- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.501
Kapıya süsü yazdığın gibi tutturmak hiç aklıma gelmemişti..Çok süper bi fikiiir. Hemde daha bi sevimli ve hoş durur diye düşünüyorum. Hediye paketi gibiSanırım bizim kapı süsümüzü amca ve yengemiz gönderecek..bakalım :44: Kapı süsünü yapıp bitirince burda paylaşır mısın? En azından fikir olur.
Hahaha bayildim:) ama bizim bebek Dubai'de olmustu oyuzden ben giyemem sanirin bu mesaj icerigini:)))
canımcım güzel bilgilerin için hakkını helal et.. kafamda baya bişey canlandı bakalım akşama kociş nedicek. sen bilirsin der durur gerçi
toparlan canım valla canımızdan olucazz bunlara iş yapıcaz die.. gerçi niyetimiz bebişlerimizle fazla zaman geçirmekk için bu fedakarlık..
Merhaba kızım olacak inş. Kocaeli izmiitteyim. İlk bebiş benimki kucağıma alana kadar inanamayacağım sanırım. Ya sen?
size bir sorubi miktar parayı altın hesabı olarak bankaya yatırsak nasıl olur bilgisi olan varmı? banka tavsiyeside alabirim.. ileride kızıma takılan altınlarıda o hesaba atarım diye düşünüyorum..
Ortak kararla evlenince isi biraktim. cok iyi de gelirim vardi. simdi gunluk on lira harclikla idare etmeliymisim. sikayetci olmadim. mutfak, kendi ihtiyaclarim (kuafor,kiyafet) ve bebegimin eksiklerini burdan gidermeliymisim. tepemin tasi atti tartistik esimle. kisa kesiyorum. annemi aramis gel al kizini ben memnun edemiyorum sen bak diye. annem de arayip biktik senden dedi. yemin ederimki olay bundan ibaret. on lirayla cocugun eksiklerini alamam dedim diye. parasi olmadigini bilsem hic ses cikarmam. bekarken hergun kuafordeydim ben. evlendigim gunden beri ilk defa agda icin gittim ve esim bunu anneme lanse ederken kizin harcligini begenmio kuaforlere para bayilio demis. annem herseyi bilmesine ragmen cok kirdi beni. anlatamam hislerimi. baska kimsem yok hayatta zaten. suan ole kotuyumki. gene de kalkip yemegini yaptim. cafesi var esimin. sabah 8de gidip gece 1 gibi gelio. dun hic gormedik birbirimizi. oturma odasinda yatms. ben de kahvaltisini hazrlamadm ne yyalan soleyim. aksam gene o gelmeden yatacam. inceldigi yerden kopsun. takatim kalmadi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?