2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh ne güzel konuştun, sahiden unutmayıp dua eder misiniz ya? Nolur ki? Allah rızası için beni kendisine inandrsın ve eskiye dönmesin nolur. Evimizde kalıyor. Ailesiyle küs zaten, kimsesi yok. Gene de burnu düşse almayan cinslerden. çok defa kimsen yok, beni de uzaklaştırma nolur die ağladım, ama yookkk, ya merhamet yok yada fazla kibirli... Allahım hidayet versin, hayrla ıslah etsin, yavrumu babasız koymasın. ama böle devam etcekse hemen bitsin bu iş inşallah. iki iyilikten birini versin allahım bana, amin...

Hoşgeldin aramıza,kızın hayırlı olsun.hamileliği çok da birlikte geçiremediysekte bebekleri birlikte büyütürüz.DERİN,biraz daha alışabildin mi izinde olmaya?kendimi görüyorumda sende.zamanla herşey yoluna girer umarım.bugün hiç başım kalkmıyor,tansiyonum düştü heralde,midemde bulanıyor hafiften.üşüttüm heralde,gece incecik giyinip cam kapı açık yatarsam böyle olur işte.umarım yarına kalmaz bişeyim

Merhaba arkadaşım, ben de üzüldüm yazdıklarına.. Özellikle hamileliğinde bebeğinle böyle birşey yaşamış olman daha da etkiledi beni. Elbetteki en doğru kararı sen verirsin yalnız ben senin yerinde olsam ( eğer gerçekten boşanmak seni daha mutlu ve huzurlu yapacaksa) bir işe girer çalışır hem ayaklarımın üzerinde durur hemde bebeğimi elimden gelen en iyi şartlarda büyütürdüm. Annen de yanındaymış bebek bakımında sana yardımcı olabilir. Hem sosyalleşmek hem de kazanç sağlamak inan sana iyi gelecektir kendini daha güçlü ve başarılı hissedebilirsin. Buarada kendı başına ekonomik özgürlüğünü aldığını gördüğünde emin ol eşin de peşinde dolanacaktır.

Ben insan kaynakları müdürüyüm buarada böyle bir düşüncen olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim sana..

Amin canım inşaallah. ederiz duamızı inşaallah ya. o duayı yaptıracak olanda aklımıza düşürecek olanda kabul edende Rabbim. inşaallah anlar hatasını doğumdan önce ve sizi yalnız bırakmaz. seni sevmese evlenirmiydi hiç. insan hata yapar. o da pişman olur ve geri döner inşaallah. Rabbim bebeğinle senin yüzüne baksın inşaallah o merhametlilerin en merhametlisi...

Tabi ki dua ederiz senin için.inşallah senin için ne hayırlıysa o olur.DERİN'de doğru söylemiş,tabi çalışmayı düşünürsen ve şartlar uygunsa.annen bakarsa oğluna tabi bir manisi yoksa 2 hatun bir de yanınızda 1 erkek mis gibi yaşayıp gidersiniz belkide.hakkında hayırlı neyse inşallah o olur.inşallah çok mutlu olursun hayatın boyunca

Yalova merhaba, açıkçası ben de seni ve yazdıklarını özellikle takip ediyorum :) bugün son bebek eşyalarını aldım ( bebek şampuanları, bez, bakım ürünleri ve gecelik) ve alışverişimi tamamladım. Eve alıştım biraz sürekli kitap okuyorum dün temizlik yaptım yardımcım 1 ay izinde :) bir de az zaman kalınca insan bebeğe odaklanıyor o da aklını oyalıyor, e tabi sabah öğle akşam forumu da takip ediyorum hatta eşime okuyorum o da bana gülüyor :) yalnız hala çalışmam lazım diyorum tabi Yalovacm:) aslında evime ve eşime düşkün bir kadınımdır ama sanırım çalışmak yorulmak hayatın içine karmaşasına girmek bizim mayamızda var.

Beynin yeni herşeye alışma süresi en geç 21 günmüş, 21 gün sonrasında alışkanlık başlarmış. Çok şükür 21 gün yarın doluyor diyorum :))))

Hasta olmana üzüldüm havalar çok sıcak terlemiş ve rüzgardan etkilenmiş olabilirsin. Ben de cam açık çok ince yatıyorum çünkü uyulmuyor.. Miden bulanıyorsa nane limonu yap kendine getirir seni hemen arkadaşım :) sevgiler..

Ne güzel kalabalıklaştık iyice.hoşgeldiniz arkadaşlar.oğlun hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına al inşallah

Radyoterapistim ben. Acıbadem kayseri'de çalışıodum bekarken. KPSS düşünüyorum fakülteye girmek istiyorum inş. hepsini hesapladım ben de. cok sağolun. umarım yardımcı olabilceğin bişey olur da rahatsız ederim seni :)

Amiinnnn...
Ne tatlı konuşuyon kız sen
İnsanın aklında ısırmalık bi imaj sergiliosun. Hiç üzülme inşallah

12 agustos ama ben ozamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum bugun sabah arkadasım dogum yaptı zıyaretine gittim o kadar cok sabırsızlandım ki onun minik simsiyah saclı bebegını görünce :)

bebeği düşününce ben de heyecanlanıyorum ya. nasıl bişey olacak acaba diye. ama doğum olayı beni düşündürüyor biraz. nasıl olacak kolay mı olacak zor mu olacak. hayırlısı hakkımızda...

Tam olarak bizim annemle yaptığımız planlar bunlarr... Çok tesekkür ederim ya, bizim vardığımız sonuca varmış olman gercekten beni oturup düşündüğünü gösteriyor. dualarımdasınız. allah hepinzden razı olsun...

hastaneye gitmek istemiyorum bilen yok mu

El ile yapilan kontrol erken dogumu anlayabilmek icin. Bir elinide gogus altina koyarak kesenin inip inmediginede bakiyor doktor cnm.

Canim bir kac gun once bende ayni sekilde nts de sencilarim cikti ve doktor bu sancilarin son ayda bebek yerlesirken normal oldugunu soyledi. İgne falan vermedi ciger gelistirmek icin :s ben 5. Aydan beri her kontrolde 20 dk NTS ye giriyorum bu arada.

Canim Allah yardimcin olsun... Ama bu gunlerinde bebegine odaklan, cocugunun babasida olsa gun geliyor yabanci oluyor o insanlar sen kendini yiprattiginla hayatini harcadiginla kaliyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…