- 28 Ocak 2013
- 255
- 4
- 26
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.221
evet hiçbiri gelmiyor şansımıza iyi bir doktor gelse bari nagihan hanımı çok methediyolar belgin hanıma başlamasaydım ona giderdim ama artık epey oldu 33+3 olduk
benim bebeğin eşinde biraz duruş problemi var o yüzden bana demişti yukarıya çekilmezse normal dogum yapamazsın diye geçen haftaki kontrolde sordum ne durumda normal dogum olabilirmi diye 2 hafta sonra konusacagız biraz daha yukarı çekilmesi lazım dedi ozaman içimden geçti sanırım biraz sezaryan yanlısı sanki diye olmadı bi başka doktorada danışırım dedim kendi kendime bakalım ben dün 31+0 dim. Herseyin normal oldugunu söylediği icin sormadım doğumla ilgili birşey hem erken diye düşündüm.. Nagihan Hanım'a gittim ben ama herkesin bahsettigi gibi asırı bı memnuniyetle falan ayrılmadım.. Her doktor gibiydi açıkcası hande hanim iyi gibiydi ama onu da ben bıraktım maalesef...
ya birazda her doktorla frekans tutmuyo birinin memnun oldgundan başka biri memnun olmuyor.. hayırlısı olsun hakkımızda.. bizim bi komşu belgin hanıma gidiyordu normal doğum yaptı pazartesi günü henüz görüşemedim doğumuna kim girmiş nasıl geçmiş merak ediyorum.. odaları gezdin mi doğumhaneyi felan
Kizlar aranizda bilen varsa karpuzda seker yukseltir mi bana dr birsey demedi ama sekerim cikmaya basliyo sanirim uyku yapti :) ama cnm cok cekti ya
Yan anam yan, birlikte sövelim :)
Sovelim valla orumcek kafali bunlar orumcek
Keşke de hiç karışmasaymışsın. Hep arada kalana olur olan zaten. Bence zararın neresinden dönsen kar. Konu her acıldıgında ben karışmıyorum de. Kim kime naparsa yapsın. en güzeli de eşinin senle olması...
Ya sorma nasil bi cahillik bu kadar salak olcami tahmin edemezdim allahtan esim beni savunuyor biliyorum bizimkilerin huyunu diyo uffff bitsin bu sikinti
Selam böcük anneleri biz geldik bugün izinliyim evdeyim sabah erkenden uyandım bol bol kitap okudum kahve içtim öğleden sonra sağlık ocağına gittim sonra da eczaneye gittim bir ilacım bitmişti onu aldım pazar alışverişimi yaptım yemeğimin de büyük bir kısmını hazırladım oturdum kitabıma devam edecektim ama size bakmadan geçemedim ... Kızlar göbişleriniz çok tatlı benim göbeğim kocaman kalıyor sizinkilerin yanında ... Bu arada herkese kulak asmamak lazım bana dün bir kadın yürüyüş yapmam gerektiğini anlattı durdu tek kulağımın ucuyla dinledim ... Yürüyüş falan yasak bana ona da söylemedim arada evet haklısınız dedim o kadarBir de şeker ve tansiyon konusunda verilen bilgileri saysam burdan köye yol olur her zaman söylerim "herkes her şeyi biliyor" sonuna da okkalı bir küfür Medvecezir bebekle uğraşıyor biraz zor olduğunu yazmış Allah kolaylık versin ... Bu arada bebeklerinizi nasıl giydirmeyi planlıyorsunuz ben eldiven falan kullanmayacağım... Yazık çocuğa bu sıcakta sadece ince bir çorap o da gazı olmasın diye...
valla ben 3. ye hamileyim hiç anlamıyorum neresi poposu neresi ayakları, herkes çok biliyor hakikaten
Kizlar aranizda bilen varsa karpuzda seker yukseltir mi bana dr birsey demedi ama sekerim cikmaya basliyo sanirim uyku yapti :) ama cnm cok cekti ya
eccik ye cnm, yükseltir çünkü.
3 dilim ye canım. Karpuz yasak değil ancak önerilmeyen meyveler arasında canım
Az ye tatlım ince bir dilim ye ama ara öğün olarak ye hemen arkasından yemek yeme :)
Bu arada ben hala kocamı bekliyorum yemek için çok sabırlıyım çoookkkk
Kızlar canlı örnek ararsanız ben varım, azönce resmimi paylaşmıştım hatta :) ama 5 vakit namazını kılan bir insanım 3 seneyi geçti galiba, kimisi şaşırıyo nasıl yani diye .. Kalpte herşey kimse bilemez
İlaç kullanıyor musun canım ben kullanıyorum ama yine de idrara sıkışınca üşütünce ve çok fazla aynı pozisyonda oturunca oluyor...iyi akşamlar herkese karnımtaş gibi ne zaman geçicek bu kasılmalar
Canım daha düşer korkma ayrıca 165 çok büyük bir değer değil takılma bu kadar:))) val kizlar ekmeksiz yemek yedim arkasindan iki buyuk ddilim karpuz oldugum yerde uyuyakaldim resmen yarim saatim var sekerimi olcmeme az once oyle bir bakayim dedim 165 diins duser dr um kiziyo kagitta yuksek sayiyi gorunce niye yedin diye hihh kolaydi sanki
aynen öyle canım hakkımızda hayırlısı diyorum bende...ya birazda her doktorla frekans tutmuyo birinin memnun oldgundan başka biri memnun olmuyor.. hayırlısı olsun hakkımızda.. bizim bi komşu belgin hanıma gidiyordu normal doğum yaptı pazartesi günü henüz görüşemedim doğumuna kim girmiş nasıl geçmiş merak ediyorum.. odaları gezdin mi doğumhaneyi felan
sen o komşundan bilgi alınca beni de haberdar edersen sevinirim...
nisa has. Mürvet hanımın methini cok duyuyorum bende... Bı gitsem mı diyorum ama bu saattensonra başka bı hastanede de dogum yapmak saçma geliyo... Hem cok yogunmus O bayan ...tmm canım ederim
benim erkek ya senin ki???tmm canım ederim bu arada hiç sormadım ben sana bebişinin cinsiyeti ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?