2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar düşünsenize 10-15 güne kadar bebeklerimizi cinsiyetlerini konuşmaya başlayacağız belkide, ben çok merak ediyorum. Kız erkek önemli değil ama sizinkileri bile merak ediyorum valla :)

yaaa sorma ben de çok merak ediyorum benim 2. çocuk olacak inşallah 1. kız o yüzden acayip heyecanlıyım Allah sağlık versin hepsine inşallah.

Kızlar düşünsenize 10-15 güne kadar bebeklerimizi cinsiyetlerini konuşmaya başlayacağız belkide, ben çok merak ediyorum. Kız erkek önemli değil ama sizinkileri bile merak ediyorum valla :)

Ben de çok merak ediyorum ve heyecanla bekliyorum benim için çok erken ama :)

kızlar doktora gittim hafif bir kanama alanı grdü dikkat et falan dedi bir de 9+1 dedi ben 9+5 bekliyordum:26: olabilir falan dedi ama meraklandım açıkçası. bir de eskiden kese yuvarlaktı şimdi biraz fasülye gibi olmuş sizlerde nasıl

valla bende öyle sizlerinkini bile merak ediyorum. kendiminkni de öyle bakalım sağlıklı olsunlar önce bu arada ikili test günlerinizi aldınız mı ben ayn sonunda gideceğim bakalım

Bende çok merak ediyorum. Rus takvimi , cin takvimi hurafeler hepsine baktım cogu kiz çıktı. Kızıma sordum erkek dedi . Bakalım ne olacak?

Kizlar kesenin yamuk gorynmesi ulturasyonun acisindan. Ben sorum doktora bu niye yamuk diye, acidan dedi, azcik evirdi cevirdi yuvarlak gorundu

Arkadaslar burada daha cook vakit geciricez ayrintili tanisalim mi ne dersiniz. Belki tanisma olmustur kacirmisimdir.

Ben 30 yasindayim istanbul bahcesehirdeyim, 4 yasinda oglum var. Calismiyorum ev hanimiyim .. Gecen sene iki aylikken dusuk yapmistim cok cok uzulmuatum hala uzuluyorum. Rabbim hayirlisini versin omru yokmus. Simdi 10 haftalik hamileyim.
Allahim hepimizi hayirlisiyla evlatlarina kavusmasini nasip etsin.

Bende çok merak ediyorum. Rus takvimi , cin takvimi hurafeler hepsine baktım cogu kiz çıktı. Kızıma sordum erkek dedi . Bakalım ne olacak?

Bnde cok merak ediorm cnsiyetini minisimin cin takvimnde erkekmis. Ruyamdada kizdi.allah sgliklisini versn evladn ayrimi olmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…