2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gayet normal gözüküyor inmiş buysa o kadın inmiş karın görmemiş olmalı..takma canım sen benim karnımda aynı böyle.hem karnın inmiş olsa doktorun söylerdi kesinlikle...

valla kapalılara karşıo değilim. haddimde olmaz. herkesin kendi düşüncesi. benim teyzemle ananemde kapalı.. ama kapalı var kapalı var. her kafasını kapatan kendini Allah a yakın görüyor. nasıl sinirlerimi bozuyorlar...

valla ağzını hayra açmazsa ben açarım sorun değil.. bi da denmesin yeter :)

tam göğsümün bittiği yerden başlıyor şişmeye hemde.. ne bilim çok seviyorlar heralde hamilelerle uğraşmayı. hele bazı edepsizler. otobüste yer bile vermiyolar valla...

O kadarcık bebek nasıl tutuyor o kadar nefesini kuş kadar akciğeri vardır onun canım yaa tam ısırmalık. Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Geleceğin yüzme şampiyonu

Artist Astist Sırt Üstü Dönüp Nefes Alıyor Baksana.. Ben Bile Sırt Üstü Yüzemiyorum Utandım Kendimden

Doğru diyosun çoğu insan can simidiyle bile izin vermez belki de böyle tek başına yüzmesine

aynen canım yaa....
ama benim cocuğumda en cok istediğim yüzmeyi bilmesiii bunun içinde çabalıcamm ...
Allah korusun bi sürü sey duyuyoruz okuyoruz yüzmeyi bilmediği için bi sürü insan can veriooo ...
yabancıların şu serbest bırakma durumuna hastayımm yaa herşye cok kolay adapte oluyooo cocuklar biz aman yapma aman düşersin şunu elleme ıyyyyyyyy

kimse kimseye karşı diil canım sadece birazz saygııı

Canım biz Ağustos ayında örtmek için battaniye alıyoz Rusya'da doğar doğmaz -20 derecelerde buzlu suya sokuyolar çocuğu dışarda Bünyesi alışsın diye. Bizim milletimiz çok pimpirikli ondan hastanelerden evlere dönemiyoruz

aynen bende izlemiştim onuu...
bizde yapıldığını düşünemiyorummsorun bizdeee hastaneden cıkamadığımızdan bellii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…