2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hey Allahım ya sebeplere bak...yontma taş devrinden mi gelmiş o adam Allah aşkına ya..kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.millet eşine yapabildiği kadar naz niyaz kapris ne varsa hamilelikte yapıyor ve siz yanılmıyorsam daha 1 yıllık evlisiniz.sinirlerim zıpladı gece gece...anacım sopalıkmış o adam ya...2013 şartlarını bi öğretmek lazım ona.canım olurda barışırsan falanda iyice vur kafasını taşlara...sürttür iyice burnunu...günlük 10tl miş miş miş....

Tatlm masallh kizna.minik bebisler daha cok kilo aliuo bnm yigenm 1.700 dogdu smdi 8 kilo yasitlarini yakaladi..senn minnakta cok hizli buyucrk goruceksn oyunlr yparms yerm onu ya..bzm icndr op kokla topigimzn ilk bebisi maskotumz o bzmm
inşallah canım :) tam maskot hem de :) minik turtam, içli köftem, ay kızım diye seviyorum :)) aykız aygazdan geliyor bu arada pırt pırt yapıp duruyor hihih :))

darısı hepiniinizin başına canım gece nöbetlerinde arkadaş lazım oluyor :)) gülümsüyo canım istemsiz yapıyor ama gülümseyince çok mutlu oluyor insan. üstüme alınıyorum valla:)) yoksa bebekler istemli olarak 1 aylık olunca gülümserler.

Canım ben biraz daha katıyım bu konularda ya birileri akıl vermiş ona kadın dediğin böle olur şimdikiler şöyle böle diye yada ayrılan taraf sen ol diye seni yıldırmaya çalışıyor. Bu durumda da bir avukata danış, boşanma talebini haklı gerekçe sunmadan yapan kişi tazminattan falan mahrum kalıyor sanırım. Bir tek bebek için nafaka öder.

minkm

Sanada katı bir yorum yapıcam. Kötü ol canım hatta deli ol. Onu bile anlamazdan gelme ihtimali var kayınvalidenin. Benimkiler benden evlenmeden önce bile çekiirlerdi. Şimdide her fırsatta mesaj veren hareketlerim var. Düzeldiğimi düşünmesinler diye. Bebek benim heves benim mesajını net bir şekilde vermen gerekir. Aldığı hediyeleri bile kullanamayacağını aynısından çok aldığını sıra gelene kadar bebeğin büyüyeceğini söyle. İdare eden sen olursan yıprandığınla kalırsın. Sen deli ol seni idare etsinler. Hamilelik ve hormonlar en iyi bahanen doğuma kadar yeterrrrrr diye bir isyan et ve üst üste bir kaç akşam evinde yemek yap. Çağırıncada yemeğim var sağolun de.

Zamanla çağırmaktan vazgeçecektir.

Size bişi anlatayım aynısını kayınvalideme de anlattım o içinden mesajını aldı.

Eşimin bir akrabası bize yakın oturuyor. Sık görüştüğümüz kişiler değiller. Bizi (kaynanamlar ve bizi) yemeğe çağırdılar iki gelin ve kaynana beraber ağırlıyacaklar. Büyük geline (iki çocuklu) bi dedi çocuk nerede uyuduğu koltuktan düşmesin yanına yastık koydun mu? Sonra dedi öbürü nerde uyudu üstünü örttün mü? Şimdi diyeceniz ne var bunda.? Ne mi var o gelin o kadını terslemedi insan yanında piyon anne olmayı kabul etti.
Ben de kaynanama sonradan anlattım (yanında olanı olay ama o bu gözle bakmadığı için) dedim ki ben o gelinin yerinde olsam insan içi demem yok ben spor olsun diye çocuğu uyurken koltuktan atıyorum derdim. Diğerini de özellikle örtmedim ki hasta olsun kocamın ilgisini çekelim. Der bozardım dedim iki çocuk doğurmuş cahil değil bişi değil gelinin kendi canı sonuçta bu çocuklar. Kimse hiç bir çocuğu anasından çok düşünemez. Cahillik ve akıl noksanlığı hariç.

Ne dolmuşum be uzun oldu ama ben konularda çok keskin düşünüyorum. Allah tükürdüğümü yalatmasın.

Günaydın arkadaşlar
Yine sabahın köründe kalktım uyku tutmadı.
Nst işi baya canımı sıktı sanırım rüyama girdi sancılar filan.
Çok teşekkür ederim hepinize ilginiz için inş.dediğiniz gibi hayırlısı ile sağlıkla zamanında doğar minnoşum.

canım bende şaşırdım hiç ihtimal vermiyordum sancıları normal görüyordum artık son ayımıza girdiğimiz için
bakalım inş.bir kaç hafta daha bekler gelirsede ne yapalım sağlık olsun
ben o hemşireye çok güvendim onun gibi bir yardımcı her eve lazm aslında :))

oyy 41 kere maşallah size Rabbim ona uzun,sağlıklı ömürler nasip etsin

Bugun benim dogumgünüm

nice mutlu senelere canım minik kuzunla,ailen ve sevdiklerinle çok güzel bir sene geçirmeni dilerim

Günaydın canım bi uyuyamıyanda benim... belli ki çok etkilenmişsin rahatlamaya çalış biraz iş olacağına varır...

sancıyla uyandım bende çok kötü oluyor ya güne mutsuz başlamak...karnımda gurrr gurr ediyor bişiler atıştırıp tekrar uyumayı denicem becerebilirsem

Lepistess canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere...

Son düzenleme:
Günaydın suba85 ve lesya90 bende yetiştim size,uyku tutmayan gruba yani.eşimi işe uğurladık,evde geceye kadar yalnızız.sıkılıcaz yine felaket,dükkanı ben beklerim bugün kızlar merak etmeyin.LEpİSTESS canım doğumgünün kutlu olsun,çoooook güzel yaşlar ve yıllar dilerim sana.Suba85 kafa bişeye takık olunca pek uyunulmuyor,anlıyorum senî ama merak etme herşey yoluna girecek.

gunaydin kizlar dun kontrolumuz vardi bebegim 2750 gr olmus...doktor 3 hafta ondesin dedi...tatli hamur isi kes dedi boyle olan varmi aranizda

Günaydın canım,benim kızım tam gününde gidiyor,hiç daha öyle pek öne geçmedi.o yüzden yardımcı olamayacağım sana.bende tam tersi niye hiç önden gitmiyor haftası diye takıyorum bazen.kötü bişey yoktur merak etme.

04:30da uyanmıştım 07:30 da tekrar uyumuşum :) Şimdi kalktım biraz iyi geldi.Kahvaltı hazırlayacağım sonrada kocişi uyandırırım.
Ona soruyorum içinden ne geçiyor sence oğluş ne zaman gelir diye :) kalbi temzidir genelde hissettikleri olur.15 inden sonra gelecek korkma diyor :)) artık beni rahatlatmak içinmi bilemiyorum. :)))

Lesya ben 12:15 te iğne vurulmaya gideceğim,prorgam sırasında gelmiş olursam mutlaka veririm.
Burada olursam yazarım sana gelmemişsem yetişmemişimdir canım bilgin olsun.

Merhaba ben yeniyim burda :) beni de 4 gün nst ile kontrol altında tuttular erken doğum ihtimali yüzünden. Doğum sancılarında ağrı sırtına vuruyor. karnın geriliyor. Belki burdan ayırt edebilirsiniz kızlar. Sancılar geçmiyorsa o da bir belirti. Salı günü benim sancılarım başladı çarşambaya kadar yalancı sancılardır dedim gitmedim. Çarşamba sabahı dayanamadım artık doktorum az daha gelmesen doğum başlayacakmış dedi. Nst de tehlike sınırındaydı değerlerim 56 yı felan gördüm.

Günaydın kızlar bugün istanbul da çok güzel bir hava var bunu fırsat bilip evden kaçtım kocam yalnız başıma izin vermiyor pek bir endişeli bir şey olacak diyesahilde 1 saat yürüdüm geldim baktım hala uyuyor :)

Canım geçmiş olsun sanada.Peki sonradan normale döndümü ağrıların,çarşamba gidince ne yaptı dr.engellemek için?
Benim tek belirti çok yorulduğumda veya uzun süre oturduğumda bel ağrısı birde vajinanın üst tarafında ince bir sızı.

günaydınnnnnn herkeseeeeeeee......

erken doğumu kafanızdan silinn..bebişlerinizlede konuşun daha waktin war diyin onlar söz dinler :))

bende uyandımm sıcaktan..we çok belim ağrıoo..dönemiyorum kaldıramıyorum popomu

bidaha hamile kalırsamm az kilo alcam onunda etkisi wardır bu ağrılara...

Canım doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu seneler sevdiklerinle ve tabi ki bebişinle

Sancısı olan arkadaşlar içinizi ferah tutun inşallah herşey yolunda gidecek. İyi düşünün şükredin iyi olur. Ben hep buna inanmışımdır. Karamsarlığın kimseye faydası yok. Polyannalar iş başına. :))

gunaydin kizlar dun kontrolumuz vardi bebegim 2750 gr olmus...doktor 3 hafta ondesin dedi...tatli hamur isi kes dedi boyle olan varmi aranizda

canım benimde SATA göre 2 hafta ileride hatta çalışabilir raporumu bile usg sonucuna göre verdi .. 2300 gramdı en son 1 hafta öce ama gelişimi içi iyi dedi yemekle içmekle alakalı birşey söylemedi.. bende konusu açılmışken birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa ben şeker yüklemeyi yaptırdım hemde açlık olarak bakıldı 3 defa kan alınmıştı ve herşey gayet iyiyidi ama şu son zamanlarda aşırı halsizlik ve titremeyle acile 2 defa gittim şekerim aşırı düşük çıktı sizce şeker yükleme testinden sonra gizli şeker oluşma ihtimali varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…