2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yapabilirsem paylaşırım tabi . Umarım resmi yüklemeyi de becerebilirim . Bu arada boğazım çok ağrıyor sabahtan beri yatıyorum boğaz ağrısın ne iyi gelir acaba tavuk suyu çorba karabiberli ballı su zencefilli suyla gargara hepsini yaptım ama hala çok ağrıyor sürekli terliyorum. Off çok hasttayım

Nedemek cnm yardimim olduysa ne mutlu valla bugun annem de kızdı varis olcan yeter artık ayril die ama herşey yavrum icin(

arzumu ben aldm gayette güsel...fiyatıda uygundu...

yrn bebişimi görücemm inş. :))

dr günümmm :) çalışır raporumuda alıcam bakalım işe yarayacak mı?

Merhaba kızım olacak inş. Kocaeli izmiitteyim. İlk bebiş benimki kucağıma alana kadar inanamayacağım sanırım. Ya sen?

istanbuldayım benimde kızım olacak nasipse ilk bebeğimiz evet insanın inanası gelmiyor inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza

kızlaar
tişörtüme ve göbüşüme güzel yorumlarınız için teşekkürler hepinize
valla hepiniz arkadaşım oldunuz, bişey oldumu gidip paylaşayım diye düşünüyorum
Topiğimiz güzel,maşallah nazar değmesin

az kaldı, bebişler doğunca daha da güzel olacak hayırlısıyla inşallah herşey

Canım yarın mucize, renannn, ve parmeparme gelecek.Onlara özelden tel.numaramı gönderdim.Ararlarsa orda tanışmış oluruz.Sanada özelden gönderiyorm.Ararsan tanışırız.[/QUOTE]

Yarın marmara parktaydı değil misaat kaçta olacak ben kayıt yaptırmadım ama gelmeyi istiyorum olur mu ki

Bugün doktor randevumuz vardı bebeğim zayıftı geriden geliyordu ya bugün bize süpriz yaptı 2 haftada 3 haftanın kilosunu almış hatta 2-3 gün önden gidiyor doktor 3 kilonun üzerinde doğar dedi bebek normal doğum pozisyonu almış bundan sonra da dönmez dedi çatı muayenesini 38. Haftada yapacakmış bundan sonra iki haftada bir muayene olacak her muayenede de nst çekilecekmiş öyle işte her şey olumluydu bizim açımızdan :)))))

slm kızlar biz bugün oğlumu gördük:) gördük dediysem yüzünü değil malesef her zamanki gibi.2 kilo olmuş maşallah bebişim boyumuz 44 cm artık 15 günde bir gitcez.aşağı dönmüştü miniğim.çok şükür her şey yolundaydı yani.sizler nasılsınız bakalım

size bir soru bi miktar parayı altın hesabı olarak bankaya yatırsak nasıl olur bilgisi olan varmı? banka tavsiyeside alabirim.. ileride kızıma takılan altınlarıda o hesaba atarım diye düşünüyorum..

Canım biz eşimle öyle yapıyoruz bayadır, altın hesabımız var. Elimize geçen parayı altına yatırıyoruz bankada:) buara baya düştü altın, en son aldığımızda daha yüksekti birkaç hafta önce.. Şu ara alınır yani

Cnm niye böyle davranıyor eşin anlamadım, evlendikten sonra değişenlerden mi? Çok büyük haksızlık ve anlatışsızlık bu nedir ya:/ annenin de senin yanında olması gerekirdi , sanki damadını şımartmış, yüz bulmuş kocan gibi geldi bana. Önce annenle konuş bi derim.. Kocanla da konuş diycem ama nekadar doğru bi karar bilemiyorum Allah yardımcın olsun. Güçlü olmaya çalış

kızlar bişey soracagım sadece tırnak makası yetrlimi yoksa törpüsü felan olan setmi almak gerekir kullanılıyormu acaba

Kizlar yagmur yagdi evet cok mutluyum serinledim biraz bu arada yarin dr randevum var erkenden bebis donmus mu diye bakacak donmediyse hastaneye yonlendirecek sezeryan randavusunu almak icin ama donmedi ben hissediyorum kafasi migdemin orda yuzu kameraya donuk olursada renkli resimimizide alacagiz insallah esimde ilk defa dr a benimle gelemiyecek işe basladigi icin izin alamiyor biraz uzuldu ama yapcak bisey yok işte nemli

iyi geceler...mobilyalarım sonunda bugün geldi.sildim cicilerimizide yerleştirdim.cibindiriğimizi takamadık henüz onuda takıp fotograflarını paylaşıcam.ayaklarım zonkluyor.eşime biraz masaj yaptırdım ama geçmedi artık dayanamıyorum.:2:ayakta kalsamda ağrıyor kalmasamda son aylar gerçekten zormuş uykum var ama anlaşılan bu ağrılar yüzünden uyuyamıcamda.. sütümü içip uyumayı denicem umarım başarabilirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…