2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haftasonu gelince sayfalar ilerlemiyor ::)) ne gezenti hamisler bu agustos anneleri ya her hafta sonu herkes kayip :)

Haklısın papatyacım ya,kızların gezmelerinden bende şikayetçiyim.zaten muhabbet saatlerimiz pek uymuyor,kızlar hafta içi gündüz kaynatıyorlar,bende akşam ve hafta sonları uygun oluyorum.sayfayı yenilemekten fenalık geldi.şimdi benim bir işim çıkar,kızlar tek tek dökülürler.RED naptı acaba yaaaa?

Selam
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr erken doğum riskim çıktı.
Önce ultrasyonla baktı herşey normal dedi çok şükür suyu,hareketleri,kilosu vs.Biten ilaçlarımı yazdı birde nst gir bakalım dedi.
Girdim merak ediyorum nst yi.
Bir odada yatağa yatıyorsun karnına jel sürüp oval bir cihaz koyuyor iki kemerle karnını yatağa bağlıyor yanındaki cihazda kayıt yapıyor.20 dk yatın gelicem dedi hemşire tv açıktı ben rahat rahat yattım.Bir yandanda acaba ağrı çıkarmı diye düşünüyordum sonucu gösterdim dr.şaşırdı sancın var farkındamısın dedi.Bel ve vajinamın üstünde sızı var ama ben onları normal ağrı diye düşünüyordum dedim.Hayır doğum sancısı bunlar dedi.4 tane iğne verdi akciğerleri için.İkisini bugün vuruldum,diğeri yarın.
P.tesi tekrar çağırdı yeniden nst ye bağlanacakmışım.
Sakın kendini yorma yat,dinlen dedi.
İnş.minnoşum zamanını bekler,hayırlıısı ile sağlıkla gelir.

Geçmişe bakamadım herşey yolundadır inş.okuyacağım birazdan.

Gecmis olsun cnm. Aman dikkat et, uzat bacaklarini dinlen. Bu kuzucuklar aceleci biraz.

canım ya herşey yolundayken bu nerden çıktı şimdi bende daha hiç bağlanmadım nst ye ama korkuyorum of neyse o gün hemşire demişti hatırlarsan 37.haftadan önce prematür diye ınşalla ıkı hafta bekler miniş korkma sakin ol

Canim gecmis olsun bol bol uzan hic kendini yorma ins lMelegin vaktinde gelir.

Ya kızlar ben 2 defa bağlandım nst ye, her hafta pazartesileri de devam etcekmişim. Ama riskten söz etmedi. Bakıyorum da bebişi bnm tosbağamdan büyük olan hamişler daha hiç bağlanmamış bile. Acaba dr inisiyatifinden doğan bi farklılık mı ki bu?

Bu arada uzun uzun düşündüm. boşanıcam ben. arayıp sormadı bugün 10 gun oldu. içim çok rahat, vicdanım falan... kader kısmet yaa... ne yazıldıysa o. bu kadar kısa sürede olması utandırıyo beni ama içi beni, dışı eli...

Cnm cok gcms olsn.bzm agustos tostisleri pek aceleci..bol bol dnlen uzat ayaklatini otur isi gucu dusunme..

Canim ya senin kocan gercekten tuhaf hadi seni dusunmuyo kimin bebegini tasiyosun sen insan onu merak eder bence bebegin olduktan sonra seni ve bebisini gormeye gelirse bir kez daha dene... Su an gercekten sende o da hassas bi donemdesiniz bizde hormonlarin vermis oldugu bi tuaflik onlarda da babalik korkusu var... Zaman her seyin ila i mucezini kolkarina alinca en dogru karari verirsin simdi hic dusunme okis...

Geçmiş olsun canım yaaaaa,çok şaşırmışsındır eminim sancın olduğunu duyunca.kendimi senin yerine koydumda ağrım bile yokken sancımın çıkmış olması şok ederdi beni.neyse ki tedbirler alınmış,ciğer geliştiriciler vurulmuş.bundan sonrasında Allah'ın takdirine kalmış,ne zaman kısmetse o zaman artık.senin tek yapman gereken sakinleri olup dinlenmek.göreceksin bak herşey düzelecek.5N1K ve PENCeREDE'de aynı risk kaç haftadır var ama bak hala süper götürüyorlar.Allah hepinizin ve hepimizin yardımcısı olsun.

Canım keşke hiç yaşamasaydın böyle sıkıntılar,hangi dönemde olursa olsun, ama şu dönemde insanın ilgiye daha çok ihtiyacı varken bunları atlatması kolay değil.bebek doğduktan sonra düzeleceğine inanıyorum bende herşeyin.evladın bir sağlıkla doğsun şu lohusalık döneminide bir atlat tekrar öyle düşün istersen.bi de şu an gözdende Irak ya eşin,bilenip duruyorsundur daha çok.umarım hayırlı karar verirsin

Çoookkk sağol cnm. doğana kadar gelmez, konuşma yada karar bildirme fırsatım da olmaz. gelirse tavrına bağlı, gelmezse hiçbişey geri döndüremez beni...

Öyle zorki şu dönemde yalnız kalmak. Anlatamam, anlamayın da zaten. Çalışmıyorum, sigortam bile yok, kendi bagkurunu yatırmayıp benim sigortamı yatırıyodu, artık o da yok. tamamen annemin eline bakıyorum. hangi loğusalık bitince bunlar unutulur?? hangi bebek affettirir şu acziyetime sebep olanı?? yazık değil mi bana? anneme? bebeğime? nerdesin zor zamanda? yedi yabancı gibi bebek görmeye gelince nasıl hemen unutuveririm ben??

Yerden göğe kadar haklısın canım.ne yaşadığını ne hissettiğini yalnız yaşayan kişi bilir,biz tabi paylaştığın kadarını biliyoruz ve ona göre içimizden geleni yazıyoruz.şu dönemde ben mesela normalde takılmayacağım şeylere takılıp üzülmeyeceğim şeylere üzülüyorum,farkındayımda ama bu kadar boşver diyebiliyorum kendime.doğumdan sonra geçeceğini biliyorum belki seninde buna benzer şeylerdir diye dedim.tabi hayat senin,biz paylaşmak istediğin kadarını dinleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…