- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.501
Kızlar düşünsenize 10-15 güne kadar bebeklerimizi cinsiyetlerini konuşmaya başlayacağız belkide, ben çok merak ediyorum. Kız erkek önemli değil ama sizinkileri bile merak ediyorum valla :)
Kızlar düşünsenize 10-15 güne kadar bebeklerimizi cinsiyetlerini konuşmaya başlayacağız belkide, ben çok merak ediyorum. Kız erkek önemli değil ama sizinkileri bile merak ediyorum valla :)
kızlar iyi akşamlar ben kaçtım :) allaha emanet olun....
valla bende öyle sizlerinkini bile merak ediyorum. kendiminkni de öyle bakalım sağlıklı olsunlar önce bu arada ikili test günlerinizi aldınız mı ben ayn sonunda gideceğim bakalım
Cinsiyet kacinci haftada belli oluyordu arkadaslar.
Ben tam hatirlayamiyorum ama oglumda 14. Haftada ogrenmistik gibi geliyor
Unutuluyor tabi , ben gebelik günlüğü tutmuştum şimdi unuttuklarıma bakıyorum. Her şeyi yazmışim tarihiyle beraber . Obsesiftim o zamanlar:)
canım facede grubumuz var orada ayrıntılı konuşuyoruz 2013anneleri olarak gir.
Bende çok merak ediyorum. Rus takvimi , cin takvimi hurafeler hepsine baktım cogu kiz çıktı. Kızıma sordum erkek dedi . Bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?