- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.981
canım uçak yolculugunda sıkıntı olabilir diyo doktorlar canım. Yaklaşık 1,5 saat uçak mesafesi. otobüsle 24 saat
Bide hazırlıkları orda yapıcam alışverişlerimi. Kıyafet aldım biraz çok eksiğimiz var daha.
Bide eşim gelince kayınvalidemlere geçeriz o yüzden ben gelene kadar ailenle daha fazla zaman geçirirsin diyor...
Benim için daha iyi olacak aslında ama. Eşimi çokkk seviyom yaaaa çok uzun zaman olduğundan böle oluyo
Kızlar ya;
Hani siz yazıyorsunuz ya kaburgama dayandı falan diye. başı şurda burda falan . Benim kız hiç öyle şeyler yapmıyor. Arada bir pıt pıt yapıyor o kadar. Acaba ben mi anlamıyorum?? Yada bizimkinin eli kolu bacağında az mı hareket var. Böyle yazınca saçma geliyor ama ne bileyim kafama takılıyor işte. Kilosu az ya belki hareketlerini ondan az hissediyorumdur değil mi?Yada karnım mı çok yağlı acaba. karın duvarım mı kalın benim
Angysangel şeker nerelerdesin? bi ses ver. Canını sıkan bişey yok değil mi?
Kızlar ya;
Hani siz yazıyorsunuz ya kaburgama dayandı falan diye. başı şurda burda falan . Benim kız hiç öyle şeyler yapmıyor. Arada bir pıt pıt yapıyor o kadar. Acaba ben mi anlamıyorum?? Yada bizimkinin eli kolu bacağında az mı hareket var. Böyle yazınca saçma geliyor ama ne bileyim kafama takılıyor işte. Kilosu az ya belki hareketlerini ondan az hissediyorumdur değil mi?Yada karnım mı çok yağlı acaba. karın duvarım mı kalın benim
Cnm seni anliyrm..bnm durumum daha farkli..bn ayni sehrde kocama hasretm dugun sezonu acildi hergun dugun cekimnde hergn fotograf cekimnde..gce gundz belli degil..bn annemde kaliyrm ylnz durmami istemiyo cnku bsey olsa cagrsam glemz ilcelere gdiyo bu aralar..ve nasi zayifladi surekli ayakta ve kostrmktan bnmde yararm olmuyo ona...sen beni bosver kzm icn canm feda diyo oturuo aglayasm geliyo..hc gormedm gun oluyo gordugmdede geliyo sariliyo opuyo eylusu seviyo gdiyo...kisn saatleri belli 5 te evde olur kia gelsn istyrm resmen...gecen gun 1 gce hstanede yttm cekmdeydi telaslanmasn diye soylemdm gelmeye kalksa 1 saatlik yerdn glick.her aradgnda evde gbi konustm ynmda annem vardi.ertesi gun soyledm hstanede oldugumu..ayri olmk gercktn zor
Canım belki vücut yapısındandır. Benim boyum 1.58 haliyle gövdem de kısa oraya sığmaya çalışıyo bebişcik :) Belki bu yüzden rahat edemeyip sürekli debeleniyodur bana bu sebeptenmiş gibi geliyor bilemiyorum :26:
Canım senin ki de zorr yaaa nerdeyse bütün yaz böyle geçer o zaman. Millet düğün dernek eğleniyo senin kocişin aklı sende.
Zor canım yaa. Bebiş te yaza geliyo ilk aylarında fazla göremiycek o zaman minnoşunu
Kızlar ya;
oyle tatlım...mıllet evlenıyo tasası bana dusuyo :) yaz sezonu böyle oluyo bızm gecen sene falan takmıyodmm yerı gelıyodu onunla gdıyodm...smdı oyle bı durumumda yok...bı faydamda yok...annemde olmamdan dolayı rahat gozum arkada degıl dıyo...ıste doğum sezeryan olucak dıye sevınır olduk..o bıkac hfta cekım almam dıyo...parada lazım...böyle ıste...allah hepımıze yardm etsnn
Canım ebaydan çok alışveriş yapıyorum. 1 ürünüm hariç hepsi geldi ama elektronik ürünlerin gümrükte takılma durumu olabiliyor.
Hayıııııııırrrr bu ebayda çok güzel bebek eşyaları var imdaaaatÇok pis alışveriş yapasım geldi
Günaydın canım,ben aslen bursa'lıyım ama evlenince Yalova'ya yerleştim.gerçi Yalova'dan çok bursadayım.ilaç firmasında çalışıyorum,tıbbi mümessilim yani.dün Mudanya'ya gittim çalışmak için dönüşte Mudanya yolu üzerindekine uğradım.ismo mobilya ile yanyana olan.oranın mağaza sorumlusunun eşiyle aynı fakülte aynı yıl mezun çıktık.arkadaşınız hangi modeli almış arayıp sorun isterseniz falan dedi.sanal arkadaşım diyemedim tabi.yarın sorarım dedim.zaten hafta sonu eşimle gelip almamız lazım artık.geç bile kaldık.benim doğum Ağustos sonu diye ağırdan alıyorum galiba.banada fiyat genel olarak 3500_4000 arası bişeyler dedi.gerçi pazarlıkta düşer biraz daha.haber veririm Pazartesi günü.mobilyası çok güzel ve kalite ama gerçekten.iyi günlerinizde kullanın masalınızla.hayırlı işler
amanınnnn bu ebay a kimse bakmasın ne kadar uygun ve ne kadar güzel ürünler varrrr
yaaaa canım phatosh85 sen neler aldın burdan memnunmusun ürünlerin kalitesi nasıl acaba?
Günaydın sevdiceklerim..
Haftasonu taşındım hala yavaş yavaş yerleşme modundayız, çok yorulduk ama değdi
Bu ara pek görüşemeyiz daha çok iş var; geçmişi de okuyamadım, dilerim herkes iyidir.
Sizi çok seviyorum bi de öpüyorum
Topikte kimse yazmadığına göre bence herkes ebaya dalmış durumda artık çok geç
amin canıminşaAllah. Dediğin gibi çekim alsa bi dert almasa bi dert. Şimdi çok çalışsın paraları biriktirsin de doğum zamanı doya doya zaman geçirirsiniz canım
Canım güle güle kullanın.Galiba perde vizonda fonun rengini anlayamadım canım.Ama çok güzel görünüyor.Güle güle kullanın.
[/COLOR]arastaaaa:perdene bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullansın datlu bebişimiiiizzz[/SIZE][/FONT][/I]
arasta perden cook hos gulle gulle kullanin
geç kalmışım zaten atmışın resimleri
Güzel olmuş canım ben kahverengi-gri-vizon gibi gördüm renklerini
uyumu çok güzel canım
günaydın kızlarr zor ve uykusuz bi gecenın ardından karnım taş gibi kalktım benım kız geceleri ayaklarımı nasıl kaburgaların arasına sokabilirim denemeleri yapıyoda
eşimide ingiltereye uğurladım az önce 2 gün yalnızlık benı beklıyo allahtan sizler varsınız öpüyorum sizi ve tatlı bebeciklerimizi
Günaydın sevdiceklerim..
Haftasonu taşındım hala yavaş yavaş yerleşme modundayız, çok yorulduk ama değdi
Bu ara pek görüşemeyiz daha çok iş var; geçmişi de okuyamadım, dilerim herkes iyidir.
Sizi çok seviyorum bi de öpüyorum
ama çok ucuz geldi bana mesela şu set 450tl ye falan geliyo yabancı dilim de yok amakaliteli biliye benziyo
Junior pram pushchair stroller buggy from Baby-Merc + car seat included | eBay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?