- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.381
İyi yönde canım tabiki. Zaten bebiş şeylerinin hepsi çok şirin oluyor nasıl kötü diyim
selam kızlar
çok girmiyorum artık hem sıcaklardan mayışmış durumdayım hem de iyice halsizleştim..yemek yapmaktan bile yoruluyorum çok...
ee hem sıcaklar hem de 9,5 kanbelki daha da düştü çünkü daha da halsizleştim...
herkes iyidir inşallah,doğum falan yapan yok dimi :)
dün bi arkadaşımın kuzeni doğum yaptı ben de tanıyorum konuşuyoruz devamlı..oğlu oldu maşallah :) 24 ünde falan da benim bi arkadaş doğum yapacaktı ondan ses seda yok arıycam bi ara merak ediyorum...darısı başımıza inşallahhh
bu arada size bişey sorucam şu kapı süsleri kapıya nası takılıyo :))) komik oldu ama çiviyle fln mı? kapıya çivi mi çakılıyo? bazıları tülle bağlanıyo gövdesine ama bazıları öyle değil...yaptırıp yaptırmamakta kararsızım...hem oda yapmıycaz ilk etapta yüzeden çok gerekkli değil gibi geliyo...hastanede de zaten takıyolar kapıya bişey...hem de öyle çiviyle falan çakılyosa hiç olmaz :44:
karpuzu ben kışın çok yedimkışın deli gibi karpuz çekiyodu canım...25 liraydı
şimdi hiç canım istemiyor...eşim karpuz 90 kuruş oldu ya yemezsin şimdi diyo
ama onun dışındaki meyveleri çok canım çekiyo ve yiyorum..yaz meyvelerini seviyorum ben zaten,kışın hiç yemem
teyzoşlaarrr bunlar da benim böceğin çeyizleriiyatağın sağ tarafında duran da benim göbüşüm
hee tamam o zamanya niye sordum biliyo musun yatağın rengi siyah diye bir iki kişi iç karartıcı keşke başka renk alsaydınız falan dedi. illa muhalif sesler çıkar ya o hesap bu da
merhaba kızlar bizim dün randevumuz vardı.çalışamaz raporunu aldım.yalnız bebekim 1600 grmış. 40cm dedi.3 lü kilolarda bir bebek bekleme dedi. 2500gr la falan tamamlar muhtemelen dedi.ama kilosu düşük diye üzülme çok sağlıklı çok hareketli suyu falan çok iyi dedi.sen de minyonsun çok büyük bir bebek bekleyemeyiz zaten dedi.büyüyecek bebek büyür zaten dedi. bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum.tabiki şükür rabbim verdi hemde sağlıklı bir bebek verdi hergün şükrediyorum ama nedense çok moralim bozuldu ağlayasım geliyor.bir de dün hastaneye gitmeden ilk defa aylar sonra ne varsa kustum,halsizim ne oldu bana bilmiyorum gece de adet ağrısı gibi ağrılarım vardı.neden kustum bu kadar üşüttüm mü bir şey mi dokundu bilmiyorum,hala kolum kalkmıyor. bi de 10 gün sonra tekrar gel kilo kontrolü yapalım dedi. kendimi de suçlu hissediyorum eskisi gibi yiyemiyorum.karpuz,peynir,kiraz işte pilav yumurta falan sulu yemek yapıp da yemiyorum artık.derdim ne bilmiyorum işte
canım oğluşun güzel günlerde giymesi nasip olsun inş.. o karnın şimdik ihalin olamaz dimi minnacık
:)) bende takcam koca bebeğime madalya:) walla canım biz ilk uç ayda hangi haftaydi hatırlamıyorum gebelik acisindan en zararsız pozisyonu seçmemize rağmen kahverengi akıntım gelince o korkuyla mecburen kardes olduk....bz hep popıss kardesıydık zaten :))ama artıkk sabrının son sınırında bellı az kaldı dıyıp duruyooo kuzum kıyamam:) nolucakkk aralığın usutnden kac ay gecmıss madalya takıcam kocama:)
Canım Ben Yapıştırdım Olmadı, Bağladım Olmadı. Ne Yaptıysam Düşüyordu Sinirlerimi Bozuyordu. Çaktım Çiviyi Rahatladımselam kızlar
çok girmiyorum artık hem sıcaklardan mayışmış durumdayım hem de iyice halsizleştim..yemek yapmaktan bile yoruluyorum çok...
ee hem sıcaklar hem de 9,5 kanbelki daha da düştü çünkü daha da halsizleştim...
herkes iyidir inşallah,doğum falan yapan yok dimi :)
dün bi arkadaşımın kuzeni doğum yaptı ben de tanıyorum konuşuyoruz devamlı..oğlu oldu maşallah :) 24 ünde falan da benim bi arkadaş doğum yapacaktı ondan ses seda yok arıycam bi ara merak ediyorum...darısı başımıza inşallahhh
bu arada size bişey sorucam şu kapı süsleri kapıya nası takılıyo :))) komik oldu ama çiviyle fln mı? kapıya çivi mi çakılıyo? bazıları tülle bağlanıyo gövdesine ama bazıları öyle değil...yaptırıp yaptırmamakta kararsızım...hem oda yapmıycaz ilk etapta yüzeden çok gerekkli değil gibi geliyo...hastanede de zaten takıyolar kapıya bişey...hem de öyle çiviyle falan çakılyosa hiç olmaz :44:
yok valla biz son 1 aydır popiş kardeşi olduk 1 ay önce doktorumuzda uyarmadı ama tık yoktu iikide olmamış bizim miniş pozisyonu almışş cünkümmm
ayy cidden madalyalık senin eşinn biz öncesinde gayet güzel devam ettik ilişkimizee 1 ay bile yetti benim kocişeee sırnaşıyooo arada ama sonra toparlıyoo yazıkkkbide loğusalık var 40 gün bakalım bakalım nasıl dayancaklarrr
merhaba kızlar bizim dün randevumuz vardı.çalışamaz raporunu aldım.yalnız bebekim 1600 grmış. 40cm dedi.3 lü kilolarda bir bebek bekleme dedi. 2500gr la falan tamamlar muhtemelen dedi.ama kilosu düşük diye üzülme çok sağlıklı çok hareketli suyu falan çok iyi dedi.sen de minyonsun çok büyük bir bebek bekleyemeyiz zaten dedi.büyüyecek bebek büyür zaten dedi. bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum.tabiki şükür rabbim verdi hemde sağlıklı bir bebek verdi hergün şükrediyorum ama nedense çok moralim bozuldu ağlayasım geliyor.bir de dün hastaneye gitmeden ilk defa aylar sonra ne varsa kustum,halsizim ne oldu bana bilmiyorum gece de adet ağrısı gibi ağrılarım vardı.neden kustum bu kadar üşüttüm mü bir şey mi dokundu bilmiyorum,hala kolum kalkmıyor. bi de 10 gün sonra tekrar gel kilo kontrolü yapalım dedi. kendimi de suçlu hissediyorum eskisi gibi yiyemiyorum.karpuz,peynir,kiraz işte pilav yumurta falan sulu yemek yapıp da yemiyorum artık.derdim ne bilmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?