2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin anne de videoyu izlemiş anlaşılan

İzlet yarın şişme havuz alıp gelir eve hihihihihi

olcağına bak kuzugetirse ii olurr kızçem doğana kadar ben girerimmm koca göbişimlee taşar amaa

neyin nesiii bu yaff hepimize musallat olduuu beni terketti şükür darısı başınızaaa
ohh ye tek başına tv karşısında keyifli keyiflii afiyet olsun sonrada gezmelere gidersinizz mis miss

İnsallah onlarda bizi çok sever :)

severlerrr yaaa böle bi sevgiyi karşılıksız bırakmazlarrrryer annesiii onuuuuuu

Cnm kapanmak degil olay..icinin kalbinin vicdann temz olmasi..kimn ne ibadet yptgida allahla kndi arasnda..din adi altinda insanlarn manevi duygulari somuruluyo boyle bi toplumda yasiyrz..o kisiler blki ibadetlerini tam anlamiyla ypiyolar ama kalp temz degil vicdan yok..

Benm de yemekler tamamdırrr :) oh be min 2 gün idare eder bizi artık koca gelse de yesek , dünden beri pusetle uğraşıyo. Dün 2. El bi takım aldık kızıma söylemiştim hatta ama kimse görmemiş sanırım fikrinizi sormuştum .) puset biraz eskimiş tabi onunla uğraşıp duruyo bizimki şimdide bahçeye indi kollarını sprey boyayla boyicam diye inş maafetmez arabayı ..

Canım ben ilk günler hastane çıkışlarını giydiririm sonra hava serinleyinceye kadar çıtçıtlı badiyle tutmayı düşünüyorum sadece, geceleri belki ince bir tulum giydiririm. 15 gün önce hastanede bir bebek vardı tulum, şapka, yelek ve yünlü battaniyeye sarmışlardı içim daraldı resmen Zaten o giysiler neden hastaneye geldiklerini açıklıyordu oracıkta soyasım geldi yavruyu

Kızlar canlı örnek ararsanız ben varım, azönce resmimi paylaşmıştım hatta :) ama 5 vakit namazını kılan bir insanım 3 seneyi geçti galiba, kimisi şaşırıyo nasıl yani diye .. Kalpte herşey kimse bilemez

kızlarrr bebekleri zaten çok sıcağa alıştırmamak lazımmış sağlık açısından da, bebkken çok sarıp sarmalanan insnalar büyüyünce çok hasta oluyorlar.
en iyi örnek benim eşim. ailede tek oğlan ve en küçük, herkes üzerine düşmüş hep sarıp sarmalamış, yazın bile üzerine kalın pike örtüp sıkı sıkıda bana sarılarak uyur. bazen fenalık geliyor:):):) şaka tabi bitanem o benim, sürekli bir sıcaklık arayışında, ve çok da çabuk hasta olur. tüm kış nezle griple geçiriyoruz. bana da hiç bi şey olmaz, o kadarki ondan bile bulaşmıyor öyle sağlam bünyem var. bunda da beni babaannemin büyütmesi ve baannemin kız çocuklarına çok öenm vermemesindne kaynaklanıyor, kışın bile salmış beni sokağa:):):)

arkadaşalr ya, bir ara cinsellik konusu konuşulmuştu burda. ben 8.ayda tehlikeli ama 9. ay da özellikle son haftalarda sıklaştırmak gerekiyor diye biliyorum, doğumu kolaylaştırıyormuş.
doktorundan benim olduğum haftalarda bu konuda yasaklı olan var mı?
ben doktoruma soramıyorum çünkü sekreterimizle gidiyorum, o tercümanlık yapıyor. kadının yanındada soramıyorum.
eşim bu hafta sonu geliyor, 1 aydır görmüyorum çok özledim onu:):):) ama tabi kavuşmanın o açısıdnan da korktum biraz acaba sorun olurmu ki?

Canım nerelisin, çok merak ettim.

Benim karnım sizinkilerin toplamı kadar valla. nasıl özendim anlatamam...

canım benim çok karışık, kullandığım cümlelerden mi merak ettin nereli olduğumu:):):)
annem erzurumlu, izmirde büyümüş, babam da çorumda doğmuş, izmirde büyümüş. ben de ikisinin evlenmesi sonucu izmirde doğdum büyüdüm:):):)
sonra istanbulda üniversite, ankarada iş, veee şimdide ver elini dünyanın ücra köşeleri:):):):)
soranlara çorumluyum diyorum ama, babam bozuluyor onun memleketini söylemeliymişiz.

Canım Türkiye'de doktorlar 34-35. Haftadan sonra yapılmamalı diyorlar. Sen daha 33. Haftadasin. Yani müjde yapabilirsiniz. Ancak agri sanci kanama varsa yapmamanız gerekiyor.

Kizlar aranizda bilen varsa karpuzda seker yukseltir mi bana dr birsey demedi ama sekerim cikmaya basliyo sanirim uyku yapti :) ama cnm cok cekti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…