2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm çok üzüldüm senin durumuna, biraz da kendime benzettim .. Ben de eşimin ailesiyle aynı binadayım. Üst katımda kayınvalidem alt katımda eltim oturuyo. İlk başlarda çok baskı hissetmiştim psikolojik olarak.. Çalışmıyorum bide.. Sırf o yüzden çalışmak istedim hatta. Ama kısmet olmadı birtürlü.. Eşim iş kurdu vs benimle olursun dükkanda oturursun vs tabi o da olmadı herneyse. Zamanla oturttum yerine taşları , beklentileri oldu tabi sık sık çıkayım orada yemeklerine katılayım diye ama ben ödün vermedim. Akşamları eşimle görmeye çıkıyorum herzaman değil tabi.. Kendi hayatımız olsun istedim eşim başta bocaladı ama o da hak hakveriyo artık. Şimdi bir de kayınvalidemler senenin 6 ayı yoklar memleketlerine gidiyolar. E kışın da seviyeli.. Ama sevgi saygı herzaman var hepsini çok seviyorum saygı gösteriyorum ama kendi hayatım olmalı . Biryere giderken bile görmüyorum, ilk zamanlar yukarı çıkıp görünüp öyle gitme ihtiyacı hissediyordum:) hepsini kestim kendimi iyi hissettim! Kocam esas aldığım tek kişi okadar.. Kendini nasıl iyî hissediyorsan öyle yap zamanla oturur , değiştirmek zor ama önemli olan senin huzurun...

@eminpazarci şeklinde doğum izni konusunda tweet atalım arkadaşlar. inşaallah uyumamışsınızdır

tweet atan yok mu kızlar ya iibf'liler bile ilgisiz bir şekilde bize kpss'de az kadro veriliyor, evlenemiyoruz diye tweet atıp sunucuyu sıkıştırıyorlar. adam durup durup çok tweet geliyor deyip aynı şeyi soruyor. eşimle ben ayrı ayrı attık.

Cancağızlarım günaydın size ve bebeklerimize.inşallah bugün hepimiz içîn süpeeeeeeeer geçer,hiç ağrımız sızımız canımızı sıkan şeyler olmaz.öğrtmn ve diğer rahatsızlanan arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize.redqueen ve mulberry'i bende merak ediyorum,inşallah iyidirldr.hayatımsın,dün moremo'daydım.bebek odalarına baktım,sen hangi modeli ve ne kadara almıştın?hatta mağaza sorumlusuna bir arkadaşım burdan almış o tavsiye etti dedim.kim deseydi ne diyecektim bilemedim tabi,2013 Ağustos anneleri topiğinden HAYATIMSIN desem napardı acaba:)))?????

Günaydın. herkese keyifli bir gün diliyorum

Bugün üşenmesem de hem sağlık ocağına son kontrole gitsem hemde ufaktan bi alışveriş yapsam.

erken doğuran yoktur inşallah uzun süre girmeyenleri bende merak ediyorum.

Aaa çekirgeee sen Burdurlumusun :))
Ben Burdurluyummm :))

günaydın anneler ve bebişleri. her gün takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum. mutlu sona yaklaşmamıza az kaldı rabbim izin verirse. bakalım hemen takvimimize

Günaydın kızlar şaka maka artık zorlanıcaz mı yaa sabahları işe yürüyerek geliyorum biraz hızlanayım hemen karnıma adet ağrısı gibi ağrı giriyo Allah yardımcımız olsun

o zaman orensesinin perde resimlerini bekliyoruz arastacığım.
Mobilyacılar yetmiyo perdeciler de mi bulaştı sana

Az bir parçasını paylaşayım. Kalanı oda gelince Cucu kahve rengi storlar, gri ve adını bilmediğim bir renk o arkadaki. Bilen varsa söylesin rengin adını
Eki Görüntüle 738192

geç kalmışım zaten atmışın resimleri
Güzel olmuş canım ben kahverengi-gri-vizon gibi gördüm renklerini
uyumu çok güzel canım

Son düzenleme:
avent biberon seti soran arkadaşım ben aldımm çok güsel bi set çoğu kişide önerio sağlıklı die...yinede sen bilirsin..fiyatıda set olarak daha uygun..tek tek alsan daha çok tutuo..

bu arada herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn.....

oğluşum arkadaşlarınada günaydın dio :))

günaydın kızlar şaka maka artık zorlanıcaz mı yaa sabahları işe yürüyerek geliyorum biraz hızlanayım hemen karnıma adet ağrısı gibi ağrı giriyo allah yardımcımız olsun

canım dün akşam ben o adet sancısı gibi sancının aynısına uykumdan uyandım. Sanırım artık dedğin gibi iyicene zorlanıcaz.
şu an işteyım ve hala ığıl ığıl ağrım var.
Hafatasonu da olmuştu ama o hemen geçmişti.
Acaba önemli bişey midir ki bilemedim?

Günaydın kızlarr, son zamanlarr iş saatinde kalkasım gelmiyor yaaa çok uykum oluyor. gece düzenli uyku olmadığı için mi canım artık çalışmak istemediği için mi bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…