2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kayahanın e bebeğim şarkısını dinledim azönce. İlk kez bu kadar dikkatli dinlemişim :) Ne güzel sözleri varmış meğersem

...Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim...

Ağlarım ki ben bu şarkıda

Oh geçmiş olsun ve afiyet olsun :) Ben de yaptım artık hep kolay tarifler yapıyorum. Uğraşamıyorum incik cincik yemeklerle. Sıkıntı basıyo

saol canım sizede afiyet olsunnaynen canım ya hep geciştiriyorum valla kolay yemekler salatalarla falan geciriyoruz Allahtan sebze meyve bol...bugün etli bi yemek yapıyım dedimm bide patlıcan közledim ocağın üstünde bi ocaküstü közmatik alamadım yaa ocak battı sinirr oldum temizleyene kadar

Ben de dinliyim hemen

duygu taşmasııı yaşıyoruzz canım bende dün sölüyodum o şarkıyıı babamızda gülüyoduu banaa o güzell sesimlee bebişime konser verdimmm

O közmatikten ben de alıcam ama ne zaman çarşıya çıksam unutuyorum bakmayı. Ocağı temizlerken geliyor aklıma hep Alışverişe çıkarken not almak lazım.

Son düzenleme:
O közmatikten ben de alıcam ama ne zaman çarşıya çıksam unutuyorum bakmayı. Ocağı temizlerken geliyor aklıma hep Alışverişe çıkarken not almak lazım.

aynen canım bazen boş boş dolanıyorum önüme cıkıyo yine almıyorum ama ocağıı temizlerken kendime bin tane laf ediyommm
inş. bu sefer alıcammmmmmm

duygu taşmasııı yaşıyoruzz canım bende dün sölüyodum o şarkıyıı babamızda gülüyoduu banaa o güzell sesimlee bebişime konser verdimmm

Ben de söyliycem yatarken bebişime alışık o annesinin güzel sesine Bundan sonra uyuma şarkımız bu olacak belki işe yarar

Ben her dinlediğimde tüylerin diken diken olur. hep karnımdan severim bebeğimii gerçekten çok hoş cnm

Hahahahh bak bu olabilir uyuma numarası yapmasınlar susalım diye

herşeye hazırlıklı olmalıyız canım şimdiki bebişler cocuklar cok zekii bakalım bizim minişlerrr neler neler yapıcak bizeee yerim ben onlarıı ....doğmasını nasıl sabırsızlıkla bekliyorum o mis kokusunu içime cekmek içinnn

kızlar ben cıkıyorum öpüldünüzzz

SENDE ÖPÜLDÜN ŞEKERİMMM

kızlarr durusel nerde acaba bugün hiç görmedim yada kaçırdım mı???

Birde ben klimalı yerdeyim amaaa heryerimden ateş çıkıyor kafayı yicemmm yaaa.. burda üşüyen bi abi var benim yüzümden adam bişey diyemio.. ki geçen sene birlik olup klimayı açtırmazdık çok kötüyüm sanki ekşimik gibi koktumm düşünün yanii çok terliyorummm yanıyorumm üstümdekileri fırlatıp atasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…