2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bu saatteen sonra biraz zor hem hastane evimize yakın bizim burayı tercih etmemizin en büyük sebebi bu oldu 15 dk arabayla bide
büyük hastane başına Allah korusun büyük birşey gelse doçent giriyor ameliyatına vs ne gerekirse. Rabbim kötü şeyler yaşatmasın tabikide

Bir de yemekten sonra hareket etmeyince gerçekten çok yükseliyor en iyisi yemeği yiyip ardından ortalıkta dolaşmak en basit spor

Evet ya uyudum diye oldu dusmedi olctum 174 yemekten iki saat sonra cok yuksek aman allah kimseyi hasta etmesin dusunsenize normal yasantimizda da surekli dikkat etmemiz gerektigini cok zor

kızlar canım çok sıkıldı eşim kızıma karnen güzel gelirse istediğin telefonu alıcam dedi bu günde almış gelmiş kızım çok sevindi bide demezmi beyazını sana aldım siyahını abime bende neden abine aldın ne gerek vardı dedim almam gerekiyodu aldım dedi benim suratım asıldı yanıma geldi uzatma bu konuyu dedi ama benim keyfim kaçtı ya abisnin bize bir çorabı bile geçmemiştir 2 milyarlık telefon neyine eşimde sen böyle yapmaya devam et kaybeden sen olursun dedi çekti gitti ben haksımıyım ya allah aşkına bi söyleyin

iyi akşamlar hamiş arkadaşlarım....benim şafakta 2 yuppiiiiiiiiçalıştığım için pek sohbetlere katılılamıyorum ancak akşamları okuyabiliyorum ama aklım sizde...neyse iki gün sonra bende sizinleyimmm Bugün doktorumuza gittik kızım 2400 olmuş maşallah nst ye bağlandık ilk defa ..herşeyi iyi kızımın Allaha şükür...doktor ayın 20 den sonra her an doğumu bekle dedi olabilirmiş:18:....eğer sezeryan düşünürsen ayın 30 u gibi gün vericekmişşş...ee bide ameliyathane tadilata giriyomuş bayramdan sonra bitermiş..sezeryan istersem gittiğim hastanenn başka şubesi varda orda yapıcakmış...ama normal doğum istersem giremiycekmişş.başka bi hastaneye gidicekmişim mecburen şok oldum bu saatten sonra başka hastaneye başlamak zor olur bence...ne yapıcam bilemiyorum kafam çok karıştıı...

Canim kardesler arasinda guzel gecim varsa bence normal ben kardesim icin hersey yaparim oda benin icin yapar bilirim ama eger tek tarafli bir dusunce ise o zaman tabikide haklisin 2 bin tl az bir para degil sonucta haklisin

Canim kardesler arasinda guzel gecim varsa bence normal ben kardesim icin hersey yaparim oda benin icin yapar bilirim ama eger tek tarafli bir dusunce ise o zaman tabikide haklisin 2 bin tl az bir para degil sonucta haklisin

annesi babası gelir hep biz ilgileniriz hasta olurlar hamile halimle ben getiri götürürüm abisinin karısından ve çocukklarından başka bildiği doğru yok karısınıda sevmem eşimde sevmez ama ben hamile kalmışım eşim daha bana bi hediye bile almamışken abisine habire bişeyler alması beni bozdu yanlışmı yaptım

Yanlis yapmamissin bence eger onlardan size bir fayda yoksa siz niye hep veren taraf oluyorsunuz ki kardesin varsa aynisini sende kardesine yapmak istedigini soylesen senin abin varsa benimde var onada yapilsa desen cok kotuce oldu ama :) ben olsam bende bozulurdum bana yarari olmayan insanlara esim oyle davraninca yalan degil ama ne yapcaksin bazen elimizden birsey gelmiyor dinlemiyorlar...

ben de onu diyorum canım. ne demişler parayla imanın kimde olduğu bilinmez. kapalı olup ibadetini yapmayan her türlü günaha giren insanlar var. öyle olmaktansa açık olup ibadetini evinde yapmak daha doğru. ben çok imrenerek bakarım açık olup namazını hiç bırakmayan insanlara. bizim etek eşarp hep yanımızda onlar bi mescide gidip etek eşarp takıp namaz kılıyolar dışardayken. bu çok hoş ya. rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere de devir gerçekten kötü. insan korkuyor.

canım normal doğum yapacaksan nerde yaşıyorsun bilmem sana en yakın kadın doğum hastenesine git bence devletde kadın doğum hastanesinde ebeler daha tecrübeli ve güzel çalışıyorlar ellerinde 4o tane hasta geçiyor zaten doğumdan sonra hastane hasta memnuniyetiyle ilgili görevli geziyor memnun olmadığınız durum varmı diye belge dolduruyor

ben ilk doğumumu da kadın doğumda yaptım memnun kaldım

şimdiye kadar özel hastanede takiplerim yapıldı şimdi yeni devlet kadın doğumu takip ediyorum orda doğum yapcam daha güvenli geliyor bana öğretmenim çalıştığım için özelde yaptım takibimi zaman açısından yani

sanada tavsiye ederim şimdi daha sıklaşacak takiplerimiz devletde bbeğin için küvöz gerekse acil bir durum için daha rahat edersin

dimi kız haklıyım dimi ama dediki sen böyle yaparsan beni kaybedersin dedi ve gitti gelince olayı sürdürsemmi kapatsammı şaştım kaldım

bacılaaarrrrr napıyonuuuzzzz????

kaç gündür yoktum ama aklım hep sizdeydi hepinizi bir özledim ki sormayın gitsin yarın seminerin son günü hayırlısı ile okulu bitirip cumartesi mersine kv lere yolcuyuz malum doğumum orada olacak .bugün yardımcı kadın geldi evim temizlendi dip bucak oy nasıl yoruldum bilemezsiniz bir iş yapmadım ama dolanmak bile beni yordu hoş zaten artık oturmak yatmak hatta konuşmak bile beni yoruyor daha valizler hazırlanacak çok işim var henüz kızlar,bu arada mersindeyken de çok sık girebilir miyim nete bilmiyorum tek pc ile kocişle atışır dururuz artık yok sen aldın yok ben aldım diye neyse bakalım inş aramızdan doğum yapan yoktur henüz beklesin zamanını yavrucaklarımız da bzi de endişelendirmesinler . neysse hepinizi öper iyi gecelr dilerim güzel hamişdaşlarım

canım cinsellik gebeliğin hiçbir zamanında tehlike arzetmiyormuş gebelikte cinsellik yaz orda kağan kocatepe dr anlatıyor sadece

erken doğum riskin varsa riskli gebelik ve enfeksiyon varsa sakıncalıymış birde gebelikte pozisyona dikkat ekmek gerekiyormuş

dimi kız haklıyım dimi ama dediki sen böyle yaparsan beni kaybedersin dedi ve gitti gelince olayı sürdürsemmi kapatsammı şaştım kaldım

Canm sen kocanin huyunu dha iyi bilirsin ben uzatirdim beni anlayana kadar inatciyim biraz konusur benimde ihtiyacm var senin beni dusunmene vs vs sayardim ama esimin huyunu bildigim icin ama sen kapatmazsan problem olup uzayacaksa bebisi dusun bosver derim

bana diyoki sen ne istedinde ben hayır dedim abimdir benim alırım seni ne ilgilendirir diyor ama hep sıralamada arkalarda kalıyorum gibi hissediyorum abisinin önceki telefonunuda eşim almıştı oğlu çay döktü abisinin sesi telefondan net gelmiyormuş kıyamadı daha bi sene olmadı kızıma alırken abisinede aldı yahu bende senin eşinim dimi azda benim ruhumu gönlümü okşasan ne var ben benimle hiç ilgilenmiyorsun diyince görmüyormusun ne kadar yoğunum beni hiç anlamıyorsun diyor ama abisinin telefonuna vakit ayırıyor

O zaman seni anlayabilecegini sanmiyorum bizim istememizle olmazki tabikide ne istersek durum musade ettigi surece aliyorlar allah ragzi olsun ama anlamiyolarki biz istemeden birseyler yapmalarini gonlumuzu almalarini beklioruz bak abisi istemeden o abisini dusunebilmis senide dusunebilir bu dusuncegi evlendigimden beri esime anlatmaya calisiyorum ama anlamiyorlar bizim gibi dusunemiyorlar gercekten onun icin cokta uzatmamak gerekir kadini anlayan erkek cok azdir sayilidir hatta:)

]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…