- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.941
aynen canım bana kalsa öyle yaparım. ama baştan bir kere çalışıyorum diye eşim öyle olsun istedi, kayınvalidem de çok ısrar etti. her gün işten gelip yemek yapmaktansa böyle aşağıda yiyip eve çıkıyoruz. hep beraberiz yani. hele şimdi hamileyim asla izin vermezler.. iznimi bekliyorum evde olunca biraz daha rahatlarım artık.yemeğimi yapıp kocamı beklerim.. eve çıkarken kapılarını çalmasam problem oluyor.. aslında bana karşı iyiler. ama iyiliklerinin altında eziliyorum, karşılığını fazlasıyla istiyorlar,ve arkamdan konuştuklarını da öğrendim böylece.. bunu yaşamak zorunda değilim.. eşimle bir aile olamadık.. onların ailesine ben katıldım hepsi bu.. dua ediyorum onlardan uzaklaşmak için..
@eminpazarci şeklinde doğum izni konusunda tweet atalım arkadaşlar. inşaallah uyumamışsınızdır
Kızlar sizce bunu sipariş versem gelir mi ?
Philips AVENT Newborn Bottle Starter Set *BRAND NEW* | eBay
Ecza deposundaçalışan bir arkadaşım var biberonda dr brown iyiir dedi gazı engelleyen farkl bir meknizması var bir araştırsın istersen canım
canım resimlerini yüklemem uzun sürecek ama aqua nıın modelini aldım. hepsi toplamda 357 tuttu çok içime sinerek aldım :)
Çok geçmiş olsun canım, bugün benmde midem fena, üşüttüm mü yoksa magnezyum ilaçlarımı böyle ishal gibi yapıyır anlamadım.
Az önce bir türk kahvesi içtim, geçmezse dr.u arayacağım artık.
İşyerinde de hiç çekilmiyor wc ye zor yetişiyorum zırt pırt offffffff
Canım çiğ etteki bakteri lerden dolayı mikrop kapmayalım diye dr. demişti. Hamileliğimin başından beri evde tavuk, et, kıymalı birşeyler yapmıyorum. Çok dayanamazsam eldivenle yapıyorum ama eşim yinede dır dır edip duruyor....
Evet orda olsak kasapta hazırlatırdık fırında da bir güzel pişirtirdik... Offff çok canım çekti şimdi inadına inaına yaaaaa
Canım ya ne güzel olurdu. Çok saol. Ama Burdur dayım çok uzağız
Benim eşimde çok güzel yapar ama vakti olmuyor hiç, eve geç geliyor hep iş dolayısı ile.
Artık geç falan demeyip ona yaptıracağız mecbuuuuuuuur....
Kızım istiiyor ben ne yapayım
Kızımın odasının fon perdeleri geldi bayıldımFon perdeyi çift renkten yaptırdım. Adam sormuştu nereye olacak bu ben de bebek odasına demiştim. 2 saat brifing verdi bana bu renk fon bebek odasına olmaz filan diye. Sana ne be adam ben bu renk istiyorum işte. Seçtiğim renkleri eminim yanyana kullanan benden başka insan yoktur Ama bu kadar mı güzel durur yaaa. Mimar Selim demişti renkleri kullanmaktan korkmayın diye ben de korkmadım ve sonuç mükemmmel
Az bir parçasını paylaşayım. Kalanı oda gelinceCucu kahve rengi storlar, gri ve adını bilmediğim bir renk o arkadaki. Bilen varsa söylesin rengin adını
Eki Görüntüle 738192
günaydın kızlar şaka maka artık zorlanıcaz mı yaa sabahları işe yürüyerek geliyorum biraz hızlanayım hemen karnıma adet ağrısı gibi ağrı giriyo allah yardımcımız olsun
Kızlar sizce bunu sipariş versem gelir mi ?
Philips AVENT Newborn Bottle Starter Set *BRAND NEW* | eBay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?