- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.141
Kızlar sabah markete gittim. ordaki kadın bana göbeğin çok aşağıda doktorunu ara bence bu doğum belirtisi dedi.. bi baksanıza.. gerçekten aşağıda mı duruyor. hep böyle benimEki Görüntüle 743636
üstüne göbeğini ört belli olmasın sonra bebeğin yaramaz olur dedioturduğum yer biraz kapalı.. bana dik dik bakıyolar zaten. sanırım kapanayım diye uyduruldu.. sinir oluyorum ben geçerken birbirlerini dürtüp konuşan kadınlara
çok uykum var arkadaş ...
Ben de hep idoşu yüzdürme hayalleri kuruyorum. Seneye tam yüzmelik olacaklar
Ben de hep idoşu yüzdürme hayalleri kuruyorum. Seneye tam yüzmelik olacaklar
Oy bacılarrrr biri benı durdursun mutfaktan çıkamadım kaç çeşit yemek yaptım daha yapasım var gözüm doymuyo ama belim koptu yazık kızçemde yoruluyo tezgahada yanaşamıyom göbişten itekleyip duruyo beni garibim ya gel artık tatlıcımm annen seni çok özledi
dur Nasya
maşallah canım biz bir çeşidi yapmaya yüksünüyoruz bazen :)) ellerine sağlık ama yeter bence yorma daha fazla kendini de kızçeni de annesiii
Merhabalar annelerrrrbugün kızımı gördüm 33+1 haftalığız ama 35 haftalık gelişimi ve çocuk iri olduğu için sezeryan doğum olacak bende bunu istiyorum açıkcası. 12 Temmuz'dan sonra kesin doğum için gün belirlenecek. Az kaldı kavuşmamıza eğer 38 haftada alırsa 30 Temmuz olarak gün verilecek. Sanırım Temmuz annesi olucak gibiyim
valla kapalılara karşıo değilim. haddimde olmaz. herkesin kendi düşüncesi. benim teyzemle ananemde kapalı.. ama kapalı var kapalı var. her kafasını kapatan kendini Allah a yakın görüyor. nasıl sinirlerimi bozuyorlar...
valla ağzını hayra açmazsa ben açarım sorun değil.. bi da denmesin yeter :)
tam göğsümün bittiği yerden başlıyor şişmeye hemde.. ne bilim çok seviyorlar heralde hamilelerle uğraşmayı. hele bazı edepsizler. otobüste yer bile vermiyolar valla...
Bana doktorum bir keresinde demişti ki, "iki tane çocuk doğuran başımıza profesör kesiliyor". Valla doğru böyle konuşan kadınlara o kadar sinirleniyorum ki. Bi arkadaşım var karnıma elliyo yok şimdi uyuyor, yok vuruyo şimdi poposu şurası ayakları burası deli ediyo beni. Çocuğun kıpırdadığı falan da yok oysa çok bilmiş.....
Kızlar sabah markete gittim. ordaki kadın bana göbeğin çok aşağıda doktorunu ara bence bu doğum belirtisi dedi.. bi baksanıza.. gerçekten aşağıda mı duruyor. hep böyle benimEki Görüntüle 743636
Merhabalar annelerrrrbugün kızımı gördüm 33+1 haftalığız ama 35 haftalık gelişimi ve çocuk iri olduğu için sezeryan doğum olacak bende bunu istiyorum açıkcası. 12 Temmuz'dan sonra kesin doğum için gün belirlenecek. Az kaldı kavuşmamıza eğer 38 haftada alırsa 30 Temmuz olarak gün verilecek. Sanırım Temmuz annesi olucak gibiyim
Aynı konu yüzünden bende çok sınır oldum. 5 agustos doğumum bayramdan hemen once. Abimin eşi gecen gun diyo ay ne kötü denk gelmiş bizde tatile annelerin yanına gideceğiz. Sonra sakayla gülerek ins daha erken dogar diyor. Yengemin 2 ay once babası vefat etti. Manavgatlilar. Tabi anlıyorum bayramda evinde olmak ister hem bir yandan tatil yaparlar. Ama 15 gun yerine 13 gun tatil yapsa ölmez yani. Hemde biliyorlar benim abime ne kadar düşkün oldugumu hastalansan Abi'm gelsin diye ağlarım . Cok sınır oldum .
al benden de okadar benimde abimler dogumumda izin almislar malesef soyledigimdede izinleri esi ayarliomus oyle almis bakariz falan diye gecistirdi abim malesef erkek kardes olunca oyle oluyor[/QUOTE .!.:anacım halinize şükredin ,benim annem ağustosta kuzenimin düğününe gidiyor
neyse zaten gelmesin, benden daha çok panik yapar doğumda filan,ona ihtiyacım olmayacağını düşündüğü için böyle yapıyor heralde
kociş yeter bana
küçücük çıkmış karnım ya :) 2 hafta oldu galiba kuzenimin nikahından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?