- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.101
aynen öyle ben doktoruma güveniyorum o hep yanımda olacak diyemiyoruz maalesef kime denk gelirsek artık Allahım iyilere karşılaştırsın... Bizde normal 550 Sezeryan 1250...çok kötü ya.. benim doktorum geldiği gibi istediğin hastanede doğum yaptırıyor.. anlaşmalı olduğu hastaneler var. sen seçiyorsun aralarından ben burayı istiyorum diye.. fiyat sorduğumda hastane+doktor 1.600 ile 3000 arası değişiyor hastanesine göre dedi.. anlaşmalı hastaneleri bebek Allah korusun küveze girerse ek ücrette alınmıyor. normal doğum ile sezeryan farkıda almıyor. ikiside aynı fiyat.. ben şanslıyım galiba
merhaba forumun en huysuz hamişi geldi
uyunmuyo abi sıcaklardan yatılmıyo,klima hasta yapıyo vantilatör gürültü yapıyo pencereden sinek geliyo kocam horluyo çişim geliyo özetle sabahlar olmuyoeee siz nasılsınız?
Kızlar sabah markete gittim. ordaki kadın bana göbeğin çok aşağıda doktorunu ara bence bu doğum belirtisi dedi.. bi baksanıza.. gerçekten aşağıda mı duruyor. hep böyle benimEki Görüntüle 743636
bilmiyorum ki hayatım bende sevindirik oldum ne gelecek acaba diye bi dandirik bişi çıkarsa
merhaba forumun en huysuz hamişi geldi
uyunmuyo abi sıcaklardan yatılmıyo,klima hasta yapıyo vantilatör gürültü yapıyo pencereden sinek geliyo kocam horluyo çişim geliyo özetle sabahlar olmuyoeee siz nasılsınız?
Hadi yaaaben b.ku yedm desene bnm 6 ay oldu suan.8 ayi bulucz zaten...tam gerdek .vla dogrudr progestani fitil olarak koyuyorum ilk sefer ittiremedm parmagm grmedi daralmis iyice
yok ya neresi aşağıda olması gerektiği gibi işte daha ne kadar yukarıda olabilirki benımkıde hemen hemen böyle sen bakma o kadınlara ay gıcık şeyler herkes doktor kesildi başımıza çok kızıyorum böyle yorumlar yapanlara
Kızlar sabah markete gittim. ordaki kadın bana göbeğin çok aşağıda doktorunu ara bence bu doğum belirtisi dedi.. bi baksanıza.. gerçekten aşağıda mı duruyor. hep böyle benimEki Görüntüle 743636
hayır canım ne aşağısııı gayet normal göbişinnn yine konuşmuşşş ayy ne bilmiş kadınlarr var yaaa boğasımm geliyoo o andaaa cokmu hoşlarına gidiyooo böle olumsuz konuşmak ne açıdan tatmin oluyolar acabaaaa yazık valla....
sen kafanı takma böle insanlara canım yaaa bebişinide üzmee
yok ya neresi aşağıda olması gerektiği gibi işte daha ne kadar yukarıda olabilirki benımkıde hemen hemen böyle sen bakma o kadınlara ay gıcık şeyler herkes doktor kesildi başımıza çok kızıyorum böyle yorumlar yapanlara
üstüne göbeğini ört belli olmasın sonra bebeğin yaramaz olur dedioturduğum yer biraz kapalı.. bana dik dik bakıyolar zaten. sanırım kapanayım diye uyduruldu.. sinir oluyorum ben geçerken birbirlerini dürtüp konuşan kadınlara
kuzum sesin soluğun cıkmıyooo hiçç napıyonnn
canım mesaj kutundan bikaç taneyi siler misin sana zahmet
Yavyum yemişi erken halletim bugün enerjim iyiyken yapayım dedimDuşumu da aldım ohh missler gibiyim :108::108:
Hemen siliyorum canım yeni gördüm çok özür
Şu kadını bana göndersene
Ya kızlar kuaför falan deyince aklıma geldi gebe iken sacını kestiren oldu mü batıl bı inanç vardır ya gebe iken kestirilmez diye ben biraz önleri kisalttirmak istiyorum ama ne yapsam acaba ?????
Canım Göbeğinin Aşağı İndiğini Şu Şekilde Anlayabilirmişsin.Kızlar sabah markete gittim. ordaki kadın bana göbeğin çok aşağıda doktorunu ara bence bu doğum belirtisi dedi.. bi baksanıza.. gerçekten aşağıda mı duruyor. hep böyle benimEki Görüntüle 743636
hamarat hatunun haliii başka oluyoo canımmmm
bende şuan yemek yapıyomm bi yandan laf yetiştiriyomm bugün benimde maşallahım var evidee temizledim valla aradaaa
sonra hemencikkk duşa gircemmm ohh sefamızz olsun valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?