2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Hepsini Denedim Canım NE yaptıysam Düştü. Benim Ki Biraz Ağır Ama O yüzden De Olabilir. Son Çare Olarak Çivi Çaktım Kurtuldum.
Eki Görüntüle 739820

Bende nasıl asacağımı güşünüyorum çiçekçiden tül alıp artı şeklinde kapıya bağlıyacağım üzerinede süsü tutturacağım internetten kapı süsü nasıl yapılır diye araştırdım malzemeleri aldım bakalım yapabilecekmiyim.sevgiler

CEMİYLEND başka kim vardı yarın seminere gelecek kismetse bende gelecegim ama onca saat sandalye de nasil otururum bilmiyorum malum kaburga batması... Ayse oner in gelecegi saatte gelebilirim....

Kapıya süsü yazdığın gibi tutturmak hiç aklıma gelmemişti..Çok süper bi fikiiir. Hemde daha bi sevimli ve hoş durur diye düşünüyorum. Hediye paketi gibi Sanırım bizim kapı süsümüzü amca ve yengemiz gönderecek..bakalım :44: Kapı süsünü yapıp bitirince burda paylaşır mısın? En azından fikir olur.

Hayatımsın canım bende fikir vereyim.
Teb marifetli hesaba atmıştım paramı.Hem durdukça artıyor,hemde istediğim zaman çekebiliyorum.
Ben memnunum sende bir araştır istersen.

Hem ortak kararla işi bırakmışsın hem de eşin niye seni böyle mağdur ediyor. Bebek onun da bebeği ne demek sen kendin karşıla? Kaldı ki okula giden çocuğa haftalık 10 lira versen yettiremez şaşırmış mı o?
Ev bütçesi ortaktır, senin paran benim param ne demek oluyor? Senin yemeğini yiyince mutfaktan çıkarken hesap mı ödüyo kasaya da ikilik yapıyo? Ne ayıp şey kızdım hem kocana hem annene...

Allah nazardan saklasınnn. Dilini ısır, poponu kaşı, elinden ne geliyosa yap. Herkese de anlatma emi?

Medcezir Allah analı babalı sağlıklı uzun ömür versin.

Parme başın sağolsun. 5,5 aylıkken ben annemi kaybettim Allah güç veriyor. Hamile olmasam daha zor atlatırdım diye düşünüyorum

Sende mi evden idare edeceksin canım? Nasıl olacak ben çok merak ediyorum. Bugün öğle yemeğinde bana takılıyolardı odana bi beşik getirirsin burda bakarsın çocuğa diye 1 yıl getirip götürürüm valla kabul etseler... Hiç olmazsa sürekli emzirmiş olurum bebişimi

Teb marifetli hesaba atmıştım paramı.Hem durdukça artıyor,hemde istediğim zaman çekebiliyorum.

canım cok saol bunuda not aldımm... akşama eşimle karar verelim de çıksın para elimziden..

evet canım bende evden idare edeceğim durum öyle gözüküyor. şefim laptopunu haftaya getir diip duruo.. ücretsize çıktıgımda da evden idare edicem. gelirim ne olcak hiç bişey ama bişey denmez inş. çok işleride düşmez

valal bende kızımı kabul etseler getiririm.. aklım kızımda kalacağına gözümün önünde olur ohhh miss :))) karnımızda bizlerle çalışıyor zaten doğuncada çalışsınlar dimi ne güzel olur...

Yatırımcı anneler kulübü Anladığım kadarıyla para mevzusuna eşinin aklı yatmayan bir ben değilmişim. Burda baya kader arkadaşı var...

cnm yinede türkiye burası bi kriz olur falan altın olurmuş 150DD günlük açacağına fon al cnm onda en azından daha azla getirin olurama şu şartlarda altında pek bi gelecek görmüolar bu civarda yükselir artar diolar

aynen bende bak 2 hafta zor dayandım inşallah çıkacam toparlanıorum yavaş yavaş

50 bin mii offffffffffffff canım bu ne yaaaaa.. benim çok bi param yok ama elde olan 2 kuruşta ne diye düşsün.. çok kötüymüş gerçektenn..

aynen bende üzülüorum 2 kuruş koyuyoz hesaba o da altın düşüo zarar düşmesin vakıftan fon alabilirsin cnm hemde maaş hesabında ordaymış takibi kolay olur

Canım bence üçüde çok güzel.Geceliği kimse tavsiye etmiyor.Pijamayı rahat rahat giyebilirsin çünkü dikişinmiz bayağı aşağıda olacak.Pijama rahatsız etmez.

Bu ne düşüncesizlik ya.Çocuğu tek başına sen mi yapmışsın?Günlük 10 tl ile herşeyi senin karşılamanı bekliyor.Benimde eşim bana öyle güzel istediğimi alacağım gibi harçlık veremiyor.Ama ben biliyorum ondada yok.Borç ödüyoruz.Sürekli içerdeyiz.Mesela bugün pazara gitmem lazım ama benim 5 tl vardı.Eşimdede yoktu.Sadece 5 tl verebildi.Kendisindede sadece yol parası kaldı.Yani pazar için sadece 10 tl var.Ama bana senin eşinin davrandığı gibi davranmıyor.Huzurumuz var.İhtiyaçlarımızı k.kartıyla taksitle karşılamaya çalışıyoruz.Ama bana derki seni güzel yaşatamıyorum.Sıkıntı çektiriyorum der.Olsun ben böyle mutluyum.Çünkü eşimdede yok.Senin afedersin ama düşüncesiz, bencil kocan gibi değil.Anneni aramakta ne oluyor.Bence birkaç gün sesini çıkarma, konuşma.İkinizde sakinleşince al karşına konuş.Bakalım o zaman ne diyecek.Ama çok sinirlendim.Annende sana destek olacağına ne diyor.Zor olur ama baktın gidişat iyi değil doğumdan bir süre sonra işe başlarsın.Eşinede maaşını eksik söylersin.

CEMİYLEND başka kim vardı yarın seminere gelecek kismetse bende gelecegim ama onca saat sandalye de nasil otururum bilmiyorum malum kaburga batması... Ayse oner in gelecegi saatte gelebilirim....

Canım yarın mucize, renannn, ve parmeparme gelecek.Onlara özelden tel.numaramı gönderdim.Ararlarsa orda tanışmış oluruz.Sanada özelden gönderiyorm.Ararsan tanışırız.

Yatırımcı anneler kulübü Anladığım kadarıyla para mevzusuna eşinin aklı yatmayan bir ben değilmişim. Burda baya kader arkadaşı var...

herşeyyy evlatlar için yatırınnn herşeyinizii :)))) ilerde anne şunu almak istiyorum dediğinde yok dedirtmesin rabbim..kocamın en korkutugu sey kızım bişey isterse alamazsam tasası var. oyüzden çalışacak olmama cok sevınıoo çaktırmıoo

daha kim bilir nelerde akder arkadaşıyız. benim kocada anlamadığı için sizlere sorayım dedim işte biz kadınalr bişekilde öğreniyoruz araştırıp. onlara hazır sunum ohhh :)

canımcım güzel bilgilerin için hakkını helal et.. kafamda baya bişey canlandı bakalım akşama kociş nedicek. sen bilirsin der durur gerçi

toparlan canım valla canımızdan olucazz bunlara iş yapıcaz die.. gerçi niyetimiz bebişlerimizle fazla zaman geçirmekk için bu fedakarlık..

Son düzenleme:
Kizlar selam. ..cok ozendim size...ne guzel ayse oner in semineri varmış. .ben hep yatiyorum seminer ne zam nerde?
Bu are vende bide tansiyon yuksekligi var sonumuz hayr olur ins...bu sikintilarin icinde Rabbim iyilerle karsilastirsin

bende cıkıyorum güzeller kocişkom gelmek üzeredirrr masamı kurup kızımla babamızı karşılıcazz öpüyoruzz siziiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…