- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.241
Bir de yemekten sonra hareket etmeyince gerçekten çok yükseliyor en iyisi yemeği yiyip ardından ortalıkta dolaşmak en basit spor
İlaç kullanıyor musun canım ben kullanıyorum ama yine de idrara sıkışınca üşütünce ve çok fazla aynı pozisyonda oturunca oluyor...
Canım daha düşer korkma ayrıca 165 çok büyük bir değer değil takılma bu kadar
benim erkek ya senin ki???
allahım hayirlisini versin herseyin inşallah... Hayırlı evlatlar olsunlar....benimkide kız :)
kızlar canım çok sıkıldı eşim kızıma karnen güzel gelirse istediğin telefonu alıcam dedi bu günde almış gelmiş kızım çok sevindi bide demezmi beyazını sana aldım siyahını abime bende neden abine aldın ne gerek vardı dedim almam gerekiyodu aldım dedi benim suratım asıldı yanıma geldi uzatma bu konuyu dedi ama benim keyfim kaçtı ya abisnin bize bir çorabı bile geçmemiştir 2 milyarlık telefon neyine eşimde sen böyle yapmaya devam et kaybeden sen olursun dedi çekti gitti ben haksımıyım ya allah aşkına bi söyleyin
Canim kardesler arasinda guzel gecim varsa bence normal ben kardesim icin hersey yaparim oda benin icin yapar bilirim ama eger tek tarafli bir dusunce ise o zaman tabikide haklisin 2 bin tl az bir para degil sonucta haklisin
annesi babası gelir hep biz ilgileniriz hasta olurlar hamile halimle ben getiri götürürüm abisinin karısından ve çocukklarından başka bildiği doğru yok karısınıda sevmem eşimde sevmez ama ben hamile kalmışım eşim daha bana bi hediye bile almamışken abisine habire bişeyler alması beni bozdu yanlışmı yaptım
Cnm kapanmak degil olay..icinin kalbinin vicdann temz olmasi..kimn ne ibadet yptgida allahla kndi arasnda..din adi altinda insanlarn manevi duygulari somuruluyo boyle bi toplumda yasiyrz..o kisiler blki ibadetlerini tam anlamiyla ypiyolar ama kalp temz degil vicdan yok..
iyi akşamlar hamiş arkadaşlarım....benim şafakta 2 yuppiiiiiiii çalıştığım için pek sohbetlere katılılamıyorum ancak akşamları okuyabiliyorum ama aklım sizde...neyse iki gün sonra bende sizinleyimmm Bugün doktorumuza gittik kızım 2400 olmuş maşallah nst ye bağlandık ilk defa ..herşeyi iyi kızımın Allaha şükür...doktor ayın 20 den sonra her an doğumu bekle dedi olabilirmiş:18:....eğer sezeryan düşünürsen ayın 30 u gibi gün vericekmişşş...ee bide ameliyathane tadilata giriyomuş bayramdan sonra bitermiş..sezeryan istersem gittiğim hastanenn başka şubesi varda orda yapıcakmış...ama normal doğum istersem giremiycekmişş. başka bi hastaneye gidicekmişim mecburen şok oldum bu saatten sonra başka hastaneye başlamak zor olur bence...ne yapıcam bilemiyorum kafam çok karıştıı...
Yanlis yapmamissin bence eger onlardan size bir fayda yoksa siz niye hep veren taraf oluyorsunuz ki kardesin varsa aynisini sende kardesine yapmak istedigini soylesen senin abin varsa benimde var onada yapilsa desen cok kotuce oldu ama :) ben olsam bende bozulurdum bana yarari olmayan insanlara esim oyle davraninca yalan degil ama ne yapcaksin bazen elimizden birsey gelmiyor dinlemiyorlar...
arkadaşalr ya, bir ara cinsellik konusu konuşulmuştu burda. ben 8.ayda tehlikeli ama 9. ay da özellikle son haftalarda sıklaştırmak gerekiyor diye biliyorum, doğumu kolaylaştırıyormuş.
doktorundan benim olduğum haftalarda bu konuda yasaklı olan var mı?
ben doktoruma soramıyorum çünkü sekreterimizle gidiyorum, o tercümanlık yapıyor. kadının yanındada soramıyorum.
eşim bu hafta sonu geliyor, 1 aydır görmüyorum çok özledim onu:):):) ama tabi kavuşmanın o açısıdnan da korktum biraz acaba sorun olurmu ki?
dimi kız haklıyım dimi ama dediki sen böyle yaparsan beni kaybedersin dedi ve gitti gelince olayı sürdürsemmi kapatsammı şaştım kaldım
Canm sen kocanin huyunu dha iyi bilirsin ben uzatirdim beni anlayana kadar inatciyim biraz konusur benimde ihtiyacm var senin beni dusunmene vs vs sayardim ama esimin huyunu bildigim icin ama sen kapatmazsan problem olup uzayacaksa bebisi dusun bosver derim
bana diyoki sen ne istedinde ben hayır dedim abimdir benim alırım seni ne ilgilendirir diyor ama hep sıralamada arkalarda kalıyorum gibi hissediyorumabisinin önceki telefonunuda eşim almıştı oğlu çay döktü abisinin sesi telefondan net gelmiyormuş kıyamadı daha bi sene olmadı kızıma alırken abisinede aldı yahu bende senin eşinim dimi azda benim ruhumu gönlümü okşasan ne var ben benimle hiç ilgilenmiyorsun diyince görmüyormusun ne kadar yoğunum beni hiç anlamıyorsun diyor ama abisinin telefonuna vakit ayırıyor
Canım bende nisaya gidiyorum en başından beri. Orada mürvet ve Derya hanım isteniliyor. Mürvet hanım için iyi diyorlar ama Derya hanım hem güler yüzlü hem ılımlı hemde işinde de çok iyi. Sırf Derya hanım var diye orada doğurcam :)nisa has. Mürvet hanımın methini cok duyuyorum bende... Bı gitsem mı diyorum ama bu saattensonra başka bı hastanede de dogum yapmak saçma geliyo... Hem cok yogunmus O bayan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?