- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.901
Benim kız #duranbebek oldu sanırım. Çok kıpır kıpırdı aslında bu saatlerde.
Benimki de beş dakka eylem yapsa da dinlensem karın yağlarım eridi bittiTitreşim kemeri vazifesi görüyo içten
Benimki de beş dakka eylem yapsa da dinlensem karın yağlarım eridi bittiTitreşim kemeri vazifesi görüyo içten
SENDE ÖPÜLDÜN ŞEKERİMMM
kızlarr durusel nerde acaba bugün hiç görmedim yada kaçırdım mı???
Birde ben klimalı yerdeyim amaaa heryerimden ateş çıkıyor kafayı yicemmm yaaa.. burda üşüyen bi abi var benim yüzümden adam bişey diyemio.. ki geçen sene birlik olup klimayı açtırmazdıkçok kötüyüm sanki ekşimik gibi koktumm düşünün yanii çok terliyorummm yanıyorumm üstümdekileri fırlatıp atasım var
Kızlar benim koca bebeğim geldi acıkmış. Haydin görüşürüz.
Az bir parçasını paylaşayım. Kalanı oda gelinceCucu kahve rengi storlar, gri ve adını bilmediğim bir renk o arkadaki. Bilen varsa söylesin rengin adını
Eki Görüntüle 738192
selam kızlar az önce doktordan geldik kızım halen dönmemiş ya kilosu 1653 gram doktor iyi dedi. 28. haftada dönebilirdi dönmemiş dedi 35. haftaya kadar dönmesi gerekiyormuş biz şuan 30 haftalıkmışız 15 gün sonra tekrar geldi. ben dönmüştür diye umut ediyodum dönmemiş ya moralim bozuldu azcık bizim gibi olan varmı
Boyarken Dağılmıyor Canım Da Yıkanma Olayını Düşünmedim HiçKeçeli kalem dağılmıyo mu boyarken? Ay ne iyi fikirmiş :) Peki ıslanırsa, yıkanırsa etrafına bulaşmaz mı acep?
slm kızlar dün doktora gittik birazcık moralim bozuldu kızım 1789gr mış doktor biraz zayıf göbek çevresine göre biraz geriden gidiyor dedi et ve yumurta ye bol bol dedi malesef ki yiyemiyorum napacam bilmiyorum normal doğum için pozisyonu uygunmuş ama kan değerim düşükmüş bu değerle doğum yapamazsın kan ilacını arttır dedi. o da mide bulantısı ve kusma yapıyor ne yapacam ben ya offf
slm kızlar dün doktora gittik birazcık moralim bozuldu kızım 1789gr mış doktor biraz zayıf göbek çevresine göre biraz geriden gidiyor dedi et ve yumurta ye bol bol dedi malesef ki yiyemiyorum napacam bilmiyorum normal doğum için pozisyonu uygunmuş ama kan değerim düşükmüş bu değerle doğum yapamazsın kan ilacını arttır dedi. o da mide bulantısı ve kusma yapıyor ne yapacam ben ya offf
Kizlar bu kil tuy olaylarini napicaz ya inanin pskolijim bozuldu goruntu sifira indi ayna filanla denedim beceremedim bi yerede hicgidip yaptirmadim gidememde cok utaniyorum birde bu donemede jilet kullandim simdinapicam bilmiyorum hamilelikte kullanilan ty dokucu krem var mi acaba ne kadarsa gidip alicam((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?