2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oturdum aglıom kızlar bu sıpa cıkıo yukarı assagı gerıo bnı alt tarafıma kadr agrıtıo o gun nst de bole oldu ama sancı degılmış bu agrı cok hareketlı oldugundanmışş dr bana sabır dıledı hatta sızdede bole ağrılar oluomuuu ...altınıza baskı yapıomu ıgne gıbı sıkışıp gerıomu sızı bebısler..yoksa kabızlık var ondanmı bu agrılarım

esimle bu konuyu defalarca konustum herseyın farkında haklı oldugumu biliyo ama annesıne bişey diyemiyo cocuk olduktan sonra hersey düzene giricek diyo ama ben ınanmıyorum nedense

İnanmıyorum ya,ben yazmışım gibi geldi yazdıklarını.oda baktım ama bizim bebek odamız dar uzun,büyüyen beşik araştırdığım kadarıyla çok uzun süre kullanılmıyormuş.onun yerine 1 yaş gibi odasında yatacağı dönemde ne almalıyım diye kara kara düşünüyorum.bana kalırsa öncelikle eşyaları için şık ve büyük bir gardrop yeterli,belki bir de şifonyer.ilk 6 ay için zaten sepetimiz var.gereksiz masraf yapmak istemiyorum ama eğer takip ettiysen burda arkadaşlar süper odalar hazırladılar.onları görünce nasıl gaza geliyorum inanamazsın.isim konusunda da benim kuantumu dırtlamadan alternatiflerim; ışık,hande,idil,beril,mina,ilke,simay,melîke,miray,Bilge,merve,rüya.oda için de bugün eniştemle konuştuk,marangoz kendisi.çok geç kaldık ama çırpınıp duruyoruz işte.kordon kanı içinde biraz araştırdık bu oda işi birazda ondan ötelendi.eşim kesinlikle aldırmak istiyor.arayıp duruyor bir yerleri.ben bursa'lıyım aslen ama evlendiğimden beri yani 7 yıldır Yalova'da oturuyorum.biraz daha küçük şehirlerde imkanlar daha sınırlı oluyor.istanbul'da kordon kanı alan yerler normal doğum olursa yetişemeyiz falan diyorlar.sezeryan olursa geliriz diyorlar falan.öyle arada kaldık işte.aman napıyım oda yetişmezsede,bizim odamız mı vardı diyorum daraldığımda.eşyalarımız yıkansın yeter.bi de çok acele etmese fena olmaz.ben koç burcuyum çok tez canlıyım,inşallah bu konuda benim gibi olmayıp kuzu kuzu bekler zamanını.neyse ne anlattım be!!!! Red'den hala haber yok di mi? Aklımın bir tarafında o var.haber almadan rahat etmiycez.iyi geceler canlar.öpüyoruz hepinizi

Hiç bir zorunluluğun yok ki cnm senin. Sınırları koyamamışsın, ama bundan sonra koy bence, yapcak bişey yok senin psikolojin daha önemli. Hissettir bişekilde. Benimde kayınvalidem üst katımda. Ama herkesin evi belli kapısı kapalı. İlk zamanlar benm için de zor oldu , beklentiler tecrübesizlik .. Ama oturttum yerine. Ben evimde rahat olmak istiyorum, kendi yemeğim , eşimle özel hayatım yaşamak istiyorum.. Herkes öğrendi , öyle olmak zorunda huzur olması için.. Ama şu da var en güzeliiiii uzak olmak, bizim aile binası olduğu halde, eşime yeni bir ev aldırıp uzaklaşmak istiyorum. Çocuk olunca ben de korkuyorum çünkü :)

ay ay ben bunu yeni gördüm. kızımın teyzoşuu çok güzel olmuş idoşun odası. mutlu ve sağlıklı günlerde büyür inşallah.

bende öle kayınpeder nerdeeeeeeee aslında ben yaparım yapıcamı ama kötü olmak ıstemyrm ya körmü sankı rahatsız oldugumu fazlasıyla belli ediyorum ılla kötü mu olmama lazım kalbini mi kırmam lazım esimle tek sorunmuz annesi hamileligimn icine ettı resmen ben ıma ediyorum artık cocuk olunca ben kendı ewimde otrcam dıye napıcanı ne diceni sasırıyo bı acındırmalar allahım ıns bole bi kayınvalide olmam aslında cokta iyidir oglunun buyudugunu ewlendigini kabul edebilse bide yorganıma bıle karısıyo oglu usur diye dusunun artık

kızlar biz geldik :) bir gece nöbetinden daha merhaba :)

şimdi sizler kontrolleriniz için doktorlarınıza gidiyorsunuz ya, biz de kızımla çocuk doktoruna gidiyoruz artık kontrole :) pazartesi randevumuz var inşallah kilosu artmıştır. her fırsatta ağzına meme ve biberon tıkıyorum inşallah yaramıştır. en son kontrlünde altı bezli olarak 2.110 gelmişti minik turtam.

ayrıca benim kızım çok oyunbaz :) başkasının kucağında hemen ağlamaya başlıyor ben alıyorum susuyor gülümsüyor. aferin kızıma kimseye gitmesin heheh

hıssettryrm aslında bazen kendi annem bıle farkediyo bu kadar surat yapma korkutuyosun benı dıyo :) eskiye göre cok daha rahatım suan eskısı kadar bısey diyemıyo öle herseye ewt diyen saf biride degilimdir aslında benden cekinirde cunku cok samimi durmam ama ne hikmetse yapıstı kurtulamıyorm acık acık konusmam lazım aslında ama esim ne tepki verir bilmiyorum cunku hep sn konusma ben halledicem diyo daha bı sene oldu hala aynı cocuk olunca duzene gircek diyo bakalım bende tasınmak ıstıyorum eger düzelme olmazsa

Maaşallah cnm fındıkkurduna:) şimdiden başlamış nazlar ozaman..) çok merak ediyoruz bebişini haberin olsun..Allah'a emanet olun

masallah kızına :) inş benm oglanda ole olur:))))

Eşinde bitiyo iş cnm , senin yüzgöz olmaman çok önemli .. Yemeği evde yiycez bundan sonra, Ben evimde olmak istiyorum, ben gelir görürüm seni anne.. Bunları diyebilmeli.. Gerekirse akşam kapıdan görsün annesini hal hatır , ilk zamanlar bu şekilde alıştıra alıştıra

Tatlm masallh kizna.minik bebisler daha cok kilo aliuo bnm yigenm 1.700 dogdu smdi 8 kilo yasitlarini yakaladi..senn minnakta cok hizli buyucrk goruceksn oyunlr yparms yerm onu ya..bzm icndr op kokla topigimzn ilk bebisi maskotumz o bzmm

Bizide bekle bizde doğuralım gece mesailerini birlikte tutucaz medvecezir'cim.ne güzel ya hayatınız düzene girmiş,kızın büyümüşte doktorlara bile gitmeye başlamış.çok sevindim yaaaaa,hayatınız normale dönmüş.senin minik kızın gülmeye mi başladı artık?bu kadar küçükken gülebiliyorlar mı?sen artık bize çömez muhabbeti yapacak kadar kısem attın şaka maka.herşey sizler için çok daha güzel olsun.hep böyle gülücüklü ve sağlıklı kalın

esim halledicem diyo ama ben ınanmıyorum cunku kendisi cok saf temiz kalpli ne beni ne annesini kımak ıstıyo aslında oda hiç memnn degl evimizde olmayı oda cok sevıyo arada yemek yaptıgım zaman yuzunden anlıyorum cok mutlu oluyo onada üzülüyorum bazen ben bagırınca kara kara dusunuyo arada kalıyo o yuzden cocugum dogunca aynı seyler dewam ederse tırnaklarımı cıkarmak zorunda kalıcam mecburen ınceden ınceden valla bazen işini alttan götürmk lazım yoksa üzülen hep sen oluyosun sizinde kafanızı sısırdm

maşallah bebeğine ve sana rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin onu ve bizimkileri inşallah

selam kızlarr...
hamileliğimin ilk 4-5 ayı belki buradan çıkmıyordum ama iş o kadar yoğun ve stresli bir duruma geldi ki koptum buradan, ne yazabildim, ne takip edebildim. artık evdeyim, tabi ki hala bitirilmesi gereken işler yüzünden izne çıkamadım ama evden çalışıyorum. biraz daha rahatım anlayacağınız... Bundan sonra sizlerleyim İnş...

canım bebeğininde senin içinde hayırlılsı olsun..mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine inşallah Rabbim yardımcınız olsun..

geçmiş olsun canım...evet dediğin gibi nst olayı şaşırtıcı oluyor bende çarşamba günü ilkkez bağlandım halada ayırt edemiyorum bazen sancım oluyor ama yalancı doğum sancısı diyorum normalde oluncada nasıl olucak ki..bazen hissetmiyoruz bile...Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah bebeğin gününde sağlıklı sihatli gelir dünyaya..

Son düzenleme:

bi isimsiz, odasız eşyaları yıkanmamış bebiş de bende mevcut inşallah tez zamanda bulurda adıyla hitap ederiz miniklerimze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…