2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heyecan doruktaa desene kuzumbizde senden güzel haberler beklicez yarınn bakalım napıyooo güzel helen

Sorma cucuşkom yaa küt küt atıyor kalbim Çok sevdiğin ve yıllardır görmediğin birini görecekmişsin gibi oluyor insan. Halbuki daha 14 gün önce gördüm

Ya bende bunu soracaktım kızlar, annem hastaneye kendi pike takımımı götürmemi tavsiye ediyo. Daha şık olur diye. Bizde gelen giden çok olur da:) hatta sen beğen al ben ödiycem diyo, ayrıca lohusa yatağım içinde almak istiyo Fransız güpürlü pike ya da nevresim. Madem almak istiyo , ben de yapıcam hem hastaneye hem kendi yatağıma..

Sorma cucuşkom yaa küt küt atıyor kalbim Çok sevdiğin ve yıllardır görmediğin birini görecekmişsin gibi oluyor insan. Halbuki daha 14 gün önce gördüm

ivitt canımm yaa büyük buluşma oluyooo bebetolarımızlaaher geçen gün daha cok özlüyorum kavuşucağımız günü hayal edip duruyorum...
çokk sevince 14 gün yıl gibi geliooo insanaaa
bi doğsalar o günler gelsede mis mis koklasakkkkkkkk

Az kaldı geliyorlar

Gidip yarım litre süt içeyim yoksa bu uykunun geleceği yok.

iç kuzucum afiyet olsun...ben bugün içmedim günlük süt aldırmayı unuttum :44:yarına artık zaten gece içince finaa gaz yapıyoo bende o yüzden gündüz içiyorummm

hepinize tatlı rüyalar ama rüyalara dikkat !

+18 rüyalara dikkat valla ben görmedim hiç öle rüyalar bu gece ilki yaşamayalımmm

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım.. 35. haftamdayım, İnşallah Ağustos 'un ilk haftası doğumum gerçekleşecek.. Üniversiteden beri hiç durmadan çalışan biri olarak 32. Haftada işimden ayrıldım, son 3 haftadır evdeyim.. Ayrılırken ki hayalim; bebeğime zaman ayırmak, onun çin alışverişler yapmak, toplantılardan uzak eşimle ilgilenebilmek, evime vakit ayırmak, gezmek dolaşmak ve kendim için harika bir boş zaman yaratmaktı. Ama tahmin ettiğim gibi olmadı :) iş yorgunluğu geçip 2. Hafta bitince sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım ani ağlamalar, eşimi aşırı özlemeler, işten gelişini beklemeler, kendimi işe yaramaz hissetmeye başlamalar, bebeğe nasıl bakacağımı düşünmeler ve hayatımız çok mu değişecek diye kuruntular.. Aşırı duygusal ağlayan işe başlama planları yapan bir kadın oldum :) ve günler geçmek bilmiyor.. Sizde de aynı durumlar oldu mu acaba? Son ayınız günleriniz nasıl geçiyor??

Canim odaniz harika gorunuyor. Huzurlu mutlu nice gunleriniz olsun odanizda..

Saat 11 de yattim dön dön hala uyuyamadim. Yoruldum resmen saga sola donmekten. Uyuyamayinca bir tuvalete gitme ihtiyaci duymalar, kafada dogumun yaklasmasinin verdigi korkuyla cesitli kuruntular.. kaldi 4 haftam :S ne olacak boyle her gece.. yarin da temizligim var bana da ugrasin su uyku...

Odanız süper olmuş,çok beğendim canım,sağlıkla mutlulukla büyüt meleğini.hepsini tek tek düşünerek aldığın çok belli.yaratmak istediğin ortam buydu zaten.sade,huzurlu ve asil.ellerine sağlık annesi.iyi geceler,yarın kızından güzel haberleri bekliyoruz.benim görüş günümde Cumartesi sabahın körünün ilk randevusu

Aramıza hoş geldin canım ama 35. Haftaya kadar nerelerdeydin sen? Geçte olsa iyiki gelmişsin.ben daha ayrılmadım izne,15 Temmuz'da başlıcam iznim 33. Haftada falan,bende sana benzer şeyler yaşayacağımı düşünüyorum.şunun şurasında doğuma az kalmış,kıyafetleri yıka ütüle,biraz evi topla,çantayı hazırla,kitap oku derken elbet geçer zaman.havada çok sıcak zaten,çalışmak iyice zorlaşmaya başladı.doğumdan sonra zaten pek zamanın kalmayacak.tamamen sana bağımlı ve muhtaç minik bir insanla ilgilenirken sıkılacak zamanı bile bulamıycaz.takıl bize kafan nasıl dağılıyor gör.kendine ve kızına iyi bak.tekrar hoşgeldin

Ha bide kızlar bebek bakımı yada böle psikolojik olarak bebeklikten itibaren nasıl yetiştireceğimize dair kitap alan, okuyan, tavsiye edebilecek olan var mı?

Kızlar hepinize iyi geceler bugün çok kötü bir gün geçirdim erken doğum tehdidiyle raporluyum ve önümüzdeki hafta çalışabilir raporu alacaktım oda zor gibi artık sabah beşte öyle bir ağrıyla uyandım ki karnım taş giibi olmuş dedim heralde gaz sancısı renni içtim yattım ama hep uyur uyanık sabah 6 buçukda eşim gitti iyiym dedim gönderdim bu arada hala ara ara karnıma ağrı giriyor dedim ki işe dgideyim izini alayım ordanda hastaneye bi gideyim aman Allahım işe zor atmışım kendimi işin ilginç tarafı canım ne kadar acıyorsa sabah südyen giymeyi unutmuşum siz düşünün artık neyse iş yerine gittim annemleri aradım hemen ağlıyorum bu arada iş yerimdeki bütün müdürlerim telefon etsene niye geldin diye kızıyolar sağolsun hepsi götürelim diye seferber oldu neyseki babam hemen geldi gittiğim gibi nst ye bağladılar bu arada doktorumu aramışlar nst den çıktım başta doktorum gülerek bişey yok gibi dedi gel muayne edelim dedi ama ben zaten sırt üstü yatamıyorum neyse uzandım ultrasonla baktı karnım taş gibi kesiliyo yüz ifadesi birden değişti bunlar doğum kasılmaları dedi hemen bi serum bağlıcam iğne yapıcaklar bu arada kana idrara baksınlar,bide ilaç başlıcaz dedi biz şok annemle nben eşimi aradım ağlıyorum neyse serumu yaptılar iğne zaten felaketti girerken hissetmedim ama vurulduktan sonra bi 5 dk yandı totom,serumdan sonra tekrar gel demişti çıktık doktorun odaya bu sefer başım dönmeye başladı midem bulanmaya başladı açım zaten beni tekrar nst ye bağladılar arada oğlanda heycan yapıo kalp atışları 170-180 çıktı doktorum yatacaksın istirahat edeceksin 6 saatte bir iki kapsül sonraki günler tek kapsüle indir bu ilacı iç ağrıların şiddetlenirse mutlaka gel hastaneye yatış yapıp başka ilaçlar başlıcam dedi o 6 saatte içtiğim hapda nasıl bişeyse bi baş ağrısı yapıo demişlerdi yapar diye bi çarpıntı bebeğin gelmesini durdurmak içinmiş yapacak bişey yok içicez çok morelim bozuldu kızlar bugün hep yazayım dedim ama akşama kadar uyudum kasılmalar geçmiş çok şükür acıktım nbişeyler yiyip tekrar yatıcam dua edin gelmesin bebeğim daha çok küçük yaa 1850 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…