2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teyzoşlarımız selamm biz bugun doktora gittik nst bağlandık çok şükür hersey yolundaymış bebişim cok hareketlı cıktııı maşşalalhh 185 lere kadar cıktı hareketlılliğiiii ağrı görünmedi nst temız çıktı ağrılarım bebek hareketlı olduğu ıcınmiş meğerrr olur dedi doktor teyzemız kılomuz ise 2 hafta önce 1,795g idi bugun 2,169 gram çıktık maşallahh kuzumaa benimmm 2hafta sonra tekrar nst ıcın çağrıldık artık sona yaklaşıyoruz dedı doktorumuzz heycanlandım oracıktaaa

kızlar ya hastane çantasına kalın battaniye koydunuz mu ben bitane pelüş koyalım diyorum annem dioki çocuğu eritcen dio ayy bu annelerde yaa kıyafetlerini yıkarım ona laf eder battaniye alırım ona laf eder kötü bi niyeti yok ama sinirleniyorum bende bende 3 derecede çocuğu sarmam ama akşam olur cam açılır falan hastanede örterim dedim(çok cnm sıkıldı işim var valla gelincede herşeye bi kulp bulur(zaten lohusa olcam zaten şimdiden gerginim korkuorum doğumdan

ayy cnm biz zaten zar zor yapıoduk 2 aydır falan hiç yapmıoz kociş korkuo su falan gelir bişe olur die evet benimde okuduğum yapmak gerekiomuş doğum kolaylaşıomuş ama gel bunu kocama anlat

Canım dün arkadaşımın doğurdu hastanede ziyaretine gittim odada klima vardı açıktı. bebeği de battaniyeye sarmışlardı bence sen yine de götür ne olur ne olmaz bir de arkadaşım kendi yastık kılıfını ve örtüsüü götürmüştü şaşırdım gerek varmı ki?????? bu anne ve kv mevzusu beni de geriyor sanki ben değil de onlar doğuracak annem otobüsle tek vasıta uzaklıkta oturuyor kv de iki sokak ötede doğumdan önce sen de gelip kalacağız diyorlar zaten bu sıcaklardan bunaldım evde hep kısa açık giyiniorum bir de onlar gelse hiç rahat edemyeceğim bir deikisi de doğumdan sonra artık bir yere gidemeyiz bebek bizi bağlar diyorlar ben herhalde bu bebeğin sütannesi olacağım daha neler neler bakalım sabrımı ne kadar zorlayacaklar inan ki doğum kadar sonrası da beni çok düşündürüyor

,çok çok çokkkkkkkkk güzelllllllll bayıldım her detay ayrı güzelll beklediğine değmişşş harika seçimler...atlı karıncaya duvardaki melek figürüüüüüüü herşey muhteşem uyku arkadaşııı kuzucukkk oyyşşş güzel ida helen mışıl mışıl huzurla uyusun bu güzel odadaaa

Vayyyyyyyyyy tam bir prenses odası olmuş halısı perdesi aksesuarları odası her şeyi her şeyi harika olmuş mutlu sağlıklı günlerde kullanın :))))

çoook beğendim canım cimcime de çok beğenecek bence annesi.

beklediğine değmiş muhteşem olmuş ne güzel süsler onlar öyle. atlı karınca bende mi alsam. nereden almıştın fiyatı neydi ?

Vayyyyyyyyyy tam bir prenses odası olmuş halısı perdesi aksesuarları odası her şeyi her şeyi harika olmuş mutlu sağlıklı günlerde kullanın :))))

çoook beğendim canım cimcime de çok beğenecek bence annesi.

beklediğine değmiş muhteşem olmuş ne güzel süsler onlar öyle. atlı karınca bende mi alsam. nereden almıştın fiyatı neydi ?

Sağolun kızlar umarım kızım da beğenir :) Daha güzelleri sizin olsun. Emelcim hediyelik eşya dükkanından almıştım onu :)

Ay arasta sen neyapmissin öyle. Çok guzel çok huzurlu dingin mükemmel olmuş . Bayıldım ida helen çok sansli çok zevkli bir annesi var. Çok mutlu bir bebek cocuk insan olsun emi :) gözlerim doldu ya ben ağlıyorum şimdi delimiyim neyim :)

odanız çok asil ve güzel olmuş... minik kızınla güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah..

cnm harıka olmusss..bayıldmm gerçekten cok huzurlu ve zevklı dosenmıs bı oda olmuss..ıda helen huzurla buyusn odasnda ınss

o aglma modu hepımızde var galıba cnm...cesmelerr her daımm hazır:)

Teşekkür ederim canım yaa ağlama beni de ağlatacaksın

odanız çok asil ve güzel olmuş... minik kızınla güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah..

cnm harıka olmusss..bayıldmm gerçekten cok huzurlu ve zevklı dosenmıs bı oda olmuss..ıda helen huzurla buyusn odasnda ınss

Elimden geldiğince huzurlu bir ortam yaratmaya çalıştım kızlar :) Beğenmenize çok sevindim sonsuz teşekkürler

Son düzenleme:

Canm haklısın , bazı şeylerde kulakları tıkamak gerekiyor. Sen gene bildiğini yap. Ben de bir penye bir de pelüş koycam , kullanılmasa bile dursun yani nolcak

Çok güzellerr:) içinde olcak miniğin güzelliğini tahmin bile edemiyorum :)) heycanlandımm çok allahım negüzel duygular bunlar :) çok şanslıyız çokkk.. Bu duyguları yaşadığımız için ..

Çok güzellerr:) içinde olcak miniğin güzelliğini tahmin bile edemiyorum :)) heycanlandımm çok allahım negüzel duygular bunlar :) çok şanslıyız çokkk.. Bu duyguları yaşadığımız için ..

Allah isteyen herkese bebiş versin. Gerçekten çok güzel bir duygu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…