- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.881
gule gule kullan bıdığınla birlikte:)))))))bıdık kelimesinide burda gordum bende kullanıyrm artık
ohh be yemeğimi yaptım rahatladım yemek yapmak ne zor geliyooo
Oh geçmiş olsun ve afiyet olsun :) Ben de yaptım artık hep kolay tarifler yapıyorum. Uğraşamıyorum incik cincik yemeklerle. Sıkıntı basıyo
Kayahanın e bebeğim şarkısını dinledim azönce. İlk kez bu kadar dikkatli dinlemişim :) Ne güzel sözleri varmış meğersem
...Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim...
Ağlarım ki ben bu şarkıda
Kayahanın e bebeğim şarkısını dinledim azönce. İlk kez bu kadar dikkatli dinlemişim :) Ne güzel sözleri varmış meğersem
saol canım sizede afiyet olsunnaynen canım ya hep geciştiriyorum valla kolay yemekler salatalarla falan geciriyoruz Allahtan sebze meyve bol...bugün etli bi yemek yapıyım dedimm bide patlıcan közledim ocağın üstünde bi ocaküstü közmatik alamadım yaa ocak battı sinirr oldum temizleyene kadar
O közmatikten ben de alıcam ama ne zaman çarşıya çıksam unutuyorum bakmayı. Ocağı temizlerken geliyor aklıma hepAlışverişe çıkarken not almak lazım.
duygu taşmasııı yaşıyoruzz canım bende dün sölüyodum o şarkıyıı babamızda gülüyoduu banaa o güzell sesimlee bebişime konser verdimmm
Ben de söyliycem yatarken bebişime alışık o annesinin güzel sesineBundan sonra uyuma şarkımız bu olacak belki işe yarar
alışcaklar artık annelerinin yanık sesineeeanne sen sus yeterkii ben hemen uyuyorummm der bizim bıdık kesinnnnnn
Hahahahh bak bu olabilir uyuma numarası yapmasınlar susalım diye
Hahahahh bak bu olabilir uyuma numarası yapmasınlar susalım diye
Sizi bilemem ama benim sesi duyunca kesin uyuma numarası yapar. Net.
Sizi bilemem ama benim sesi duyunca kesin uyuma numarası yapar. Net.
kızlar ben cıkıyorum öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?