- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.181
Bende de oluyor. Her sayfayı indiriyor ne ki bu yaa. Kapadım açtım hala aynı
Ben bugun kızıma keceden oyuncak yaptım. Beyaz tavşan :) karşıma astım izleyip izleyip iç geçiriyorum. Ya ben onu çok seviyorum :)
Dilemma ne şirin göbişin var maşallah benimki kanguru göbeği gibi oldu yakında İda kafasını kesemden çıkarıp bakacakmış gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 743737
Ben bugun kızıma keceden oyuncak yaptım. Beyaz tavşan :) karşıma astım izleyip izleyip iç geçiriyorum. Ya ben onu çok seviyorum :)
Dilemma ne şirin göbişin var maşallah benimki kanguru göbeği gibi oldu yakında İda kafasını kesemden çıkarıp bakacakmış gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 743737
ne güzelll göbişşş bu böle maşallah canım
cnm cok sevımlı :) bnde 32.hftadaym bnm göbek kocaman 9 aylık gbıyım :) masallh allah nazarlrdan saklasn
Eki Görüntüle 743737
Çocukluğumdan beri pek bi severim bu hayvancıkları ben ya :)
Keşke öyle kolay çıkıverseler ne güzel olurdu :)))
kocişş gelsin yüzücü bebişii izleticemmm kuzucumm
ben kapatıp açtım gitti neyin nesiydi anlamadım canım :44:
nerde kaldıı bu kocişşş yahuu açıktıkk bizz kızımlaaa
bende bende bende kızımııı çokkkkk seviyorummmannesinin minik kuşuu
Ben de ben de ben de.........:=))
maşallah size canım ne güzelsinizbu arada elbisen de çok hoş gerçekten
Teşekkür ederiz ay utandım ben .) ah üzerime göre elbise bulana kadar akla karayı seçtim cnm sorma :) 2 beden büyük elbise işimi gördü hehehhehe
Teşekkür ederiz kalbi tertemiz teyzeleri o sizin güzel bakışınızdanbenm niye koca göbeğim yok ki diyorum bazen , hala umudum var 2 ayım daha var diye siz de göbiş resmi koyun da bizim de gözümüz Bayram etsin accık %)
İzlet yarın şişme havuz alıp gelir eve hihihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?