- 25 Nisan 2012
- 229
- 41
- 118
- 40
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.521
Neden burasi varken face gerek duydunuz ki? Ne artisi var oranin?
Bnde cok merak ediorm cnsiyetini minisimin cin takvimnde erkekmis. Ruyamdada kizdi.allah sgliklisini versn evladn ayrimi olmz
evet canım .kesinlikle 3, aydan sonra çok daha rahatlıyo insan.bide hareketlerini hissettikten sonra.daha da rahatlıyosun .yani hareket ediyo demekki herşey yolunda diyo insan..göğüsler ne alemde kızlar benim göğüs ağrım azaldı.acaba bişey mi oldu diye korkuyoum.
orda her yazıyı rahat görüyoruz burda bazen yetişemiyoruz kaçırıyoruz kimdi ne yazdı die istersen tabi zorlama yok
canım ben 6. haftada gebeliğimi öğrendiğim an bıraktım. zaten son bir haftasına kadar sigara içerken midem bulanıyordu ama gebelikten olduğu hiç aklıma gelmiyordu. reflüm var benim 3 yıldır çekiyorum sıkıntısını çok içince midem ağrıyor, bulantım oluyordu zaten. ama meğer se bebek miş :) duyunca şok oldum ve ilk aklıma gelen içtiğim sigaralar oldu, içim cız etti. ilk doktor kontrolünde dr. a söyledim. sigara kullandığım için ayrıca bir tahlil yaptı, ama ne olduğunu bilmiyorum sorun yok dedi. bundan sonra da sigara içilen ortamlarda bile sakın durma dedi. aniden bebeğini kaybedersin ruhun duymaz dedi. öyle deyince zaten beynimde sigara falan kalmadı canım. seni korkutmak istemem ama umarım en kısa sürede bırakırsın. ilk bir hafta canım çok çekti ama şimdi aklıma bile gelmiyor. yıllarca nasıl içmişim diyorum.... darısı başına inş.
Bnde cok merak ediorm cnsiyetini minisimin cin takvimnde erkekmis. Ruyamdada kizdi.allah sgliklisini versn evladn ayrimi olmz
kızlar bende merak ettim nede bu tavkım nasıl bakarız :):)
Cinsiyet kacinci haftada belli oluyordu arkadaslar.
sağol canım paylasımın için rus takvimine baktım erkek çin takvimiin de kız:)
selam kızlar sanırım aranızda en yaşlınız benim 36 yaşındayım 2 çocuğum olacak kısmetse oğlum 5 yaşına girdi aralarında 5 yaş yaş olacak hayırlısı
yanlış hatırlamıyorsam bnm ilk gebeliğimde dr 13. haftamda görmüştü ve bilmişti
bende öyleyim ve bu çok kötü
Offf CANIM hep çikolata yemek istiyoooo yiyom yine istio istioda istio. ..
cnm hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah tabi işin gırgırı bu takvimler anlıyorum.. ya sen sigara içiyorum demişsin lütfen en kısa zamanda bırak bebeğin gelişimine de tutunmasına da herşeyine zararlı.. sen üstüne düşeni yapıp bırakmalısın bunun dışında sigara içipte çocuğu doğan çok olabilir ama yazık o çocuklara dünyaya ne hastalıklarla geliyorlar en kısa zamanda bırakırsın inşallah arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?