2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi yazı okudum sizinle de paylaşayım

Bebein Salk Gnl - 1 | Hamilelik - Tp Bebek - Doum - Bebek simleri - Bebek geliimi - Bebek Bakm - Bebek Oyuncaklar - Bebek Resimleri - Bebek odas

Şu son paragraf özellikle dikkatimi çekti

" Kucağa almanın alışkanlık yaratıcı hikâyesinin kökeni Osmanlılara kadar uzanır. Gelinle kaynana o dönemlerde aynı evi paylaşırdı. Gelin sürekli çocuğu kucağına alıp dolaşınca da işler kaynanaya kalırdı. İşte bu nedenle de, gelin çocuğu kucağına alıp işleri aksatmasın işler de kaynanaya kalmasın diye kaynanalar bu yalanı uydurdu! Bir de 'Çocuk sonra kucağa alışır' sözü eklenip olay süslenince bu yanlış kanı yıllar boyunca sürüp gitti."

PARMECİM başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Sen de kendini çok yıpratma. Hayat işte doğum da var ölüm de...

Arastacım ben 2 senedir yaptırıyorum aynı o seprey boya aleti gibi şeylerle gelip yapıyorlar. Bahçeyi falan da ilaçlatıyoruz. Geçen sene mayıs sonu ilaçlatmıştık adam geç kaldınız ilaçlama dönemi nisan ayıdır demişti. Larvalarını o dönemde bırakıyorlarmış galiba. Bizimki pencere pervazları ile duvar diplerine sıkıyor sadece. Ama tüm yaz rahat ediyorsun.

çalışan annişler ayakları tophane patlıcanı gibi olan var mı??? bu ayaklar benim olamaz yaaa zonkluyor resmen..

Ben varım ben varım diye bağırmak istiyorum pınar beyaz reklamındaki beyin gibi

evet canım yokmuş öle bişiyy özellikle ilk zamanlar anneye ihtiyacı var bende bu videoyu izlemiştimm
Bebekleri kucağa alırsak alışırlar mı? - UZMANTV

Merhabalar güzel annişler. Geçmişe çok azcıcık göz attım ama hızınıza yetişmek ne mümkün Herkesler iyidir inşallah. Her hangi bi sıkıntısı olan varsa Allah yardımcısı olsun. Maddi manevi uhrevi zuhrevi ne var ne yoksa şıpıdık diye geçiversin iiinnşaaalllaaaah!!!

Meltowski canım göbüş süper,tam mıncık mıncık sevmelik

Arasta mobilyalarının gelmesine sanırım tüüm ağustos anneleri çok sevindi. İnan ben dahil hepimiz sıkıntı etmiştik. Bu kadar uzar mı bi iş Allah aşkına Usta ayak kokusu olayı benim korkulu kabusum! Mobilyalar gelmeden her yerin halısını kaldırsaydın barii...Bizde haftasonu mobilyalarımızı almaya gidecez,daha yenice..telefonda her şeyi konuştum bakalım artık..

Dün devlet hastanesine muayeneye gittim,bi bakim nasıl oluyor diye..Sabah 10da idi randevum 14te doktoru anca gördük. Kadın yüzümüze bile bakmadı resmen! Ultrasonla karnıma baktı,ekranı ben görmüyorum tabii..ağzı gözü,burası eli falan dedi kendi kendine..bi ara ekranı bana çevirdi,hiç bir şey göremeden tekrar döndürdü. Tek dediği 'suyu iyi 1800gr haftasıyla uyumlu' onca saat bekle içerde kaldığım süre 5dk!O da haklı sabahtan beri 100 hastaya bakmıştır..

AMİN canım benim allah razı olsunn ya valla.. son zamanlar artık haftalar aylar gibi geliyor geçmek bilmiyor.. Bugünlerde bitsin evimize cıkalım artık..

Geçmiş olsun canım. Muhtemelen üzüldüğün için stresten tetiklenmiş vücudun. Boşuna da üzülme, doktorun çok güzel söylemiş, efferim ona. İlla 3,5 kilolar beklememeliyiz. Normal tanımı kime göre normal? Herkesin yapısı farklı. Önemli olan doktorunun da dediği gibi sağlıklı olması, ki çok şükür herşey yolundaymış... Boşuna kendini yıpratma canım...

ıyyyy napcez bizz helenascımm yaaaa çok kötü... kendimi hergün şikayet eden biri olarak hatırlaacağım size. dnde şikayetim vardı... İSYANNNNNNNNNNNNNNNNNNN diyorumm buna

size bir soru bi miktar parayı altın hesabı olarak bankaya yatırsak nasıl olur bilgisi olan varmı? banka tavsiyeside alabirim.. ileride kızıma takılan altınlarıda o hesaba atarım diye düşünüyorum..

Haydaaaaaaaa naptınız hakkaten?

Kızlar çok uykum gelıyor çok çişim gelıyor zannedıyorum wc ye gidiyom bi damla onuda bekle babam bekle...

Canım bi kere sistit olmuştum ben, aynı öyleydim. sıkıştım tutamıyorum diye sokaklarda krize girerdim, tuvalet bulunca 2 damla bişi gelirdi. Mikrop kapmışım meğersem Öyle bişey olabilir mi? Doktoruna mutlaka sor, gidene kadar bol su iç... Geçmiş olsun, inşallah değildir...

Allah razı olsun tatlım.Ne güzel bir şey paylaştın,süpersin vallaa!Bi solukta okudum hepsini diyebilirim. Böyle şeylere rastladıkça hepimiz paylaşalım ki daha bilinçli anne olalım.Annemlede geçen gün konuşurken gaz olayını konuştuk.Meğer annem bunları ne güzel biliyormuş,öyle şaşırdımki anlatamam.Ben korkularımdan bahsettim,benimle öyle bi konuştuki ağzım açık kaldı Birazını paylaşayım. Süt olsun diye yemek yenmezmiş,anne ben iyi güçlü olayımki evladıma daha iyi bakabileyim diye yenirmiş.Öyle şekerli şekerli hoşaflara ihtiyacın yok.Belki suyu bol içemezsin diye içine meyve koyup kaynatmak en iyisi,aromalı su işte deyip güldü..Sonra annenin yediğinden bebeğe gaz geçmez,anne gazını çıkarıyorsa sıkıntı yok.Bebeğinde gaz olmamasını istiyorsan büyüklerini dinleyip doğru emzirmeyi öğrenki bebek süt yerine hava yutup zır zır ağlamasın. Canım annem yaa..Kıymetini daha iyi anlıyorum.Kim bilir doğurunca nasıl hissedecez :44:

Şu arkası silikonlu yapışan ufak aslıklar var ya, ben onunla tutturmayı düşünüyorum. Hmm nasıl anlatsam, hani araba camlarına yapıştırılan oyuncakları tutan şeyler var ya. Onları denicem... O da olmazsa çift tafarlı bant denicem sanırsam.

Ben Hepsini Denedim Canım NE yaptıysam Düştü. Benim Ki Biraz Ağır Ama O yüzden De Olabilir. Son Çare Olarak Çivi Çaktım Kurtuldum.

Maşşallah nazar değmesin.İnşallah doğumdan sonrada aynen devam eder.

teyzoşlaarrr bunlar da benim böceğin çeyizlerii yatağın sağ tarafında duran da benim göbüşüm

Canım hepsi çok güzel.Güle güle kullanın.

çalışan annişler ayakları tophane patlıcanı gibi olan var mı??? bu ayaklar benim olamaz yaaa zonkluyor resmen..

Benimde davul gibi şiş.Artık terlik ayakkabıda olmuyor.Normalde 39-40 numara giyiyordum.Şimdi 41 numara nasıl bulucam bilmiyorum.

Kızlar mobilyamız geldi kuruyolar şuan. Hele şükür yani. Yalnız kokudan bayılcam adamların ayakları iğrenç kokuyo. Terlik verdim giymediler. Bayılcam kokudan İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTT

Gözünüz aydın canım.Güle güle kullanın mobilyanızı.Mobilya kokusuda uzun zaman çıkmıyor.En azından ayak kokusundan iyidir

Kızlar çok sağolun sevincimi benimle paylaştığınız için. Hiç yollukları kaldırmak aklıma gelmedi. Adamlar gidince halı yıkmayı çağrıcam Çok ayak kokusu duydum böylesine denk gelmedim ekşi ekşi bütün evi kapladı. Keşke böcek ilaççıları çağırmasaydım bu kokuyu duyan haşerat zaten bizim eve girmezdi 1 sene

kızlar doğum sonrası pijama ve lohusa pijama olarak aldığım takımlar ılk başta içime cok sınmışlerdı sımdı diyorum düğmeleri cokmu az emzırebılırmıyım acaba bu pijamalarla bide sezeryan olacak diyorum gecelik alayım bı tane hastane için dikişlerden pijama giyemeyebılırım değilmii..nasıl sizce bu takımlar kızlarr bıraz sarıyorlar suan giyince ama heralde doğumdan sonra sarmazlar

ilahı arastaa gülmekten öldüm yazdıklarını okuyuncaa ahahaha bu dedıgın seyı o akdar cok yaşadımkı benımde evde tadılat bıtmez dı bı ara hııcc adamlar gelır gelmez terlık uzatırdım gıymeyen olunca ayaklarını bastıkları yerlerı takıp ederdım terlı ıslak ayaklarını basıolardıı leş gıbii ekşi ekşi adamlar gıttıkten sonra sılerdım yerlerı hepp

Kendimi iki gundur yapayalniz hissediyorum. yemiyorum icmiyorum anca malak gibi yatiyorum. gunlerce aglasam ferahlamam heralde. oglusum da cok hareketlendi. ben varim der gibi. o daha da uzuyo beni. onun da hissettigini bilmek cok aci. elimden hicbisey gelmio. herkes bana karsi gibi. kimseyle konusmak dahi istemiyorum. noldu allahim bana??

Güle güle kullan canım. Özellikle pudra rengi olana bayıldım. Çok rahat görünüyor. Düğmeler de iyi bence

size bir soru bi miktar parayı altın hesabı olarak bankaya yatırsak nasıl olur bilgisi olan varmı? banka tavsiyeside alabirim.. ileride kızıma takılan altınlarıda o hesaba atarım diye düşünüyorum..

Canım bana göre altın hesabı mantıksız neden dersen altının değeri düşünce senin ilk yatırdığın anaparan aynı kalmıyor. Böyle düşüp yükselmeler altında çok fazla oluyor. Özellikle kışın düşüp yazın yükselme görülüyor ki bu da senin paranda yıldan yıla pek fazla artış olmamasına yol açıyor. Ya gerçek altın al sakla güvenebiliyorsan ya da paraya dönüştüreceksen likit fona falan yatır. Durusel daha iyi bilir tabi bir de ona soralım

Annen hakikaten çok tatlıymış öptüm onun ellerini Ne güzel hurafelere takılıp kalmamış bence sana çok destek olacak şanslısın canım

Tüh boşuna ilaçlandı ev yani ilahi arasta... Sen dikkat et kendine fazla kokuya maruz kalma

kızlar biliyosunuz hep sıkıntılı hamilelik geçirdiğimden bazı şeylerden bahsedip durdum...uzun zamandır yaşadıklarımı toparlayıp burda konu açmaya çalışıyorum ama yazdıkça yazdım herşeyi anlatayım derken upuzun oldu...ben konuyu açıcam birazdan bir derdim var topiğine ama parça parça ekliycem birden hepsini koyarsam gözü korkacak herkesin ve okunmıycak biliyorum :)

buna çok ihtiyacım vardı yaşadıklarımı yazmaya....umarım okursunuz yavaş yavaşta olsa....belki okuyunca beni daha iyi anlayacak ve neden şimdi bu kadar hassas ve mutsuz olduğumu anlayacaksınız...

yine de kızım için elimden geleni yapıp mutlu olmaya kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ve güçlü olduğuma inanıyorum...ben her zaman güçlü oldum ve yaşadığım bunca şeye rağmen şu anda da güçlü olduğumu düşünüyorum...Allah büyük bundan sonra kızım için daha da güçlü olacağım...

bu arada kedicikler canım evet mantıklı dediğin olabilir...ama o da her kapı süsünü tutmayabilir ağır gelebilir vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…