- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.401
kızlar hamile olmadan tam 3 tane 20lik dişimi çektirmiştim. 2 gündür çenemin sol tarafında bir ağrı vardı ama hiç aynada bakmamıştım. sürekli sola yattığımdan diye düşünüyordum. az önce aynaya bir baktım 4. yirmilik dişim çıkıyor ve çevresi şişmişben napıcam şimdik? hamileliğime nazar değdi. herkes çok rahat bi hamilelik dönemi geçirdiğimi söylüyordu. kalp çarpıntısı,enfeksiyon, diş kırılması şimdi de 20 lik diş... minik meleğime iltihabın zararı olmasında ben çekerim acıyı
ben zaten kocama hayret ediyrm.yani tas olsa yarilmisti..biraz konu aciyrm tmm askm kapat bu konuyu diyokocami agustos annelerinn en sabirli kocisi ilan ediyrm kizlar musadelerinizle
KIZLARRRRR hızlı hızlı işlerimi bitirdim kocişimle çarşıda buluşcaktık ama neler olmuşşş
Bizim yatak odasının kapı kolu kırılmıştı 2 ay önce biz de sonra yaparız diye erteledik eşim hazırlanırken rüzgar çarpmış ve içerde mahsur
sen gel kapıyı aç sonra çıkarız dedi önce sonra da aklına geldi ben işe gelince evin kapısının sürgüsünü de kapatmış yani eve ben de giremiycemnapcaz şimdi................... fikir bulun acilennnnnn
:)) bende takcam koca bebeğime madalya:) walla canım biz ilk uç ayda hangi haftaydi hatırlamıyorum gebelik acisindan en zararsız pozisyonu seçmemize rağmen kahverengi akıntım gelince o korkuyla mecburen kardes olduk....
teyzoşlaarrr bunlar da benim böceğin çeyizleriiyatağın sağ tarafında duran da benim göbüşüm
Aman boşver sen onları. Zevk senin zevkin kime ne. Ben de 1 tane siyah beğenmiştim ama almadım benim köpişin tüyler beyaz ya eve siyah bişeyler sokamıyoruz pek. Kıyafet de dahil
KIZLARRRRR hızlı hızlı işlerimi bitirdim kocişimle çarşıda buluşcaktık ama neler olmuşşş
Bizim yatak odasının kapı kolu kırılmıştı 2 ay önce biz de sonra yaparız diye erteledik eşim hazırlanırken rüzgar çarpmış ve içerde mahsur
sen gel kapıyı aç sonra çıkarız dedi önce sonra da aklına geldi ben işe gelince evin kapısının sürgüsünü de kapatmış yani eve ben de giremiycemnapcaz şimdi................... fikir bulun acilennnnnn
slm annişlerr 33 haftamıza ayak bastıkbu arada sabaha karşı .5.5 gibi uyuya kalmısımm sabah 12 de kalktım geceler ızdırappp benım bıcır gece 4 saat hiç durmadan kıpır kıpırdıama ole bole degıl resmen dayak yedmmm sonra kalktım yoğurt yedım bıde ole kıpır kıpır oldu sonra durulduu o sıra dalmısım
Kızlar çok uykum gelıyor çok çişim gelıyor zannedıyorum wc ye gidiyom bi damla onuda bekle babam bekle...
ben zaten kocama hayret ediyrm.yani tas olsa yarilmisti..biraz konu aciyrm tmm askm kapat bu konuyu diyokocami agustos annelerinn en sabirli kocisi ilan ediyrm kizlar musadelerinizle
O da güzelmiş :)))) biz gebeligi öğrenene kadar rahatlık sonra da rahat olmak istedik ama öyle bişey olunca cok korktuk... Neyse saglik olsun bebislerimiz rahat olsun doğumdan sonra bakcaz artık...tatlim bnm.esim yumurtlama zamani gecnce bsladi belki bebis vardr zarar verirz demeye en son bebegi yptk.snra dusuk tehlikesi flan oldu hepten lafini kesti gldk bugunlere
güle güle kullansın fıstığın hepsi çok ciciiiii
kızlar dün kontrolüm vardı gittim 35 hafta 2380 gr 49 cm ve baş aşağı dönmüş bizim kız yalnız tansiyonuna dikkat et dedi çok şişiyorumm bol bol su iç dedi
çalışan annişler ayakları tophane patlıcanı gibi olan var mı???bu ayaklar benim olamaz yaaa zonkluyor resmen..
Kızlar mobilyamız geldi kuruyolar şuan. Hele şükür yani. Yalnız kokudan bayılcam adamların ayakları iğrenç kokuyo. Terlik verdim giymediler. Bayılcam kokudan İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTT
Kızlar mobilyamız geldi kuruyolar şuan. Hele şükür yani. Yalnız kokudan bayılcam adamların ayakları iğrenç kokuyo. Terlik verdim giymediler. Bayılcam kokudan İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTT
Çok şirin tişörtünGöbiş daha şirin ama.
merhaba kızlar bizim dün randevumuz vardı.çalışamaz raporunu aldım.yalnız bebekim 1600 grmış. 40cm dedi.3 lü kilolarda bir bebek bekleme dedi. 2500gr la falan tamamlar muhtemelen dedi.ama kilosu düşük diye üzülme çok sağlıklı çok hareketli suyu falan çok iyi dedi.sen de minyonsun çok büyük bir bebek bekleyemeyiz zaten dedi.büyüyecek bebek büyür zaten dedi. bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum.tabiki şükür rabbim verdi hemde sağlıklı bir bebek verdi hergün şükrediyorum ama nedense çok moralim bozuldu ağlayasım geliyor.bir de dün hastaneye gitmeden ilk defa aylar sonra ne varsa kustum,halsizim ne oldu bana bilmiyorum gece de adet ağrısı gibi ağrılarım vardı.neden kustum bu kadar üşüttüm mü bir şey mi dokundu bilmiyorum,hala kolum kalkmıyor. bi de 10 gün sonra tekrar gel kilo kontrolü yapalım dedi. kendimi de suçlu hissediyorum eskisi gibi yiyemiyorum.karpuz,peynir,kiraz işte pilav yumurta falan sulu yemek yapıp da yemiyorum artık.derdim ne bilmiyorum işte
aslında ankara okadar bunaltıcı değilll canım yaa ama hamişlikten sanırım sıcaklıyosun bizim ev serin dışarıya cıkmadığım sürece simdilik iyiyim keskee bukadarla kalsaaaabende aslında cok enerjiğim ama doktor popişinin üstüne oturcan dedii diye duruyom valla dün akşam doktordan eve geldik müzik açıktıı ben basladımm sallamayaa kocişş hopp sakin sakin doktoru duymadın sanırım dioo canım valla kapı süsü alırken bize tülünüde almamız gerektiğini sölediler bi tane beyaz bi tanede pembe tül aldık bağlamak için ama çakılırda belkiim :44:
ayy yok kışın aklıma bile gelmedii zaten 4 ayını bulantıyla gecirdimm
ama simdi deli gibi yiyorumm evde bitcek diye ödüm kopuyoo dünde aldık doktordan gelirken kociş dolaba koydu kesipp eee askım varmış karpuzumuz dioo o nekadarcık yaa diorumm yarısıı duruyooo halbukiiii adam şoktaaa
herşeyden güzel yeniyoo valla...
meyve bende cok seviyom canım meyvede minişlere kilo aldırıyomuşş ben yedikten sonra suyumuda içip sol yanıma yatıyorum minişime yarasınnn
Canım Ben Yapıştırdım Olmadı, Bağladım Olmadı. Ne Yaptıysam Düşüyordu Sinirlerimi Bozuyordu. Çaktım Çiviyi Rahatladım
benim köpeğim de kurum siyahı.. gece karanlıkta gözükmüyo.. keşke beyaz olsaydı.. koltuğum halım herşeyim krem rengi.. çok kötü oluyo. parkede filan berbat duruyo.. eve tamirci gelceği zaman köpeğimi odaya kapatıyodum.. eminim gelenler onu kocamın kılları sanıyodur
kızlar dün kontrolüm vardı gittim 35 hafta 2380 gr 49 cm ve baş aşağı dönmüş bizim kız yalnız tansiyonuna dikkat et dedi çok şişiyorumm bol bol su iç dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?