2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya;
Hani siz yazıyorsunuz ya kaburgama dayandı falan diye. başı şurda burda falan . Benim kız hiç öyle şeyler yapmıyor. Arada bir pıt pıt yapıyor o kadar. Acaba ben mi anlamıyorum?? Yada bizimkinin eli kolu bacağında az mı hareket var. Böyle yazınca saçma geliyor ama ne bileyim kafama takılıyor işte. Kilosu az ya belki hareketlerini ondan az hissediyorumdur değil mi?Yada karnım mı çok yağlı acaba. karın duvarım mı kalın benim

Angysangel şeker nerelerdesin? bi ses ver. Canını sıkan bişey yok değil mi?

Cnm seni anliyrm..bnm durumum daha farkli..bn ayni sehrde kocama hasretm dugun sezonu acildi hergun dugun cekimnde hergn fotograf cekimnde..gce gundz belli degil..bn annemde kaliyrm ylnz durmami istemiyo cnku bsey olsa cagrsam glemz ilcelere gdiyo bu aralar..ve nasi zayifladi surekli ayakta ve kostrmktan bnmde yararm olmuyo ona...sen beni bosver kzm icn canm feda diyo oturuo aglayasm geliyo..hc gormedm gun oluyo gordugmdede geliyo sariliyo opuyo eylusu seviyo gdiyo...kisn saatleri belli 5 te evde olur kia gelsn istyrm resmen...gecen gun 1 gce hstanede yttm cekmdeydi telaslanmasn diye soylemdm gelmeye kalksa 1 saatlik yerdn glick.her aradgnda evde gbi konustm ynmda annem vardi.ertesi gun soyledm hstanede oldugumu..ayri olmk gercktn zor

Canım belki vücut yapısındandır. Benim boyum 1.58 haliyle gövdem de kısa oraya sığmaya çalışıyo bebişcik :) Belki bu yüzden rahat edemeyip sürekli debeleniyodur bana bu sebeptenmiş gibi geliyor bilemiyorum :26:

helencımm saoll tATLIMMM bnmm her bebıss farklıdır bnmkıde bazı gun cok hareketlı bazı gun durgunnn takma bunları sağlıklı olsunlar onemlı olan bu :)

Canım senin ki de zorr yaaa nerdeyse bütün yaz böyle geçer o zaman. Millet düğün dernek eğleniyo senin kocişin aklı sende.
Zor canım yaa. Bebiş te yaza geliyo ilk aylarında fazla göremiycek o zaman minnoşunu

bnm boyda 1.55 artıkk zorlanıyo kızm sankı ıcerde gerdıkce gerıyo benı...

oyle tatlım...mıllet evlenıyo tasası bana dusuyo :) yaz sezonu böyle oluyo bızm gecen sene falan takmıyodmm yerı gelıyodu onunla gdıyodm...smdı oyle bı durumumda yok...bı faydamda yok...annemde olmamdan dolayı rahat gozum arkada degıl dıyo...ıste doğum sezeryan olucak dıye sevınır olduk..o bıkac hfta cekım almam dıyo...parada lazım...böyle ıste...allah hepımıze yardm etsnn

karın yapısı değilde bebiş sıgamıyo.Benimki eminim daha kalındır Yazık kızım çıkınca oh bee neydi o yağlar kurtuldum diycek
canım benim boy kısa bi buçuk metre kısacası sığamıyo yavrum poposunu bi sağa bi sola dayıyo başka yaptığı bişi yok :)
Koca popolu olcak kızam anacığı gibi

amin canıminşaAllah. Dediğin gibi çekim alsa bi dert almasa bi dert. Şimdi çok çalışsın paraları biriktirsin de doğum zamanı doya doya zaman geçirirsiniz canım

Canım ebaydan çok alışveriş yapıyorum. 1 ürünüm hariç hepsi geldi ama elektronik ürünlerin gümrükte takılma durumu olabiliyor.

Hayıııııııırrrr bu ebayda çok güzel bebek eşyaları var imdaaaat Çok pis alışveriş yapasım geldi

amanınnnn bu ebay a kimse bakmasın ne kadar uygun ve ne kadar güzel ürünler varrrr
yaaaa canım phatosh85 sen neler aldın burdan memnunmusun ürünlerin kalitesi nasıl acaba?

anladım canım.. hadi yaaaa eşini tanıyorsan sanada güzel bir indirim yaparlar aslında.. bizimde 3800 dü fiyat 3350 bıraktı.. evet mobilyası falan çok güzel kaliteli gerçekten.. bencede çok uzatmayın canım gerçi sözünde durup zamanında getiriyorlar ama havalandırman gerekecek kokusu hemen çıkmıyor.. eşiyle eşim arkadaşmış mahalleden.. ihsaniyeden sezginler aldı dersenn hemencik tanır :) hem bizim için hemde eşi için yapıversin güzel bi indirim.. inşallah cnm sizde alırsınızda ii günlerde kullanırsınız..

Günaydın güzel aneler.Biz yeni uyandık.Dün sabah kahvaltımızı kocacığım hazırlamıştı.Keşke bugünde eşim evde olsaydıda kızına ve be kahvaltımızı hazırlasaydı

Canım yeni evinizde güle güle oturun inşallah.Allah yardımcınız olsun.Ev yerleştirmek zor.

Son düzenleme:
Kızlar benım doğum agustos başı galiba benım oğlan temmuz başı gelıcek.
Ne hareketi yavaşlıo ne bişey fıkır fıkır kıçı başı ayrı oynuyor.
Sanki adet olcam anamm yaklaşıo minik kuşumun gelişi sevınsemmı korksammı bilemedim

Canım güle güle kullanın.Galiba perde vizonda fonun rengini anlayamadım canım.Ama çok güzel görünüyor.Güle güle kullanın.

[/COLOR]arastaaaa:perdene bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullansın datlu bebişimiiiizzz[/SIZE][/FONT][/I]

arasta perden cook hos gulle gulle kullanin

geç kalmışım zaten atmışın resimleri
Güzel olmuş canım ben kahverengi-gri-vizon gibi gördüm renklerini
uyumu çok güzel canım

Teşekkür ederim kızlar çok çok daha güzelleri sizlerin olsun

Allah kavuştursun nasyacım. 2 gün çabucak geçer

Güle güle oturun, hayırlı olsun godofcum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…