- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.621
red iyidir umarım doğurmasın daha erkennn.....onlar yalancı sancıdır inş.
bende oğluşum tepiklerini dinleyerek hissederek oturuyorum :)
pijamalrımı ütüledim koydum resimlerinide ekliyorumm :) umarım beğenirsinizzEki Görüntüle 744778 Eki Görüntüle 744779
Masallah canim cok iyi bebegin insallah agrin sancin olmaz ya bu alttan bakma meselesi bende hep var yani 4 ayligimdan beri beni eliyle alttan kontrol ediyo doktorum ve iki aydan fazladirda 15 gunde bir gidiyorum yani her iki hafrada bir alttan kontrol oluyorum insallah cati kontrolu dedikleri budur cunku hic sikinti cekmiyorum ka parmagiyla nasil yapiyo farketmiyorum bile tek farkettigim elini bayaaaa derinlere itiyo
iyi hafta sonları herkese ;
canım bende 26sında gittim 2170 gr 44 cm dedi doktorum aynı gidiyoruz zaman çok hızlı geçiyor sayılı günler sonra minnoşlarımız kucağımızda olucak inşallah
tşkler dilemma ve gsygsy....birde biberon we emziği kaynar suda yıkayın mı diyolar yoksa kaynatıcaz mı suda..nasıl yapayım bilen warmı? onlarıda çantaya koyucamda
tşkler dilemma ve gsygsy....birde biberon we emziği kaynar suda yıkayın mı diyolar yoksa kaynatıcaz mı suda..nasıl yapayım bilen warmı? onlarıda çantaya koyucamda
Kızlar bebeğim 14 günde 800 GR almış tam. Sizde durum nedir ? Normal doğum çok istiyorum ama sanki çok kilo alıyormuş gb geliyor bana
Bende hastane çantama biberon ve emzik koyucam ama kaynar su olayının doğrusu nedir kaynatmak mı lazım kaynar suda bekletmek yeterli midir?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?