2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım...bende çektirdim hamileyken 4 yada 5. aylarda olması lazım.ama son aylarda
çekilemiyor heralde. etraftan herkes dedi hamileyken diş çekilmez falan filan ama ağrılara dayanamadım bide 20lik diş daha zor iltihap bozazına kadar iniyor insanın canım doktorunla görüş bi dişçiye git güvendiğin..hamileler içinde ilaçlar var merak etme boşada o ağrıyı çekme 21. yüzyılın nimetleri varken yazık canına..

ben zaten kocama hayret ediyrm.yani tas olsa yarilmisti..biraz konu aciyrm tmm askm kapat bu konuyu diyo kocami agustos annelerinn en sabirli kocisi ilan ediyrm kizlar musadelerinizle

Müsade senin canım bunu haketti eşin :)

Haydaaa çok fena içerde sıkışıp kalmış Çilingir şart diycem ama sürgüyü nasıl açacaklar bilemiyorum :26:

:)) bende takcam koca bebeğime madalya:) walla canım biz ilk uç ayda hangi haftaydi hatırlamıyorum gebelik acisindan en zararsız pozisyonu seçmemize rağmen kahverengi akıntım gelince o korkuyla mecburen kardes olduk....

tatlim bnm.esim yumurtlama zamani gecnce bsladi belki bebis vardr zarar verirz demeye en son bebegi yptk.snra dusuk tehlikesi flan oldu hepten lafini kesti gldk bugunlere

Aman boşver sen onları. Zevk senin zevkin kime ne. Ben de 1 tane siyah beğenmiştim ama almadım benim köpişin tüyler beyaz ya eve siyah bişeyler sokamıyoruz pek. Kıyafet de dahil

benim köpeğim de kurum siyahı.. gece karanlıkta gözükmüyo.. keşke beyaz olsaydı.. koltuğum halım herşeyim krem rengi.. çok kötü oluyo. parkede filan berbat duruyo.. eve tamirci gelceği zaman köpeğimi odaya kapatıyodum.. eminim gelenler onu kocamın kılları sanıyodur

ayy amanın napsanızkii valla aklıma hic bişiy gelmiyookii cilingir gelsin dicem ama sürgüsünü kapatmışş hay Allah sürgüyü neden kapatmışkiii :44:kacıncı katta oturuyosunuzz

evet canım cok az kaldıııbenimde uykuya dalmam zor oluyoo biraz ama okadar saatler sürmüyo gece uyuyorumda sabah erkenden uyanıyorum acıkıyoo benim minnak kızım bide yatak odasına güneş vuruncaaa yatılmıyooogecede yoğurt ii gider serin serinn

Kızlar çok uykum gelıyor çok çişim gelıyor zannedıyorum wc ye gidiyom bi damla onuda bekle babam bekle...

canım benimde öle minnaklar baskı yapıyooo varmışş gibi geliyooo ama bikaç damlaaa geliyoo geneldee

ben zaten kocama hayret ediyrm.yani tas olsa yarilmisti..biraz konu aciyrm tmm askm kapat bu konuyu diyo kocami agustos annelerinn en sabirli kocisi ilan ediyrm kizlar musadelerinizle

ne demek canım gercekten haketmişş

Eki Görüntüle 739796
kızlar işyerinde herkes göbüşüme gülüyor
birde siz görün dedim

ayy göbişler komik yaa hele şu esprili tişörtlerr süper oluyooo
maşallah göbüşünee tatlımmm

Dün mobilyacılar gelicekti gelmediler bugün 5te geleceklermiş..gelsin artık ya üfff..aslanımın herşeyleri poşetlerde kalakaldı..

Eki Görüntüle 739796
birde siz görün dedim

ayhh çok şeker

yakını vefat eden arkadaşım sanada allah sabır versin canım.üzme kendini hamiş hamiş..

Son düzenleme:
kızlar dün kontrolüm vardı gittim 35 hafta 2380 gr 49 cm ve baş aşağı dönmüş bizim kız yalnız tansiyonuna dikkat et dedi çok şişiyorumm bol bol su iç dedi

çalışan annişler ayakları tophane patlıcanı gibi olan var mı??? bu ayaklar benim olamaz yaaa zonkluyor resmen..

Son düzenleme:
tatlim bnm.esim yumurtlama zamani gecnce bsladi belki bebis vardr zarar verirz demeye en son bebegi yptk.snra dusuk tehlikesi flan oldu hepten lafini kesti gldk bugunlere
O da güzelmiş :)))) biz gebeligi öğrenene kadar rahatlık sonra da rahat olmak istedik ama öyle bişey olunca cok korktuk... Neyse saglik olsun bebislerimiz rahat olsun doğumdan sonra bakcaz artık...

Kızlar mobilyamız geldi kuruyolar şuan. Hele şükür yani. Yalnız kokudan bayılcam adamların ayakları iğrenç kokuyo. Terlik verdim giymediler. Bayılcam kokudan İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTT

Eki Görüntüle 739796
birde siz görün dedim

Çok şirin tişörtün Göbiş daha şirin ama.

kızlar dün kontrolüm vardı gittim 35 hafta 2380 gr 49 cm ve baş aşağı dönmüş bizim kız yalnız tansiyonuna dikkat et dedi çok şişiyorumm bol bol su iç dedi

oyy maşallah 35. hafta cok az kalmış senin canım minişinde büyümüşşşevet bol su iç canım tuzuda kesbakalım kaç kiloyla kapatıcazzz:44:

çalışan annişler ayakları tophane patlıcanı gibi olan var mı??? bu ayaklar benim olamaz yaaa zonkluyor resmen..

oyy kıyamam yaa Allahım yardımcın olsun ...su yarında gecsede haftasonu söle yan gelip yatıp dinlensen canım yaa tüm çalışanlara Allah güç kuvvet versin ne diyim elimizden bişiy gelmiyokiiii

havasızlıktan kokuşmuştur valla havada sıcakkkhemencik kurup gitseler bariii....
kafanı camdan dışarıı cıkarr bol oksijennn
merakla bekliyoooss odanızııııııııııı

sonlara yaklaştıkça böyle oluyor galiba...ben de çok fazla yiyemiyorum artık eskisi gibi...yani normal hamile değilmiş gibi yiyorum...bir de iyice ağır hissediyorum kendimi kilo aldığımdan değil çok almadım zaten başka bişey var...kansızlıktan diyorum ben...
bu arada üzme kendini bebeğin illaki 3 kilo olcak 4 kilo olcak diye bişey yok...benim de arkadaşlarım var 2600,2900 fln doğanlar sonradan öyle toparlıyorlar ki maşallah...önemli olan sağlıklı olması ki sağlıklıymışta bak maşallah...ona şükürler olsun...
ha insanlar ( ağzı olan konuşur ) ay zayıf doğurdu kilo aldıramamış vs diye saçma sapan aptal saptal konuşurlar onlara kulaklarını tıka hiiiç takma....bazıları ne yazık ki ağız ishali olmuş şekilde davranıyorlar :)

:) sen bulantıyı bana sor...neyse uzun hikaye o...işte bulantılar geçmeye başladığında yedim zaten ben de...ilk istediğim şey karpuz olmuştu...sonra da öyle başka bişeye aş ermedim deli gibi....

Canım Ben Yapıştırdım Olmadı, Bağladım Olmadı. Ne Yaptıysam Düşüyordu Sinirlerimi Bozuyordu. Çaktım Çiviyi Rahatladım

ya ama çivi mahveder kapıyı :/
bir de yeni eve çıkınca o kapılara hiç çakılmaz yazık günah..e burası da kira adam derki kapıyı delmişiniz :)))
amaan zaten bilmiyorum alsam mı almasam mı...

arasta alemsin yaaaaa benım mobilyayı kurmaya gelen adamlarda fecii ter kokuyodu aynı tepkiyı bende vermiştim ay çok güldüm ya
terlik verme kız boşver sora napçan o terlikleri ıyyy

ay çok güldüm canım ya bilmeyen insan öyle sanabilir vallahi kocanı gözlerinde nasıl canlandırıyolardır acaba

Maşallah canım sona yaklaştık iyice tansiyonlara dikkat. Kaç çıktı tansiyonun?

Vaaay sonunda gelmişler gözünaydın canım kokulu mokulu kursunlar da artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…