2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolasın canım güzel dileklerin için.hazırlıklar bittiyse ne güzel,iş yalnızca miniğinin keyfine kaldı yani yalnızca.o da sağlıkla gelince alınan şeylerde keyifle kullanılmaya başlanacak.sen izinli olma konusunda bana kıdem atmışsın,benim izine daha 10 gün var.yapılacak işte çok,daha kızımın odası yok,eşyaları yıkanmadı en fenasıda ismi yok.yok isim kuantumu,yok kariyeri yüksek olsun diye ismin içinde belli harfler olsun diye diye kaldı bizim kız isimsiz.evde alınıp okunmayı bekleyen 9 kitap var ama izinde fırsat bulabilir miyim onu bile bilmiyorum.her işimi sona bıraktım çünkü.sen isim buldun mu bebeğine?

Ben de eski bir Acıbademliyim :) eşim de radyoterapi bölümünü kuranlardan. Yardımcı olabileceğim birşey olursa haber ver olur mu. Sen çok rahat iş bulabilirsin zaten iyi bir mesleğin var kesinlikle çalış :) sana iyi gelecektir ayrıca..

merhaba,yeni üyeyim bir selam vermek istedim.

Canim ya yasadiklarin gercekten cok uzucu ama sizi bu noktaya getirzn ne oldu bilemiyorum... Bi insan bu kadarda vicdansiz olamaz ya karsindaki insan hamile... Ozel olmazsa bi sey sorucam hamilelikten oncede aynimiydi??? Ayrica hatirladigim kadari ile sen esin istedi die isini dahi birakmistin sen onun icin bu kadar fedakarlik yaparken onun yaptigi vicdansizlik... Uzme kendini ve sadece melegini dusun belki onun kollarinda olmasi sana herseyi unutturur(ins)...

Çok sevindim. mutlaka danışıcam, şu oğlanı sağsalim bi doğurayım da inş. :)))

Bebeğim erken gelmek istedi Çarşamba sabahtan beri hastanede yattım. Toplamda 4 serum 2 de serum gibi şişe de ilaç koldan takıldı. Şimdi eve geldim. Nst de kasılma çıkmadı bebeğimin kilosu da 2.650 olmuş. Ama hastanede kaldığım bu günlerde doğum korkum başladı. Nası bi doğum korkusu uykularım kaçıyor. Allah yardımcımız olsun

Amiinnnn...
Ne tatlı konuşuyon kız sen
İnsanın aklında ısırmalık bi imaj sergiliosun. Hiç üzülme inşallah

inşaallah canım sen de çok tatlısın. ben eşimi çok seviyorum ondan ayrılacağımı düşünmek bile istemem. kendimi senin yerine koydum da o yüzden boşanmanı istemedim. tamam çalışır başımızın çaresine bakarız boşansak bile ama yuva zor kuruluyor yıkmak çok kolay. Rabbim yıkmasın yuvalarımızı. bebişlerimiz annesiz babasız kalmasın. zordur eminim. sen de hiç üzülme inşaallah. Allaha sığın. o bizi bizden daha iyi biliyor emin ol. boşanacağım da deme ya üzme bizi yuvayı dişi kuş yapar derler. ilerde mükafatını görürsün inşaallah. babasız bebek büyütmek kolay olmaz bence. ileriyi düşün evliliğini kurtarmaya çalış. sen elinden geleni yap gerisini Rabbim bilir. ama keşke şöyle yapsaydım dememek için çok iyi düşünmek lazım. hakkında hayırlısı tabiki ama dediğim gibi. sen elinden geleni yap sonra da 'Rabbim ben elimden geleni yaptım gerisini sana bırakıyorum' diye dua et. biz seni çok seviyoruz unutma...

Ağlattın beni işteeee :'(
Çok iyi geldin arkadaşım. Allah senden razı olsun. Kimseyi istemediği duruma sokmasın Rabbim. dul kalmak kolay mı? nasip... Allahtan gelene hamdolsun...

arkadaslr sizinile bi sıkıntımı paylasmak ıstıyorum fikirlerinize ihtiyacım var... neredeyse hamıle kaldıgım günden beri bu pskılojıyle yasıyorum. bnm kayınvalıdemin ılk torunu olucak bu bizim ewlerimiz karsı karsıya hamıle kaldıgım günden beri bnm oglumu kendi ogluymus ben sadece tasıyıcı anneymısım gibi davranıyo hareketleri sözleri belki bilinçli yapmıyo ( hakkını yemiyim kendisi cok ıyıdir ) ama bende bir süre sonra kıskanclıga yol actı sankı bnm oglumu alıp vermicek gibi geliyo dogumuma 1 bucuk ay kaldı nerdeyse hep düsündügüm bu. devamlı o size kalmaz ıste cocuk olunca gelın burda yatın bn dayanamam kücük bessik aldım oturdugum odada bulunsun diye o artık bıze gelir fln . ben bı aylıkken sunnet ettırmek ıstıyorum bn oglumu kestrmem içim acır hem bu tarz konusmlar esimde farkında ama anneci benmı cok abartıyorum yapma ole ne güzel bakmaya yardım edicek biri var yannda dıorum kendıme ama olmuyo işte kalbim anlamıyo

Canım benim.. Hiç dert etme sadece planlamanı iyi yap hangi gün neleri bitireyim diye kafanda belirle. Ben 1 gecede tüm bebek eşyalarını yıkadım ertesi günde ütüledim tek başıma, zaten o kadar küçük ki kıyafetler hemen ütülüyorsun inan.. Ben oda yapmadım karyola ve büyük bir şifonyer aldım, eşimin çalışma odasını bozamaya içim el vermedi, huzur bulduğu bir yer:) ama sonra mutlaka odaya geçeceğim ben de. Sen oda takımını ısmarladın gelmedi mı yoksa hiç mi bakmadın canm?

İsim olarak karar vermedik bizde ama alternatiflerimiz İlkim, Işık, Rüya , Mirel, ama aslında en beğendiğimiz Şirin :)

Ağlattın beni işteeee :'(
Çok iyi geldin arkadaşım. Allah senden razı olsun. Kimseyi istemediği duruma sokmasın Rabbim. dul kalmak kolay mı? nasip... Allahtan gelene hamdolsun...

sen de az önce beni ağlatmıştın ödeştik o zaman. şaka bi yana hakkında hayırlısı canım. inşaallah en yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz...

Minkm, bence kayınvaliden şuan ilk torunu olduğu için çok çok düşünüp büyük bir hevesle senin kadar bekliyor bebeğini :) ama bence hiç üzülme babaanneler ananeler sevmeyi düşünürler ama bebek bakmak kolay mı :) şuan büyük bir heves içinde duygularına ve sözlerine hakim olamıyor ama zamanla dinginleşecektir. Benim tavsiyem bunları hiç düşünme hevesi de kırılmasın zamana bırak bakalım ne olacak. Eğer çok müdahale ederse o zaman zaten hafifçe bir sınır koyarsın.. Belki de tahmin ettiğin gibi durumlar oluşmayacak bir görmen lazım..

Biz evlenirken eşimin annesi ve annem herşeye karışmışlardı eve birçok şey aldılar yerlerini belirlediler falan :) dedim Derin kalplerini kırma büyük heyecan yaşıyorlar :) herkes evine gitsin herşey benim kontrolüme girecek.. Hakikaten de öyle oldu herşeyi değiştirdim :) kalpleri de kırmamış oldum onların da yıllardır bekledikleri an anlamak lazım biraz yalnız sabredince herşey sessiz ve usulca senin kontrolüne giriyor hiç merak etme..

öyle düşünme canım ya o çok sevdiğinden diyodur öyle. ilk defa babanne olacakmış onun sevincindendir bence. benim kayınvalidemde öyle anlattığın gibi. benim hoşuma gidiyor benimsemesi. benimkinin ilk torun da değil üstelik. bi de kızından var. bence tadını çıkar. umursamasa daha çok üzülürsün emin ol. benim ablamın k.validesi öyle o çok üzülüyor bu duruma.

kızlarkabızlık sorunu olanlar napıosunuz ölücem yaa cok fena nefes darlığı gecırıyorumm yanlarım sıkışıyor acaba wc çıkamıyorum omu yapıyor benı bolee

aslına bakarsanız bnm bole düsünmeme neden gene kayınvalıdem bır senelik evliyim severek evlendim bana evliligimin tadını yasatmadı cocuklarına cok duskun esimede öle onu cocuk gibi görüyo ve bazewn benı kıskanıyo evlenirken benı beraber almak ıstedi kabul etmedim cunku bnm hayallerm vardı esime yemek yapıcam kendi ewim olucak neyse ayrı ew dedıler gitti evinn karsısından tuttu ewlendigim günden beri evde yemek kac defa yaptım bılmıyorum durmadan tlfn hadı buraya gel burda yıyelim esim işteyken hep orda olmamı ıstedı devamlı tlfn cnm tak dedi artık ıkı saat gitmesem tlfn calıyo nerdesin ewi tutarken hep herkese orası depo bızım yememız ıcmemız beraber olcak otel gibi kullancaklar dedı durdu dediginide yaptı sımdı korkum bu yuzden bunu da zehır edicek bana bn oglumu paylasmak ıstemyrm lanet olsun gene aglıyorum

arkadaşlar herkese iyi geceler diliyorum.bugün burda ilk günüm o yüzden konuştuklarınıza biraz yabancı kaldım ve sohbetinize pek dahil olamadım.umarım bundan sonra daha çok şey paylaşabiliz :)

valla cnm yazddım işte ewlılıgıme karıstı cocugumuda sahiplencek ben hep dıs kapının dıs mandalı olcakmısım gibi gelıyo yoksa sevsin cocugu ama babaanne olarak

arkadaşım bence sen eşinle konuşmalısın,ve kesinlikle sınırlarını çizmelisin.rahatsızlığını eşine mutlaka belirt.hayatına bu kadar müdahale edilmesine izin verme.sanırım ilk çocuğun olacak,onunla en güzel anları yaşamak senin en doğal hakkın.kimsenin bunu gölgelemesine müsade etmemelisin.

Hımm, evet canım aslında haklısın o zaman. kayınvalden oldukça fazla sizin yaşantınıza dahil olmuş hata yapmış yapmaya devam ediyor. Öyle şey olur mu siz yeni evli bir çiftsiniz, eşine kötü yemekler yapıp yemeli beraber bunu bile paylaşmalısınız. Keşke bu kadar yakın oturmaktan bir şekilde kaçabilmiş olsaydınız..

Belki eşinin kayınpederin ile konuşması onun da sıkıyorsun bu çocukları diyerek kayınvalideni uyarması bir çözüm olabilir mi?? Dolaylı yoldan belki çözülebilir çünkü gelinin adı büyüktür biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…