2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bizim dün randevumuz vardı.çalışamaz raporunu aldım.yalnız bebekim 1600 grmış. 40cm dedi.3 lü kilolarda bir bebek bekleme dedi. 2500gr la falan tamamlar muhtemelen dedi.ama kilosu düşük diye üzülme çok sağlıklı çok hareketli suyu falan çok iyi dedi.sen de minyonsun çok büyük bir bebek bekleyemeyiz zaten dedi.büyüyecek bebek büyür zaten dedi. bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum.tabiki şükür rabbim verdi hemde sağlıklı bir bebek verdi hergün şükrediyorum ama nedense çok moralim bozuldu ağlayasım geliyor.bir de dün hastaneye gitmeden ilk defa aylar sonra ne varsa kustum,halsizim ne oldu bana bilmiyorum gece de adet ağrısı gibi ağrılarım vardı.neden kustum bu kadar üşüttüm mü bir şey mi dokundu bilmiyorum,hala kolum kalkmıyor. bi de 10 gün sonra tekrar gel kilo kontrolü yapalım dedi. kendimi de suçlu hissediyorum eskisi gibi yiyemiyorum.karpuz,peynir,kiraz işte pilav yumurta falan sulu yemek yapıp da yemiyorum artık.derdim ne bilmiyorum işte

aslında ankara okadar bunaltıcı değilll canım yaa ama hamişlikten sanırım sıcaklıyosun bizim ev serin dışarıya cıkmadığım sürece simdilik iyiyim keskee bukadarla kalsaaaabende aslında cok enerjiğim ama doktor popişinin üstüne oturcan dedii diye duruyom valla dün akşam doktordan eve geldik müzik açıktıı ben basladımm sallamayaa kocişş hopp sakin sakin doktoru duymadın sanırım dioocanım valla kapı süsü alırken bize tülünüde almamız gerektiğini sölediler bi tane beyaz bi tanede pembe tül aldık bağlamak için ama çakılırda belkiim :44:

ayy yok kışın aklıma bile gelmedii zaten 4 ayını bulantıyla gecirdimm
ama simdi deli gibi yiyorumm evde bitcek diye ödüm kopuyoo dünde aldık doktordan gelirken kociş dolaba koydu kesipp eee askım varmış karpuzumuz dioo o nekadarcık yaa diorumm yarısıı duruyooo halbukiiii adam şoktaaa
herşeyden güzel yeniyoo valla...
meyve bende cok seviyom canım meyvede minişlere kilo aldırıyomuşş ben yedikten sonra suyumuda içip sol yanıma yatıyorum minişime yarasınnn

hee tamam o zaman ya niye sordum biliyo musun yatağın rengi siyah diye bir iki kişi iç karartıcı keşke başka renk alsaydınız falan dedi. illa muhalif sesler çıkar ya o hesap bu da

Aman boşver sen onları. Zevk senin zevkin kime ne. Ben de 1 tane siyah beğenmiştim ama almadım benim köpişin tüyler beyaz ya eve siyah bişeyler sokamıyoruz pek. Kıyafet de dahil

canım üzme kendini önemli olan sağlıklı olmasııı kiloyu kafana takma bak bi arkadaşımız doğum yaptı kaç kilo bilmiyorum ama gayet sağlıklıymışşş maşallah
doktorunda endişe edicek bişey yok demiş içini karartmaaakilolu olunca bebiş sağlıklı olcak diye bişiy yokkii canım sen meyveni sebzeni etini yumurtanı sütünü yoğurdunu ye sağlıkla doğsun inş... bütün meleklerrr

bz hep popıss kardesıydık zaten :))ama artıkk sabrının son sınırında bellı az kaldı dıyıp duruyooo kuzum kıyamam:) nolucakkk aralığın usutnden kac ay gecmıss madalya takıcam kocama:)
:)) bende takcam koca bebeğime madalya:) walla canım biz ilk uç ayda hangi haftaydi hatırlamıyorum gebelik acisindan en zararsız pozisyonu seçmemize rağmen kahverengi akıntım gelince o korkuyla mecburen kardes olduk....

ay kızlaaar herşeyimiz tamdı bir bu uçuğumuz eksikti
dudağımda uçuk çıktı püffffffffffffff (((((((((((((((((((((((
şahtık şahbaz olduk
şunu geçirmek için bildiğiniz bir yöntem var mı annişler yaaa ?

Kizlar yatak odasindan bahsetmissiniz size bir sir vereyim mi benim iki tane rahimim var hamileyken bir daha hamile kalabilirmisim dusunun yani halimizi :) gerci bir taneyi iki rahimle 6 senede anca tutturabildik ama allahin isi belli olmaz diyip korunmaya devam :) sissst aramizda

Canım Ben Yapıştırdım Olmadı, Bağladım Olmadı. Ne Yaptıysam Düşüyordu Sinirlerimi Bozuyordu. Çaktım Çiviyi Rahatladım

Son düzenleme:

ben zaten kocama hayret ediyrm.yani tas olsa yarilmisti..biraz konu aciyrm tmm askm kapat bu konuyu diyo kocami agustos annelerinn en sabirli kocisi ilan ediyrm kizlar musadelerinizle

KIZLARRRRR hızlı hızlı işlerimi bitirdim kocişimle çarşıda buluşcaktık ama neler olmuşşş
Bizim yatak odasının kapı kolu kırılmıştı 2 ay önce biz de sonra yaparız diye erteledik eşim hazırlanırken rüzgar çarpmış ve içerde mahsur
sen gel kapıyı aç sonra çıkarız dedi önce sonra da aklına geldi ben işe gelince evin kapısının sürgüsünü de kapatmış yani eve ben de giremiycem napcaz şimdi................... fikir bulun acilennnnnn

slm annişlerr 33 haftamıza ayak bastık bu arada sabaha karşı .5.5 gibi uyuya kalmısımm sabah 12 de kalktım geceler ızdırappp benım bıcır gece 4 saat hiç durmadan kıpır kıpırdıama ole bole degıl resmen dayak yedmmm sonra kalktım yoğurt yedım bıde ole kıpır kıpır oldu sonra durulduu o sıra dalmısım

Üzme kendini tatlım kendin söylüyorsun çok şükür sağlıklıymış. Sen yeterince gıdanı al sağlığı yerinde olsun tombik olmayıversin napalım.

Eki Görüntüle 739796
kızlar işyerinde herkes göbüşüme gülüyor
birde siz görün dedim

Hahahahah made in turkey Çok güzel olmuş göbişin canım maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…