- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.201
Sen dedin aklıma geldi. Gecen gun annem elime bir poşet tutuştunuz tam evden çıkarken . Eve geldim baktım şişme cocuk havuzu :) nerden çıktı neden almış anlamadım sonrada sormayı unuttum. Ya benim annemde bir alem kadın :)
İzlet yarın şişme havuz alıp gelir eve hihihihihi
yok cucum 2 kere kapatıp açtım pc.yi ama bana mısın demiyorbaya bi sövmekteyim sesli sesliii
bizimki bugün 9 a doğru gelecek sonra da arkadaşlara gidecğz. sanırım tek başıma geçiştircem bugün akşam yemeğini
İnsallah onlarda bizi çok sever :)
olcağına bak kuzugetirse ii olurr kızçem doğana kadar ben girerimmm koca göbişimlee taşar amaa
benim kocişşş geldiii yemeğimizi yiyelimm artık
görüşürüsss sevgi kelebekleriiiiiiiiii
Biz de şişme hatun olduk suya girsek batmayız artık sanırım
canım bende kapalıyım pardesü giyiyorum hatta. bana pardesünün üstüne şal al diyorlar bu sıcakta. halbuki pardesümün düğmeleri kapanıyor. öyle ki insanlar 5-6 aylık sanıyor. çarşaf giymek lazım galiba insanların diline düşmemek için. kimin ne zaman kapanacağını da ancak rabbim bilir. o hideyet verirse olur ancak. buna o kadınlar karar veremez. benim tavsiyem ibadetlerinize dikkat edin. rabbim önce onu soracak bize...
Cnm kapanmak degil olay..icinin kalbinin vicdann temz olmasi..kimn ne ibadet yptgida allahla kndi arasnda..din adi altinda insanlarn manevi duygulari somuruluyo boyle bi toplumda yasiyrz..o kisiler blki ibadetlerini tam anlamiyla ypiyolar ama kalp temz degil vicdan yok..
Canım nerelisin, çok merak ettim.
Benim karnım sizinkilerin toplamı kadar valla. nasıl özendim anlatamam...
arkadaşalr ya, bir ara cinsellik konusu konuşulmuştu burda. ben 8.ayda tehlikeli ama 9. ay da özellikle son haftalarda sıklaştırmak gerekiyor diye biliyorum, doğumu kolaylaştırıyormuş.
doktorundan benim olduğum haftalarda bu konuda yasaklı olan var mı?
ben doktoruma soramıyorum çünkü sekreterimizle gidiyorum, o tercümanlık yapıyor. kadının yanındada soramıyorum.
eşim bu hafta sonu geliyor, 1 aydır görmüyorum çok özledim onu:):):) ama tabi kavuşmanın o açısıdnan da korktum biraz acaba sorun olurmu ki?
Kizlar size dert yanabilirmiyim malum kv ve gorumce((
Kizlar aranizda bilen varsa karpuzda seker yukseltir mi bana dr birsey demedi ama sekerim cikmaya basliyo sanirim uyku yapti :) ama cnm cok cekti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?