2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam böcük anneleri biz geldik bugün izinliyim evdeyim sabah erkenden uyandım bol bol kitap okudum kahve içtim öğleden sonra sağlık ocağına gittim sonra da eczaneye gittim bir ilacım bitmişti onu aldım pazar alışverişimi yaptım yemeğimin de büyük bir kısmını hazırladım oturdum kitabıma devam edecektim ama size bakmadan geçemedim ... Kızlar göbişleriniz çok tatlı benim göbeğim kocaman kalıyor sizinkilerin yanında ... Bu arada herkese kulak asmamak lazım bana dün bir kadın yürüyüş yapmam gerektiğini anlattı durdu tek kulağımın ucuyla dinledim ... Yürüyüş falan yasak bana ona da söylemedim arada evet haklısınız dedim o kadar Bir de şeker ve tansiyon konusunda verilen bilgileri saysam burdan köye yol olur her zaman söylerim "herkes her şeyi biliyor" sonuna da okkalı bir küfür Medvecezir bebekle uğraşıyor biraz zor olduğunu yazmış Allah kolaylık versin ... Bu arada bebeklerinizi nasıl giydirmeyi planlıyorsunuz ben eldiven falan kullanmayacağım... Yazık çocuğa bu sıcakta sadece ince bir çorap o da gazı olmasın diye...

Bir de oğlum iki gündür bana kum torbası muamelesi yapıyor resmen vurmadık yerim kalmadı sıpaaaa bir doğsun da ben neler yapıcam onaaaaa

küçücük çıkmış karnım ya :) 2 hafta oldu galiba kuzenimin nikahından

maşallah size canım ne güzelsiniz bu arada elbisen de çok hoş gerçekten

Bir de oğlum iki gündür bana kum torbası muamelesi yapıyor resmen vurmadık yerim kalmadı sıpaaaa bir doğsun da ben neler yapıcam onaaaaa

Arruş içerde kas yapıyo annesi yerim onun yumuk ellerini ben

ya kızlar deminden beri sayfayı her yenilediğimde ya da başka bir sayfaya geçtiğimde "afr.php" diye bişey indiriyor kendi kendine yaa deli olduummmmmm! face de açık orada bişey olmuyor sadece kk da! bu ne ki şimdiiii

ya kızlar deminden beri sayfayı her yenilediğimde ya da başka bir sayfaya geçtiğimde "afr.php" diye bişey indiriyor kendi kendine yaa deli olduummmmmm! face de açık orada bişey olmuyor sadece kk da! bu ne ki şimdiiii

Bende de oluyor tatlım ne olduğunu anlamadım... En iyisi ben kaçayım artık yemeğimi tamamlayım hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize iyi bakın

aynı şey bende de oluyordu bende kapadım açtım düzeldi

bendede oluyor ya sinir oldum kapadaım açtım yine oldu

ya pc yi de kapatıp yeniden açtım hala devam ediyor. silmekten yoruldum resmen!

Bende de oluyor tatlım ne olduğunu anlamadım... En iyisi ben kaçayım artık yemeğimi tamamlayım hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize iyi bakın

görüşürüz canımcım afiyet olsun şimdiden

canım bende kapalıyım pardesü giyiyorum hatta. bana pardesünün üstüne şal al diyorlar bu sıcakta. halbuki pardesümün düğmeleri kapanıyor. öyle ki insanlar 5-6 aylık sanıyor. çarşaf giymek lazım galiba insanların diline düşmemek için. kimin ne zaman kapanacağını da ancak rabbim bilir. o hideyet verirse olur ancak. buna o kadınlar karar veremez. benim tavsiyem ibadetlerinize dikkat edin. rabbim önce onu soracak bize...

heracım seninkinin yüksekliği yine iyi benimki göbek deliğiminde altında ve kocaman bi göbek. birde belim de kalınlaşmadı incecik, tam altı kalın üstü ince küp gibi görünüyorum. 2 hafta önce yaklaşık 500 tane ziyaretçimiz vardı işyerinde, ben de ortalıklarda koşturup duruyordum. sonra gelenlerden iki kadın bana doğum çok yakın heralde siz neden koşuyosunuz dediler. ben de nerden anladınız dedim, e bebek inmiş aşağı doğdu doğcak gibi duruyor dediler. sonra sordum kadınların yaş 30'un üzerindeydi, birisi evli değilmiş, diğeriin de çocuğu yokmuş. ama yorum yapıyorlar çok anlarmış gibi.

Bende de oluyor. Her sayfayı indiriyor ne ki bu yaa. Kapadım açtım hala aynı

canım o kişinin kendi kararıı kapanmak kapalı olmak açık olmakla ilgisii yok önemlii olan kafan nasıl çalışıyo...
kimin ne ibadet yaptığınıı kimse bilemez zatende bilmemelii kul ve Allah arasında kalmalıı bence en makbuluu gösterişten uzak
insanın gönlü güzel olsun kalbi güzel baksın bence en önemlisiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…