2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dilemma ne şirin göbişin var maşallah benimki kanguru göbeği gibi oldu yakında İda kafasını kesemden çıkarıp bakacakmış gibi hissediyorum

kızlar sürekli lavaboya gidezim var, yeni çıkıyorum 2 dakika sonra sanki aşırı sıkışmışım gibi afedersniz mesaneye bıçaklar saplanamya başlıyor. normalmi ki. bebiş de aşırı tekmikliyor bu aralar, sanki o sancılardan bazıları da o tam o kısma vurduğu için oluyormuş gibime geliyor. vurabiliyomudur ki tam o kısma.

artık geceleri ninniyle de zor uyuyor benim kuzucuk, bu gece göbeğimi ellerimle sarıp yavaş yavaş salladım bbeişimi bi taraftanda e bebeğim ninnisisni söyledim. yaklaşık 10 dakika sonra uykuya daldı heralde tık yoktu, ben de uyumuşum o arada. kendime de güldüm çok, zaten evde tek kalıyorum, gören olsa deli der.

ne güzelll göbişşş bu böle maşallah canım

cnm cok sevımlı :) bnde 32.hftadaym bnm göbek kocaman 9 aylık gbıyım :) masallh allah nazarlrdan saklasn

Dilemma ne şirin göbişin var maşallah benimki kanguru göbeği gibi oldu yakında İda kafasını kesemden çıkarıp bakacakmış gibi hissediyorum

Eki Görüntüle 743737

Teşekkür ederiz kalbi tertemiz teyzeleri o sizin güzel bakışınızdan benm niye koca göbeğim yok ki diyorum bazen , hala umudum var 2 ayım daha var diye siz de göbiş resmi koyun da bizim de gözümüz Bayram etsin accık %)

ben kapatıp açtım gitti neyin nesiydi anlamadım canım :44:

yok cucum 2 kere kapatıp açtım pc.yi ama bana mısın demiyor baya bi sövmekteyim sesli sesliii

nerde kaldıı bu kocişşş yahuu açıktıkk bizz kızımlaaa

bizimki bugün 9 a doğru gelecek sonra da arkadaşlara gidecğz. sanırım tek başıma geçiştircem bugün akşam yemeğini

bosver canım kocaman göbişii napcaksınn hemencikk gider doğumdan sonra senin göbişş cok şirin bi hamişsinson 2 ay bayağı farkediyoo onu sölimm cnm belkim büyürrr seninde göbişş
benim resimler hepsi kocişin tlfonda atmadık pc ye....benim göbiştee büyüdüüü bu son ay valla görüntüü kirliliği yaratmıyım şimcikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…