2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cvp için saol cnm bi ara kimseler görmedi sandım :))) dediğinde mantık lı hele ana param düşecekse hiç istemem.. altın alıp kenarda tutmak daha mantıklı ozaman.. Likit fon nasıl bişey cahilliyime ver

DURUSELLLL nerdesin canımmmm sana bi sorum var

Güle güle giy canım sen yine istiyorsan bi tane gecelik al dikişler çok aşağıda oluyor benim bildiğim ama rahat edemeyebilirsin. Bence bunlar çok güzel ayrıca yukarıdan açıp emzirirken rahat edemezsen alttan kaldırırsın canım üstünü ne olacak sanki...

Hayırdır canım ne oldu? Bize anlatabilirsin derdini hepimiz yanındayız yalnız değilsin

Tatlım şu tüllü süslü olanına bayıldım yaa! Bende bi takımda öyle bişii alacam Ben bir kaç kişiye sordum hiç kimse gecelik önermedi. Beli yüksek pijama olsun kafii dedi herkesler tabii karar sana kalmış. Şuanda seni biraz sarmaları normal. Önünde mevsiminden hallice bi karpuz var doğumdan sonra öyle bir şey olmayacağı için daha rahat olacaktır. Hepsi çok hoş güle güle giy inşallah. Emzirme için yeterli düğmeye sahipler bence..Hem baktın olmuyor alt eteğinden yukarı sıvarsın olur biteeeer

canım linkini buraya atarsan tabiki okumaya çalışırız.. Herşey evlatlarımız için.. hepimiz farklı farklı nedenlerden mücadele ediyoruz fedakarlık yapıyoruz ALLAH güç kuvvet versin..

AMİN canım benim allah razı olsunn ya valla.. son zamanlar artık haftalar aylar gibi geliyor geçmek bilmiyor.. Bugünlerde bitsin evimize cıkalım artık..

Allah yardımcın olsun canım zaman su gibi akıp gecsinnn az kaldıı tatlış sabırr

cok güzeller canım cokta rahat görünüyorr....bence düğmelerde yeterlii yaa

Slm kızlar bugün ancak yazabiliyorum.
Geçmişi yarım yamalak okudum, birsürü alıntı yapmıştım ama öğle arası çarşıya çıktım acele, hepsi gitmiş

Medcezir cim gözünaydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sabah sabah sevindirdin hepimizi Kızında topiğimizin ablası oldu hadi bakalım sağlıkla iinşallah.

Parmecim başın saolsun canım. Allah sabır cersin mekanı cennet olsun inşallah.

Luboyfcum bence işi bırakmalısın canım artık. Bacağındaki morluklarda giderek artık. Seninki artık mecburiyet haline geldi. Hadi biz dayanmaya çalışıyoruz izinleri uzatmak için ama senin şartların çok ağır canım yaaa....
Boşver al raporunu geç evine dinlen... Bebeğin ve senden daha kıymetli birşey yok bunu unutma canım...
Allah yardımcınız olsun....

Zerre cim sende izinle ilgili birşey sormustun ama neydi unuttum canım ya tekrar yazarsan cvp vereyim canım kusura bakma...

Unuttuklarım görmediklerim vardır kusura bakmayın kızlar.

Hımmm bu arada yaramazlıktan bahsedip durmuşsunuz angy benim ki de seninkinde farklı değil :) Bende madalya vereceğim

Bize gelince kızlar, dün gece yaramaz kızım beni mahvetti, o haraketler neydi öyle bilemiyorum tarifi imkansız. Karnımdan dışarı fırlayacak gibi çıktı çıktı çıktı gözlerime inanamadım, tıpkı korku filmlerinde oluyorya yırtılıveriyor hani ordan çıkıyor aynen öyleydi.
O kadar canım acıdı resmen hüngür hüngür ağladım acıdan....
Taklalar atsa hoplasa zıplasa o kadar çıkıntı olamaz, şağ tarafımda şişti de şişti.
Aslında çok korktum, eşimde yoktu evde yanlızdım

Ben de çok hakim değilim canım en risksiz yatırım bu diyorlar B tipi likit fon getirisi az oluyor aslında. Vadeli mevduat hesabı da açtırabilirsin. Durusel gelsin aydınlatır bizi

cnm.lutfen uzme kndini bu zamanlarda olur bu hisler die dusunuorum bizlerede oluyor bazen dun gece sabahladim.uyuyamadim esim zavalli ise hidicek bunu bildigim halede durduk yerde icimden ona sinirleniodum.dusun ..bnde cok ole yanliz hissediom.kndimi ama anneme kiziyorum.ediyorum.icimden ama bosver bizler variz kimseler yoksada diom.artik hersyimi sizlerle paylasiom rahatliom hic ole hissetme gelip gecici bu hisler cnmm:) hormonlarr yokmu hormonlar:) dun yemek yapamadin oturdum agladin esime karsi vicdan azabi cekiom die adamda sasirdi disrdn solerim sacmalama fln dio bni sakinlestirene helal o sirada sacma sapan oldum anlican:))

Canım hamilelik depresyonu kampanyamız sana da çıkmış. :) ara ara olur böyle gel gitler, ah şu hormonlar :)
Geçecek, sıkma canını. Bişiler ör, ahşap falan boya, sabun yap, bebişine oyuncak dik... Oyala kendini canım. Ben de heyheyleniyorum senin gibi arada :)

Canım ben tecrübemi paylaşayım. geçen yaz altın hesabı açmıştım. Hatta kredi kartımdan düzenli alış talimatı verdim. O zamanlar altın pahalıydı. benim verdiğim talimatla ayda 2 gr altın alınabiliyorken şimdi 3 gr alınabiliyor. Sen düşün artık. Altın hesabı yıllarca o paraya dokunmayayım ama bi derdim o olunca harcayayım diyorsan mantıklı. Ben annelerin küçük altın alıp kenara koyma mantığıyla böyle bişeye girişmiştim. Likit fonların kazancı çok az. Vadeli mevduat için faziler çok düşük bildiğim kadarıyla 6,5 filan. Enpara varya hani orda da 7.5 . Akamsa da damlar mantığındaysan olabilir. Biraz kazanayım diyorsan altın yada euro alıp sürekli takip edip düşünce almak yüksekten satmak mantıklı. Benim bildiklerim bunlar.

Merhabalar kızlar,

Umarım herkesin keyfi, sağlığı yerindedir...

Medvecezir çok sevindim ikinizinde sağlıklı olmanıza. Ağustos annelerinin yollarını açtınız artık. Bebeğini sağlıkla huzurla büyüt, hayatında hep böyle yol açıcı, öncü olsun yavrun :) Bundan sonra da hep sağlıklı güzel haberler alalım burada inşallah.

Tüm geçmişi okuyamadım maalsef kızlar, şikayetleri olanlar varsa sabır diliyorum... Bende sıcaklardan ve ayaklarımın şişmesinden şikayetciyim. Banyo tuzu eklenmiş soğuk suda bekletiyorum her gün sonra sıcak ve ardından yine soğuk suyla yıkıyorum ayaklarımı, birazda havaya kaldırıp dinlendirince rahatlıyorum çok şükür.

Ara sıra olan durum ; bunu havalarda tetikliyor e malum bir de hamilelik var .
Sakın niye böyleyim diye bu duruma odaklanma daha da artmasın ; bazen bunu da yaşamak gerekiyor yaşayacağız ki tükenip bitsin ; imkanın var ise evdeysen uyumayı dene hem dinlenirsin hem de uykuda iken mutsuzluğu hissetmezsin , hareketli müzikler dinle kıpır kıpır belki seni heyecanlandırıp mutlu eder , şeker problemin yok ise biraz tatlı şeyler ye serotonin hormonu artar .
Emin ol belki birkaç gün belki de daha kısa sürecek geçecek bu durum .

Baktın geçmiyor ; kendini toparla aile hekimine git biraz sohbet et kesin iyi gelir . Bunu deme nedenim ; sağlık ocağına gittiğimde hemşire soruyordu mutsuz hissettiğin an oluyor mu vs diye hamilelikte ; ufak bir sohbet bile orada seni rahatlatıyor .

Kızlr bugün 8. ayım bitmiş artık :18:

AYYYYYYYYYYYY 9. aya girdik , zaman ne çabuk geçti demi....
İyiki buraya gelmişim ve de sizlerle tanışmışım, yaşadığımız tüm iyi kötü, heyecanlı, korkulu vs.vs. sizlerle paylaşmak çok güzeldi kızlar... İyi ki varsınız hepiniz...Siz olmasaydınız bu günler nasıl geçerdi bilmiyorum...
Bence hepimiz çok çok güzel ve faydalı şeyler paylaştık burda... Umarım bebeklerimizi büyütürken de birlikte yine güzel paylaşımlarımız olur.
Hepinizi çok seviyorum

arkadaslar merhaba...

az önce pembe lekem oldu bu sizce normal mi gecenlerde yıne olmustu doktoruma sordugumda kırmızı olmadığı sürece korkma dedi
ama yinede korkuyorum...

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

Allah ; sağlıklı , huzurlu , mutlu , başarılı bir ömür nasip etsin yavruna sizlerle beraber . Hayırlı olsun.
Darısı hayırlısı ile bizlere ; yavrularımızı vakti gelince kucağımıza alıp kokularını içimize çekmeye :)

Ortak kararla evlenince isi biraktim. cok iyi de gelirim vardi. simdi gunluk on lira harclikla idare etmeliymisim. sikayetci olmadim. mutfak, kendi ihtiyaclarim (kuafor,kiyafet) ve bebegimin eksiklerini burdan gidermeliymisim. tepemin tasi atti tartistik esimle. kisa kesiyorum. annemi aramis gel al kizini ben memnun edemiyorum sen bak diye. annem de arayip biktik senden dedi. yemin ederimki olay bundan ibaret. on lirayla cocugun eksiklerini alamam dedim diye. parasi olmadigini bilsem hic ses cikarmam. bekarken hergun kuafordeydim ben. evlendigim gunden beri ilk defa agda icin gittim ve esim bunu anneme lanse ederken kizin harcligini begenmio kuaforlere para bayilio demis. annem herseyi bilmesine ragmen cok kirdi beni. anlatamam hislerimi. baska kimsem yok hayatta zaten. suan ole kotuyumki. gene de kalkip yemegini yaptim. cafesi var esimin. sabah 8de gidip gece 1 gibi gelio. dun hic gormedik birbirimizi. oturma odasinda yatms. ben de kahvaltisini hazrlamadm ne yyalan soleyim. aksam gene o gelmeden yatacam. inceldigi yerden kopsun. takatim kalmadi artik.

arkadaslar merhaba...

az önce pembe lekem oldu bu sizce normal mi gecenlerde yıne olmustu doktoruma sordugumda kırmızı olmadığı sürece korkma dedi
ama yinede korkuyorum...

Önemli olmayabilir ama içini rahatlatmak için dr'unu bilgilendir .
Onun dediğine göre hareket et ; geçen dediği o durum için bugün için de sor , sonuçta sormak en doğal hakkımız bilmediğimiz bir süreç olduğu için en ufak farklılığı sorup rahatlamak istiyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…