- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.121
Kızlar sabah markete gittim. ordaki kadın bana göbeğin çok aşağıda doktorunu ara bence bu doğum belirtisi dedi.. bi baksanıza.. gerçekten aşağıda mı duruyor. hep böyle benimEki Görüntüle 743636
hadi canımmmmmmm diorumm başkada lafa gerek yokkkkkkkkk
Suda Doğmuş Olmasın Bu
Ohh süpermiş. Bana hamarat diyene bak
bunu bizim pimpiriklii kaynanalara izletmekk lazımmmhey yavrum heyyyyyyyy
Allah aşkına takılma böle insanlara canımm ...malesefff bizim ülkemizde böle insanlar cok fazlaa gidipte sorsan cok inanclıdır ama bilmezlerkii dedikodu etmek en büyük günahlardandır...kul hakkı o yüzden hic kafanı yorma bu örümcek kafalalılar için
Takvm icn saolun kizlar..heracim bnm gobegmde ayni.felaket tellallari ya resmen.gcende kuafordeydm orda calisan bi kiz glmis karnima elliyo gerinmis bebek dedi bnde oylemi nasi anladn dedm.kndo bi tane dogurmustadogurqn jinekolog oluyo kizlar agzini hayri ac deseydn kadina
Canım benim duyduğuma göre göğsünün altına yumruk girecek kadar boşluk olursa çocuk aşağı inmiş demektir.gördüğüm kadarıyla senin şişlik nerdeyse göğüs altından başlıyor yani daha boşalmamış orası
bide göbek deliğinden aşağı kadar ölçüyosun mezurayla belli birsantim var ama unuttum şimdi doğum yaklaşınca oda belli ediyomuş
O kadarcık bebek nasıl tutuyor o kadar nefesini kuş kadar akciğeri vardır onun canım yaa tam ısırmalık. Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Geleceğin yüzme şampiyonu
merhaba forumun en huysuz hamişi geldi
uyunmuyo abi sıcaklardan yatılmıyo,klima hasta yapıyo vantilatör gürültü yapıyo pencereden sinek geliyo kocam horluyo çişim geliyo özetle sabahlar olmuyoeee siz nasılsınız?
Doğru diyosun çoğu insan can simidiyle bile izin vermez belki de böyle tek başına yüzmesine
Artist Astist Sırt Üstü Dönüp Nefes Alıyor Baksana.. Ben Bile Sırt Üstü Yüzemiyorum Utandım Kendimden
valla kapalılara karşıo değilim. haddimde olmaz. herkesin kendi düşüncesi. benim teyzemle ananemde kapalı.. ama kapalı var kapalı var. her kafasını kapatan kendini Allah a yakın görüyor. nasıl sinirlerimi bozuyorlar...
valla ağzını hayra açmazsa ben açarım sorun değil.. bi da denmesin yeter :)
tam göğsümün bittiği yerden başlıyor şişmeye hemde.. ne bilim çok seviyorlar heralde hamilelerle uğraşmayı. hele bazı edepsizler. otobüste yer bile vermiyolar valla...
aynen canım yaa....
ama benim cocuğumda en cok istediğim yüzmeyi bilmesiii bunun içinde çabalıcamm ...
Allah korusun bi sürü sey duyuyoruz okuyoruz yüzmeyi bilmediği için bi sürü insan can veriooo ...
yabancıların şu serbest bırakma durumuna hastayımm yaa herşye cok kolay adapte oluyooo cocuklar biz aman yapma aman düşersin şunu elleme ıyyyyyyyy
Canım biz Ağustos ayında örtmek için battaniye alıyoz Rusya'da doğar doğmaz -20 derecelerde buzlu suya sokuyolar çocuğu dışardaBünyesi alışsın diye. Bizim milletimiz çok pimpirikli ondan hastanelerden evlere dönemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?