- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.281
heyecan doruktaa desene kuzumbizde senden güzel haberler beklicez yarınn bakalım napıyooo güzel helen
Canım dün arkadaşımın doğurdu hastanede ziyaretine gittim odada klima vardı açıktı. bebeği de battaniyeye sarmışlardı bence sen yine de götür ne olur ne olmaz bir de arkadaşım kendi yastık kılıfını ve örtüsüü götürmüştü şaşırdım gerek varmı ki?????? bu anne ve kv mevzusu beni de geriyor sanki ben değil de onlar doğuracak annem otobüsle tek vasıta uzaklıkta oturuyor kv de iki sokak ötede doğumdan önce sen de gelip kalacağız diyorlar zaten bu sıcaklardan bunaldım evde hep kısa açık giyiniorum bir de onlar gelse hiç rahat edemyeceğim bir deikisi de doğumdan sonra artık bir yere gidemeyiz bebek bizi bağlar diyorlar ben herhalde bu bebeğin sütannesi olacağım daha neler neler bakalım sabrımı ne kadar zorlayacaklar inan ki doğum kadar sonrası da beni çok düşündürüyor
Allah isteyen herkese bebiş versin. Gerçekten çok güzel bir duygu :)
Sorma cucuşkom yaa küt küt atıyor kalbimÇok sevdiğin ve yıllardır görmediğin birini görecekmişsin gibi oluyor insan. Halbuki daha 14 gün önce gördüm
iyi geceler kızlarrr uykumuz geldi yazamıycaz galiba.sabah iş var
ivitt canımm yaa büyük buluşma oluyooo bebetolarımızlaaher geçen gün daha cok özlüyorum kavuşucağımız günü hayal edip duruyorum...
çokk sevince 14 gün yıl gibi geliooo insanaaa
bi doğsalar o günler gelsede mis mis koklasakkkkkkkk
ii geceler tatlı rüyalarrr
Gidip yarım litre süt içeyim yoksa bu uykunun geleceği yok.
hepinize tatlı rüyalarama rüyalara dikkat !
bende uyuyorum güzel göbişlilerr ii geceler tatlı rüyalarr inş. deliksiz bi uyku cekerizz hepimizzzzzzzzzzz
Hepsini özene bezene seçtiğim için tek tek çektim :) Çekmecemiz geldi duvar rafımız eksik daha ama
TACH]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?