2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın marmara parktaydı değil misaat kaçta olacak ben kayıt yaptırmadım ama gelmeyi istiyorum olur mu ki[/QUOTE]

12:30 da başlayacakmış.Kayıtsız oluyormu bilmiyorum canım.

İyi geceler bende sayfanın geçmişini ancak okuyabildim.Geç aranıza katıldım.Benimde Allahın izniyle bir kızım olacak.Benim kızımın adıda Melek yada Melekgül olacak. Ağustos bebeklerinin geneli kız galiba...Doğum yaklaştıkça beni korkular sarıyor.Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.

evet geneli kız. damat nasıl bulacaksak. evde kalmasalar bari...:)

Kızlar hastaneden henüz çıkmadım Allah'ın izniyle benim mucizem küveze bile girmedi. Şuan onu doyurmak emzirmek koklamakla ve hiç uyku uyumamakla geçiyor zamanım :)) herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum Allah sizin de dileklerinizi gerçekleştirir umarım. Evime dönüp az soluk aldığımda detayları anlatacağım. zaten birçoğunuz EDT den hastanede olduğumu bilir. Şimdilik bu kadar öpüyoruz sizi çocişimle :))

Günaydın kızlar.Bugün uyuyamadım.Kontrolümüz var.İlk önce şeker yüklemesi yapılacak.Sonra kızızmı göreceğiz.Bir aksilik çıkmazsa sonrada seminere gideceğiz kızımla.İnşallah bebişimin durumu bve şeker sonuçlarımız iyi çıkar.Akşama kadar yokum yani.Öpüldünüz.

Günaydın canlar,havalar çok sıcak ve galiba bunlar iyi günlerimiz daha.medvecezir,maşallah size hastaneden henüz çıkamamışın ama ne güzel yavrun girmemiş küveze.gerçi küvez dünyanın sonu değil ama minicik bebeği orda görmek insanın içini acıtır.inşallah tez zamanda kızınla sağlıkla evinize çıkarsınız.herkesi öpüyorum.dikkat edin kendinize

canım benim seninki erkenci hııı çalışkan bebek erken kalkan yol alır ne güzel kurtuldun darısı hepimize sağlıkla kucağımıza almaya

Canım sevindim bebisin iyi olduguna, Allah kolaylık versin , uykusuz geceler hepimizi bekliyor :)
İnsallah tez zamanda sagsalim taburcu olursun , cok gecmis olsun

Canim cok sevindim allah anali babali buyutsun topigimizin aceleci melegi geldi. Biz teyzeleri icinde kokla olurmuuu...Darisi bizlerin basina

oyyy maşallah elif ecemize. Ne güzel mücadele etmiş bak küveze bile girmemiş.. Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.. kızının kokusunu bizim içinde çekk içinee buram burammm

Maşallah kuzucuk büyümüş demekki daha neden durayım içerde diyip çıkıvermiş :) Ablalık yapacak hepimizinkineee Topikte böyle bi tecrübeye ihtiyaç vardı zaten. Sen hepimizden önce bebek mevlüdü falan yaparsın tecrübelerini paylaşırsın Çok çıkarcı gördüm kendimi

Günaydın güzel anneler... herkese pozitif enerjili çabuk heçen bir gün diliyorum... bugün bikaç kişi bebeğini görmeye gidicekmiş.. çok kıskandım benim 12 temmuzda randevum ... güzel haberlerle gelirler inş buraya... :16

oyyy canım o kadar çok sevindim ki küveze girmemesine. girsede çok kötü değil ama yanı başında olmayacak bu yüzden küveze karşı tutumumuz sert oluyor... ne kadar güzel kokar o şimdi kim bilir.. cennet gibi canım benim güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Günaydın canım arkadaşlarımmm gece en son saate baktığımda 03.49 du Yaklaşık 2 saatlik uykuyla duruyorum. Dün geceki uykusuzluğumun sebebi biraz da kocam! Yine bi işler yapma peşinde beni sinir ediyor napıcam ben

Medvecezir canim cok sevindim cok tebrik ederim.detaylari bekliyoruz...forumun Edt olan anne adaylari ndanim.genelde yatiyoruz hala...bebis de pek kilo almiyor o nedenle olasi bi erken doğum riskinde n cekiniyorumm
Bu arada bugunku seminere gelmeyi cok istiyorum.taksiyle 10 dk da gidebilirim ams esim kalabalik olur duramazsin ya bisi olursa dio...sizce gitsem cok risk almis olur muyum..gerci orda dr falan var )

canım allah bağışlasın 41 kere maşallaj ikinizedehepimize umut oldun minik mucizenle
bizim içinde öp miniğimizi

aynı şeyi bende düşündüm canım Allah korusun bişey olursa bu konuda uzmanlar var zaten :))) bende hiç guvenemiyorum kendime ama gitmekte istiyorum hem degisiklik olur diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…