2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annişler herkes nerede buralar çok boş kalmış. nerelerdesiniz bakalım biz bugünde çalışıyoruz kızımla hava çooook sıcak sıcaklardan böyle olduk

teşekkür ederim canım inşallah olmaz
maşallah sana bana sancım oldgunda baktı doktor bi kere ne yaptı anlamadm ama canım çok yandı ya acaba neden okadar erken başladı doktor alttan muayeneye. büyük ihtimal bahsettigin çatı kontrolüdür rahim agzında açıklık yumuşama var mı diye bakıyordur

iyi hafta sonları herkese ;

canım bende 26sında gittim 2170 gr 44 cm dedi doktorum aynı gidiyoruz zaman çok hızlı geçiyor sayılı günler sonra minnoşlarımız kucağımızda olucak inşallah

ya benimki 10 gündür fazla büyümemiş 2050 grdı ozaman boyda 43 dü sanırm.. neyse artık asıl kiloyu bundan sonra alacaklar inşallah benim tahminim doğuma kadar rahat 3 kiloyu bulur bide anne baba minyon çocukta devasa bişey olması beklenemez
evet dedğin gibi son zaman heleki çok çabuk geçiyor sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Allahım..

mucize güle güle kullan tatlım hepsi şeker şeylermiş bende yıkadım ama ütülemedim.çantamda hazır değil ben yapmalıyım artık hazırlığımı sanırım

tşkler dilemma ve gsygsy....birde biberon we emziği kaynar suda yıkayın mı diyolar yoksa kaynatıcaz mı suda..nasıl yapayım bilen warmı? onlarıda çantaya koyucamda

tşkler dilemma ve gsygsy....birde biberon we emziği kaynar suda yıkayın mı diyolar yoksa kaynatıcaz mı suda..nasıl yapayım bilen warmı? onlarıda çantaya koyucamda

cnm her ikisinide 5 dk kaynattım.öyle yazıyordu kullanma klavuzunda.kolay gelsin sana. biz yatışa geçiyoz arda beyle öptük teyzeleri

elsa__ Canımcım halın gerçekten güzel. Bence hiiiç de küçük değil,gayet ideal. Açıkcası ben büyük halı hatta halı pek sevmiyorum ama olmazsa olmazlardan maalesef
Arasta odaya ba yııl dıııım! Güle güle güzel sağlıklı günlerde uyutup büyütün inşallah.
Mucize_GE_ pijamalar çok hoş. Beyaz olanlarını çok beğendim. Güle güle giy.
Kızlar odalarını tamamlayanlar n'ooolur foto paylaşsın. Kopya çekecem,çok kötüyüm sanırım fon perde diktirecem bir türlü karar veremiyorum.. Hepinizi öpüyorum.

GSYGSY, tatil başladı demek canım,ne güzel yaaaa,oğlunla uzat ayaklarınındinlen valla.MUCİZE, pijamaların çok güzelmiş canım,bi de onları giydiğin ilk an evladın kucağında olmuş demektir.böyle bir manevi görevide var işte geceliklerin.kimseler kalmamış forumda kızlar yaaaa,herkes nerelerde?biraz uyumuşum bende,malum gece uyanıp bi daha uyuyamadım doğru düzgün .şimdide biraz acısını çıkarttım.keyifler bol ve yerinde olsun inşallah.hepinizi seviyoruz.

Kızlar bebeğim 14 günde 800 GR almış tam. Sizde durum nedir ? Normal doğum çok istiyorum ama sanki çok kilo alıyormuş gb geliyor bana

Kızlar dün gece rüyamda oğluşum doğmuş kucağımda,emzirecem. İçimden 'önce biraz sıkıp sütle ıslatmam lazım' diyorum. Göğsümü sıkıyorum nasıl bi süt fışkırıyor..ben tabii sevindirik sütüm var diye. Sonra başlıyorum emzirmeye nasıl emiyor sonra birden gece olmuş ve ben uyuyorum aniden uyanıp 'hay Allah gündüz giydiği giysilerle uyuttum bebeğimi neden pijama giydirmedim,kaldırıp emzireyim acıkmıştır şimdi' diyorum... Nasıl güzel bir rüyaydı..oooff off! Rabbim o günleri gösterir inşallaaaah!

Hayırlı işler nevale'cim.sıcakta çalışmak çok zor gerçekten.bana çalışmak hiç zor gelmiyorda sıcaklarda nefesim kesiliyor.2 gün önce sabah haberlerini izliyorum,star TV'de Seda Akgül haber anonsu yapıyor " bu sıcakta bizim gibi henüz tatile çıkmamış çalışanlarda var tabiki,hadi izleyelim" dedi.görüntülerde mevsimlik ve inşaat işçilerinin o sıcakta tarlalarda inşaatlarda 2 kuruşa çalışma görüntüleri.onlar bitince kadın hemen özür diledi,bizim gibi çalışanlarda varmış dediği için.şimdi birden aklıma geldi,etkilendim baya.sonrada şikayet ettiğim için utandım biraz.gerçi bizim durumumuz azıcık daha farklı 2 canlı olarakran.nevalee, kolay gelsin canım sanada,bende bugün çalışacaktım ama kota tutmayacağı için vazgeçtim.sen ne iş yapıyorsun?

Canlarmm nelet kaynatiosunz kzmla cok mrk edioruz isimi ozlucegim hic aklima gelmezdi sizletlerdm en azndan boyle uzak kalinio evdeyken :-( bugun kontrolumuz vardi kzm kocamannn olmusss masallah.. sanrm uzun boylu olacak suan 49 cm..bende 11 kilo almsm doktor cok begendibu gidisati. Bebegmde kafasi asagida ama kanala grmemis grmemesi cok guzel dedi son haftaya kadar beklermisiz hayrlisi artik.. umarm hepinizz cokkk cokkk iyisinizdirr

Kızlar bebeğim 14 günde 800 GR almış tam. Sizde durum nedir ? Normal doğum çok istiyorum ama sanki çok kilo alıyormuş gb geliyor bana

Benim bebisimde iki haftada 700 gr almisti su an 2 bucuk kilo persembe iki hafta gecmis olacak dra gidecegiz bakalim bu sefer ne kadar almis cok merak ediyorum kendi drumdan 4 gun sonra hastaneye gittigimizde hic almamisti o dort gun icinde merak ediyorum bende ama ben zaten normal dogum yapamayacagim cok istiyordum ama nasip

Bende hastane çantama biberon ve emzik koyucam ama kaynar su olayının doğrusu nedir kaynatmak mı lazım kaynar suda bekletmek yeterli midir?????

Bende hastane çantama biberon ve emzik koyucam ama kaynar su olayının doğrusu nedir kaynatmak mı lazım kaynar suda bekletmek yeterli midir?????

Canm ben erir bisey olut die suyu kaynattim ketil da.. hemem bi kaba doktum emzigini biberonunu icine koydum o suda beklettim baya.. sonra aldim icinden..

Kizlar bende kizima biberon aldim ama yeni dogurmus arkadasim hic biberon falann goturme hastaneye, kasik al sutun gellmezse kasikla icirirsin dedi. Biberonun rahatina alisirsa emmek istemezmis.

Hemşom ha şöyle arada gel de güzel haberlerini ver bize.sevindim iyi olmanıza.işi bende çok özlüycem heralde, daha şimdiden sıkıntısı tutuyor.ben kalabalığı,kargaşayı,koşturmayı,yoğunluğu çok severim çünkü.aksine beni kimse yeşilliğe pek götüremez,huzurdan ölüvercekmişim gibi geliyor.iç seslerimin hepsi bir anda konuşmaya başlayıverince daralıyorum.hatta İstanbul'da istiklal caddesinde oturmak çok isterdim diyecek kadar psikopatım.15 Temmuz'a kadar doğurursan seni hastaneye ziyarete gelmek bile isterim.zaten hastane hastane dolaşıp çalışıyorum ya.15 Temmuz'da bende doğum iznime ayrılıp Yalova'da olurum çünkü.öpüyoruz sizi.kendinize iyi bakın masalınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…