2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çoookkk sağol cnm. doğana kadar gelmez, konuşma yada karar bildirme fırsatım da olmaz. gelirse tavrına bağlı, gelmezse hiçbişey geri döndüremez beni...
Cnm suanda hormonlrimz fena bu durumda kesn kararlr vermn saglikli olmz hele bi dogumn olsun bebisini kucagna al kafan saknlessn o zmn dusun tekrar..ama kocanda ne kdr kati ya evladina nasi dayanr insan..senn suan tek dusunmen gereken bebisn stres suan bzm en buyuk dusmanimz biliyosn

evden cıkmayıp, hazır bebek bezi kullanmayıp, agdaya kuaföre gitmeyip, günlük on lira dışında hiç masraf cıkarmayıp(kıyafet,pazar,bebeğimin eşyaları) yemek ütü bulaşık ve güleryüzle yaşarsam, ona hiç hesap sormazsam istediği gibi yaşarsa bi problem yokmuş. elini vicdanına koy, bunların hangisini kabul ederdin? 8 aylık hamileyim ben, istediğim karpuzu anneme şikayet etmiş. neyini çekeyim bunun? bu hamilelik hassasiyeti mi allah askına?

Ah be cnm ya Allah yardımcın olsun gerçekten ben diyecek bişey bulamıyorum.. İnş bebeğinle çok mutlu olursun. Eşinle nasıl bu hale geldiniz bilmiyorum ama, sıkı sıkı sarılmalıydı sana uzaklaşmana izin vermemeliydi.. Belki o da senn kadar üzgündür o ihtimali düşünmek istiyorum.. Tekrar biraraya geldiğinizde konuşun mutlaka, sessizlikten daha iyidir gürültü.. İnş güzel olur herşey Allah büyüktür , size dua edicem çokkk ..

Bitanesin, yanında olsam mutlaka boynuna sarılır ya öper ya ağlardım :)
DUASINDA UNUTMAYANI RABBİM DE HİÇBİR İŞİNDE UNUTMASIN, YALNIZ BIRAKMASIN İNŞALLAH... Allah sizleri ailenizle sınamasın.

Offf off vicdandız ya hamileyken aklını yitirmiyor ki insan sadece biraz daha duygusallık oluyo.. Bu anlattıklarının tarifi merhametsiz bir insana çıkıyor ne yazık ki.. Hep güçlü ol, ailen sana destek oluyodur inş.. Belki hatalarının farkına varır eşin demek istiyorum..

Canım bu dönemde böyle bir sıkıntıyla karşılaşmana gerçekten çok üzüldüm bu yüzden Allah sana sabır versin benim naçizane fikrim sen ara illa onun aramasını bekleme bence aranızdaki sorunları bilmiyorum sen çok haklı olabilirsin ama konuşmadan olmaz hem boşanma kararını ikinizin beraber vermesi gerekiyor bebek de olacak bu yüzden eşinle istesen de istemesen de her zaman aranızda bir bağ olacak ve bu bağın sağlıklı olması çok önemli eşin gelecekle ilgili neler düşünüyor boşanma isteğini duyunca neler söyleyecek onun istekleri nedir bunları sakin bir şekilde eşinle konuşmalısın. Umarım senin ve bebeğin için en hayırlısı olur.

Çok teşekkür ediyorum hepinize, sıkıntımı sıkıntınız bildiniz. benimkiyle konuşulmaz. biçok kere annemin eviyle tehdit etti ben de dizlerine kapanıp ağladım, yapma diye. bizde ardır, utanma sebebidir ana evine dönmek. yalvardım ağladım. o da her fırsatta bunla tehdit eder oldu. şimdi de tahmin etmediği oldu ve ben anneme geldim. geri adım atmak zor gelio ona şimdi. ipleri bana teslim etmek oldugunu sanıyo salak :) neyse başınızı şişirdim. konuşulmaz yani bnmkiyle. geri kafalıymış beyfendi. eskiler bebeklere hazır bez kullanmıomuş, agdaya kuaföre gitmiomuş die bende öle yapcakmışım. ya aslında babam yok, annem sessiz diye beni sindirmek istedi, evde elinin altında lazım oldukca kullanmak üzere tutmak istedi ama allah yeter dedi, annem çekti aldı beni.

Ağlattın beni zaten cnm , âmin Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın..

Annemin üzülüp ağlamayacağını bilsem ben de koyvercem gözyaşlarımı. Ama sağlam durmalıyım, biliyorum, annem de oğlum da bana bağlılar. Daha hiç ağlamadım desem yeri. Annem hergün ağlıyoır ve onu teselli etmek bana düşüyo malesef... Sıra bana gelmio yani :))

canım ya Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah. eşine de hidayet nasip eder inşaallah ya. boşanmak Rabbimin razı olmadığı tek helal. inşaallah o hale gelmeden atlatırsınız. belki de bu daha sıkı bağlanmanıza vesile olur. inşaallah o da yaptıklarından pişmandır. şu an kimin yanında eşin bilmiyorum ama bu adama hiç mi akıl veren yok yaptığın yanlış diye ben onu merak ettim. hakkınızda hayırlısı inşaallah. bu kadar hamile insanız en kötü ihtimalle doğumlarımızda sizin için dua edelim. Rabbim doğum esnasında yapılan duaları geri çevirmez inşaallah. doğacak günahsız yavrunun hatırına Rabbim kalbine merhamet versin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…