- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.161
ayy gerçekten benm göbişin yanında küçük :) çok güsel olmşsun maşallahh sizee
küçücük çıkmış karnım ya :) 2 hafta oldu galiba kuzenimin nikahından
Bir de oğlum iki gündür bana kum torbası muamelesi yapıyor resmen vurmadık yerim kalmadı sıpaaaa bir doğsun da ben neler yapıcam onaaaaa
ya kızlar deminden beri sayfayı her yenilediğimde ya da başka bir sayfaya geçtiğimde "afr.php" diye bişey indiriyor kendi kendine yaa deli olduummmmmm! face de açık orada bişey olmuyor sadece kk da! bu ne ki şimdiiii
merhaba forumun en huysuz hamişi geldi
uyunmuyo abi sıcaklardan yatılmıyo,klima hasta yapıyo vantilatör gürültü yapıyo pencereden sinek geliyo kocam horluyo çişim geliyo özetle sabahlar olmuyoeee siz nasılsınız?
ya kızlar deminden beri sayfayı her yenilediğimde ya da başka bir sayfaya geçtiğimde "afr.php" diye bişey indiriyor kendi kendine yaa deli olduummmmmm! face de açık orada bişey olmuyor sadece kk da! bu ne ki şimdiiii
aynı şey bende de oluyordu bende kapadım açtım düzeldi
bendede oluyor ya sinir oldum kapadaım açtım yine oldu
Bende de oluyor tatlım ne olduğunu anlamadım... En iyisi ben kaçayım artık yemeğimi tamamlayım hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize iyi bakın
ya pc yi de kapatıp yeniden açtım hala devam ediyor. silmekten yoruldum resmen!
görüşürüz canımcım afiyet olsun şimdiden
Allah aşkına takılma böle insanlara canımm ...malesefff bizim ülkemizde böle insanlar cok fazlaa gidipte sorsan cok inanclıdır ama bilmezlerkii dedikodu etmek en büyük günahlardandır...kul hakkı o yüzden hic kafanı yorma bu örümcek kafalalılar için
Kızlar sabah markete gittim. ordaki kadın bana göbeğin çok aşağıda doktorunu ara bence bu doğum belirtisi dedi.. bi baksanıza.. gerçekten aşağıda mı duruyor. hep böyle benimEki Görüntüle 743636
canım bende kapalıyım pardesü giyiyorum hatta. bana pardesünün üstüne şal al diyorlar bu sıcakta. halbuki pardesümün düğmeleri kapanıyor. öyle ki insanlar 5-6 aylık sanıyor. çarşaf giymek lazım galiba insanların diline düşmemek için. kimin ne zaman kapanacağını da ancak rabbim bilir. o hideyet verirse olur ancak. buna o kadınlar karar veremez. benim tavsiyem ibadetlerinize dikkat edin. rabbim önce onu soracak bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?