2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle ben doktoruma güveniyorum o hep yanımda olacak diyemiyoruz maalesef kime denk gelirsek artık Allahım iyilere karşılaştırsın... Bizde normal 550 Sezeryan 1250...

Kızlar sabah markete gittim. ordaki kadın bana göbeğin çok aşağıda doktorunu ara bence bu doğum belirtisi dedi.. bi baksanıza.. gerçekten aşağıda mı duruyor. hep böyle benim

eyvah eyvahh senin sinirler tavan yapmış kuzum ya :// adana'nın sıcağı da sineği de isknderun'unki gibi sanırım kafayı yediriyor insana çok haklısın.. klimayı düşükte çalıştırsan bir de pike çeksen üstüne aslında. işe yaramaz mı :26:

yok ya neresi aşağıda olması gerektiği gibi işte daha ne kadar yukarıda olabilirki benımkıde hemen hemen böyle sen bakma o kadınlara ay gıcık şeyler herkes doktor kesildi başımıza çok kızıyorum böyle yorumlar yapanlara

bilmiyorum ki hayatım bende sevindirik oldum ne gelecek acaba diye bi dandirik bişi çıkarsa

neyse canım sana gelsin bakalım neymişş

hosgeldinnn huysuzz ve tatlı kadınnn
aynen sıcaklardan hic uyunmuyooo cok finaa bende dün gece cok kötü oldummm napcağımı bilemedimmm neyseki bugün düne göree ii ...zor valla canımm yaa son aylar cok zormuşşş bide sıcakkk bizde tek eksik horultu eşim hic horlamazzz cok sükürrr

moral bozma dışında bir iş edinmemişler kendilerine.. niye böyle yapıyor bu milllet anlamıyorum.. kendi hamileliklerinin intikamını alıyorlar galiba..

hayır canım ne aşağısııı gayet normal göbişinnn yine konuşmuşşş ayy ne bilmiş kadınlarr var yaaa boğasımm geliyoo o andaaa cokmu hoşlarına gidiyooo böle olumsuz konuşmak ne açıdan tatmin oluyolar acabaaaa yazık valla....
sen kafanı takma böle insanlara canım yaaa bebişinide üzmee

üstüne göbeğini ört belli olmasın sonra bebeğin yaramaz olur dedi oturduğum yer biraz kapalı.. bana dik dik bakıyolar zaten. sanırım kapanayım diye uyduruldu.. sinir oluyorum ben geçerken birbirlerini dürtüp konuşan kadınlara

Bana doktorum bir keresinde demişti ki, "iki tane çocuk doğuran başımıza profesör kesiliyor". Valla doğru böyle konuşan kadınlara o kadar sinirleniyorum ki. Bi arkadaşım var karnıma elliyo yok şimdi uyuyor, yok vuruyo şimdi poposu şurası ayakları burası deli ediyo beni. Çocuğun kıpırdadığı falan da yok oysa çok bilmiş.....

Allah aşkına takılma böle insanlara canımm ...malesefff bizim ülkemizde böle insanlar cok fazlaa gidipte sorsan cok inanclıdır ama bilmezlerkii dedikodu etmek en büyük günahlardandır...kul hakkı o yüzden hic kafanı yorma bu örümcek kafalalılar için

kuzum sesin soluğun cıkmıyooo hiçç napıyonnn

Yavyum yemişi erken halletim bugün enerjim iyiyken yapayım dedim Duşumu da aldım ohh missler gibiyim :108::108:

canım mesaj kutundan bikaç taneyi siler misin sana zahmet

Hemen siliyorum canım yeni gördüm çok özür

Şu kadını bana göndersene

Takvm icn saolun kizlar..heracim bnm gobegmde ayni.felaket tellallari ya resmen.gcende kuafordeydm orda calisan bi kiz glmis karnima elliyo gerinmis bebek dedi bnde oylemi nasi anladn dedm.kndo bi tane dogurmustadogurqn jinekolog oluyo kizlar agzini hayri ac deseydn kadina

Yavyum yemişi erken halletim bugün enerjim iyiyken yapayım dedim Duşumu da aldım ohh missler gibiyim :108::108:

Hemen siliyorum canım yeni gördüm çok özür

Şu kadını bana göndersene

hamarat hatunun haliii başka oluyoo canımmmm
bende şuan yemek yapıyomm bi yandan laf yetiştiriyomm bugün benimde maşallahım var evidee temizledim valla aradaaa
sonra hemencikkk duşa gircemmm ohh sefamızz olsun valla

Canım benim duyduğuma göre göğsünün altına yumruk girecek kadar boşluk olursa çocuk aşağı inmiş demektir.gördüğüm kadarıyla senin şişlik nerdeyse göğüs altından başlıyor yani daha boşalmamış orası
bide göbek deliğinden aşağı kadar ölçüyosun mezurayla belli birsantim var ama unuttum şimdi doğum yaklaşınca oda belli ediyomuş

Ya kızlar kuaför falan deyince aklıma geldi gebe iken sacını kestiren oldu mü batıl bı inanç vardır ya gebe iken kestirilmez diye ben biraz önleri kisalttirmak istiyorum ama ne yapsam acaba ?????

Ben kestirdim valla gereksiz uzunlardı yorucu oluyordu hele sıcaklarda hiç çekilmez diye kestirdim. Bence batıllar bi yana saça kıla giden besin vitamin falan azalacağı için faydalı bile

Canım Göbeğinin Aşağı İndiğini Şu Şekilde Anlayabilirmişsin.
Ayaklarını Uzatarak Yere Otur, Sonra Sağ Ayağının Topuğu Sok Ayağının Parmak Ucuna Gelecek Şekilde Ayaklarını Üst üste Koy. Koyabiliyorsan Eğer Sorun Yok :) Karın Aşağı Düştüğünde Kasıklara Doğru Geldiğinden Bunu Yapamazmışsın. Ben Biraz Zorlansamda Yapabiliyorum Şimdilik

hamarat hatunun haliii başka oluyoo canımmmm
bende şuan yemek yapıyomm bi yandan laf yetiştiriyomm bugün benimde maşallahım var evidee temizledim valla aradaaa
sonra hemencikkk duşa gircemmm ohh sefamızz olsun valla

Ohh süpermiş. Bana hamarat diyene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…