak.
Hem son zamanların zorluğu olucak, hem eşimin olmaması zorluğu olucak...

Eşim bensiz bişi yiyesi gelmez. Evde olsa bile dolap yemekle dolu olsun aç kalır illa akşama kadar beni bekler kıyamammm
Çok mu şımartmışım bilmem. İkimizde benim gidicemi konuşunca başlıyo gözler dolmaya (
Bi de bu arada taşınıyoruz. Evi topladık ama ben gidince eşim taşıyıcak evi bide aklım o yüzden burda kalıcak. Yapabileceğini hiç sanmıyorum bakalım 2 ay sonra meleğimizle yeni evimizde başlıycaz allah nasip ederse...
Offf aklım çok karışık. Eminim memlekete gidince hepsi geçicek kalabalıkta zaman çabuk geçer. Gelen giden çok olur. Allah kocişime sabır versin artık. Yapcak bişi yok

Burdaki kurum hemşiresine sordum yürüdükçe pelvis büyüyor açılıyor dedi canım normal dedi bana, ayy hiç derdimiz yokmuş dimi insan tedirgin oluyo yaa hareketlerin kısıtlanması ne acayip

günaydın kızlarr zor ve uykusuz bi gecenın ardından karnım taş gibi kalktım benım kız geceleri ayaklarımı nasıl kaburgaların arasına sokabilirim denemeleri yapıyoda
eşimide ingiltereye uğurladım az önce 2 gün yalnızlık benı beklıyo allahtan sizler varsınız öpüyorum sizi ve tatlı bebeciklerimizi

canım rabbim gücünü kuvvetini versin inşallah çok zor bir durum.. bende kendimi eşim yanımda olmadan düşünemiyorum. dışarı müşteri ziyaretine giitiğinde annemlerde de kalsam evim gibi gelmiyor ki yılalrca ben onalrın yanında büyüdüm sonuçta.. rabbim eşlerimizle aramızdaki sevgiyi hiç bozmasın bizleri onalrın yoklukalrıyla sınamasın. varsın böyle sonu güzel kavuşmalı yokluklar olsun. gönül ister hiç ayrılmayın ama doğumunu orda yapacaksın.. oyüzden mi 1 ay önceden gidiyorsun doktor falan hastane araştırması için mi? biraz daha dursan eşinin gelceğine yakın memlekete gitsen zor mu olur??? hakkınızda hayırlısı olsunn..

Günaydın canım,ben aslen bursa'lıyım ama evlenince Yalova'ya yerleştim.gerçi Yalova'dan çok bursadayım.ilaç firmasında çalışıyorum,tıbbi mümessilim yani.dün Mudanya'ya gittim çalışmak için dönüşte Mudanya yolu üzerindekine uğradım.ismo mobilya ile yanyana olan.oranın mağaza sorumlusunun eşiyle aynı fakülte aynı yıl mezun çıktık.arkadaşınız hangi modeli almış arayıp sorun isterseniz falan dedi.sanal arkadaşım diyemedim tabi.yarın sorarım dedim.zaten hafta sonu eşimle gelip almamız lazım artık.geç bile kaldık.benim doğum Ağustos sonu diye ağırdan alıyorum galiba.banada fiyat genel olarak 3500_4000 arası bişeyler dedi.gerçi pazarlıkta düşer biraz daha.haber veririm Pazartesi günü.mobilyası çok güzel ve kalite ama gerçekten.iyi günlerinizde kullanın masalınızla.hayırlı işler

Hayırlı olsun yeni eviniz canım güle güle oturun kendini çok yorma arada girer merakta bırakmazsın öpüldün

Evet canım 2.90 sterlinde kargosu var :) güvenemedim alsam gelir mi ?

Bilmiyorum ki tatlım hiç e-bay dan alışveriş yapmadım. Bizim muhasebeciye sorayım o internetten çok alışveriş yapıyo belki burdan da almıştır bişeyler:26:

Benim kız dün akşam resmen sağ kaburgamın altını uyuşturdu ya korktum karıncalanmaya başladı orası :) Ayakları dayayıp geriliyo herhalde. Napsın canı sıkılıyodur içerde değişik hareketler deniyo Allah kavuştursun canım 2 gün çabuk geçer

canım uçak yolculugunda sıkıntı olabilir diyo doktorlar canım. Yaklaşık 1,5 saat uçak mesafesi. otobüsle 24 saat
Bide hazırlıkları orda yapıcam alışverişlerimi. Kıyafet aldım biraz çok eksiğimiz var daha.
Bide eşim gelince kayınvalidemlere geçeriz o yüzden ben gelene kadar ailenle daha fazla zaman geçirirsin diyor...
Benim için daha iyi olacak aslında ama. Eşimi çokkk seviyom yaaaa çok uzun zaman olduğundan böle oluyo

Sor bakalım belki bilgisi vardır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…