2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım benim bebeğimde başkalarının anlattığı kadar kıpırdak değil. buaralar elhamdülillah 2-3 gündür daha net hissediyorum. zaten ebe bebişin yeri daraldıkça daha az hissedeceksin dedi.muhtemelen senin yavrucak büyüdüğünden yeri daralmıştır :)

aynı şeyi bende düşündüm canım Allah korusun bişey olursa bu konuda uzmanlar var zaten :))) bende hiç guvenemiyorum kendime ama gitmekte istiyorum hem degisiklik olur diyorum...

Seninle gunumuzde yakinmis canim...Allahim hepimizi ve Bebislerimizi korusun ins...disari sadece igne icin cikiyorum onda bile yorgun dusuyorum...gerci ayse onerin konusmasi cok kisa ama yinede aklima takildi iste gitsem mi diye..

herkese günaydın keyifler yerindedir inşallah bakalım takvim neler söyluyor kızçem için :)

ayyyy ya ne güzel RABBİM analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı bizleirn başına ne güzel küvezede gitmemiş bizim içinde öp minik kuzuyu :)

Günaydın Kızlar :)
Ben hala ayakta uyuyorum; Kızım hiç uyutmadı dün gece...

Artık çalışmaya tahammül edemiyorum.
Eşim bugün son olsun pazartesi rapor alalım gitme artık dedi ama, benim toparlamam gereken işler var, bazı eksikler falan var. Onları halletmeden gidemem dedim.
Pazartesi salı hallet çarşamba rapor alalım o zaman dedi.

Sanırım haftaya bırakacağım artık...
Evimde rahat rahat dinleneceğim ama sizlerden de uzak kalacağım için üzülüyorum aslında

Günaaaaaaydın

Ne zamandır giremiyordum, neler olmuş ben şöyle bi geçmişe dalıp çıkayım.
Bu arada Medvecezir canım gelmiş bebişin nasıl sevindim anlatamam, Allah ikinize de sağlık sıhhat versin darısı başımıza inşallah.

aynı kaderi yaşıyoruz canım. bende haftaya cumaya kadar çok zor. gece ağladım resmen çok uykum var ama sırt ağrımdan vs. tuvalete kalkmaktan doğru düzgün yatamadım.. Annem hergün arıyor bırak artık diye. eşimde dedi işlerini hallet al artık raporunu diye.. ite itee buraya kadar zor geldik zaten.. hakkımızda hayırlısı olsun..

Hayıııııır eve internet al canım bizi habersiz bırakma çok merak ederiz arada fırsat bulursan gir mutlaka

günaydın bugün son iş günüm ama beni gerim gerim gerdiler önümüzdeki hafta yapılacak işleri yap diolar Allahım sen bana sabır ver yok yok 2014 kpssye çalışıp kesinlikle burdan istifa etmem lazım benim boğuluorum artıkAllahım sen benim sabrımı koru aklımı koru şu cuma günü yüreğime ferahlıh ver

gunaydnn kizlar..nefes darligi cekiyrm bu yuzden uyumk cok zor bnm calisan anneler szin icn dahada zor allah yardm etsn hepimize...medvecezir cnm cok sevndm..minik kizini bzm icnde kokla masallh tecrubelerini oatlas bzmle ...

Seninle gunumuzde yakinmis canim...Allahim hepimizi ve Bebislerimizi korusun ins...disari sadece igne icin cikiyorum onda bile yorgun dusuyorum...gerci ayse onerin konusmasi cok kisa ama yinede aklima takildi iste gitsem mi diye..

Ayse oner in nerdeyse 2 saat 30 dk egitimi car var canım kısa değil yani acaba ben mı yanlış baktım programa????

Amin canım hepimize inşallah. Ben de diyorum bazen herşeyi bırakıp kpss ye hazırlanıp seneye kpssye mi girsem diye... Ordan da çok umudum yok yerleşememek her yerleştirmede umutlanmak sonra da elinin boş kalması çok kötü.

Bende 2-3 gündür sürekli ağlama durumundayım, ama öyle mızmızlıktan değil yani. Ağrılarım ve acılarım o kadar çok ki gözlerimden akıp gidiyor. Zaten acı eşiğim çok düşüktür, hiç dayanamam... Ama bebeğim gerilmesin diye kendimi sıkıyorum daha kötü oluyor...
Bende gözümde yaşlarla bebeğimle konuşuyorum, ağlamıyorum bebeğim, onlar sadece gözyaşı, üzülmüyorum, seni çok seviyorum diye Artık korkuyorum, bebeğim ve benim için en doğrusu bu gibi geliyor... Medcezirden sonra aniden doğum yaparsam diye tedirginim açıkçası. yanımda kimsem de yok, eşim hep geç geliyor akşamları. Çok sıkılıyorum.....

Hayıııııır eve internet al canım bizi habersiz bırakma çok merak ederiz arada fırsat bulursan gir mutlaka

Canım eve değil de telefonumu değiştirip telden halladeyim diyorum ama bakalım. Bende sizi merak ederim yaaa... duramam sizden haber almadan. Bir yolunu bulacağız

gunaydnn kizlar..nefes darligi cekiyrm bu yuzden uyumk cok zor bnm calisan anneler szin icn dahada zor allah yardm etsn hepimize...medvecezir cnm cok sevndm..minik kizini bzm icnde kokla masallh tecrubelerini oatlas bzmle ...

Kuzum kısacık uykumun arasında rüyamda seni gördüm Şaka gibi ya insan hiç görmediği birini rüyasında görürmüymüşşşş. Bu avatarındaki gibi bembeyaz pamuk gibi çok güzel bebeğin vardı kucağında ben hala doğurmamışım ne zaman gelceği belli değil diyorum dert yanıyorum sana bebişine çok özeniyorum duygulanıyorum falan ay çok komikti Rüyamda da sana angel diyorum :)

Dün kontrolüm vardı kızlar benim oğlan 1860gr olmuş sizce nasıl tam 32 yi doldurmuştuk ben artık hiç kilo alamıyorum ama bebek almış 600 gr bir ayda bense vermişim yiyemiyorum artık şeker yüzünden diyet yapayım dedim aberttım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…