2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu havada üşünürmüymüş yahuuuu yanıyoruz efenim yanıyoruz

Kızlar benim koca bebeğim geldi acıkmış. Haydin görüşürüz.

Son düzenleme:
haydinnnn muhabbetiniz boll boll olsunn.. benn yanıyorum mesaime az kaldı bitsin artıkkkk. allahtan kociş almaya gelcekmişş servislerde yanmıcam

günebakancımm hemde cokkk kötüüü yanıyoruzzzzzz . yananı allah görürmüş ya belki bizide görürrr

Az bir parçasını paylaşayım. Kalanı oda gelince Cucu kahve rengi storlar, gri ve adını bilmediğim bir renk o arkadaki. Bilen varsa söylesin rengin adını
Eki Görüntüle 738192

Canım güle güle kullanın.Galiba perde vizonda fonun rengini anlayamadım canım.Ama çok güzel görünüyor.Güle güle kullanın.

Canım benimkide ters şu anda ama benim için farketmez çünkü sezeryan olacağım.Sen normal istiyorsun galiba inşalag tez zamanda annesinin istediği gibi döner.

Öfffff bugün hiç keyfim yok kızlar.Canım sıkkın.Bu yaşa geldim hala babam bana istemediğim şeyleri yaptırmaya çalışıyor.anlamıyor kaç yaşına geldim.İsteseydim zaten şimdiye kadar onun dediğini yapardım.Şimdi tekrar üzerimde baskı yapmak için doğumu bekliyormuş.Offfffff deliricem.Onun bu tutumu yüzünden babamla hiçbir zaman diyaloğumuz olmadı.Baba sevgisini hiçbirzaman ondan alamadım.Hep dua ediyorum.Allah'ım kızımla benim ve babasının ilişkisi benim ailemle olduğu gibi olmasın.Sadece sevgi ve saygı olsun.Korku, çekingenlik olmasın.

slm kızlar dün doktora gittik birazcık moralim bozuldu kızım 1789gr mış doktor biraz zayıf göbek çevresine göre biraz geriden gidiyor dedi et ve yumurta ye bol bol dedi malesef ki yiyemiyorum napacam bilmiyorum normal doğum için pozisyonu uygunmuş ama kan değerim düşükmüş bu değerle doğum yapamazsın kan ilacını arttır dedi. o da mide bulantısı ve kusma yapıyor ne yapacam ben ya offf

Canım çaremiz yok.Bebişlerimizin sağlığı için doktorun dediklerini yapmamız gerekiyor.Ama canını çok sıkma eminimki birdahaki kontrolde düzelmiş olacak.Eti ve yumurtayı sade yiyemiyorsan başka yemeklerin içine koyarak yemeyi dene.

Kızlar 3 gündür kasığım ağrıyor. Uzun süre oturdum canım sıkıldı da oldu falan dedim ama bugün hep uzandım yinede kasığım fena ağrıyor. Yattığım yerde değilde kalkıp dolaşınca oluyor benden başka ağrısı olan var mı

allah allah maşllah haftasına göre gayet iyi değilmi ya bu doktorlarda panik ettiriyolar insanı canım canını sıkma maşallahı var bebişin

arkadaşlar merhaba, havalar iyice ısınmadan, ve karnımda büyümeden alışverişe hız verdim. Ancak gecelik ve pijama konusunda kararsız kaldım. Malum ağustos sonunda doğum yapıcam ve sabahlık yarım kol mu yoksa uzun kol mu olsun bilemiyorum. Siz nasıl şeyler aldınız veya baktınız?

Kizlar bu kil tuy olaylarini napicaz ya inanin pskolijim bozuldu goruntu sifira indi ayna filanla denedim beceremedim bi yerede hicgidip yaptirmadim gidememde cok utaniyorum birde bu donemede jilet kullandim simdinapicam bilmiyorum hamilelikte kullanilan ty dokucu krem var mi acaba ne kadarsa gidip alicam ((((

hamilelikte kesinle tüy dökücü kullnmayın dıyolar ve ona uygun bi krem olduğunuda düşünmüyorum ben şahsen o kimyasal kıl köklerini yakan bişey sonuçta bende ayna ile jıletle yapıyorum aynada görmek biraz zor ama oluyo bişekilde

Benimde 32. Hafta sonunda o kilodaydi ve dr um bana haftasina gore cok iyi dedi sana neden oyle dedi anlamadim bosuna uzulme bence cok iyi kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…