- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.541
Selam Annecikler,
Benim gibi olan varmı aranızda
Ben pek hissetmiyorum bebeğin hareketlerini öyle çok kuvvetli değil,
birde saatte 1-2 kez ancak hissediyorum. akşam eve gidince sırtüstü yattığımda dalgalanmalar oluyor
Öyle tekme felan pek fazla atmıyor.
beeeeeeeeeeeennnnnnn.....
aynı şeyi bende düşündüm canım Allah korusun bişey olursa bu konuda uzmanlar var zaten :))) bende hiç guvenemiyorum kendime ama gitmekte istiyorum hem degisiklik olur diyorum...
gercekten mi neresi canm merkez mi ilçe mi çok sasırdım ya ben yoktur dedim esimde yaz bakalım dedi :)
Kızlar hastaneden henüz çıkmadım Allah'ın izniyle benim mucizem küveze bile girmedi. Şuan onu doyurmak emzirmek koklamakla ve hiç uyku uyumamakla geçiyor zamanım :)) herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum Allah sizin de dileklerinizi gerçekleştirir umarım. Evime dönüp az soluk aldığımda detayları anlatacağım. zaten birçoğunuz EDT den hastanede olduğumu bilir. Şimdilik bu kadar öpüyoruz sizi çocişimle :))
Günaydın Kızlar :)
Ben hala ayakta uyuyorum; Kızım hiç uyutmadı dün gece...
Artık çalışmaya tahammül edemiyorum.
Eşim bugün son olsun pazartesi rapor alalım gitme artık dedi ama, benim toparlamam gereken işler var, bazı eksikler falan var. Onları halletmeden gidemem dedim.
Pazartesi salı hallet çarşamba rapor alalım o zaman dedi.
Sanırım haftaya bırakacağım artık...
Evimde rahat rahat dinleneceğim ama sizlerden de uzak kalacağım için üzülüyorum aslında
evet geneli kız. damat nasıl bulacaksak. evde kalmasalar bari...:)
Günaydın Kızlar :)
Ben hala ayakta uyuyorum; Kızım hiç uyutmadı dün gece...
Artık çalışmaya tahammül edemiyorum.
Eşim bugün son olsun pazartesi rapor alalım gitme artık dedi ama, benim toparlamam gereken işler var, bazı eksikler falan var. Onları halletmeden gidemem dedim.
Pazartesi salı hallet çarşamba rapor alalım o zaman dedi.
Sanırım haftaya bırakacağım artık...
Evimde rahat rahat dinleneceğim ama sizlerden de uzak kalacağım için üzülüyorum aslında
Seninle gunumuzde yakinmis canim...Allahim hepimizi ve Bebislerimizi korusun ins...disari sadece igne icin cikiyorum onda bile yorgun dusuyorum...gerci ayse onerin konusmasi cok kisa ama yinede aklima takildi iste gitsem mi diye..
günaydın bugün son iş günüm ama beni gerim gerim gerdiler önümüzdeki hafta yapılacak işleri yap diolar Allahım sen bana sabır ver yok yok 2014 kpssye çalışıp kesinlikle burdan istifa etmem lazım benim boğuluorum artıkAllahım sen benim sabrımı koru aklımı koru şu cuma günü yüreğime ferahlıh ver
aynı kaderi yaşıyoruz canım. bende haftaya cumaya kadar çok zor. gece ağladım resmen çok uykum var ama sırt ağrımdan vs. tuvalete kalkmaktan doğru düzgün yatamadım.. Annem hergün arıyor bırak artık diye. eşimde dedi işlerini hallet al artık raporunu diye.. ite itee buraya kadar zor geldik zaten.. hakkımızda hayırlısı olsun..
Hayıııııır eve internet al canım bizi habersiz bırakmaçok merak ederiz arada fırsat bulursan gir mutlaka
gunaydnn kizlar..nefes darligi cekiyrm bu yuzden uyumk cok zor bnm calisan anneler szin icn dahada zor allah yardm etsn hepimize...medvecezir cnm cok sevndm..minik kizini bzm icnde kokla masallh tecrubelerini oatlas bzmle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?