2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O kadın hayatında bu kadar güzel göbek görmediği için kıskanmış. Net.

Bana da teyzenin bitanesi söylemişti böyle göbeğini belli edecek kadar dar giyinme kızım diye Niye saklayayım kii hayret bişey seviyorum ben göbişimi...

çok uykum var arkadaş ...

Amanın o popo itina ile yenir Seneye yaz Asuyu dodonun sırtına bindirip ikisini yüzdürmeyi planlıyorum

Merhabalar annelerrrr bugün kızımı gördüm 33+1 haftalığız ama 35 haftalık gelişimi ve çocuk iri olduğu için sezeryan doğum olacak bende bunu istiyorum açıkcası. 12 Temmuz'dan sonra kesin doğum için gün belirlenecek. Az kaldı kavuşmamıza eğer 38 haftada alırsa 30 Temmuz olarak gün verilecek. Sanırım Temmuz annesi olucak gibiyim

Oy bacılarrrr biri benı durdursun mutfaktan çıkamadım kaç çeşit yemek yaptım daha yapasım var gözüm doymuyo ama belim koptu yazık kızçemde yoruluyo tezgahada yanaşamıyom göbişten itekleyip duruyo beni garibim ya gel artık tatlıcımm annen seni çok özledi

dur Nasya
maşallah canım biz bir çeşidi yapmaya yüksünüyoruz bazen :)) ellerine sağlık ama yeter bence yorma daha fazla kendini de kızçeni de annesiii

dur Nasya
maşallah canım biz bir çeşidi yapmaya yüksünüyoruz bazen :)) ellerine sağlık ama yeter bence yorma daha fazla kendini de kızçeni de annesiii

valla canım napıyım yarını da planladım hergün yemek yap ne yapacağını düşün sıkıldım valla gerçekten biz yorulunca bebeklerde daha sert hareketler yapıp kasılıyolar kıyamam onlara ben

Maşallah canım baya önden gidiyo senin kızce banada ilk başlarda iri bebek olucak dedi doktorum ama şimdi öyle demıyo benımde 10 temmuzda sezaryen tarihim belli olucak bakalım hangimiz önce alıcaz kucağımıza

canım zaten göbekler inecek artık aşağı bu normal,artık vaktimiz azaldı da nasıl doğum belirtisi oluyormuş suyun gelmeden nişan filan gelmeden sancı olmadan ,herkeste çok biliyor valla
benimde bazen karnıma dik dik bakanlar oluyo, hayatında hiç hamile görmedinmi diyesim geliyo da muhatap olmayım diye susuyorum, bi de hemen ayağım filan kayıyor sonra düşecek gibi oluyorum nasıl gözleri varsa artık

benmde ağustosun ilk haftası gözüküo önden gidiodu zaten..bayramı geçirmeyelim dedi dr nolur nolmazz....zaten 38.haftam oluo...heralde bidahaki gittiğimde gün weriri :)) kawuşma günümüss bebişimleee

valla ben 3. ye hamileyim hiç anlamıyorum neresi poposu neresi ayakları, herkes çok biliyor hakikaten

Maşallah bebişine :) 30 Temmuza bişey kalmadı amaninnnn

Son düzenleme:
Ayy nasi heyecanlandm..bnm doktorum 36 dedi...cnku bnde erken dogumdam korkuyo o zamn alabilir bebisimi o da temmuz sonu oluyoonce 34u gorucez snra 36 dedi...hayrilisi

küçücük çıkmış karnım ya :) 2 hafta oldu galiba kuzenimin nikahından

Eklentiler

• $1043920_10151720074452328_1402400608_n.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…