2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaynanam ve gorumcemden nefret ediyorum iki yillik gelinim sirf kendi aciklari kapansin diye beni yalanci yerine koydular allah bildigi gibi yapsin onlari yabanci memlekette tek badima birsktilar lafa gelince kizindan farkim yokmus yalanci insan allahtan kocam benim tarafimda

Kizlar gorumcem iki yildir halalarinin brnim ve amcamin kizi hakkinda kotu konustuklarini soyluyodu hergun onlardan bana laf getiriyodu bikackerede kaynsnam neden kuzenine soylemiyosun soyle de bilsin onlarin ne oldugunu dedi bende salak gibi soyledim kuzenimde insan degilki gitmis kocacina soylemis kocasida esimin halasinin yani dexikoduyu yapan kadinin kocasini arayip firca cekmis havva boyle dedi diye kadin beni arayip nerden duydun yok boyle bisey yalan soyluxosun diye firca cekiyor kaynanam bi yandan ariyo beni kizimi karisgirma benim kocam teklikeli kogu seyler olur diyo gorumce bi yandan ariyo benim dedigimi soyleme kocam beni bosar diyo kaldimmi oyle

Tabi bu olay 3aydir devam ediyor tabi dedikoduyu yapan kadin benim gorumceden suphelenmis ona tavir yapmis benim kaynanayla gorumce kadina gidip bi bi sucumuz yok bizi karistirmayin diye sucu bana atmislar yani havva yalanci demisler tabi bunlardan benim haberim yok banada oyle iyi davraniyolarki anlstamam biz seni savunduk bilmem naptik diye bende saf hemen inaniyorum

Neyse dun kocami aldim gittim kadinin evine konusmak icin tabi hem o hem ben sok ustune sok kadin yeminler ediyor ben seninde kuzenininde hakinda kotu konusmadim diye bende dedim ben nerden bilebilirimki bana tam tersi anlatildi bugune kadar bende sizi kotu bildim haksizmiyim kizlar

Simdi gorumce bana tavir yapiyor nrymis ben havvaya soyleme dedim o gitti soyledi diyomus kaynsna iki yuzlu kizina bsdka bsna baska konuduyor kocamda iyi yaptin konusmakla diyo

Soyleyin kizlar nasil bi tavir sergilemeliyim ben almanyada kaliyorum burda akrabam yok yakinim yok beni tek gorduler yuklendikce yuklendiler hic dusunmediler bukiz hamile zaten sorunlu bi hamilelik geciriyor ya bisey olursa diye beni bide tembihliyolar ailen bilmesin uuzulmesinlet diyo kv sanki cok dusunuyor ya onlari dusunse beni bu duruma sokmazlardi

Dutum bu kizlar

Ya sorma nasil bi cahillik bu kadar salak olcami tahmin edemezdim allahtan esim beni savunuyor biliyorum bizimkilerin huyunu diyo uffff bitsin bu sikinti

herkese merhabalar,
dün gittik muayenemizi olduk. suyumuz iyiymiş bebeişimde iyi maşallah. kasılmalarının dışında sorun yok dedi dr.um oda başlıbaşına bir sorun ama bu saatten sonra korkma diyor. yarın ciğer geliştirici iğneyi vurunacağız. ondan sonra ben de kafa olarak çok rahat edicem. p.tesi 35' e giricez allahın izniyle....

bugün tam da ben bu konuyu düşündüm kendi kendime...bir ton şey aldık. giydiremeyeceğiz sanırım minik kuşlara..:44:
hava ciddi anlamda kavuruyor.

valla ben 3. ye hamileyim hiç anlamıyorum neresi poposu neresi ayakları, herkes çok biliyor hakikaten

ay meltowski ne güldüm yazdığınaaa

Kizlar aranizda bilen varsa karpuzda seker yukseltir mi bana dr birsey demedi ama sekerim cikmaya basliyo sanirim uyku yapti :) ama cnm cok cekti ya

Az ye tatlım ince bir dilim ye ama ara öğün olarak ye hemen arkasından yemek yeme :)

Bu arada ben hala kocamı bekliyorum yemek için çok sabırlıyım çoookkkk

eccik ye cnm, yükseltir çünkü.

3 dilim ye canım. Karpuz yasak değil ancak önerilmeyen meyveler arasında canım

Az ye tatlım ince bir dilim ye ama ara öğün olarak ye hemen arkasından yemek yeme :)

Bu arada ben hala kocamı bekliyorum yemek için çok sabırlıyım çoookkkk

:))) val kizlar ekmeksiz yemek yedim arkasindan iki buyuk ddilim karpuz oldugum yerde uyuyakaldim resmen yarim saatim var sekerimi olcmeme az once oyle bir bakayim dedim 165 di ins duser dr um kiziyo kagitta yuksek sayiyi gorunce niye yedin diye hihh kolaydi sanki

iyi akşamlar herkese karnımtaş gibi ne zaman geçicek bu kasılmalar
İlaç kullanıyor musun canım ben kullanıyorum ama yine de idrara sıkışınca üşütünce ve çok fazla aynı pozisyonda oturunca oluyor...
Canım daha düşer korkma ayrıca 165 çok büyük bir değer değil takılma bu kadar

Bir de yemekten sonra hareket etmeyince gerçekten çok yükseliyor en iyisi yemeği yiyip ardından ortalıkta dolaşmak en basit spor

tmm canım ederim bu arada hiç sormadım ben sana bebişinin cinsiyeti ne ?

Son düzenleme:
Anne ve babaların korkulu rüyası olan bebeklerdeki gaz sancısı, süt çocukluğu döneminin en sık rastlanan rahatsızlığıdır. Doğumdan sonraki ilk dört ayda oluşan gaz sancısının her bebekte görülmediğinin altını çizen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Eliya Benbiçaço, “Bebeklerde gaz sancısı görülme sıklığı yüzde 10 civarındadır. Sanıldığı kadar sık değildir” diyor ve merak edilenleri anlatıyor.

Bebeklerde gaz sancısını artırıcı bir faktör olarak evlerdeki sigara dumanı gösteriliyor. Evde sigara içen kişi sayısı ne kadar fazla ise bebekte gaz sancısı görülme olasılığı o kadar fazladır. Gaz sancısı tanısı konan bebeğin annesinin sigara içmesi ve ev içindeki diğer bireylerin sigara içmesi engellenmelidir. Annenin kafein içeren kahve, çay, kola ve çikolata gibi besinleri yemesi kısıtlanmalıdır. Annenin gazlı içecekler, süt ve süt ürünleri, kuru baklagiller, baharatlı gıdalar, soğan, sarımsak, lahana, brokoli, karnabahar, brüksel lahanası gibi yiyecekler ile ilgili sorgulanması ve gereğinde bu besinlerin kısıtlanması gerekebilir.

Bebeğe Müzik Dinletme
Bazı müzikler bebeklerin rahatlamasını sağlar. Bebeğin anne karnındayken duyduğu anne kalp atımı seslerini dinletmek bazı bebekleri rahatlatmaktadır. Bu durumda bebek kendini güven altında hissetmektedir. Bu seslerin kayıtlı olduğu CD’ler ve oyuncaklar bebek mağazalarında satılmaktadır. En basitinden, saç kurutma makinesinin çıkardığı ses, intrauterin anne kalp sesine benzer ses çıkardığı için bu amaçla kullanılabilmektedir.

Annenin Bebeğe Ninni veya Şarkı Söylemesi
Bebek annenin sessini duyduğu zaman kendini güvende hisseder ve rahatlar.

Annenin Bebeği Kucaklaması
Sıkı bir şekilde kucaklanan bebek annesinin kokusunu, sesini, varlığını hisseder ve rahatlar.

Bebeğin Karnına Ilık Yağ ile Masaj Yapma
Tatlı sözler söyleyerek yapılan karın masajı ten teması da sağladığından bebeği rahatlatmaktadır. Bebeği yüzükoyun yatırıp, karnına ılık bir havlu serdikten sonra sırtını sıvazlamak da kimi bebeklerde gaz sancısını dindirmektedir. Kimi zaman da bebeğe ılık bir banyo yaptırmak İnfantil Colic’in (gaz sancısı) azalması için yeterlidir.

Bebeği Rahatlatma
Bazı bebekler bebek arabası ile gezdirildiğinde, bazıları otomobille bir tur attıklarında, bazıları da kucakta veya beşikte sallandıklarında rahatlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…