- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.741
Bugun benim dogumgünüm
evden cıkmayıp, hazır bebek bezi kullanmayıp, agdaya kuaföre gitmeyip, günlük on lira dışında hiç masraf cıkarmayıp(kıyafet,pazar,bebeğimin eşyaları) yemek ütü bulaşık ve güleryüzle yaşarsam, ona hiç hesap sormazsam istediği gibi yaşarsa bi problem yokmuş. elini vicdanına koy, bunların hangisini kabul ederdin? 8 aylık hamileyim ben, istediğim karpuzu anneme şikayet etmiş. neyini çekeyim bunun? bu hamilelik hassasiyeti mi allah askına?
inşallah canım :) tam maskot hem de :) minik turtam, içli köftem, ay kızım diye seviyorum :)) aykız aygazdan geliyor bu arada pırt pırt yapıp duruyor hihih :))Tatlm masallh kizna.minik bebisler daha cok kilo aliuo bnm yigenm 1.700 dogdu smdi 8 kilo yasitlarini yakaladi..senn minnakta cok hizli buyucrk goruceksn oyunlr yparms yerm onu ya..bzm icndr op kokla topigimzn ilk bebisi maskotumz o bzmm
darısı hepiniinizin başına canım gece nöbetlerinde arkadaş lazım oluyor :)) gülümsüyo canım istemsiz yapıyor ama gülümseyince çok mutlu oluyor insan. üstüme alınıyorum valla:)) yoksa bebekler istemli olarak 1 aylık olunca gülümserler.Bizide bekle bizde doğuralım gece mesailerini birlikte tutucaz medvecezir'cim.ne güzel ya hayatınız düzene girmiş,kızın büyümüşte doktorlara bile gitmeye başlamış.çok sevindim yaaaaa,hayatınız normale dönmüş.senin minik kızın gülmeye mi başladı artık?bu kadar küçükken gülebiliyorlar mı?sen artık bize çömez muhabbeti yapacak kadar kısem attın şaka maka.herşey sizler için çok daha güzel olsun.hep böyle gülücüklü ve sağlıklı kalın
hey Allahım ya sebeplere bak...yontma taş devrinden mi gelmiş o adam Allah aşkına ya..kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz.millet eşine yapabildiği kadar naz niyaz kapris ne varsa hamilelikte yapıyor ve siz yanılmıyorsam daha 1 yıllık evlisiniz.sinirlerim zıpladı gece gece...anacım sopalıkmış o adam ya...2013 şartlarını bi öğretmek lazım ona.canım olurda barışırsan falanda iyice vur kafasını taşlara...sürttür iyice burnunu...günlük 10tl miş miş miş....
Iyiki dogdun canim esin ve meleginle huzur dolu bir yasam gecirirsin ins ...Bugun benim dogumgünüm
canım ya herşey yolundayken bu nerden çıktı şimdi bende daha hiç bağlanmadım nst ye ama korkuyorum of neyse o gün hemşire demişti hatırlarsan 37.haftadan önce prematür diye ınşalla ıkı hafta bekler miniş korkma sakin ol
kızlar biz geldik :) bir gece nöbetinden daha merhaba :)
şimdi sizler kontrolleriniz için doktorlarınıza gidiyorsunuz ya, biz de kızımla çocuk doktoruna gidiyoruz artık kontrole :) pazartesi randevumuz var inşallah kilosu artmıştır. her fırsatta ağzına meme ve biberon tıkıyorum inşallah yaramıştır. en son kontrlünde altı bezli olarak 2.110 gelmişti minik turtam.
ayrıca benim kızım çok oyunbaz :) başkasının kucağında hemen ağlamaya başlıyor ben alıyorum susuyor gülümsüyor. aferin kızıma kimseye gitmesin heheh
Bugun benim dogumgünüm
Günaydın arkadaşlar
Yine sabahın köründe kalktım uyku tutmadı.
Nst işi baya canımı sıktı sanırım rüyama girdi sancılar filan.
Çok teşekkür ederim hepinize ilginiz için inş.dediğiniz gibi hayırlısı ile sağlıkla zamanında doğar minnoşum.
canım bende şaşırdım hiç ihtimal vermiyordum sancıları normal görüyordum artık son ayımıza girdiğimiz için
bakalım inş.bir kaç hafta daha bekler gelirsede ne yapalım sağlık olsun
ben o hemşireye çok güvendim onun gibi bir yardımcı her eve lazm aslında :))
oyy 41 kere maşallah size Rabbim ona uzun,sağlıklı ömürler nasip etsin
nice mutlu senelere canım minik kuzunla,ailen ve sevdiklerinle çok güzel bir sene geçirmeni dilerim
Bugun benim dogumgünüm
kızlar bugün kü e bebek indirimlerine ihtiyacım var kullanmayacak olursa alabilirim
gunaydin kizlar dun kontrolumuz vardi bebegim 2750 gr olmus...doktor 3 hafta ondesin dedi...tatli hamur isi kes dedi boyle olan varmi aranizda
canım bebeğininde senin içinde hayırlılsı olsun..mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine inşallah Rabbim yardımcınız olsun..
geçmiş olsun canım...evet dediğin gibi nst olayı şaşırtıcı oluyor bende çarşamba günü ilkkez bağlandım halada ayırt edemiyorum bazen sancım oluyor ama yalancı doğum sancısı diyorum normalde oluncada nasıl olucak ki..bazen hissetmiyoruz bile...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebeğin gününde sağlıklı sihatli gelir dünyaya..
Merhaba ben yeniyim burda :) beni de 4 gün nst ile kontrol altında tuttular erken doğum ihtimali yüzünden. Doğum sancılarında ağrı sırtına vuruyor. karnın geriliyor. Belki burdan ayırt edebilirsiniz kızlar. Sancılar geçmiyorsa o da bir belirti. Salı günü benim sancılarım başladı çarşambaya kadar yalancı sancılardır dedim gitmedim. Çarşamba sabahı dayanamadım artık doktorum az daha gelmesen doğum başlayacakmış dedi. Nst de tehlike sınırındaydı değerlerim 56 yı felan gördüm.
gunaydin kizlar dun kontrolumuz vardi bebegim 2750 gr olmus...doktor 3 hafta ondesin dedi...tatli hamur isi kes dedi boyle olan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?