- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.441
Canım bana göre altın hesabı mantıksız neden dersen altının değeri düşünce senin ilk yatırdığın anaparan aynı kalmıyor. Böyle düşüp yükselmeler altında çok fazla oluyor. Özellikle kışın düşüp yazın yükselme görülüyor ki bu da senin paranda yıldan yıla pek fazla artış olmamasına yol açıyor. Ya gerçek altın al sakla güvenebiliyorsan ya da paraya dönüştüreceksen likit fona falan yatır. Durusel daha iyi bilir tabi bir de ona soralım
Eki Görüntüle 739823 Eki Görüntüle 739824 Eki Görüntüle 739825 Eki Görüntüle 739826
kızlar doğum sonrası pijama ve lohusa pijama olarak aldığım takımlar ılk başta içime cok sınmışlerdı sımdı diyorum düğmeleri cokmu az emzırebılırmıyım acaba bu pijamalarla bide sezeryan olacak diyorum gecelik alayım bı tane hastane için dikişlerden pijama giyemeyebılırım değilmii..nasıl sizce bu takımlar kızlarr bıraz sarıyorlar suan giyince ama heralde doğumdan sonra sarmazlar
Kendimi iki gundur yapayalniz hissediyorum. yemiyorum icmiyorum anca malak gibi yatiyorum. gunlerce aglasam ferahlamam heralde. oglusum da cok hareketlendi. ben varim der gibi. o daha da uzuyo beni. onun da hissettigini bilmek cok aci. elimden hicbisey gelmio. herkes bana karsi gibi. kimseyle konusmak dahi istemiyorum. noldu allahim bana??
Eki Görüntüle 739823 Eki Görüntüle 739824 Eki Görüntüle 739825 Eki Görüntüle 739826
kızlar doğum sonrası pijama ve lohusa pijama olarak aldığım takımlar ılk başta içime cok sınmışlerdı sımdı diyorum düğmeleri cokmu az emzırebılırmıyım acaba bu pijamalarla bide sezeryan olacak diyorum gecelik alayım bı tane hastane için dikişlerden pijama giyemeyebılırım değilmii..nasıl sizce bu takımlar kızlarr bıraz sarıyorlar suan giyince ama heralde doğumdan sonra sarmazlar
kızlar biliyosunuz hep sıkıntılı hamilelik geçirdiğimden bazı şeylerden bahsedip durdum...uzun zamandır yaşadıklarımı toparlayıp burda konu açmaya çalışıyorum ama yazdıkça yazdım herşeyi anlatayım derken upuzun oldu...ben konuyu açıcam birazdan bir derdim var topiğine ama parça parça ekliycem birden hepsini koyarsam gözü korkacak herkesin ve okunmıycak biliyorum :)
buna çok ihtiyacım vardı yaşadıklarımı yazmaya....umarım okursunuz yavaş yavaşta olsa....belki okuyunca beni daha iyi anlayacak ve neden şimdi bu kadar hassas ve mutsuz olduğumu anlayacaksınız...
yine de kızım için elimden geleni yapıp mutlu olmaya kafamı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ve güçlü olduğuma inanıyorum...ben her zaman güçlü oldum ve yaşadığım bunca şeye rağmen şu anda da güçlü olduğumu düşünüyorum...Allah büyük bundan sonra kızım için daha da güçlü olacağım...
bu arada kedicikler canım evet mantıklı dediğin olabilir...ama o da her kapı süsünü tutmayabilir ağır gelebilir vs...
AMİN canım benim allah razı olsunn ya valla.. son zamanlar artık haftalar aylar gibi geliyor geçmek bilmiyor.. Bugünlerde bitsin evimize cıkalım artık..
cvp için saol cnm bi ara kimseler görmedi sandım :))) dediğinde mantık lı hele ana param düşecekse hiç istemem.. altın alıp kenarda tutmak daha mantıklı ozaman.. Likit fon nasıl bişey cahilliyime ver
DURUSELLLL nerdesin canımmmm sana bi sorum var
Kendimi iki gundur yapayalniz hissediyorum. yemiyorum icmiyorum anca malak gibi yatiyorum. gunlerce aglasam ferahlamam heralde. oglusum da cok hareketlendi. ben varim der gibi. o daha da uzuyo beni. onun da hissettigini bilmek cok aci. elimden hicbisey gelmio. herkes bana karsi gibi. kimseyle konusmak dahi istemiyorum. noldu allahim bana??
cvp için saol cnm bi ara kimseler görmedi sandım :))) dediğinde mantık lı hele ana param düşecekse hiç istemem.. altın alıp kenarda tutmak daha mantıklı ozaman.. Likit fon nasıl bişey cahilliyime ver
DURUSELLLL nerdesin canımmmm sana bi sorum var
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
çalışan annişler ayakları tophane patlıcanı gibi olan var mı???bu ayaklar benim olamaz yaaa zonkluyor resmen..
arkadaslar merhaba...
az önce pembe lekem oldu bu sizce normal mi gecenlerde yıne olmustu doktoruma sordugumda kırmızı olmadığı sürece korkma dedi
ama yinede korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?