- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.481
Ben Hepsini Denedim Canım NE yaptıysam Düştü. Benim Ki Biraz Ağır Ama O yüzden De Olabilir. Son Çare Olarak Çivi Çaktım Kurtuldum.
Eki Görüntüle 739820
Bende nasıl asacağımı güşünüyorum çiçekçiden tül alıp artı şeklinde kapıya bağlıyacağım üzerinede süsü tutturacağım internetten kapı süsü nasıl yapılır diye araştırdım malzemeleri aldım bakalım yapabilecekmiyim.sevgiler
Ortak kararla evlenince isi biraktim. cok iyi de gelirim vardi. simdi gunluk on lira harclikla idare etmeliymisim. sikayetci olmadim. mutfak, kendi ihtiyaclarim (kuafor,kiyafet) ve bebegimin eksiklerini burdan gidermeliymisim. tepemin tasi atti tartistik esimle. kisa kesiyorum. annemi aramis gel al kizini ben memnun edemiyorum sen bak diye. annem de arayip biktik senden dedi. yemin ederimki olay bundan ibaret. on lirayla cocugun eksiklerini alamam dedim diye. parasi olmadigini bilsem hic ses cikarmam. bekarken hergun kuafordeydim ben. evlendigim gunden beri ilk defa agda icin gittim ve esim bunu anneme lanse ederken kizin harcligini begenmio kuaforlere para bayilio demis. annem herseyi bilmesine ragmen cok kirdi beni. anlatamam hislerimi. baska kimsem yok hayatta zaten. suan ole kotuyumki. gene de kalkip yemegini yaptim. cafesi var esimin. sabah 8de gidip gece 1 gibi gelio. dun hic gormedik birbirimizi. oturma odasinda yatms. ben de kahvaltisini hazrlamadm ne yyalan soleyim. aksam gene o gelmeden yatacam. inceldigi yerden kopsun. takatim kalmadi artik.
kızlar dün kocam benden 2 saat önce evdeydi... eve gidince daha yemek yapıcam die düşünürken gündüzden ne yapacagımızı planlamıştık. canım bişeyin kızartmasını istemişti. eve bi gittim kapıdan buram buram kızartma kokusu gelio. içeri bi girdim kocammm kızartmış ve benden daha güzel yapmış özenle :))) sofrada hazırdıı ohhh missss parmaklarımı yicektim nerdeyse... şimdiden sabahtan msj atmış karımla kızım akşama ne yemek isterler acaba dioay bu adamın kafaya ne düştü hepten bizim üstümüze düşer oldu yardım ettiği olurdu ama şu son zamanlar heptenn yardımcıı..
valla bu ayaklara güzel bi tabir.. benimde fil ayağı gibi nasıl sızlıyor zonkluyor yanma gibi bi garip acısı var.. bende haftaya cumaya kadar dedim amaa şuan cuma bile zor görünüyor.. haftaya laptopu getirip programları yükleticem bundan sonra eden idare etmeye çalışıcam.. etmesem etmem aslında bu benim en doğal hakkım izne cıkıyorum ama napacan işte
Hayatımsın canım bende fikir vereyim.
Teb marifetli hesaba atmıştım paramı.Hem durdukça artıyor,hemde istediğim zaman çekebiliyorum.
Ben memnunum sende bir araştır istersen.
Sende mi evden idare edeceksin canım? Nasıl olacak ben çok merak ediyorum. Bugün öğle yemeğinde bana takılıyolardı odana bi beşik getirirsin burda bakarsın çocuğa diye1 yıl getirip götürürüm valla kabul etseler... Hiç olmazsa sürekli emzirmiş olurum bebişimi
Hayatımsın canım bende fikir vereyim.
Teb marifetli hesaba atmıştım paramı.Hem durdukça artıyor,hemde istediğim zaman çekebiliyorum.
Ben memnunum sende bir araştır istersen.
canım benim yaaa öncelikle çokkk çokkk saolll
altın için hadi yaaa demek istiyorummm.. millet altına saldırıo yükselcek nasılsa die bizimkilerden olursa uyarayım bari :))) evet önemli olan elimde durupta harcanmasın birazda gelir versin ama sıkıştıgım zamanda elalemden deil gidip paramdan çekerim die düşündüm.. uzun süre ücretsiz falan alıcazz tek eşimin maaşı kasabilir die ne olur ne olmaz bunları düşündüm.
bana güvendiğin yada tavsiye edebileceğin banka varmı peki?? vakıftan maaş alıyorum die oraya önceden Bin tl kadar yatırmıştım 1 ay sonra falan çektim belki geçmiştri bile 1 ayı..günlük açmışlardı nerdeyse geliri 2-3 lira vardı yada yoktu.
valla bu ayaklara güzel bi tabir.. benimde fil ayağı gibi nasıl sızlıyor zonkluyor yanma gibi bi garip acısı var.. bende haftaya cumaya kadar dedim amaa şuan cuma bile zor görünüyor.. haftaya laptopu getirip programları yükleticem bundan sonra eden idare etmeye çalışıcam.. etmesem etmem aslında bu benim en doğal hakkım izne cıkıyorum ama napacan işte
50 bin mii offffffffffffff canım bu ne yaaaaa.. benim çok bi param yok ama elde olan 2 kuruşta ne diye düşsün.. çok kötüymüş gerçektenn..
Eki Görüntüle 739823 Eki Görüntüle 739824 Eki Görüntüle 739825 Eki Görüntüle 739826
kızlar doğum sonrası pijama ve lohusa pijama olarak aldığım takımlar ılk başta içime cok sınmışlerdı sımdı diyorum düğmeleri cokmu az emzırebılırmıyım acaba bu pijamalarla bide sezeryan olacak diyorum gecelik alayım bı tane hastane için dikişlerden pijama giyemeyebılırım değilmii..nasıl sizce bu takımlar kızlarr bıraz sarıyorlar suan giyince ama heralde doğumdan sonra sarmazlar
Ortak kararla evlenince isi biraktim. cok iyi de gelirim vardi. simdi gunluk on lira harclikla idare etmeliymisim. sikayetci olmadim. mutfak, kendi ihtiyaclarim (kuafor,kiyafet) ve bebegimin eksiklerini burdan gidermeliymisim. tepemin tasi atti tartistik esimle. kisa kesiyorum. annemi aramis gel al kizini ben memnun edemiyorum sen bak diye. annem de arayip biktik senden dedi. yemin ederimki olay bundan ibaret. on lirayla cocugun eksiklerini alamam dedim diye. parasi olmadigini bilsem hic ses cikarmam. bekarken hergun kuafordeydim ben. evlendigim gunden beri ilk defa agda icin gittim ve esim bunu anneme lanse ederken kizin harcligini begenmio kuaforlere para bayilio demis. annem herseyi bilmesine ragmen cok kirdi beni. anlatamam hislerimi. baska kimsem yok hayatta zaten. suan ole kotuyumki. gene de kalkip yemegini yaptim. cafesi var esimin. sabah 8de gidip gece 1 gibi gelio. dun hic gormedik birbirimizi. oturma odasinda yatms. ben de kahvaltisini hazrlamadm ne yyalan soleyim. aksam gene o gelmeden yatacam. inceldigi yerden kopsun. takatim kalmadi artik.
CEMİYLEND başka kim vardı yarın seminere gelecek kismetse bende gelecegim ama onca saat sandalye de nasil otururum bilmiyorum malum kaburga batması... Ayse oner in gelecegi saatte gelebilirim....
Yatırımcı anneler kulübüAnladığım kadarıyla para mevzusuna eşinin aklı yatmayan bir ben değilmişim. Burda baya kader arkadaşı var...
cnm yinede türkiye burası bi kriz olur falan altın olurmuş 150DD günlük açacağına fon al cnm onda en azından daha azla getirin olur ama şu şartlarda altında pek bi gelecek görmüolar bu civarda yükselir artar diolar
aynen bende bak 2 hafta zor dayandım inşallah çıkacam toparlanıorum yavaş yavaş
aynen bende üzülüorum 2 kuruş koyuyoz hesaba o da altın düşüo zarardüşmesin vakıftan fon alabilirsin cnm hemde maaş hesabında ordaymış takibi kolay olur
canım mrb seninle gunumuz aynı cinsiyet ne bebişinin
hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?