- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.681
canım ya Allah yar ve yardımcın olsun inşaallah. eşine de hidayet nasip eder inşaallah ya. boşanmak Rabbimin razı olmadığı tek helal. inşaallah o hale gelmeden atlatırsınız. belki de bu daha sıkı bağlanmanıza vesile olur. inşaallah o da yaptıklarından pişmandır. şu an kimin yanında eşin bilmiyorum ama bu adama hiç mi akıl veren yok yaptığın yanlış diye ben onu merak ettim. hakkınızda hayırlısı inşaallah. bu kadar hamile insanız en kötü ihtimalle doğumlarımızda sizin için dua edelim. Rabbim doğum esnasında yapılan duaları geri çevirmez inşaallah. doğacak günahsız yavrunun hatırına Rabbim kalbine merhamet versin inşaallah...
Çok teşekkür ediyorum hepinize, sıkıntımı sıkıntınız bildiniz. benimkiyle konuşulmaz. biçok kere annemin eviyle tehdit etti ben de dizlerine kapanıp ağladım, yapma diye. bizde ardır, utanma sebebidir ana evine dönmek. yalvardım ağladım. o da her fırsatta bunla tehdit eder oldu. şimdi de tahmin etmediği oldu ve ben anneme geldim. geri adım atmak zor gelio ona şimdi. ipleri bana teslim etmek oldugunu sanıyo salak :) neyse başınızı şişirdim. konuşulmaz yani bnmkiyle. geri kafalıymış beyfendi. eskiler bebeklere hazır bez kullanmıomuş, agdaya kuaföre gitmiomuş die bende öle yapcakmışım. ya aslında babam yok, annem sessiz diye beni sindirmek istedi, evde elinin altında lazım oldukca kullanmak üzere tutmak istedi ama allah yeter dedi, annem çekti aldı beni.
Ahh ne güzel konuştun, sahiden unutmayıp dua eder misiniz ya? Nolur ki? Allah rızası için beni kendisine inandrsın ve eskiye dönmesin nolur. Evimizde kalıyor. Ailesiyle küs zaten, kimsesi yok. Gene de burnu düşse almayan cinslerden. çok defa kimsen yok, beni de uzaklaştırma nolur die ağladım, ama yookkk, ya merhamet yok yada fazla kibirli... Allahım hidayet versin, hayrla ıslah etsin, yavrumu babasız koymasın. ama böle devam etcekse hemen bitsin bu iş inşallah. iki iyilikten birini versin allahım bana, amin...
herkese iyi aksamlar siteye yeni üye oldum bende agustos annesıyım allah kısmet ederse bi oglum olucak :)
hayırlı olsun canım doğum ne zaman? oh çok şükür bi damadımız daha oldu. kızlarımız evde kalmayacak...
Hoşgeldin aramıza,kızın hayırlı olsun.hamileliği çok da birlikte geçiremediysekte bebekleri birlikte büyütürüz.DERİN,biraz daha alışabildin mi izinde olmaya?kendimi görüyorumda sende.zamanla herşey yoluna girer umarım.bugün hiç başım kalkmıyor,tansiyonum düştü heralde,midemde bulanıyor hafiften.üşüttüm heralde,gece incecik giyinip cam kapı açık yatarsam böyle olur işte.umarım yarına kalmaz bişeyim
Merhaba arkadaşım, ben de üzüldüm yazdıklarına.. Özellikle hamileliğinde bebeğinle böyle birşey yaşamış olman daha da etkiledi beni. Elbetteki en doğru kararı sen verirsin yalnız ben senin yerinde olsam ( eğer gerçekten boşanmak seni daha mutlu ve huzurlu yapacaksa) bir işe girer çalışır hem ayaklarımın üzerinde durur hemde bebeğimi elimden gelen en iyi şartlarda büyütürdüm. Annen de yanındaymış bebek bakımında sana yardımcı olabilir. Hem sosyalleşmek hem de kazanç sağlamak inan sana iyi gelecektir kendini daha güçlü ve başarılı hissedebilirsin. Buarada kendı başına ekonomik özgürlüğünü aldığını gördüğünde emin ol eşin de peşinde dolanacaktır.
Ben insan kaynakları müdürüyüm buarada böyle bir düşüncen olursa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim sana..
Ne güzel kalabalıklaştık iyice.hoşgeldiniz arkadaşlar.oğlun hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım inşaallah. ederiz duamızı inşaallah ya. o duayı yaptıracak olanda aklımıza düşürecek olanda kabul edende Rabbim. inşaallah anlar hatasını doğumdan önce ve sizi yalnız bırakmaz. seni sevmese evlenirmiydi hiç. insan hata yapar. o da pişman olur ve geri döner inşaallah. Rabbim bebeğinle senin yüzüne baksın inşaallah o merhametlilerin en merhametlisi...
Canım hangi il ve hangi sektördesin?
12 agustos ama ben ozamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum bugun sabah arkadasım dogum yaptı zıyaretine gittim o kadar cok sabırsızlandım ki onun minik simsiyah saclı bebegını görünce :)
Tabi ki dua ederiz senin için.inşallah senin için ne hayırlıysa o olur.DERİN'de doğru söylemiş,tabi çalışmayı düşünürsen ve şartlar uygunsa.annen bakarsa oğluna tabi bir manisi yoksa 2 hatun bir de yanınızda 1 erkek mis gibi yaşayıp gidersiniz belkide.hakkında hayırlı neyse inşallah o olur.inşallah çok mutlu olursun hayatın boyunca
bebeği düşününce ben de heyecanlanıyorum ya. nasıl bişey olacak acaba diye. ama doğum olayı beni düşündürüyor biraz. nasıl olacak kolay mı olacak zor mu olacak. hayırlısı hakkımızda...
arkadaşlar benim ayaklarım çok şişiyor,sizde durumlar nasıl ?
hastaneye gitmek istemiyorum bilen yok mu
Masallah canim cok iyi bebegin insallah agrin sancin olmaz ya bu alttan bakma meselesi bende hep var yani 4 ayligimdan beri beni eliyle alttan kontrol ediyo doktorum ve iki aydan fazladirda 15 gunde bir gidiyorum yani her iki hafrada bir alttan kontrol oluyorum insallah cati kontrolu dedikleri budur cunku hic sikinti cekmiyorum ka parmagiyla nasil yapiyo farketmiyorum bile tek farkettigim elini bayaaaa derinlere itiyo
Selam
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr erken doğum riskim çıktı.
Önce ultrasyonla baktı herşey normal dedi çok şükür suyu,hareketleri,kilosu vs.Biten ilaçlarımı yazdı birde nst gir bakalım dedi.
Girdim merak ediyorum nst yi.
Bir odada yatağa yatıyorsun karnına jel sürüp oval bir cihaz koyuyor iki kemerle karnını yatağa bağlıyor yanındaki cihazda kayıt yapıyor.20 dk yatın gelicem dedi hemşire tv açıktı ben rahat rahat yattım.Bir yandanda acaba ağrı çıkarmı diye düşünüyordum sonucu gösterdim dr.şaşırdı sancın var farkındamısın dedi.Bel ve vajinamın üstünde sızı var ama ben onları normal ağrı diye düşünüyordum dedim.Hayır doğum sancısı bunlar dedi.4 tane iğne verdi akciğerleri için.İkisini bugün vuruldum,diğeri yarın.
P.tesi tekrar çağırdı yeniden nst ye bağlanacakmışım.
Sakın kendini yorma yat,dinlen dedi.
İnş.minnoşum zamanını bekler,hayırlıısı ile sağlıkla gelir.
Geçmişe bakamadım herşey yolundadır inş.okuyacağım birazdan.
Ya kızlar ben 2 defa bağlandım nst ye, her hafta pazartesileri de devam etcekmişim. Ama riskten söz etmedi. Bakıyorum da bebişi bnm tosbağamdan büyük olan hamişler daha hiç bağlanmamış bile. Acaba dr inisiyatifinden doğan bi farklılık mı ki bu?
Bu arada uzun uzun düşündüm. boşanıcam ben. arayıp sormadı bugün 10 gun oldu. içim çok rahat, vicdanım falan... kader kısmet yaa... ne yazıldıysa o. bu kadar kısa sürede olması utandırıyo beni ama içi beni, dışı eli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?