2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canm benimde gecen hafta gitmişti gogus acım bı gidip bı geliyor. Gidince korkuom aciyinca da ah CANIM vah CANIM diom Korkmamamiz kazınmış

sağol canım benım ins bende bırakırım acaba ne tahlılıydı bende yaptırırdım.bebeklerın ani kabedişleri çok duyuyoruz sigara içmeyenlerde bile luyor bunun nedenı cok merak ediyorum yok mu bunun bir çaresi

selam kızlar sanırım aranızda en yaşlınız benim 36 yaşındayım 2 çocuğum olacak kısmetse oğlum 5 yaşına girdi aralarında 5 yaş yaş olacak hayırlısı

selam kızlar sanırım aranızda en yaşlınız benim 36 yaşındayım 2 çocuğum olacak kısmetse oğlum 5 yaşına girdi aralarında 5 yaş yaş olacak hayırlısı

aleyküm selam hoşgeldin bende 26 yım bnm de kısmetse 2. olacak oğlum 4 yaşında doğana kadar aralarında 4 yaş 8 ay 5 yaş kadar olacak inşallah..

sağol canım paylasımın için rus takvimine baktım erkek çin takvimiin de kız:)

cnm hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah tabi işin gırgırı bu takvimler anlıyorum.. ya sen sigara içiyorum demişsin lütfen en kısa zamanda bırak bebeğin gelişimine de tutunmasına da herşeyine zararlı.. sen üstüne düşeni yapıp bırakmalısın bunun dışında sigara içipte çocuğu doğan çok olabilir ama yazık o çocuklara dünyaya ne hastalıklarla geliyorlar en kısa zamanda bırakırsın inşallah arkadaşım

okadar erken öğreniliomu cinsiyet..ayy çok heyecanlı dr bana şimdiden 4 boyutlu ultrason günü werdi martta ...o zmna kadar kesin belli olur cinsiyet....bu arada oku oku bitiremedim geçmişii...waazgeçtim :)

bırakıcam sabah hayatımdan atmış olucam inş dua edin bana kurtulucam inş canım senın tecruban var allah bagışlasın bebışında varmış rabbım ikisinede uzun uzun ömürler versin tabıı bizimkilere de:)cok korkuyorum canım ya inş iidir wallahı sunu diorum elimde olsa hergun dr gidicem:) 3 aydan sonra için evde dinllemek için birsey vardı adını unuttum onu alıcam tabıı adını hatırlarsam:):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…