2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim ayaklarımda öyle 2 numara büyüdü terlik giyorum ben :)

kızlar tansiyonum benim normalde 9-6 10-6 yada en fazla 11-7 olurdu şu an 12-13 lere çıkıyor

Tansiyona bu dönem dikkat etmek gerekiyor ; malum havalarda sıcak .
Dr'un demiş olabilir günde 2 kez ölçüp not almak en iyisi düzenini takip etmek açısından .
Bol su içip , yemeklerde mümkün olduğunca tuzu azaltmak iyi gelecektir hem ayakların şişkinliğine hem tansiyona .

Selam Annecikler,

Benim gibi olan varmı aranızda
Ben pek hissetmiyorum bebeğin hareketlerini öyle çok kuvvetli değil,
birde saatte 1-2 kez ancak hissediyorum. akşam eve gidince sırtüstü yattığımda dalgalanmalar oluyor
Öyle tekme felan pek fazla atmıyor.

Canım ne desem bilmiyorum ağır konuşucam seni daha da üzmek istemiyorum... Keşke işini bırakmasaymışsın. Ne demek günlük harçlıktan çocuğun ihtiyaçlarını almak yahu? Bu para meselelerine acayip gıcık olurum sanki kendime yapılmış gibi kızdım şuan Eşin hata üstüne hata yapmış bana göre. Anneni araması da büyük terbiyesizlik. Uzak durun birkaç gün bakalım konuşmayın sular durulsun sonra sakince anlatırsın hatasını kabul etmesi lazım.

Valla en son pazar günü tekme gibi hareketlerini hissettim yani sertti ; dışarıdan da görülüyordu , hatta babalar gününü kutluyor dedik eşimle :) Sonrasında döndüğü için mi tam bilemiyorum içten hissetmeye başladım daha çok dalgalanma ve baskı gibi dışarıdan pek belli olmuyor şu an .
Dinlenince daha çok hissedilirmiş , gün içinde yoğunsan hissetme az olabilirmiş . Sola yatmayı da dene , o zaman da hissetme artarmış .
Ne olursa olsun başka bebeklerle kıyaslamamak da gerekiyor , çünkü herkesin gebeliği farklı ; vücut yapısı da farklı bu nedenle hissetmek de hareketlilik de kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum .

canım valla çok saol.. hiç bişey bilmediğim için sizlere sordum.. güzel aydınlattın beni.. ama ben isterim tabi yıllarca o paraya dokunmayayım ama zaman ne gösterir bilinmez oda var. biraz kazandırsın en azından diyorum hem evde saklamak güvenilir olmadığı için.. ama sen elden al bankayla uğraşma çıkarsa bozdurursun düşünce yaparsın diyorsun dimi.. yoksa bunudamı bankadayken yapıyoruz.. valla cahillik zor bişii idare et beni

Sakin olmanı tavsiye edeceğim ama biliyorum ki tavsiye etmek uygulamaktan kolay .
Eşinin genel hali mi bu yoksa işle ilgili bir sıkıntı vardı da o nedenle mi böyle konuşup davrandı bilemiyorum . Keşke ; ne olursa olsun şu anki durumunu ve en önemlisi ikinizin canı olan bebeğinizi düşünüp daha sakin olsaymış .
Her evlilikte maddi manevi sıkıntılar olabiliyor ama hemen anne , baba aranması pek hoş değil .Annen de sert çıkmış , keşke o anlayışlı olsaymış diyeceğim ama keşke vs geçmiş olay artık .
Durumunu anlayabiliyorum , insanın zoruna gidiyor yaşanılanlar ama güçlü ol lütfen bunu yapabilirsin hem kendin hem de çocuğun için . Kaçmak çözüm olmaz belki de olayı daha zorlaştırıp keşkelere neden olur , o yüzden en iyisini sen bilirsin tabii ama eşin ile sakince , yüz yüze konuşmayı dene çünkü sorunlar biriktikçe çözümü daha da çıkılmaz hal alır .

Bebeğin sağlıklı şekilde doğsun , şu an en önemlisi bu ; biraz büyüt yine işe başlarsın olmadı ; hem sen daha rahat edersin manevi olarak çalışmak insanı dinç kılar , kafası dağılır hem de maddi olarak içinde bir şeyler kalmaz istekleri halledersin .

benim ayaklarımda öyle 2 numara büyüdü terlik giyorum ben :)

kızlar tansiyonum benim normalde 9-6 10-6 yada en fazla 11-7 olurdu şu an 12-13 lere çıkıyor

ay ayaklarımm zaman ilerledikçe şişiyor valla tepelere kaldırıyorum ama ifla etmiyor..

Benimde çok düşüyor tansiyonum 8-3 lere kadar

Son düzenleme:
hayatımmsıınnn efendim cnm sorun varmış pek geçmişi okuyamadımDD

canım benim nerlerdesin sen :))))

çok şükür dün tazminatımı verdi patronumda.. kredimi falan kapatınca geriye bir miktar para kalıyor. o parayı altın hesabınamı yatırsam yoksa daha farklı bi hesabamı bilemedim.. arada cekmem gereken durumlarda sıkıntı olmadan çekmeliyimde. biraz geliride olsun diyorum.. sen nedersin????? birde hangi banka ??

bence bunu bankadayken yapmak daha mantıklı ve daha kolay internet bankacılığı ile. Ama sürekli takip etmek gerekiyor. Açıkçası bana takip etmek zor geldiğinden ben düşsede artsada almaya devam edip zor zamanda bozdurayım diyorum. Doğum parasını biriktirdim mesela. Ağustosta inşallah biraz yükselir diyorum artık.Bozdururken zarar etmeyelim doğum parasından diye.Benim de kardeşim bankacı. Ondan az çok kaptıklarım bunlar

Durusel gelmiş. O aydınlatsın bizi.

Son düzenleme:

Gönlüne göre olsunda yükselsin canım.. anladım peki ozaman altın düşerse yatırdıgım ana paradan da düşme olacakmı??? bu risk çünküüü..

evet geldi bakalım bizi güzelce aydınlatsın :)))

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba...

az önce pembe lekem oldu bu sizce normal mi gecenlerde yıne olmustu doktoruma sordugumda kırmızı olmadığı sürece korkma dedi
ama yinede korkuyorum...
Walla canım bana doktorumun dediği akinti kahverengi de olsa kanama sayılıyor rengi önemli değil demişti... Sen bilirsin bı doktorumle irtibata gec istersen...

cnmcım şimdi vadeli mevduat hesabı olursa istediğin zaman çekersin ama vadesinden önce çekersen faizini alamazsın vadesini kısa yapabilirsin örneğin 1 haftalık falan yaparsın haftada vadesi yenilenir,çekebilme ihtimalin varsa ki şu dönemde altını pek önermem altının bundan sonra 4-5 yıl fazla yükselmesi beklenmiyor o yüzden kısa vadede lazım olur falan altınıda tavsiye etmem, bide yatırım hesabı açıp b tipi likit fon almak var,çookk küçük getirisi var ama en azından bankada durur elinde harcanmaz ve hiç getiri olmamasından ii miktarına göre 10-20 lira getirisi olur aylık tabi miktar çoğalırsa gelirde çoğalır,bide pek özel bankaları tavsiye etmem kesintiler falan olabilir devlet ve yarı devlet olan bankaları tercih edebilirsin

Tabii olacak. Ama sen dayanıp bozdurmak için yükselmesini bekleyeceksin. Yada zarar ederek bozduracaksın. Risksiz olsun az kazandırsın diyorsan vadeli mevduat ya da B tipi likit fon daha mantıklı. Dediğim gibi ben annelerin küçük altın alıp atması mantığıyla hareket ettim ama zarardayım geçen seneye göre.

Durusel daha iyi bi fikir verirse ben de hemen ona dönerim

evet cnm anaparanda düşüyor geçenlerde bi müşterim altın almıştı yüksekken birden bi düştü adamın tam 50bin zararı oldu riske gerek yok yani ben bi tek çok dalgalanırken altın alıp sattım kendime onun dışında şu sıralar pek mantıklı deil

daha tahvili bonosu vs bi çok yöntem var ama biraz uzun vadede oluo onlarda işte risk olunca bayanların pek işine gelmio bu tarz yatırımlar

bu arada benimde ayaklar fil ayağı gibi sanki bu hafta daha bi arttı şişlikler ayağmın altına koli koydum uzatmama rağmen böle nasıl yanıo nasıl ağrıo yataktan kalkınca bile inşallah haftaya evimde olurumda şişmez,bi de müdürüm bana 1 hafta daha çalışırmısın dio çalışamam dedim ben bu haftayı zor doldurdum

canım benim yaaa öncelikle çokkk çokkk saolll

altın için hadi yaaa demek istiyorummm.. millet altına saldırıo yükselcek nasılsa die bizimkilerden olursa uyarayım bari :))) evet önemli olan elimde durupta harcanmasın birazda gelir versin ama sıkıştıgım zamanda elalemden deil gidip paramdan çekerim die düşündüm.. uzun süre ücretsiz falan alıcazz tek eşimin maaşı kasabilir die ne olur ne olmaz bunları düşündüm.

bana güvendiğin yada tavsiye edebileceğin banka varmı peki?? vakıftan maaş alıyorum die oraya önceden Bin tl kadar yatırmıştım 1 ay sonra falan çektim belki geçmiştri bile 1 ayı..günlük açmışlardı nerdeyse geliri 2-3 lira vardı yada yoktu.

valla bu ayaklara güzel bi tabir.. benimde fil ayağı gibi nasıl sızlıyor zonkluyor yanma gibi bi garip acısı var.. bende haftaya cumaya kadar dedim amaa şuan cuma bile zor görünüyor.. haftaya laptopu getirip programları yükleticem bundan sonra eden idare etmeye çalışıcam.. etmesem etmem aslında bu benim en doğal hakkım izne cıkıyorum ama napacan işte

50 bin mii offffffffffffff canım bu ne yaaaaa.. benim çok bi param yok ama elde olan 2 kuruşta ne diye düşsün.. çok kötüymüş gerçektenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…