2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel olmuş odanız tatlım bayıldım herşeyi harika görünüyor sağlıkla huzurla büyüsün odasında idoşcuk

Benim kayınvalidem de ikide bir hastaneye kendi takımını götürsen daha iyi diyip duruyor... Ben gereksiz buluyorum bi aksilik olmazsa 1 gün kalıcaz yalnızca. Hem ben doğumu mu düşünücem aman şık çarşaflarım serilsin diye yatağı mı düşünücem? Kayınvalidemin bazı şeyleri sırf gösteriş için istemesine gıcık oluyorum.

Canım ben de senin gibiyim kaç senedir doğru düzgün yıllık izne bile çıkamamıştım. En uzun tatilim evlendiğimde balayımdı o da 8 gün sürdü :) Ben tatili iple çekiyorum evde kalıp dinlenmek nasıl bişey unuttum. Hiç şikayet etmicem diyorum ama senin gibi sıkılır mıyım acaba yok ya sanmıyorum

Canım geçmiş olsun bebeğin vaktinde gelir inşallah sen içini ferah tut

Günaydın kızlar dük doktora gittim işe gelmedim hazır evdeyken evi temizliyim dedim :) bebişim 34+6 2500gr sizce nasıl 10 günde 200 gr almış sanki az geldi bana :S

Canım ağlattın yine beni Teşekkürler bize zaman ayırıp tecrübelerini aktardığın için Oh ben de çok battaniye aldım işe yarayacağına çok sevindim :) 10 gün olmuş bile annesi nasıl merak ediyorum küçük cimcimeyi bilsen. Seni çok öpüyorum sabırlı güçlü güzel arkadaşım benim

günaydııın kızlarrrr

dün kızımla buluştuk. kocaman olmuşş minnoş kızım. 1635 kilo 42 cm boy. bi de tatlı bi de tatlı aynen sizinkiler gibi

arasta odanız cok şık
nisan gecmiş olsn
medvecezir canım ben zaten sey dusunur oldum ilk hamileym diye doktora gidildiğnde esine vs hamileyle nasıl yasanır vs tarzı mecburi eğitim verilsin istiyrm ya herkes bi malak olmus bende anam babam olmasaydı tabi önce rabbim ne yapardm ki ya bakırköylk olurdm sanırm

herkes hakkını helal etsin burda cok guzel paylaslarmz oluyo gece canm sıkıldı esimden dolayı tabiki uyuyamadm sonra agladm sonra uyudum ben ona bile demek istemedklerimi burda yazdım ve muhatap buldum karsımda annem babam ve sizler esim ilk baslarda iyiydi sonra ne olduysa degişti neyse değişen değişe koysun bende degişecem tabiki sadece melegimi bekliyrm bu arada dun besimizi aldık bugun kurmaya gelecekler rabbim bebegimi mışıl mışıl uyutur inşallah ya cok heyecanlıyım herseye ragmen ya su zamanlar hayırlısıyla gecse de melegimi saglıklı eli aya duzgun kucama alsam inşallahhhhhh

canım allah yardımcın olsun iyi düşün lütfen inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine zamanında kavuşursun

çok geçmiş olsun. içinizi ferah tutun dualarımız sizinle...

biz de seni sevdik. her fırsatta gir ve habersiz bırakma bizi...

Ya kızlar kuaför falan deyince aklıma geldi gebe iken sacını kestiren oldu mü batıl bı inanç vardır ya gebe iken kestirilmez diye ben biraz önleri kisalttirmak istiyorum ama ne yapsam acaba ?????

benim o batıl inançtan kestirdikten sonra haberim oldu. ama iyi ki kestirmişim daha sağlıklı oldular. adı üstünde batıl inanç...

geçen bana dA öyle dendi. ama dün doktora sordum doktorun cevabı "neden tüm teyzeler doğum kontrol uzmanı anlamış değilim" oldu

nisanbu canım geçmiş olsun hala doğmamış olması sevindirici inşallah bebişlerimiz vaktinde zamanında doğar.
bende buaralar bi gaz sancısı bi gaz sancısı sormayın her sabah sancıyla uyanıyorum. hatta hala var
buara bugun doktora gidiyoruz bebeğimi nasıl özledim. inşallah uyumaz bu defa yavrum 3 aydır tüm randevularda uyuyordu
31+3 yada 31+4,5,6 da 37.ye kadar çalışabilir raporu alan var mı hiç aranızda arkadaşlar?

Medvecezir canım çok duygulandım yazdıklarını okurken allah eşinden razı olsun bebişin çabucak inşallah ayrıca eltinin kızınada çok gıcık oldum benımde görümcede var bı tane öyle bakalım napıcaz

herkese günayddınn serin bir istanbul gününden herkes için güzel bir gün olur inşallah

canım çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah geçer olmaz birdaha bebişin biraz daha dursun bol bol dinlenip su iç demişti doktorum bana.. dualarımz seninle

red seni anlıyorum çünkü ben üniversiteyi adanada okudum ve sıcağı sayesinde sene kaybetmeden bitirdim

Yalova teşekkür ederim nezaketine, ben de mutlu oldum aranıza katılmaktan. Bu zamana kadar deli gibi çalışan biriydim ne zaman eve geçip bebekle ilgili okumaya başlayınca Ağustos Anneleri forumunu gördüm ve geç kaldığımı farkettim.:) hayat çok programlı ve sistemli olunca da fazla zaman beyinde şaşkınlık yaratıyor inan bana :) umarım senin zamanların ii geçer.. Yazdıklarının birçoğu bitti ama birkaç alışverişim kaldı bir de sizinle takılmak çok iyi gelecek sanırım sevgiler..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…